Contact

Italian Residence

 

Eigenaar en oprichter:Marianne Moerdijk

Ervaring:

Naast mijn werk als reisadviseur blog ik  over Italië. Door de vele workshops en studiereizen heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse keuken ontwikkeld.
 
40 jaar geleden is  mijn passie voor reizen begonnen en na diverse jaren bij de KLM te hebben gewerkt, ben ik operations officer voor Singapore airlines geweest, daarrna heb ik een van de eerste VIP lounges op schiphol helpen realiseren, als laatse ben ik enige jaren station manager voor een Amerikaanse luchtvaart maatschappij geweest.
 
20 jaar geleden begon ik aan dit avontuur. Na een studie Italiaans vond ik het tijd e.e.a. in de praktijk te brengen en plande een vakantie op een Agriturismo in Umbrië. Na twee weken was ik niet alleen uitgerust maar was ik, voor dat ik het mij goed besefte, een reisbureau begonnen. De eigenaar van de Agriturismo was onder de indruk dat iemand van 45 jaar voor de lol Italiaans had gestudeerd.  Hij bood mij een agentschap aan met 10 Agriturismo ’s die ik vol verve aan de man bracht.  In het begin via fotokopieën van de foto’s die ik ter plaatse van de huizen maakte. Behoorlijk arbeidsintensief, in 1998 was ik één van de eerste online vakantieaanbieders.
 
Nu staan er meer dan 3000 vakantiehuizen in Italië op onze website www.italianresidence.nl
Het geheel is dus  uit de krachten gegroeid, maar de passie is er niet minder om. Ik ken nog steeds bijna elk huis en bezoek met veel plezier twee keer per jaar onze locaties en regio’s.  Zo verzamel ik zo veel mogelijk informatie van de huizen en regio om klanten goed te kunnen adviseren.
 
Inmiddels werken we met een klein team van enthousiaste medewerkers. Zij helpen met de administratie, Social media en de website. Een mooi vakantiehuis voor klanten zoeken, doe ik nog altijd met heel veel plezier zelf! 

 

Italian Residence is niet alleen Mariane moerdijk, verre van dat, we zijn een kleinTeam van specialisten.

Bianca senior officemanager, rechter en linkerhand van Marianne, specialisme, administratie, website onderhoud en verzorgen van de blog.

Patricia financial manager rechter en linkerhand Marianne, specialisme, finaciële administratie, onderhoud boekhoudsysteem, verzorging instagram.

Evelien, al jaren onze alleskunner, vliegende keep en ondersteuning van Patricia en Bianca

Feka, de onmisbare IT onersteuning,  technischische ondersteuning van de de website, maar ook de volledige computer backup en 24/7computer ondersteuning

Teamleader ondersteuning bij het boekingsproces en de betalingen via ideal.

Daniel van webcare4all  onze SEO specialist, hij zorgt dat wij zichtbaar zijn op de zoekmachines.https://www.webcare4all.nl/online-marketing-over-ons  

 

Postadres:Amsterdamseweg 6H, 3812 RS Amersfoort

Voor persoonlijk vakantie advies van Marianne en vragen m.b.t. een reeds geboekte reis, graag uitsluitend via het mailadres mariannemoerdijk@italianresidence.nl 

Tel: +31 (0)33-36 90 020 ( Op ma/wo/vr  tussen 09.30 en 13.00 uur ) Dinsdag gesloten.

 

Rabobank Amersfoort NL35RABO0136498116 Swift / Bic RABONL2U

Administratieve vragen uitsluitend per mail  deze worden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur beantwoord.

Voor problemen bij aankomst in Italië zijn wij te bereiken op het telnummer dat op uw reisvoucher staat.

Web: www.italianresidence.nl
E-mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Klik hier voor vrijblijvend advies (dit formulier graag gebruiken voor, geheel vrijblijvende zoekopdrachten)

Per email bereikbaar: 7 dagen per week binnen 24 uur

Uw vragen m.b.t. uw vakantie zien wij graag uitsluitend per e-mail tegemoet, wij zijn immers een internet reisbureau en hebben tijd nodig een en ander zorgvuldig voor u uit te zoeken en eventueel voor u na te vragen bij de eigenaar.

Aangesloten bij: Kamer van Koophandel Gooi en Eem 30142933

Aangesloten bij: Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland