Privé villa Toscane Noord Verdi-Heri

Villa (3 slaapkamers) voor 5 personen met privé zwembad

Vorige pagina
4_8_hoog: 
3100
4_8_laag: 
2600
4_8_midden: 
2850
4_8_super: 
2825

Privé villa in Toscane Noord

Villa  (3 slaapkamers) met privezwembad voor 5 personen

De kroonluchters, de typische italiaanse houten balken in het plafond, de karakteristieke stenen muren, dit alles geeft deze heerlijke vakantievilla een moderne, relaxte en ontspannen vibe. Breng uw dagen heerlijk door in de mooie groene tuin, in het zwembad of onder de parasol. Trek eropuit in de heuvelachtige omgeving en stuit op middeleeuws aandoende dorpjes, of bewonder ze vanuit de verte, vanuit een relaxte stoel in de tuin. Droom weg bij de prachtige zonsop- en ondergangen en het schouwspel dat de groene heuvels u bieden, geniet van een goed glas wijn en waan u in het paradijs. Let op! Deze woning ligt op 25 meter van een andere villa. Beide woningen zijn gescheiden door een heg en hebben beide een eigen terras en zwembad.

Afstanden: Segromigno in Monte 3,2km, Capannori 11km, Lucca 14,5km, Montecatini Terme 34,6km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (6x12m)
 • Jacuzzi
 • Internet
 • Barbecue
 • Vaatwasser
 • Wasmachine
 • Airconditioning
 • Schoonmaakster 2x in de week
 • Lokale Mama kookt op verzoek
 • Ontbijtservice op aanvraag
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
5
Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Verdieping:
BG
Terras:
ja
Omschrijving:

On the ground floor there are living room with fireplace, kitchen with dishwasher, microwave, kettle, fridge, freezer and coffee machine, two double bedrooms each with en suite bathroom with jacuzzi, and a single bedroom with separate bathroom with shower.
 

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2022
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
16/04-14/05
10/09-15/10
14/06-25/06
27/08-10/09
25/06-27/08
Villa 5 € 2.600,- € 2.850,- € 3.100,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Borg verplicht € 500,-
Linnenwissel twee keer per week inclusief Dinsdag en donderdag
Gebruik wasruimte inclusief
Internet inclusief
Eindschoonmaak inclusief Housekeeper 2 keer per week inbegrepen
Dinsdag en donderdag
Airconditioning optioneel naar verbruik (€ 0,15 per kwh)
Lokale mama kookt optioneel Op aanvraag

15/01-16/04 en 15/10-17/12 € 2.400,-


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.