Privé villa Campania/Amalfi Vip-Dona

Villa (5 slaapkamers) voor 12-14 personen met privé zwembad

Vorige pagina
8_12_hoog: 
4706
8_12_laag: 
1883
12_16_hoog: 
4706
12_16_laag: 
1883
8_12_midden: 
2589
12_16_midden: 
2589
8_12_super: 
4706

Privé villa in Campania/Amalfi

Villa (met 5 slaapkamers) voor 12-14 personen met privezwembad

Geniet van een heerlijk ontspannen vakantie midden tussen de olijfbomen in het fijne mediteraanse klimaat. Word wakker met uitzicht over de fonkelende zee en geniet van een echte Italiaanse capuccino op het enorme panoramisch gelegen terras. Ontbijt met een vers gebakken eitje van uw eigen kipjes. Het huis is vlak bij de archeologische hotspot Paestum met prestigeuze tempels, musea en heerlijke zandstranden. Als u na een lange dag weer terug komt bij de villa kunt u even afkoelen in het zwembad. Steek daarna de barbecue aan om met het hele gezin heerlijk te dineren buiten op uw terras. Dat klinkt toch als de perfecte vakantie?

Afstanden: Agripoli 4km- Paestum 6km- Trentova bay 7km- Salerno 35km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten zie tab prijzen):

 • Natuurlijk zwembad met bronwater
 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • BBQ
 • Wifi
 • Electrische fietsen (op aanvraag)
 • Huisdieren toegestaan (niet in de slaapkamers)
 • Roken toegestaan
 • Groentetuin
 • Lokale mama kookt (op aanvraag)
 • Boerderijdieren
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
12-14
Slaapkamers:
5
Badkamers:
8
Verdieping:
BG en 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

The Villa has 4 bedrooms, all with en-suite bathrooms.

Ground floor:
large living/dining room with sofa, sculptures and table for 16 people; kitchen (stove, fridge and freezer, oven, dishwasher, washing machine); 3 bathrooms. Exit to the terrace with table and chairs.

First floor:
1 double bedroom with double sofa-bed. En-suite bathroom with shower. Private terrace and balcony. 

 

Basement apartment:
4 quadruple rooms with en-suite bathrooms with shower and private wooden terrace.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2021
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
Oktober-mei Juni
September
Augustus
Villa 12 € 1.883,- € 2.589,- € 4.706,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Extra bed (max 2) optioneel € 250,- per persoon per week
Bed&Badlinnen inclusief
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak inclusief
Schade verzekering (In Nl Betalen) verplicht € 4,- per persoon
Lokale mama kookt optioneel Op aanvraag (Vanaf € 200,-)

Juli: € 4.236,-


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie op de homepage onder de button Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. de huizen vinden jullie bij het betreffende huis

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.