Vakantie Italië

 

Uw droomhuis in het hart van Italië

Na een jarenlange zoektocht door Italië vond ik voor u de mooiste privé villa's, agriturismo’s, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels. Allen persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter én zeker ook op de gastvrijheid van de eigenaren. Elke regio biedt een ruim assortiment van betaalbare boerderijen/agriturismo’s en vakantiehuizen met gedeeld zwembad  waar in sommige gevallen de mama della casa op verzoek voor haar gasten kookt, tot zeer luxe vrijstaande villa's met faciliteiten zoals een privé zwembad, huishoudelijke hulp en/ of kok.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel accommodaties op deze website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan duidelijk door wat u zoekt, dan zoek ik voor u. Doe dit via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter ons aanbod. Ik ken elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies

Service

Onze service houdt niet op bij het boeken van uw vakantiehuis want onze klanten ervaren ook ter plaatse een  prettig en persoonlijk contact. Wij zijn voor en tijdens de vakantie (in het geval dat een eventueel probleem lokaal niet op te lossen is) uw aanspreekpunt, maar hebben ook op vele plaatsen in Italië lokale agenten die u graag (in het Engels) helpen met eventuele problemen of verzoeken ter plaatse. Klanten die via ons op reis gaan ontvangen uitgebreide reisinformatie én in de meeste regio’s nuttige en leuke tips zoals lekkere restaurantjes en wetenswaardigheden over de omgeving.

 

Voor een aanbod op maat mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl 

Voor de gehele selectie vakanthuizen in Italië klik op de link hieronder:

Vakantiehuizen in Italië