Vakantiehuis Lazio/Rome Vip-Mari

Appartement in villa (1 slaapkamers) zonder zwembad voor 4 personen aan de kust

Vorige pagina
1_4_hoog: 
1415
1_4_laag: 
1059
4_8_hoog: 
1415
4_8_laag: 
1059
8_12_hoog: 
3765
8_12_laag: 
2236
1_4_midden: 
1295
4_8_midden: 
1295
1_4_super: 
2000
4_8_super: 
2000

Vakantiehuis in Lazio/Rome

Appartement in een villa (1 slaapkamer) zonder zwembad voor 4 personen aan de kust

Vakantie vieren op een eiland? Dit prachtige appartement ligt op het kleine eilandje Ponza, welke bereikbaar is vanuit onder andere Anzio met de boot. U kunt vanaf hier andere eilandjes bezoeken. Maar u begint de dag natuurlijk met een lekker ontbijtje op het terras. De bakker zit op 5 min lopen dus u kunt 's ochtends verse broodjes halen. De locatie heeft een eigen biologische groentetuin waar u verse groente uit kunt halen voor bijvoorbeeld een lekkere salade. In de avond kunt u ervoor kiezen om een pizza te halen in het dorp of lekker uit eten te gaan maar u kunt ook barbecueën bij uw huis. Of een andere aanrader, reserveer een lokale mama voor 1 avond. Hij of zij kookt voor u een heerlijke maaltijd. Het enige wat u hoeft te doen is aan te schuiven. Een unieke ervaring die we iedereen van harte aanraden. De villa beschikt over 1000m2 tuin dus kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er rijdt een shuttle bus vlakbij de woning die u binnen de kortste keren naar het strand brengt. Er varen genoeg watertaxi's waarmee u de mooiste stranden en baaien in de omgeving laat ziet. Kortom een heerlijke plek voor uw volgende vakantie.

Afstanden: Restaurant, bakkerij, haven, pizzaria, markt 5 min lopen- Zannone 10km- Palmarola 14,5 km- Ventotene 35.5km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten zie tab prijzen):

 • Geen zwembad
 • Vaatwasser
 • Wasmachine
 • Internet
 • Barbecue
 • Biologische groentetuin
 • Lokale mama kookt (op aanvraag)
 • 1 Fiets
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Appartement
Personen:
4
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Verdieping:
 
Terras:
 
Omschrijving:
 
Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2020
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Superseizoen
Sept Juni Juli Augustus
Appt 4 € 1.059,- € 1.295,- € 1.415,- € 2.000,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 30,-
Bed&Badlinnen inclusief
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak inclusief

Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).

Note from Italian Tourist Board:
A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie op de homepage onder de button Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. de huizen vinden jullie bij het betreffende huis

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.