Vakantie Italië

Voor de gehele selectie vakanthuizen in Italië klik op de link:
Vakantiehuizen in Italië  of Klik hier voor vrijblijvend advies

Vakantie Italië

Uw droomhuis in het hart van Italië, Wij helpen jullie graag aan een betaalbaar vakantiehuis, een luxe villa in Italië, een familiehuis, een vakantiepark of een leuke kindvrindelijke agriturismo.

Na een jarenlange zoektocht door Italië vond ik voor u de mooiste privé villa's, agriturismo’s, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels. Allen persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter én zeker ook op de gastvrijheid van de eigenaren. Elke regio biedt een ruim assortiment van betaalbare boerderijen/agriturismo’s en vakantiehuizen met gedeeld zwembad  waar in sommige gevallen de mama della casa op verzoek voor haar gasten kookt, tot zeer luxe vrijstaande villa's met faciliteiten zoals een privé zwembad, huishoudelijke hulp en/ of kok. Wij helpen jullie graag aan een betaalbaar vakantiehuis, een luxe villa in Italië, een familiehuis, een vakantiepark of een leuke kindvrindelijke agriturismo.
Zelf zoeken is heel gemakkelijk op onze website, maar we begrijpen ook, dat persoonlijk advies van onschatbare waarde kan zijn. Marianne Moerdijk, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte vakantiehuis dat voldoet aan al uw wensen. Deel uw vakantievoorkeuren met haar en zij zal haar uiterste best doen om een passend aanbod te vinden.Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te beter kunnen wij aan uw behoeften voldoen.
Onze specialiteit ligt in landelijke accommodaties, waaronder authentiek gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla's met zwembad. Of u nu de voorkeur geeft aan authentieke charme of moderne luxe. Marianne heeft bijna elke regio in Italië bezocht en kan uit eerste hand informatie verstrekken over de meest unieke plekken en activiteiten in elke regio. 
Bij Italian Residence bent u niet slechts een nummer in een zoekmachine; wij zijn een boekingskantoor met toewijding, kennis en persoonlijke aandacht. Ons doel is niet alleen u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiehuis maar ook om u uitstekende service te bieden voor, tijdens en indien nodig na uw verblijf, allemaal in het Nederlands. 
Kijk voor het aanbod op onze website, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl.