Privé villa Toscane Zuid Verdi-Dion

Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6+2 personen

Vorige pagina
4_8_hoog: 
3000
4_8_laag: 
2000
8_12_hoog: 
2942
8_12_laag: 
1942
4_8_midden: 
2450
8_12_midden: 
2412

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 +2 personen

U komt de villa binnen via de voordeur, waardoor u rechtstreeks de gezellige zitkamer met open haard bereikt. Via een toog is deze zitkamer verbonden met de eetkamer. De keuken is goed uitgerust met veel spullen. Naast de woonkamer heb je toegang tot een kleine woonkamer met een sofabank, die uiteindelijk kan worden omgebouwd tot een slaapbank voor twee personen. 
De villa heeft een ruim tuin dat volledig omheind is met een automatisch hek. Op het prachtig gelegen terras kunt u genieten van het schitterende uitzicht en al fresco dineren. Voor het huis ligt het panoramische zwembad: volledig omheind met douche en ligbedden die u een prachtig uitzicht op de vallei biedt. Een ruime parkeerplaats en de buitenkeuken maken de tuin compleet. Gratis wifi bedekken de tuin en het zwembad.

Afstanden:  Cortona 6km - Montepulciano 27km - Arezzo 33km - Perugia 45km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad, omheind (4 x 9, 1.20/1.50m)
 • Buitendouche
 • Airconditioning (in 2 slaapkamers op de 1e verdieping)
 • Buitenkeuken met barbecue
 • Internet
 • Afwasmachine
 • Wasmachine
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
6 +2
Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Verdieping:
BG, 1e
Terras:
Ja, tuin
Omschrijving:

Ground floor
- living room complete with dining table, sofas, fireplace and Tv Sat
- small living area with double sofa bed
- Suite with ensuite bathroom with shower
- fully equipped kitchen complete with: fridge and freezer compartment, oven, dishwasher, burning stove, American coffee machine, Italian moka, kettle and toaster.
- bathroom with shower

First floor
- double bedroom, direct access to the panoramic terrace 
- double bedroom
- bathroom with shower 

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2022
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
08/04-15/04
24/06-26/08
16/12-08/01
28/05-26/06
27/08-08/10
16/04-23/04
25/06-27/08
17/12-07/01/23
Villa 6+2 € 2.000,- € 2.450,- € 3.000,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Babybed optioneel € 30,- per week
Borg verplicht € 300,-
Eindschoonmaak inclusief
Bed & bad linnen inclusief Wekelijks
Internet inclusief
Lokale mama kookt optioneel Op aanvraag, vanaf € 20,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)
Airconditioning optioneel naar verbruik (€ 0,40 per kwh)


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.