Vakantiehuizen en villa's Italië met tennisbaan

Voor al onze vakantiehuizen en villa's met een tennisbaan klik op de link
Al onze vakantiehuizen/villa's met tennisbaan Of Klik hier voor vrijblijvend advies

Vakantiehuis 5 terre

Bron: @standret

Vakantie huizen villa's in Italië met tennisbaan en zwembad

Italian Residence biedt u een scala aan betaalbare vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen en vakantiehuizen met gedeeld zwembad. Onze vakantiehuizen liggen allen op het platteland van Italië, op een rustige locatie in de natuur en vaak met prachtige uitzichten. Het zijn soms in werking zijnde boerderijen, agriturismo’s genaamd,  die vaak wijn of olijfolie produceren. Deze agriturismo's bevinden zich meestal op grote panoramisch gelegen landgoederen.
Elk appartement of vakantiehuis heeft eigen entree en ruimte om heerlijk buiten te eten en van het fraai uitzicht te genieten. Vaak is er een restaurant waar de mama haar lokale specialiteiten op verzoek kookt. Onderstaande huizen zijn speciaal geselecteerd omdat er een tennisbaan op of nabij de locatie aanwezig is. De huizen hebben allen een zwembad voor algemeen gebruik.
Wilt u het echte Italië leren kennen, dan is dit de ideale manier om uw vakantie in een Dolce fa niente ( een zalig niets doen) door te brengen, eventueel gecombineerd met het bezoeken van de kunst en cultuur die Italië te bieden heeft. Al onze locaties zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.
Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.
Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 
Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 
Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.