Contact

Italian Residence

 

Eigenaar en oprichter:Marianne Moerdijk

Ervaring:

Naast mijn werk als reisadviseur blog ik  over Italië. Door de vele workshops en studiereizen heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse keuken ontwikkeld.

40 jaar geleden is mijn passie voor reizen begonnen en na diverse jaren bij de KLM te hebben gewerkt, ben ik operations officer voor Singapore Airlines geweest, daarna  heb ik een van de eerste VIP lounges op Schiphol helpen realiseren, als laatste ben ik enige jaren station manager voor een Amerikaanse luchtvaart maatschappij geweest.

25 jaar geleden begon ik aan dit mooie avontuur. Na een studie Italiaans vond ik het tijd e.e.a. in de praktijk te brengen en plande een vakantie op een Agriturismo in Umbrië. Na twee weken kwam ik niet alleen uitgerust terug maar was ik, voor dat ik het mij goed besefte, een reisbureau begonnen. De eigenaar van de Agriturismo was zo onder de indruk dat iemand van 45 jaar voor haar plezier Italiaans had gestudeerd dat hij mij een agentschap met 10 Agriturismo ’s aanbood die ik vol verve aan de man bracht.  In het begin via fotokopieën van foto’s die ik ter plaatse van de huizen maakte. Toen nog behoorlijk arbeidsintensief maar in 1998 werd ik één van de eerste online vakantieaanbieders.

Nu staan er meer dan 3000 vakantiehuizen in Italië op onze website www.italianresidence.nl.en kunnen wij via onze lokale agenten, buiten de website om ook nog vaak mooie locaties vinden.

Het geheel is dus behoorlijk uitgegroeid tot een enorm netwerk van prachtige villa’s, vakantiehuizen, agriturismo’s, appartementen, maar de passie is in al die jaren er niet minder om geworden. Ik ken nog steeds bijna ieder huis dat ik aanbied en bezoek met veel plezier twee keer per jaar onze locaties en regio’s.  Zo verzamel ik zoveel mogelijk informatie van de huizen en de regio om mijn klanten goed te kunnen adviseren over hun vakantiebestemming.

Inmiddels werk ik met een klein team van enthousiaste medewerkers. Zij ondersteunen mij met de administratie, social media en de website. Een mooi vakantiehuis voor klanten zoeken, doe ik nog altijd zelf en met heel veel plezier! Voor persoonlijk vakantieadvies van Marianne en vragen, graag uitsluitend via het mailadres mariannemoerdijk@italianresidence.nl Naast mijn werk als reisadviseur blog ik ook graag over het mooie Italië. Door de vele workshops en studiereizen heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse keuken ontwikkeld. Ik nodig u dan ook graag uit om onze blog te bezoeken met veel info en recepten: www.develesmakenvanitalianresidence.nl

Italian Residence is niet alleen Marianne moerdijk, verre van dat, we zijn een klein team van specialisten.

Bianca, Senior Officemanager, rechter en linkerhand van Marianne, specialisme: administratie, website onderhoud en verzorgen van de blog.

Patricia, Financial Manager rechter en linkerhand Marianne, specialisme: financiële administratie, onderhoud boekhoudsysteem, verzorging social media.

Evelien, al jaren onze alleskunner, vliegende keep en ondersteuning van Patricia en Bianca

Feka, de onmisbare IT ondersteuning,  technische ondersteuning van de website, maar ook de volledige computer back-up en 24/7 computerondersteuning

Teamleader, ondersteuning bij het boekingsproces en de betalingen via ideal.

Daniel van webcare4all  onze SEO specialist, hij zorgt dat wij zichtbaar zijn op de zoekmachines.https://www.webcare4all.nl/online-marketing-over-ons 
 

CONTACT:

Aanvragen voor vakanthuizen behandelen wij uitsluitende per e-mail, wij kunnen dit niet per telefoon omdat alles zorgvuldig uitgezocht dient te worden!

Mocht contact per email niet lukken dan kunt u ons bellen voor dringende vragen 0031 (0) 637 28 5428

Bij problemen bij aankomst of ter plaatse jullie naam (welke op boekingsformulier staat) en huiscode appen plus het  probleem ( niet bellen of inspreken) dit werkt het snelst tel:0031 (0) 637 28 54 28 ( 7 dagen bereikbaar)

Administratieve vragen uitsluitend per mail, deze worden uitgezocht en elke vrijdag beantwoord.

 

Web: www.italianresidence.nl

E-mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Postadres: Amsterdamseweg 6H, 3812 RS Amersfoort

Aangesloten bij: Kamer van Koophandel Gooi en Eem 30142933

Rabobank Amersfoort NL35RABO0136498116 Swift / Bic RABONL2U

Aangesloten bij: Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland