Vakantiehuizen Italië met lokale chef

 

Vakantie villa's in Italië met kok of catering service

Italian Residence biedt diverse mogelijkheden om tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen, agriturismo's en villa's te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd zonder een lange autorit te hoeven maken.

Ziet u het icoon "mes en vork" aangegeven bij een van onze vakantiehuizen of vakantievilla's, dan betekent dit dat er binnen 1000 meter van uw vakantiehuis een restaurant, tratttoria of pizzeria gevestigd is.

 

Ziet u het icoon "bord met mes en vork" aangegeven bij een agriturismo, dan kookt de mama della casa hier een of meerdere keren per week. Dit zijn vaak de heerlijkste streekgerechten met verse producten van eigen productie.

Ziet u het icoon met de koksmuts aangegeven bij een van onze vakantievilla's dan betekent dit dat wij een kok kunnen regelen, die voor een geringe vergoeding een heerlijke Toscaanse maaltijd in de villa komt bereiden. Meestal is dit een van de vrouwen uit het dichtbijzijnde dorp . Ideaal voor grotere groepen; de kinderen spelen bij het zwembad en de volwassenen zitten aan een lange tafel onder de bomen te genieten van alle Toscaanse heerlijkheden. Geniet van bruschetta's, verse pasta en heerlijke vlees gerechten, en de verukkelijke dolces zoals zuppa Inghlese en Tiramisu. Een kok aan huis een keer tijdens de vakantie is absoluute aanrader.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel accommodaties op deze website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan door wat u zoekt, dan zoek ik voor u. Doe dit via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter ons aanbod. Ik ken elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod op maat! 

Vakantiehuizen Italië met lokale chef