Agriturismo in Italië

Op zoek naar een leuke Agriturismo in Toscane of Umbrië?

Italian Residence biedt u betaalbare vakantiehuizen met gedeeld zwembad, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige budget villa’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in heel Italië

 

Wat is een agriturismo in Italië?

Een agriturismo is een boerderij, waar of wijn of olijfolie geproduceerd wordt. Ook kan er landbouw zijn of veeteelt. Het zijn echter altijd in werking zijnde boerderijen, waar vaak (huis)dieren rondlopen.

Deze agriturismo’s worden ondersteund door de regering om de toeristen kennis te laten maken met het platteland en landleven van Italië.

Het zijn kleinschalige locaties, heel laagdrempelig voor kinderen om vriendjes te maken en de ideale manier om het echte Italië te leren kennen.

Vaak is een deel van de boerderij of de bijgebouwen gebruikt voor vakantie appartementen of kamers. In vele gevallen worden 1 of meerdere keren per week gekookt door de mama della casa, een absoluut onvergetelijke ervaring, waar alle gasten aan lange tafels buiten genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. De appartementen zijn onafhankelijk en van klein tot groot, volledig ingericht met keukens, zitkamer, badkamers en slaapkamers met vaak een eigen tuin en gedeeld zwembad.

Italian Residence heeft agriturismo’s in Toscane, Umbrië en de Marche maar ook in de vele andere regio’s van Italië, wij helpen jullie graag zoeken naar deze zeer Italiaanse manier van vakantie vieren.

Voor al onze  agriturismo's/ vakantiehuizen in Italië klikt op onderstaande link

Alle agriturismo's / vakantiehuizen