Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

2022

5
Berg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Elb-Fania )

 

Prima informatie gekregen en snel . Eigenlijk was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen, dat alles naar wens was.

5
Wiltenburg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Verdi-Biat)

 

Zijn vriendelijk, snel en goed geïnformeerd over het huisje wat we wilden reserveren. Helemaal prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat leuk om te horen dat zowel onze service ams het huis een aanbrader waren.

5
Mo

Geplaatst op: 18-07-2022 (Inter-Oasi)

 

Wederom heeft Marianne en haar team heel veel moeite gedaan om een mooi huis voor ons te vinden. Ook deze keer is dat prima gelukt. Niks is teveel en zelfs ‘s avonds en in het weekend werden wij voorzien van evt. opties voor en mooi huis. Niet twijfelen en gewoon boeken bij Italian Residence wij weten zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve en mooie review, daar doen we het voor, we werken hard om voor iedereen een mooie locatie te vinden en als dat helemaal lukt zijn ook wij heel blij en tevreden en dan geeft een reactie als deze, weer een boost om door te gaan.

2021

3
Geheniau

Geplaatst op: 20-09-2021 (Lago-Ligrico)

 

Italian Residence heeft zeer adequaat gereageerd op onze mail dat het huis niet aan onze verwachtingen voldeed, kapotte tuinmeubels lagen bijvoorbeeld achter de schutting.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer van de 3, we hebben echt zoals u eigenlijk ook zelf al aangaf, ons best gedaan om alles op te lossen, helaas niet met het succes, dat we hoopten. We hebben met de eigenaar gesproken en als hij e.e.a niet aanpast, stoppen we met de verhuur.

5
Ilse Opdebeeck

Geplaatst op: 19-09-2021 (Touch-Sisi)

 

Prima service, op alle vragen werd snel gereageerd

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen en fijn dat alles zo goed bevallen is.

5
Vera de Groot-Dekens

Geplaatst op: 16-09-2021 (Algemene reactie)

 

Fantastische, snelle service! Helemaal niets op aan te merken!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat we het huis van jullie dromen voor jullie gevonden hebben en dat jullie er zo van hebben genoten.

5
G linssen

Geplaatst op: 13-09-2021 (Algemene reactie)

 

Geweldig

 

Antwoord van Italian Residence :
Goed om te horen:)

5
Ton Tuinier

Geplaatst op: 30-08-2021 (Algemene reactie)

 

Prima boekingproces en advisering. Heldere informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ton, We hebben de informatie van het keukeninventaris aan de eigenaar doorgegeven met het verzoek, dit aan te passen. Honden kan inderdaad een probleem geven, in die regio wordt vaak gejaagd en soms geven die overlast als ze in de nacht niet binnen worden gehouden.

4
van Maris

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Ospi)

 

Heel goed: snelle en duidelijke communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de recensie, fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

3
Fam van Belle

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Accio)

 

De communicatie m.b.t. de reservering was in onze ogen wat te zakelijk. We snappen dat het huren van een villa een zakelijke transactie is maar je zoekt iets voor de vakantie dus die sfeer mag het dan ook wel hebben. De nadruk lag wel een beetje op de overeenkomst i.p.v. de vakantie beleving. De mails zijn ook heel zakelijk. Met name de mail waarin de reisgegevens staan wordt nogal nadrukkelijk genoemd niet eerder dan 15:30 uur te komen omdat anders de gastvrouw wel eens heel boos en teleurgesteld kan zijn. De ervaring ter plaatste was gelukkig heel anders.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer dat jullie e.e.a als te zakelijk hebben ervaren, wij proberen altijd een goede mix te maken, zakelijk omdat dit nou eenmaal nodig is en wij vanuit italia nou eenmaal strikte instructies hebben m.b.t. betalen en aankomsten. Er zijn namelijk sommige klanten die weinig respect hebben voor de tijd die het duurt een huis schoon te maken en de welverdiende siesta erna, van de eigenaar. Vandaar dat ze in italia de aankomst tijd bepalen na 15.00. Deze regel komt natuurlijk niet van italian Residence. De eigenaar zal in sommige gevallen, iets eerdere aankomst toestaan, maar altijd in overleg met ons, daar ze totaal niet blij worden van suprise aankomsten, ze zullen dit vaak niet laten blijken, vandaar dat wij vragen om respect voor schoonmaak en siesta. Dit geldt ook voor de betaling, ook hier hebben wij strikte regels voor en als wij ons hier niet aan houden, brengen wij de boeking van de klant in gevaar en dat is het laatste wat wij willen. Dat is dus de zakelijke noodzaak die wij als reisbureau moeten hanteren. Wij zijn echter 24/7 van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bereikbaar voor vragen en wensen die de vakantie beleving tot een top beleving te laten zijn, gelukkig krijgen wij hier ook vel complimenten over Wij hadden dit voor u ook graag gedaan om de voorpret te verhogen, maar dat is duidelijk niet gelukt, sorry hiervoor, in de toekomst vraag ons vooraf en wij zullen zeker helpen de vakantie memorabel te maken. Fijn dat u het huis dat wij vonden als fijn heeft ervaren.

