Vakantiehuizen Italië met restaurant service

Voor al onze vakantiehuizen met een restaurant of villa met een catering service klik op de link

Alle huizen met restaurant en villa's/huizen met cateringservice Of Klik hier voor vrijblijvend advies

Vakantiehuis 5 terre

Bron: @fxquadro

Vakantiehuizen en agriturismo's met restaurant service in Italië

Italian Residence biedt diverse mogelijkheden om tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen, agriturismo's en villa's te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd zonder een lange autorit te hoeven maken.

Ziet u het icoon "mes en vork" aangegeven bij een van onze vakantiehuizen of vakantievilla's, dan betekent dit dat er binnen 1000 meter van uw vakantiehuis een restaurant, tratttoria of pizzeria gevestigd is.

 

Ziet u het icoon "bord met mes en vork" aangegeven bij een agriturismo, dan kookt de mama della casa hier een of meerdere keren per week. Dit zijn vaak de heerlijkste streekgerechten met verse producten van eigen productie.

Kokende mama op locatie

Meestal is dit een van de vrouwen uit het dichtbijzijnde dorp . Ideaal voor grotere groepen; de kinderen spelen bij het zwembad en de volwassenen zitten aan een lange tafel onder de bomen te genieten van alle Toscaanse heerlijkheden. Geniet van bruschetta's, verse pasta en heerlijke vlees gerechten, en de verukkelijke dolces zoals zuppa Inghlese en Tiramisu. Een kok aan huis een keer tijdens de vakantie is absoluute aanrader.

Let op

Veel van de locaties waar de mama kookt, is dit een service alleen voor de gasten en gaat dit niet om een restaurant dat elke dag open is, de mama kookt dan 1 of 2 keer in de week en buiten het seizoen, soms nog minder. Check via ons, hoe vaak het restaurant open is.

 

Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.

Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 

Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 

Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.