Privé villa Toscane Zuid Verdi-Covi

Villa (8 slaapkamers) met privé zwembad voor 16+4 personen, onderverdeeld in 4 appartementen

Vorige pagina
8_12_hoog: 
5530
8_12_laag: 
2942
12_16_hoog: 
6250
12_16_laag: 
5500
16_100_hoog: 
6250
16_100_laag: 
5500
8_12_midden: 
4000
12_16_midden: 
4000

Privé villa in Toscane Zuid

Villa met privé zwembad voor 16+4 personen met 8 slaapkamers onderverdeeld in 4 appartementen

Op 2 km van Bagno Vignoni kunt u deze schitterend gelegen villa vinden gelegen op een panoramische positie. De villa is omringd door een ruime groene tuin met een adembenemend uitzicht over glooiende Toscaanse heuvels. Het vrijstaande landhuis biedt ruimte aan 16+4 personen en bestaat uit 4 appartementen en een slaapkamer. Van de appartementen op de begane grond is er 1 geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Er is tevens een grote gemeenschappelijke ruimte, een wasmachine en een terras om heerlijk 'al-fresco' te dineren. Twee van de appartementen zijn voorzien van een vaatwasser. In de tuin kunt u het heerlijke zwembad vinden, omringd door ligbedden en parasols. Hier kunt u genieten van het mooie uitzicht en genieten van de rust die het platteland te bieden heeft.

Afstanden: Bagno Vignoni 2 km - Gallina 5,3 km - San Quirico d'Orcia 6,5 km - Pienza 10 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (15 x 7,5 m.)
 • Barbecue
 • Internet
 • Wasmachine
 • Vaatwasser (in 2 appartementen)
 • Huisdieren toegestaan
 • Kok op verzoek
 • Babysitter op verzoek
 • Kookcurssen op verzoek
 • Gevulde koelkast bij aankomst op verzoek
 • Geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit (1 appartement)
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
16+4
Slaapkamers:
8
Badkamers:
6
Verdieping:
BG en 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Independent farmhouse 16+4 sleeps, composed by 4 apartments and one bedroom.

 • Two apartments (2+2 sleeps): on the ground floor there are living room with double sofa bed, open fireplace and satellite TV, a kitchen, a double bedroom, a bathroom with shower. One of the two apartment is suitable for disabled people.
 • Two apartments (6 sleeps) on the first floor there are a large living room with satellite TV and fireplace, a kitchen, two double bedrooms, one twin bedroom and two bathrooms with shower.
 • On the ground floor there is a double bedroom with bathroom with shower and refrigerator.
Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
02/01-26/03
07/05-28/05
17/09-17/12
26/03-07/05
28/05-17/09
17/12-07/01
Villa 16+4 € 5.500,- € 6.250,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag, vanaf € 16,- tot € 26,- per uur
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak inclusief
Huisdieren optioneel € 25,- per week
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 30,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.