Vrijstaande villa met zwembad Marche/Marche kust Ram-Toni

Villa (3 slaapkamers) met prive zwembad voor 8 personen

Vorige pagina
4_8_hoog: 
2100
4_8_laag: 
1500
8_12_hoog: 
2100
8_12_laag: 
1500
4_8_midden: 
1850
8_12_midden: 
1850
4_8_super: 
2400
8_12_super: 
2400

Vrijstaande villa in Marche/Marche kust

Villa (3 slaapkamers) met prive zwembad voor 8 personen

Een prachtig boerderij met een unieke identiteit en een prachtig uitzicht op het Sibillini-gebergte. Gualdo, een middeleeuws dorp is gelegen op 2km. De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en is onderverdeeld in 2 verdiepingen. Wanneer u de villa binnenkomt, staat u direct in het leefgedeelte; met keuken, wasruimte en de woonkamer. Hier kunt u ook een trap naar boven vinden en een WC. Het slaapgedeelte is boven te vinden met een masterbedroom, een tweepersoonsslaapkamer en een slaapkamer met slaapbank. Beneden, aan de kant van de keuken kunt u de tuin met zonneterras en zwembad vinden. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht en bevindt u zich midden in een natuurlijke omgeving en in alle rust. Het zwembad is gelegen op een omheind terras gemeubiliseerd met 6 zonnebedden en 2 parasols. De villa en het zwembad zijn alleen te bereiken door middel van een trap. 

Afstanden: Gualdo 2 km, Ascoli Piceno 65 km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Prive zwembad (10x4m - diepte 1,40)
  • Internet (WiFi)
  • BBQ
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Droger
  • Kleine huisdieren toegestaan
  • Horren

Wij proberen de informatie op deze website zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor actuele informatie of zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie (zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke) stuur ons een mail, en wij beantwoorden al uw vragen binnen 36 uur.
Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje: Kan dit Wifi zijn (te gebruiken met I-phone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit zijn zoals in Nederland.

Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is.

 

Naam:
Villa
Personen:
8
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Verdieping:
BG,1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Consists of two levels: the entrance opens onto the dining / kitchen area with a small laundry room, through the hall leading to the living room there’s a bathroom and the staircase leading to the first floor. On the first floor there are two double bedrooms, one with a bunk bed and on the left side there’s a bathroom with shower and a spacious master bedroom with en-suite bathroom with shower. The farmhouse is surrounded by a lush garden with trees, a porch, in front of the kitchen, with a lovely outdoor dining area. In front of the property there is parking for 3/4 cars. The pool has an area of approximately 40 square meters with a depth ranging from 1,10 to 1,60 m, large sunbathing area equipped with 6 sun loungers and 2 umbrellas.

Beschikbaarheid:
Weekprijzen 2017
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Superseizoen
07/01-29/04
30/09-16/12
29/04-03/06
16/12-06/01
03/06-01/07
26/08-30/09
01/07-26/08
Villa 8 € 1.500,- € 1.850,- € 2.100,- € 2.400,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 30,-
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak inclusief
Bed- en badlinnen inclusief
Huisdieren optioneel Gratis, op aanvraag
Verwarming optioneel € 300,- per week

Vrije aankomstdagen zijn bij deze locatie alleen mogelijk buiten het hoogseizoen. Minimaal verblijf 4 dagen

Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).

Note from Italian Tourist Board:
A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering
 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.