Autoverhuur

Klik op de foto om het scherm van Sunny Cars te openen.

Autoverhuur Italië via Italian Residence

 

Autoverhuur

In samenwerking met Sunny Cars biedt Italian Residence autoverhuur in Italië aan.

Bij aankomst op uw vakantiebestemming in Italië kunt u in de meeste gevallen daar een auto huren, maar wij raden zeker aan, om voor vertrek alvast uw huurauto te regelen. Dan bent u in ieder geval op voorhand volledig voorbereid en komt u niet voor eventuele onaangename verrassingen in Italië te staan, zoals onverwachte extra kosten ter plaatse. Sunny Cars zorgt ervoor dat alles bij aankomst volledig is geregeld zoals vooraf overeengekomen.

Wanneer u een auto boekt bij Sunny Cars bent u verzekerd van Nederlandse service en betaalt u op voorhand in Nederland één prijs waarbij alles is inbegrepen. Dit betekent dat u bij aankomst in Italië geen extra kosten hoeft te betalen en zo weet u precies waar u aan toe bent. De huurprijs van Sunny Cars is inclusief een onbeperkt aantal kilometers, alle vormen van verzekeringen en de lokale belastingen. Dit betekent dat u bij aankomst op uw bestemming geen extra verzekeringen hoeft af te sluiten. Alle auto’s worden tegen scherpe all-inclusive tarieven aangeboden en zodoende kunt u altijd genieten van de beste auto’s, service en voorwaarden.

Standaard inbegrepen zijn:
•  Ongelimiteerd aantal kilometers
•  Standaard extra WA verzekering van € 7,5  miljoen
•  Schadeverzekering (CDW)
•  Diefstalverzekering (TP)
•  Terugbetaling eigen risico, bij schade en diefstal
• Dekking glas-banden-bodem en dakschade

Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig. In geval van schade betalen wij het eigen risico bedrag namelijk terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door ons vergoed. En last but not least sluiten we een extra WA verzekering af met een hoogte van 7,5 miljoen euro.

Om te boeken, klik op de foto en alles wijst zich vanzelf.