5
Johan de Vries

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

De service was uitstekend, snelle en adequate reactie op onze vragen per mail! Goed voorstel op onze vraag naar een woning.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Johan, wat heerlijk dat jullie tevreden zijn en wat fijn dat het huis nog mooier was dan op de foto's. k geef e.e.a. ook door aan de eigenaar, nogmaals dank.

5
Carla Wijngaarden

Geplaatst op: 28-08-2021 (Inter-Pino)

 

Altijd snel en klant vriendelijk. Goed advies op maat.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor jullie mooie en nuttige recensie, wat fijn dat alles goed is bevallen. k zal de eigenaar ook jullie recensie doorsturen en misschien is er wat doe aan de hanen.

5
Jeroen de Groot

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

Wij moesten last-minute onze vakantieplannen wijzigen. Omdat via internet een vrij huis te vinden onmogelijk was gebeld met Marianne. Zeer vriendelijk te woord gestaan. We hadden geluk, er was net een annulering gekomen van deze - naar de mening van Marianne - toplocatie. Ja gezegd en binnen een paar uur de boeking afgewikkeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jeroen, wat leuk dat jullie zo genoten hebben en ook onder de indruk van deze mooie locatie waren. De verbeter punten met betrekking tot verlichting en ligstoelen, gaan we zeker doorspelen, bedankt en hopelijk tot horens.

4
Moonen

Geplaatst op: 27-08-2021 (Inter-Iara)

 

Goede service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de recensie en fijn dat jullie genoten hebben, ik geef de feedback m.b.t. de schaduw zeker door.

4
Kees Erken

Geplaatst op: 27-08-2021 (Verdi-Otel)

 

Aangezien alles vanaf de boeking prima was geregeld hebben we geen negatieve reactie op de service van Italian Residence

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de uitgebreide recensie, dank voor de mooie woorden naar ons toe. Fijn dat jullie genoten hebben, maar ik zal zeker de aandachtspunten onder de attentie van de eigenaar brengen om te kijken of ook de minpunten van de locatie pluspunten kunnen worden.

4
Timmermans

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Ema)

 

Zoals altijd snelle en goede ondersteuning vanuit Italian Residence. En dit niet alleen van 9 tot 17 uur.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Timmermans, dank voor de mooie woorden en de fantastische recensie op dit heerlijk huis, zal de eigenaar ook fijn vinden om mee te krijgen.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Fanti)

 

Weer prima service, snel en vriendelijk!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank Fam Berends, een fijne reactie en we zullen jullie mooie woorden ook doorspelen nar de eigenaar.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Eco-Tor)

 

Service van Italian Residence was weer prima. Vriendelijk en snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, voor ook deze recensie en we zullen de verbeterpunten ook zeker aan de eigenaar melden, zodat het een nog mooier plekje gaat worden.

