Villa's Italië met tennisbaan

 

Villa's met tennisbaan Italië

Italian Residence biedt u een scala aan betaalbare villa's maar ook vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen en vakantiehuizen met gedeeld zwembad. Onze vakantiehuizen liggen allen op het platteland van Italië, op een rustige locatie in de natuur en vaak met prachtige uitzichten. Het zijn soms in werking zijnde boerderijen, agriturismo’s genaamd,  die vaak wijn of olijfolie produceren. Deze agriturismo's bevinden zich meestal op grote panoramisch gelegen landgoederen.

Elk appartement of vakantiehuis heeft eigen entree en ruimte om heerlijk buiten te eten en van het fraai uitzicht te genieten. Vaak is er een restaurant waar de mama haar lokale specialiteiten op verzoek kookt. Onderstaande huizen zijn speciaal geselecteerd omdat er een tennisbaan op of nabij de locatie aanwezig is. De huizen hebben allen een zwembad voor privé gebruik.

Wilt u het echte Italië leren kennen, dan is dit de ideale manier om uw vakantie in een Dolce fa niente ( een zalig niets doen) door te brengen, eventueel gecombineerd met het bezoeken van de kunst en cultuur die Italië te bieden heeft. Al onze locaties zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel accommodaties op deze website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan door wat u zoekt, dan zoek ik voor u. Doe dit via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter ons aanbod. Ik ken elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod op maat! 

Villa's Italië met tennisbaan