Privé villa Toscane Zuid Eco-Nelo
 • Zwembad voor privé gebruik
 • Dorp < 2km
 • Panoramisch gelegen
 • Internet/ Wifi
 • Afwasmachine
 • Wasmachine

Privé villa Toscane Zuid Eco-Nelo

Villa (8 slaapkamers) met zwembad voor 13 personen
  Intro

  Villa (8 slaapkamers) met zwembad voor 13 personen

  Elegant ingerichte villa met adembenemende uitzichten over Toscaanse heuvels. Hier is het of de oude bewoners gisteren net hun koffers hebben gepakt. De prachtige antieke meubels staan hier om nooit weg te gaan. Verschillende kamers hebben openhaarden. U wandelt over prachtige oude vloeren van de ene ruimte naar de andere. In de gezellige goed onderhoude tuin zijn er meerdere romantische zitjes om even te ontspannen. Op de veranda met prachtige arcadebogen kunt u met het hele gezelschap dineren en ontbijten aan de heerlijke lange tafel. In het grasveld ligt een zwembad voor een frisse duik. Er is een huis dat aan de tuin grenst wat niet bewoond wordt. Aan de overkant van het pleintje ligt een klein restaurant. In het dorp vind u ook een kruidenierswinkeltje en een bar/café. Het dorpje is beroemd om zijn heerlijke wijnen. Vergeet niet een glaasje te drinken!

  Afstanden: Montalcinello, restaurantje 50m - Chiusdino 8km - winkels, restaurants 9km - Monticiano 16km - Castelnuovo Val di Cecina 25km- Golf 32km- Zee 57km

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad (10 x 5 m open 01/05-30/09 kan soms op verzoek eerder open of later dicht)
  • Internet
  • Barbecue
  • Wasmachine
  • Afwasmachine
  • Parkeren op het pleintje
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  Ground Floor

  - Bathroom with shower and toilet for use with the pool on the porch
  - Double room
  - Double room for children
  - Bathroom with shower
  - Relaxing lounge with panoramic views

  First Floor

  - A lounge, reception/ conversation area, TV and entrance to the living room from the outside.
  - Reading room
  - Kitchen
  - Large dining room with fireplace
  - Laundry with small bathroom
  - Bathroom
  Complete Bathroom
  3 single rooms
  1 double room
  2 twin rooms

  Aantal personen
  13
  Aantal slaapkamers
  8
  Aantal badkamers
  4
  Verdieping
  Bg, 1e
  Terras
  Ja, tuin
  Aantal personen
  13

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  04/05-01/0601/06-29/06
  31/08-28/09
  29/06-31/08
  Villa
  13
  € 1.999,-€ 2.670,-€ 3.338,-
  Bijkomende kosten
  Administatiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Babybed en stoel
  optioneel
  Op aanvraag
  Bed en badlinnen
  inclusief
  Borg
  verplicht
  € 1.000,-
  Eindschoonmaak
  verplicht
  € 360,-
  Telefoon
  optioneel
  € 250,-

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

  Reactie toevoegen