Villa's Emiglia Romana met privé zwembad

Voor de gehele selectie vakanthuizen in Lombardia klik hier: Villa's Emiglia Romana met privé zwembad
Of ziet u door de bomen het bos niet meer Klik hier voor vrijblijvend advies

Vakantiehuis 5 terre

Villa's Emiglia Romana met privé zwembad

Ontdek Emilia-Romagna met Italian Residence
Italian Residence verwelkomt u in Emilia-Romagna met een gevarieerd aanbod aan bijzondere, betaalbare vakantiehuizen, agriturismo's, wijnlandgoederen, eenvoudige budgetvilla’s en luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad op het betoverende platteland.
Emilia-Romagna, gelegen ongeveer 50 km ten zuiden van Milaan en ten noorden van de Marche, wordt vanwege zijn natuur ook wel de 'Italiaanse Camargue' genoemd. Dit relatief vlakke gebied biedt de ideale setting voor een kindvriendelijke strandvakantie. Maar het is ook de thuisbasis van prachtige steden zoals Parma, Modena en Bologna. Verder naar het zuiden, op de grens met Le Marche, vindt u het fascinerende mini-staatje San Marino.
De kustlijn van Emilia-Romagna is een aaneenschakeling van bekende badplaatsen. Van Milano Marittima tot de grens met Marche liggen ongeveer dertig beroemde badplaatsen, waaronder Cervia, Cesenatico, Bellaria, Rimini, Riccione, Cattolica, Lidi Ferraresi en Ravennati. Deze badplaatsen hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op Nederlandse vakantiegangers. Met de Bandiera Blu wapperend in de 3 jachthavens en op de 15 stranden, een internationaal kwaliteitskeurmerk voor schoon water en stranden, bieden de lange brede zandstranden een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen.
Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.
Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 
Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 
Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.