Kindvriendelijke vakantie Italië

Italië is een bijzonder kind vriendelijk land.

Op vakantie in Italië met kinderen is absoluut een aanrader.

Italië is een bijzonder kindvriendelijk land, Italianen zijn gek op kinderen en zowel op de vakantie locatie als in een restaurant zul je merken dat kinderen altijd meer dan welkom zijn.

Italian Residence heeft vele agiturismo’s die vanwege de kleinschaligheid en het knusse karakter, meer dan geschikt voor kinderen zijn, vooral vanwege de andere gezinnen die je hier zeker zal tegenkomen.

Wij bieden echter ook grootschaliger locaties waar veel te doen is voor kinderen zowel in het binnenland als aan de kust, in Toscane en Umbria maar ook in Lombardije bij de meren zoals Garda, Como en het Lago Maggiore. Zie je door de bomen het bos niet meer, vraag ons dan om hulp hierin, wij kennen veel van de huizen en de regio’s.

Ook in onze grote familie villas’s is het goed toeven met kinderen, ze hebben alle rust en ruimte en zeker als je met een grote groep bent is dan een chef die thuis komt koken ideaal. Wij kunnen deze service bij de meeste huizen aanbieden, redelijk budget vriendelijk en ideaal voor een grote groep. Hoe leuk is het om samen met de kinderen een kookworkshop pasta maken te doen en die dan gezamenlijk opeten . Of genietend van de avondzon aan een lange tafel met een wijntje wachtend op een heerlijke maaltijd, terwijl de kinderen tot het laatste moment in het zwembad kunnen verblijven, dat is met recht het ultieme dolce fa niente ( zalig niets doen).

Op veel locaties kunnen wij ook veel extra service bieden zoals een babysit of zelfs een hondensit.

Er zijn ook veel leuke pretparken voor kinderen door heel Italië te vinden, wij helpen jullie hier graag bij, zoals Garda land , Park Pinokkio. De vele waterparken zoals waterpark Acqua Village of Aqualandia Jesolo, te veel om op te noemen, maar we assisteren graag in het vinden van leuke plekjes bij het door jullie geboekte huis.

Via onderstaande link vindt u al onze woningen met kinderzwembad en/of kinderspeeltoestellen

Alle huizen met kinderzwembad

Alle huizen met kinderspeeltoestellen

Binnenkort meer!