5
Familie Coebergh

Geplaatst op: 22-08-2021 (Los-Vino)

 

We hadden een zeer prettig contact met Italian Residence voor het vinden van een mooie agriturismo. Het was een drukke periode met boeken en al een paar keer hadden we net iets misgelopen. Er werd snel geschakeld met de eigenaar van de accommodatie en ook wij hoefden steeds niet lang te wachten op een antwoord. Ook bij speciale verzoeken werd er snel gereageerd, eigenlijk was alles mogelijk. Heel fijn en voor mijn gevoel ook heel persoonlijk.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve reactie, hier doen we het voor, geeft alle energie om er in 2022 ook weer voor te gaan. We proberen altijd dat stapje extra te doen, en het is altijd heerlijk om te horen, dat we aan de verwachtingen konden voldoen en jullie een fijne vakantie hebben gehad, hopelijk tot horens.

5
Fam. Booman

Geplaatst op: 21-08-2021 (Algemene reactie)

 

Al jaren boeken we via Marianne en team. Gaan er helemaal voor om het perfecte huis te vinden! Fijne en snelle reacties, top service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden en enorm bedankt voor de goede feedback, die gaan we zeker delen met de eigenaar, want er is altijd room to improve.

5
Hettinga

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Pian)

 

Italian residence geeft net het extra stukje informatie over de agriturismo wat fijn is. Snelle reactie op emails , overzicht van eventuele alternatieven etc.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de lieve recensie, dit soort recensies geeft ons veel positieve energie.

5
Smitskamp/ Redeker

Geplaatst op: 20-08-2021 (Inter-Tiglio)

 

Goede service

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we zullen jullie feedback doorgeven aan de eigenaar.

5
Fikenscher

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Auro)

 

Snelle reactie altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, we doen ons best snel en goed te werken.

5
Karin Smits-den Boer

Geplaatst op: 20-08-2021 (Elisa-Gina)

 

Fijne organisatie. Duidelijk in de communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, we doen ons best:)

5
Smets Jan

Geplaatst op: 19-08-2021 (Vie-Tori)

 

De service was prima, op grond van een aantal criteria werd ons een mooi aantal huurmogelijkheden gepresenteerd, en voor het overige verliep alles heel correct

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, heel fijn om te horen, dat uit de selectie, jullie droom villa gevonden werd.

5
Floor Lottman

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Rena)

 

Goede communicatie, snelle reactie op vragen. Fijn contact!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Floor, fijn dat alles zo goed is bevallen, hopelijk tot horens.

5
ellen l

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Edoa)

 

Snelle reactie van Italian Residence op al onze vragen. Toen we na onze geboekte week onverwacht last minute dus met spoed een ander huis zochten heeft Italian Residence zich enorm ingespannen om iets passends te zoeken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ellen, wat heerlijk te horen dat jullie ook hebben genoten van een van mijn favorieten en dat ik last minuut, vanwege een annulering, deze top locatie kon scoren.

5
Martijn Van Schelven

Geplaatst op: 19-08-2021 (Vip-Col)

 

Uitstekende begeleiding en ruim assortiment aan beschikbare huizen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor he mooie compliment, we doen ons best en fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt

5
Regina Gielmich

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Lente)

 

Zoals elk jaar weer superservice bij het zoeken naar een huis zowel op de site als buiten de site om. Daarom komen wij ook elk jaar weer terug. Zelfs in het weekend geeft Marianne nog antwoord per mail.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve reactie, jullie zijn al jaren zeer gewaardeerd klanten en ik ben blij dat ik wederom, de kers op de taart gevonden heb, ook al was de weg wel een uitdaging.

5
Mensinga

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Ferre)

 

We zijn erg goed geholpen door Italian Residence, als er door ons gemaild werd met vragen hadden we meestal binnen een half uur al een reactie, er werd goed meegedacht.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het compliment en jullie zeer waardevolle recensie, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar om jullie feedback met hen te delen.

4
Lianne ten Pas

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Cerre)

 

Zakelijk direct Informatief goed Prettige website Helaas was de reserving van bed en badlinnen niet goed doorgekomen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, dat de informatie van het linnen niet goed was doorgekomen, we gaan dit nakijken, om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ook zullen we de feedback delen met de eigenaar delen om zo e.e.a. te kunnen verbeteren.

