Privé villa Campania/Amalfi Verdi-Tier

Villa (6 slaapkamers) met privé zwembad voor 14 personen

Vorige pagina
4_8_hoog: 
3412
4_8_laag: 
1589
8_12_hoog: 
4500
8_12_laag: 
2600
12_16_hoog: 
5300
12_16_laag: 
3550
16_100_hoog: 
4648
16_100_laag: 
2824
4_8_midden: 
2353
8_12_midden: 
3550
12_16_midden: 
4500
16_100_midden: 
3648

Privé villa in Campania/Amalfi

Villa (6 slaapkamers) met privé zwembad voor 14 personen

Deze mooie villa is gelegen in het historische centrum van het stadje Vibonati, gebouwd op de top van een heuvel. Vibonati is gelegen in het meest zuidelijkste puntje van de Salerno regio en de villa bevindt zich op 1,5 km van de zee. De villa is voorzien van een prachtig groot terras van waar u de zee kunt zien. Het terras is voorzien van stoelen, tafel en parasols en er is ook een ruim zwembad aanwezig. Daarnaast is er airconditioning aanwezig in het gehele huis en tevens is er ook internet (wi-fi) aanwezig. Het terras nodigt uit voor "al fresco" diners en met de barbecue en pizza-oven moet dat ook zeker lukken. Er zijn in totaal 6 slaapkamers aanwezig in het huis met in sommige kamers meerdere bedden. Dit maakt deze locatie ideaal voor gezinnen die samen op vakantie willen. 

Afstanden: Zee 1,5 km- Vibonati

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling, voor extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (5x8m diepte 0.70-2.50m)
 • Internet (wi-fi)
 • Airconditioning
 • Barbecue
 • Pizza-oven
 • Pingpong tafel
 • Vaatwasser
 • Huishoudster inbegrepen (van 8.00 tot 12.00 uur)
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Zwembad
  Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
14
Slaapkamers:
6
Badkamers:
6
Verdieping:
Kelder, BG en 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

In the basement there is a large porch equipped with table , chairs and armchairs , a living room with TV , personal computer and printer multifunctional , a dining room , a kitchen with fridge electric oven and dishwasher, and a small bathroom.
On the mezzanine floor there are a triple room with a double bed , a single bed, TV and en suite bathroom , a double bedroom with TV and en suite bathroom , a double bedroom with TV and one double bedroom with en suite bathroom. All three bedrooms have access to a large terrace , from where you can see the sea, furnished with table, chairs and umbrellas.
On the first floor there are a family room with a double bed , two single beds and en suite bathroom , one double bedroom with en suite bathroom suitable for disabled, one triple room with a double bed and a single bed and en suite bathroom.
In the attic there is a living room with dining area and fitted kitchen with oven and fridge, and a bathroom. 

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
07/01-08/04
29/04-27/05
30/09-16/12
08/04-29/04
16/12-07/01
27/05-30/09
Villa 10 € 2.600,- € 3.550,- € 4.500,-
14 € 3.550,- € 4.500,- € 5.300,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Airconditioning optioneel Naar verbruik
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak inclusief
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 30,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)
Dagelijkse schoonmaak inclusief

Let op! Bij deze woning geldt een afwijkende aanbetaling


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

Reacties:

4

De smijter nathalie

Datum: 09-09-2019
Prima , net , overal airco , keuken mag vernieuwd worden .

 


 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.