Vakantiehuizen Italië met tennisbaan

Voor al onze Vakantiehuizen-Italië-tennisbaan klik op onderstaande de link

Al onze vakantiehuizen/villa's met tennisbaan Of Klik hier voor vrijblijvend advies

Vakantiehuis 5 terre

Bron: @standret

Vakantiehuizen-Italië-tennisbaan

Ontdek onze betoverende vakantiehuizen in Italië met tennisbaan. Het aanbod van Italian Residence omvat o.a. betaalbare vakantiehuizen, schilderachtige Agriturismo 's, wijndomeinen en vakantiewoningen met tennisbaan, gedeelde zwembaden of privé zwembaden. Gelegen op het rustige platteland van Italië met adembenemende vergezichten.

Bijna elk vakantiehuis biedt een eigen ingang en buitenruimte om te genieten van heerlijke maaltijden in de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Sommige locaties beschikken over een restaurant waar lokale specialiteiten bereid worden door de gastvrije mama.  Deze selectie speciaal geselecteerd vanwege de aanwezigheid van een tennisbaan bieden ook een gemeenschappelijk zwembad.

Als u het echte Italië wilt ervaren, biedt deze authentieke manier van vakantie vieren de perfecte gelegenheid om te genieten van Dolce fa niente (heerlijk nietsdoen), eventueel gecombineerd met het ontdekken van de kunst en cultuur die Italië te bieden heeft. Elke locatie is zorgvuldig geselecteerd op zijn unieke ligging en authentiek Italiaans karakter.

Navigeer eenvoudig op onze website om zelf te zoeken, maar begrijp dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche staat Marianne Moerdijk klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat aan al uw wensen voldoet. Deel uw vakantievoorkeuren en zij zal zich inzetten om een passend aanbod te presenteren. Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.

Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of uw voorkeur nu uitgaat naar authentieke charme of moderne luxe, Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio.

Bij Italian Residence bent u geen nummer in een zoekmachine; wij zijn een toegewijd boekingskantoor met persoonlijke aandacht en kennis. Ons doel is niet alleen om u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis, maar ook om uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands.

 Check ons aanbod op de website, maar raakt u de weg kwijt? Stuur dan een e-mail voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl