Vakantiehuizen met zwembad in Italië

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt u betaalbare vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen en vakantiehuizen met gedeeld zwembad. Onze vakantiehuizen liggen allen op het platteland van Italië, op een rustige locatie in de natuur en vaak met prachtige uitzichten. Het zijn soms in werking zijnde boerderijen genaamd agriturismo’s die vaak wijn of olijfolie produceren. Deze agriturismo's bevinden zich meestal op grote panoramisch gelegen landgoederen.

Elk appartement of vakantiehuis heeft een eigen entree en ruimte om heerlijk buiten te eten en van het fraai uitzicht te genieten. Vaak is er een restaurant waar de mama op verzoek haar lokale specialiteiten kookt. Sommige vakantiehuizen hebben tennisbanen en/of een manege. De huizen hebben allen een zwembad voor algemeen gebruik.

Wilt u het echte Italië leren kennen dan is dit de ideale manier om uw vakantie in een Dolce fa niente ( een zalig niets doen) door te brengen, eventueel gecombineerd met het opsnuiven van de kunst en cultuur die Italië te bieden heeft. Al onze locaties zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al ruim 22 jaar de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s met zwembad op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen met zwembad zich bevinden in Italië. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 22 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakanthuizen met zwembad in Italië, klik op de link hieronder:

Bekijk alle huizen met gedeeld zwembad