Rolstoelvriendelijke villa's

 

Villa's geschikt voor mindervaliden in Italië

Italian Residence biedt u een breed scala aan betaalbare vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen en vakantiehuizen met gedeeld zwembad. Onze vakantiehuizen liggen allen op het platteland van Italië, op een rustige locatie in de natuur en vaak met prachtige uitzichten. Het zijn soms in werking zijnde boerderijen genaamd agriturismo’s die vaak wijn of olijfolie produceren. Deze agriturismo's bevinden zich meestal op grote panoramisch gelegen landgoederen. Sommige van de locaties zijn rolstoel geschikt.

Reizen is altijd een beetje avontuurlijk, zeker als je een handicap hebt, weet ik uit eigen ervaring. Elders is het zelden even goed ingericht als thuis. Vaak is daar wel een mouw aan te passen, zeker als je vooraf enigszins weet welke obstakels je kunt verwachten. Maar dat is vaak het probleem, hoe kom je aan bruikbare en betrouwbare informatie over de toegankelijkheid van je bestemming?

Toegankelijke accommodaties zijn schaars, vele Italianen vinden hun accomodatie nog al snel rolstoelvriendelijk. Stuurt u ons een mail met uw wensen en behoeften, wij zullen er dan alles aan doen ervoor te zorgen om een passende accommodatie te vinden.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van agriturismo's, vakantieappartementen, budget en/of luxe vakantievilla’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel accommodaties op deze website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan door wat u zoekt, dan zoek ik voor u. Doe dit via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter ons aanbod. Ik ken elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod op maat! 

Villa's Italië geschikt voor rolstoel gebruikers