Privé villa Toscane Zuid Chi-Rora

Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 personen

Vorige pagina
4_8_hoog: 
2530
4_8_laag: 
1700
4_8_midden: 
2100

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 personen

Dit mooie landhuis heeft een panoramische ligging en een eigen zwembad welke een prachtig uitzicht heeft. Vanuit hier kunt u perfecte dagtrips maken naar bekende steden zoals Siena, maar ook naar het meer van Trasimeno. In de woning vindt een grote open haard waardoor u ook in het voor of najaar heerlijk kunt genieten Er zijn 3 slaapkamers en er is een badkamer met douche. Bij de inrichting van de woning is rekening gehouden met een typische landhuis stijl. 

Afstanden: Pienza 5km- Chianaciano Terme 7km- Montepulciano 17km- Trasimenomeer 38km- Siena 65km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (14 x 7mtr 15/05-25/09 kan soms op verzoek eerder open of later dicht)
 • Internet
 • Wasmachine
 • Afwasmachine
 • Open haard
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Zwembad
  Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
6
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Verdieping:
1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

First floor: lounge with fireplace and dining area, kitchen, 3 double bedrooms, 1 bathroom with shower

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2024
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
09/01-24/03
03/04-17/05
28/09-20/12
25/03-02/04
18/05-28/06
31/08-27/09
29/06-30/08
Villa 6 € 1.700,- € 2.100,- € 2.530,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak verplicht € 150,-
Elektriciteit verplicht Naar verbruik (0.60,- per kwh)
Babybed optioneel € 25,- per week
Wijnproeverij optioneel € 30,- per persoon


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.