Informatie: Voorwaarden en privacy statement

Op deze pagina vindt u de algemene Voorwaarden 2024, van Italian Residence en van onze lokale agenten, deze voorwaarden kunt u ook terug vinden bij de prijs button op onze website bij elk huis: 

Download hier de Algemene Voorwaarden van Italian Residence (pdf)

Download hier het check in formulier welke in 2023 ivm corona sterk aangeraden word om ingevuld te overhandigen bij check in

Boeking en annuleringsvoorwaarden

Voorwaarden huiscode AMBER
Voorwaarden huiscode CHI
Voorwaarden huiscode DREAM
Voorwaarden huiscode ELB
Voorwaarden huiscode ECO
Voorwaarden huiscode HOU
Voorwaarden huiscode HOME
Voorwaarden huiscode INTER
Voorwaarden huiscode LAGO
Voorwaarden huiscode LOVE
Voorwaarden huiscode RONA
Voorwaarden huiscode SEA
Voorwaarden huiscode SUM
Voorwaarden huiscode TERA
Voorwaarden huiscode TOSI
Voorwaarden huiscode TUSCA
Voorwaarden huiscode VERDI  [Algemeen]
Voorwaarden huiscode VERDI  [Afwijkend]
Voorwaarden huiscode VRI

Voorwaarden huiscode LOS:

Voorwaarden AIOLA
Voorwaarden AURO
Voorwaarden CAMP
Voorwaarden DARE
Voorwaarden DORO
Voorwaarden EDOA
Voorwaarden EMA
Voorwaarden ENZO
Voorwaarden FANO
Voorwaarden FANTI
Voorwaarden GABE
Voorwaarden GHEP
Voorwaarden GONE
Voorwaarden HALE
Voorwaarden IADA
Voorwaarden ICOR
Voorwaarden LENO
Voorwaarden LIVO
Voorwaarden NESI
Voorwaarden ORRA
Voorwaarden PIAN
Voorwaarden POGG
Voorwaarden PONTI
Voorwaarden REVI
Voorwaarden RIGE
Voorwaarden ROSSA
Voorwaarden SAGI
Voorwaarden SARO
Voorwaarden SEGLI
Voorwaarden TINO
Voorwaarden VECI
Voorwaarden VICA
Voorwaarden VINO

Privacy statement:

We beseffen dat privacy erg belangrijk is en we informeren je daarom via dit privacy statement over hoe wij met jouw gegevens omgaan. Uiteraard respecteert Italian Residence je privacy en de daaromtrent geldende wetgeving. Wij behandelen de gegevens dan ook altijd strikt vertrouwelijk en stellen deze niet ter beschikking aan derden, anders dan noodzakelijk voor je reservering, die onderdeel uitmaakt van de door jou geboekte reis.

Italian Residence doet alles wat redelijkerwijs in haar macht ligt om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot de gegevens. Italian Residence waarborgt hierbij je privacy en zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven en volgens de regels beschermd zijn opgeslagen. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese Privacy wetgeving en de Nederlandse richtlijnen verwerkt. Meer informatie over de Wet op Bescherming Persoonsgegevens vind je hier. Deze wet vervalt en vanaf 25 mei 2018 wordt deze vervangen door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die geldt in de hele Europese Unie.

Meer uitleg over Bescherming Persoonsgegevens

Wanneer je iets bij Italian Residence boekt hebben wij bepaalde persoonlijke gegevens van je nodig. Immers alleen dan kunnen boekingen etc. gemaakt worden. We doen er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. Precies zoals het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) voorschrijft. De gegevens staan opgeslagen in een beveiligde database. Deze persoonlijke informatie geven wij niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Wat wordt er gebruikt/ genoteerd/ opgeslagen?

In het kader van onze dienstverlening, leggen wij persoonsgegevens vast zoals bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer. Voor een boeking vragen wij je ook om specifieke gegevens in het belang van de reis zoals je persoonlijke gegevens zoals vermeld op paspoort, adresgegevens, telefoonnummer/ mobiele nummer, opdat in geval van nood je bereikt kan worden, thuis en op je bestemming (bijvoorbeeld om je op de hoogte te stellen van een probleem, of anderszins, maar zeker niet voor een commerciële reden)

E-mailadres: we vragen je bij boeking of je toestemming wilt geven voor het kosteloos toesturen van onze jaarlijkse nieuwsbrief. Dan geef je tevens aan Italian Residence toestemming om jouw e-mailadres te gebruiken voor deze toezending 1 a 2 maal per jaar. Ook hebben wij je email nodig om je te bedanken voor je gemaakte boeking en om deze te bevestigen en om je voordat je op vakantie gaat enkele weken voor je vertrek nog de laatste tips te geven voor je vakantie. Of om je op je vakantie bestemming eventueel te kunnen contacteren teneinde je op de hoogte te stellen van belangrijk nieuws dat betrekking heeft op je vakantieverblijf. Na terugkeer ontvang je van ons een welkom thuis email met daarbij een kleine enquête van 2 minuten of je ons jouw mening wilt laten weten. Je helpt andere klanten hiermee. Immers door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van de locatie en onze service!

Heb je vragen, opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar: mariannemoerdijk@italianresidence.nl