Villa's Sicilië met privé zwembad

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt u een breed scala aan betaalbare vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, betaalbare vakantiehuizen, eenvoudige budgetvilla’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad op het eiland Sicilië.

Sicilië is het eiland bij de teen van de laars van Italië, aan de Straat van Missina en Tyrrheense Zee. Op het eiland Sicilië vindt u een enorme diversiteit aan culturele bezienswaardigheden zoals Palermo, de kunststad met zijn geweldige architectuur. Ook zijn er prachtige historische steden zoals Catania en Trapania en Messina en vergeet ook het Barok stadje en Siracussa met zijn bijzonder grot niet. Een absolute must is de kabelbaantocht naar de vulkaan de Etna. Dit heerlijk zonovergoten eiland heeft de geur van citroenen en kent een typisch mediterraans klimaat met warme, zonnige en lange zomers (mei tot en met half oktober).

Het is heerlijk relaxen aan de prachtige baaien, fraaie stranden en genieten van het prachtige natuurschoon. Taormina is de oudste en mooiste badplaats op Sicilië. Proef ook de echte smaak van de traditionele Siciliaanse keuken met zijn heerlijke visspecialiteiten. Alle locaties zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van agriturismo's, vakantieappartementen, budget en/of luxe vakantievilla’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s op Sicilië op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden op Sicilië. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 25 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie villa's met privé zwembad op Sicilië , klik op de link hieronder:

Villa's Sicilië met privé zwembad