Vakantiehuis Elba Elb-Vipi

Vakantiehuis (3 slaapkamers) zonder zwembad voor 6 personen op 900 m van zee

Vorige pagina
4_8_hoog: 
2450
4_8_laag: 
840
4_8_midden: 
1295
4_8_super: 
1855

Vakantiehuis in Elba

Vakantiehuis (3 slaapkamers) zonder zwembad voor 6 personen op 900m van zee

 Heerlijk dineren op het terras met de familie. Genieten van het prachtige uitzicht op de zee. En wilt u een duik nemen dan is het slechts 900 meter lopen. Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. Het is licht ingericht. Geniet van een goed boek, of een glas fris op het terras. Hoor op de achtergrond de zee. Er is in de vakantie toch niks fijner dan de dag beginnen met een gezamenlijk ontbijt en af te sluiten met een heerlijk diner? Het enige wat u hoeft te doen tijdens deze vakantie is genieten.

Afstanden: Zee 900m- Spiaggetta deli Stecchi loopafstand.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten, zie tab prijzen):

 • 900m van zee
 • Internet
 • Afwasmachine
 • Wasmachine
 • Dorp op loopafstand
 • Televisie
 • Parkeerplaats
 • Huisdieren toegestaan
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Vakantiehuis
Personen:
6
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Verdieping:
BG, 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

It has six beds, two double and two single rooms, two bathrooms, a large living room and a separate kitchenette. An external portico overlooks a large garden .. modern and comfortable, TV. Exterior and equipment: garden furniture, parking

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
15/04-12/05
17/06-30/06
05/08-18/08
Vakantiehuis 6 € 840,- € 1.295,- € 2.450,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Bed&Badlinnen niet mogelijk Zelf meenemen
Borg verplicht € 200,-
Eindschoonmaak verplicht € 120,-
Huisdieren optioneel € 30,- per week

Overige perioden:

01/07-07/07 & 05/09-08/09 € 1.470,-

15/07-28/07: € 1.680,-

29/07-04/08: & 19/08-25/08 € 1.890,-

26/08-01/09: € 1.610,-

Overige weken op aanvraag

In hoogseizoen aankomst en vertrek uitsluitend op zaterdag

 


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.