Privé villa Toscane Zuid Col-Bea

Villa (5 slaapkamers) met privé zwembad voor 11 personen

Vorige pagina
8_12_hoog: 
3391
8_12_laag: 
1853
8_12_midden: 
2868

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (5 slaapkamers) met privé zwembad voor 11 personen
Deze villa is de perfecte uitvalbasis voor uw vakantie. Vanuit hier maakt u diverse uitstapjes naar de regio. Maar ook bij de villa zelf hoeft u zich geen seconde te vervelen. Met 5 slaapkamers is er ruimte voor 11 personen. Buiten vindt u een terras waar u met de hele familie aan kunt ontbijten, of een spelletje aan speelt. Er is een barbecue zodat u buiten kunt eten. Maar ook binnen staat een grote tafel waar u aan kunt dineren. In de keuken binnen kunt u ook een heerlijke maaltijd koken. Er is een zwembad voor de nodige verkoeling en vanwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over de omgeving. Deel uw foto's via de wifi verbinding van de woning snel met het thuisfront. Na een heerlijke dag in de zon is het fijn om in een heerlijk bed te ploffen. Hier zult u een fijne vakantie hebben!

Afstanden: Scrofiano 2km- Sinalunga 15km- Lucignano 15km- Arezzo 37km- Siena 42km- Firenze 108km- Rome 195km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (7 x 14 m., diepte 1,50)
 • Internet
 • Vaatwasser
 • Wasmachine
 • Barbecue
 • Houtoven
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
11
Slaapkamers:
5
Badkamers:
6
Verdieping:
BG, 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Ground floor: large lounge with fireplace and dining area, kitchen, 1 bathroom with shower, outdoor equipped portico 1st floor: living room with fireplace, 1 suite with 2 double bedrooms with bathroom with shower, 1 double bedroom with shower, 1 double bedroom with bathroom with shower, 1 double bedroom with single bed and bathroom with shower

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2020
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Superseizoen
02/01-04/04
18/04-16/05
26/09-19/12
04/04-18/04
16/05-27/06
29/08-26/09
27/06-29/08
Villa 11 € 1.853,- € 2.868,- € 3.391,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 30,-
Bed en badlinnen inclusief
Borg verplicht € 300,-
Eindschoonmaak verplicht € 150,-


Let op:

 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie op de homepage onder de button Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. de huizen vinden jullie bij het betreffende huis

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.