Vakantiehuizen Amalfikust met zwembad

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt een scala aan  betaalbare vakantiehuizen, eenvoudige budgetvilla’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in deze regio. Campania en de Amalfikust hebben veel te bieden, o.a.het  heerlijke klimaat, zodat het hier vanaf begin april tot ver in oktober goed toeven is.

De stad Napels, met zijn prachtige vergezichten over de baai en de Vesuvius, de musea en paleizen en de historische stadswijken met zijn heerlijke restaurants waar je verrukkelijke pizza’s kunt eten, is zeker een bezoek waard . Maar vergeet u ook deze plaatsen niet te bezoeken: Pompeii, Sorrento en de andere fraaie plaatsjes aan de Amalfi kust. Een van de mooiste tochtjes is een boottocht naar het romantische Capri en Ischia.

Dit Unesco wereldnatuurgebied met zijn prachte panorama's en bijzonder fraaie zonsondergangen, strekt zich over 50km tussen Sorrento en Salerno uit. Een prachtige bochtige weg met schitterende vergezichten slingert langs de kust  enlangs  diverse zeer fraaie kustplaatsjes, zoals o.a Positano. Na een jarenlange zoektocht door Italië vond ik hier voor u de mooiste privévilla's en vakantiehuizen. Alle locaties zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van agriturismo's, vakantieappartementen, budget en/of luxe vakantievilla’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s aan de Amalfi kust op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden aan de Amalfi kust. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis aan de Amalfi kust u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 25 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakanthuizen aan de Amalfi kust, klik op de link hieronder:

Vakantiehuizen Amalfi met zwembad