Luxe Glamping Italië

Vakantie op een glamping in Italië

Zjn jullie het type vakantieganger die eigenlijk wel van kamperen houden, de buitenlucht en kinderen die genieten van het kampeer leven, maar....houden jullie ook wel van een beetje luxe? Ontdek dan nu de nieuwste rage op kampeergebied: glamping. Glamping staat voor 'glamorous camping', oftewel  luxe kamperen. Je combineert het vrije gevoel van kamperen met een verblijf in een ruime, luxe tent, die van alle gemakken is voorzien. Kies je voor een glamping vakantie, dan wacht je een heerlijke kampeervakantie die qua luxe niet onderdoet voor een comfortabel vakantiehuis. Geen luchtbedden, geen doucheruimte delen en niet met de rol onder je arm naar het toilet als je kiest voor glamping. In de ruime, luxe glamping accommodaties wachten je boxspringbedden, aparte kinderslaapkamers, designmeubels, een uitgebreide kookgelegenheid en een koelkast .en zelfs hun eigen douche en toilet.

Absolute luxe in de natuur, glamping de nieuwe manier van genieten van een heerlijke vakantie op heel bijzondere plekjes van de de Veneto tot aan Siciië, genieten van bijzondere locaties van luxe tenten tot boomhutten en vele andere bijzondere plekjes. Laat u verrassen door onze mooie nieuwe aanwinsten te vinden onder de button glamping.

Wij beiden een glamping bij het gardameer, een heel bijzondere luxe glamping bij Venetië, een kind vriendelijke glamping aan de Toscaanse kust en in het Chiantigebied, een glamping met een waanzinnig uitzicht aan de bloemen riviera bij 5Terre, klik beneden op de link voor ons aanbod. Op een luxe manier en heel bijzondere manier uw vakantie vieren. Het kan op een van onze glampings . U heeft uw eigen badkamer en een heerlijk bed om op te slapen. Dus geen gedoe met luchtbedjes en tentharingen. Alles wat u nodig heeft om vakantie te vieren dicht bij de natuur.

'S ochtends kunt u gebruik maken van het ontbijt met verse producten. Trek er vervolgens op uit. De tenten beschikken over wifi en een airconditioning zodat het zelfs tijdens hete zomers prima verblijven is. U ziet zichzelf toch ook al helemaal zitten met een glas koud drinken bij deze prachtige accommodaties? Maak het 's avonds extra romantisch met kaarsjes. De verschillende tenten liggen op een groot landgoed zodat u ultiem kan ontspannen tijdens uw vakantie.

Voor een aanbod op maat mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl  

Persoonlijk advies?

Ziet u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis/ glamping u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 22 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie glampings in Italië klik op de link hieronder:

Glampings in Italië