Vakantiehuizen Lazio met zwembad

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt u een scala aan  betaalbare vakantiehuizen, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige budgetvilla’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in de regio Lazio. Deze streek ligt in het midden van Italië, aan de westkust en ten zuiden van de regio Toscane. De belangrijkste toeristische plaats van deze regio is dan ook wel de hoofdstad van Italië, Rome met zijn vele bezienswaardigheden zoals de Sixtijnse kapel, het Colosseum, Trevifontijn, Pantheon, Piazza Navona en de Spaanse trappen. Vergeet u ook vooral niet een bezoek te brengen aan mijn favoriete wijk te Rome, Trastevere.

Buiten Rome zijn verspreid over de regio echter ook honderden abdijen, kerken, monumenten en andere bezienswaardigheden te ontdekken. Ook de stad Tivoli op twintig kilometer ten oosten van Rome, is meer dan de moeite waard. Hier kunt u door het verleden struinen in de Villa Adriana, een enorme villa uit de republikeinse tijd. Naast de Villa Adriana is het 16e-eeuwse paleis Villa d'Este met haar watervallen en fonteinen ook een belangrijke toeristische trekpleister. Wilt u een stadsvakantie combineren met heerlijk uitwaaien op het strand raad ik u het pittoreske kustplaatsje Anzio aan, waar wij een heerlijk appartement direct op het strand verhuren. Alle locaties in de regio Lazio zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Ook de meren zoals het lago di Bolseno of het nog niet door het massa tourisme ontdekte prachtige natuur gebied rondom het meer van Vico, kortom Lazio is een gebied met vele fraaie gezichten.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van agriturismo's, vakantieappartementen, budget en/of luxe vakantievilla’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s in Lazio op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden in Lazio. Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 25 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakanthuizen in Lazio klik op de link hieronder:

Vakantiehuizen Lazio met zwembad