Vakantiehuis Elba Elb-Olfi

Vakantieappartementen (6) op 600 m van zee

Vorige pagina
1_4_hoog: 
854
1_4_laag: 
280
4_8_hoog: 
854
4_8_laag: 
280
1_4_midden: 
490
4_8_midden: 
490
1_4_super: 
1148
4_8_super: 
1148

Vakantiehuis in Elba

Vakantieappartementen (6) op 600m van zee voor 4-5 personen

Een ideale vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Vlakbij het dorp en vlakbij de zee. U kunt in de avond nog lekker even het dorp in voor een heerlijke maaltijd of een drankje op het terras. Dit kan uiteraard ook bij uw appartement. Heerlijk genieten van het uitzicht op zee. De omgeving leent zich prima voor mountainbiken maar uiteraard ook voor water activiteiten. Of ga gewoon heerlijk zonnen op het strand. Alles mag en niks moet, het is immers vakantie. De appartementen zijn zo ingericht dat er 4 tot 5 personen kunnen slapen en zijn gelegen op de begane grond of de eerste verdieping. Kom hier heerlijk tot rust!

Afstanden: Zee 600m- Lacona 1km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten, zie tab prijzen):

 • Zee 600m
 • Internet
 • Wasmachine
 • Centrum 1000m
 • Honden geaccepteerd
 • Terras
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Appartement
Personen:
4/5
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Verdieping:
BG of 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

The apartments all 4-room apartments sleep 4/5 on two floors, three on the ground floor with patio and garden and three on the first floor with sea view terrace

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
06/05-26/05
23/09-22/10
17/06-23/06
02/09-08/09
29/07-04/08
Bilo 4 € 280,- € 490,- € 854,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Bed&Badlinnen optioneel Zelf meenemen of extra bij te huren (bij boeking aanvragen)
Borg verplicht € 150,-
Eindschoonmaak verplicht € 50,-
Huisdieren optioneel Op aanvraag
Extra bed niet mogelijk
Huisdieren optioneel Op aanvraag

03/06-09/06 en 16/09-22/09
€ 329,-

01/07-14/07 en 26/08-01/09
€ 700,-

05/08-18/08
€ 1.190,-

overige weken op aanvraag


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.