Agriturismo in Italië

Op zoek naar een leuke Agriturismo in Toscane of Umbrië?

Italian Residence biedt u betaalbare vakantiehuizen met gedeeld zwembad, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige budget villa’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in heel Italië
Wat is een agriturismo in Italië? Alle agriturismo's / vakantiehuizen
Een agriturismo is een boerderij, waar of wijn of olijfolie geproduceerd wordt. Ook kan er landbouw zijn of veeteelt. Het zijn echter altijd in werking zijnde boerderijen, waar vaak (huis)dieren rondlopen.
Deze agriturismo’s worden ondersteund door de regering om de toeristen kennis te laten maken met het platteland en landleven van Italië.
Het zijn kleinschalige locaties, heel laagdrempelig voor kinderen om vriendjes te maken en de ideale manier om het echte Italië te leren kennen.
Vaak is een deel van de boerderij of de bijgebouwen gebruikt voor vakantie appartementen of kamers. In vele gevallen worden 1 of meerdere keren per week gekookt door de mama della casa, een absoluut onvergetelijke ervaring, waar alle gasten aan lange tafels buiten genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. De appartementen zijn onafhankelijk en van klein tot groot, volledig ingericht met keukens, zitkamer, badkamers en slaapkamers met vaak een eigen tuin en gedeeld zwembad.
Italian Residence heeft agriturismo’s in Toscane, Umbrië en de Marche maar ook in de vele andere regio’s van Italië, wij helpen jullie graag zoeken naar deze zeer Italiaanse manier van vakantie vieren.
Voor al onze  agriturismo's/ vakantiehuizen in Italië klikt op onderstaande link: Alle agriturismo's / vakantiehuizen
Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.
Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 
Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 
Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.