Golfen in Italië

Voor al onze huizen vlakbij een golfbaan klik op de link
Bekijk alle locaties voor golfen in Italië Of Klik hier voor vrijblijvend advies

Golfen in Italië

Vakantiehuizen in de buurt van golfbanen in Italië
Italië biedt rond de 150 golfbanen op de mooiste locaties en u treft er een aantrekkelijke combinatie van golf, gastronomie, natuur en cultuur.
In de Veneto vindt u vele golfbanen. Een ervan is de fraaie golfbaan Club Jesole bij Lido di Jesole. Ook hebben we bij Venetië een locatie op een golfbaan. Bij het levendige Gardameer vindt u diverse zeer fraaie golfbanen zoals Arzaga golf club bij Brescia. In Umbria hebben wij diverse vakantiehuizen op steenworp afstand van de fraaie golfclub Perugiagolf te Perugia en Romita golf te Terni, beide zeer de moeite waard.
Onze specialiteit ligt echter in Toscane waar we diverse fraaie locaties verhuren (van vrijstaande villa’s tot gezellige vakantieappartementen) rondom de mooiste golfbanen aldaar. Deze locaties liggen rond o.a de golfbanen van Montecatini golfclub bij Montecatini, Versilia golfclub te Pietrasanta, Ugolino golfclub te Grasina, Castelfafi golfclub te Montaione, Arezzo golfclub te Arezzo, Fontevivo golfclub te San Miniato, Punta Alla golf club te Punta Alla, Villa Gorri golfclub te Siena en vele anderen!
Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.
Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 
Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 
Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.