Vakantiehuizen Emilia Romagna met zwembad

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt een breed scala aan bijzondere betaalbare vakantiehuizen, agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige budgetvilla’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad aan op het platteland van Emiglia Romana. 

Emilia Romagna is een redelijk vlak gebied, ongeveer 50 km ten zuiden van Milaan en ten noorden van de Marche. Vanwege de natuur wordt dit gebied ook wel de 'Italiaanse Camargue' genoemd. Deze regio is ideaal als u een kindvriendelijke strandvakantie zoekt, maar er zijn ook genoeg fraaie steden te bezoeken  zoals Parma, Modena en Bologna. Daarnaast zijn Ferrara en Ravenna met haar wereldberoemde mozaïeken ook de moeite waard. In het zuiden, op de grens van Emilia Romagna en Le Marche, ligt het boeiende ministaatje San Marino.

De kuststreek is een aaneenschakeling van badplaatsen. Tot aan de grens met de regio Marche liggen zo'n dertig beroemde en drukke badplaatsen. De stranden van Emilia Romagna hebben altijd al een grote aantrekkingskracht uitgeoefend op de Nederlandse vakantieganger, Badplaatsen zoals Milano Marittima, Cervia, Cesenatico, Bellaria, Rimini, Riccione, Cattolica, Lidi Ferraresi en Ravennati zijn hiervan de meest bekende. In de 3 jachthavens en op de 15 stranden aan de kust wappert de Bandiera Blu: een internationaal kwaliteitspredikaat voor schoon water en schone stranden. De lange brede zandstranden zijn door de langzaam aflopende kust prima geschikt voor gezinnen met kinderen.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van agriturismo's, vakantieappartementen, budget en/of luxe vakantievilla’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s in Emiglia Romana op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden in Emiglia Romana. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 25 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakanthuizen in de Emiglia Romana klik op de link hieronder:

Vakantiehuizen Emiglia Romana met zwembad