Villa's in Umbria met privé zwembad

 

Villa's in Umbria met privé zwembad Italië

Italian Residence biedt u betaalbare vakantiehuizen met gedeeld zwembad in Umbrië, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige familie villa’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in de regio Umbrië. Dit gebied, op slechts anderhalf uur onder Florence, waar Toscane overgaat in Umbrië met zijn fraaie Trasimenomeer, wordt ook wel het groene hart van Italië genoemd. U vindt er prachtige weidse groene heuvels, begroeid met wijnranken en olijfbomen.

Hier vindt u vele oude stadjes op heuvels gebouwd en omringd met een stadsmuur; het is alsof de tijd hier stil heeft gestaan. Er zijn ook een  aantal indrukwekkende steden met leuke bezienswaardigheden zoals Assisi, het geboortedorp van Sint. Franciscus. Hier kunt u o.a. de Franciscus basiliek en het klooster bewonderen. In Perugia, de fraaie studentenstad met zijn mistieke ondergrondse stad en het mooie Piazza IV Novembre, wordt jaarlijks in juli het fantastische Umbrië jazz festival gehouden. In Spoleto is elk jaar een bekend kunstfestival en in de Romaanse kerken vindt u hier vele fresco’s. Een aantal andere interessante plaatsen in Umbrië zijn Foligno, Gubbio, Todi en Orvieto. Zelfs Rome met zijn vele bezienswaardigheden zoals o.a het colloseum, het Vaticaan, Sixtijnse kapel en de Trevi fontein, is per trein in een wip te bereiken.

Umbrië heeft geen kust, maar u vindt er wel het mooie meer van Trasimeno met leuke dorpjes zoals Castiglione del Lago en diverse strandjes. U kunt een duik in het zwembad van uw vakantiehuis op een van onze vele fraaie locaties in Umbrië afwisselen met kunst en cultuur. Kortom een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Alle locaties in Umbrië zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s in Umbrië op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden in Umbrië. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuisin Umbrië t u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 22 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakantiehuizen in Umbrië klik op de link hieronder:

Villa's in Umbria met privé zwembad