5
Trinka Olof

Geplaatst op: 19-08-2021 (Algemene reactie)

 

Zoals voorgaande jaren was de service van Italian Residence afgelopen jaar weer fantastisch. Afgelopen vakantie hadden wij, ivm de corona-maatregelen, pas laat in het seizoen contact opgenomen met Marianne voor het zoeken en boeken van een accommodatie in Toscane. Tot ons genoegen vonden we samen met Marianne een top locatie en hadden wij weer een heerlijke vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Trinka, een recensie van jou doet ons altijd blozen, daarvoor dank, maar ook de info wat jullie ter plaatse troffen, was wederom zeer waardevol, waarvoor dank.

5
Christel Mijers

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Via)

 

Goede service van Marianne, ondanks dat we soms moesten wachten omdat men in Italie wat langzamer reageert! Ook toen er wat onduidelijkheid en stress was over waar de honden konden slapen reageerde Marianne snel en pragmatisch.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Christel, Ik was blij dat ik het honden drama enigszins heb kunnen oplossen. Italiaanse eigenaren begrijpen vaak niet dat wij Nederlanders anders met onze dieren omgaan en een kennel buiten voor ons geen diervriendelijke optie is. Ik ben blij dat na jullie telefoontje ter plaatse, we samen tot een oplossing zijn kunnen komen en de vakantie in dit heerlijke huis kon beginnen.

4
dream ucy

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Ucy)

 

alle nodige vragen werden zeer snel beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie recensie en fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben.

5
Marc de Bruijn

Geplaatst op: 18-08-2021 (Algemene reactie)

 

Alle moeite gedaan om toen het nodig was door corona de boeking om te zetten naar een jaar later. Toen er bij een van de bestemmingen verbouwd werd en de boeking niet doorging, kwam men met goede alternatieven. Prima service en hartstikke snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de super fijne reactie , goed om te horen dat onze oplossing in goede aarde gevallen is. We vinden het altijd heel fijn om deze feedback te krijgen, dat geeft veel positieve energie.

5
Sonja Bouwkamp

Geplaatst op: 14-08-2021 (Vip-Col)

 

Prima service! Snelle reacties! Nogmaals we hebben het erg naar onze zin gehad zowel door jullie hulp/advies alsmede door de accommodatie zelf

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de recensie, fijn dat jullie zo genoten hebben.

3
Lago-Ligrico

Geplaatst op: 09-08-2021 (Lago-Ligrico)

 

Snelle reacties voorafgaand aan de reis. Tijdens het verblijf niet nodig gehad en direct contact met de tussenpersoon op locatie gehad als dit nodig was.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het mooie commentaar, het cijfer 3 correspondeert niet helemaal, met de tevreden reactie, maar het gaat uiteindelijk om de beleving. Want ik ben heel blij, dat jullie tevreden waren over onze service en de snelheid daarvan, hopelijk tot horens.

4
Mirko Mensink

Geplaatst op: 08-08-2021 (Los-Onter)

 

Soms wat onduidelijke en geïrriteerde communicatie op normale vragen. Aanbod van locaties erg goed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft, ik heb het mail verkeer erop nagekeken en kon dit nergens terug vinden, wij antwoorden, zo vriendelijk en uitgebreid mogelijk, zelfs in enorme drukte en hectiek en altijd binnen 24 uur. Wij krijgen hier dan ook veel complimenten over. Maar excuus als in uw geval hier iets mis in is gegaan.

4
Geheniau

Geplaatst op: 08-08-2021 (Inter-Occi)

 

Goed geholpen met reservering huis

 


5
Lammert

Geplaatst op: 04-01-2021 (Algemene reactie)

 

Al mijmerend naderen mijn vrouw en ik het eind van dit dramatische jaar. Echter met 1 bijzonder succesvol highlight en dat was het door u voor ons als alternatief aangedragen vakantie adres in de eerste helft van augustus. Met enige bezorgdheid en vooral spanning oriënteerden wij ons op dit adres, ondernamen alle nodige zaken voor de familieleden die moesten komen, raakten wat mensen onderweg door Corona kwijt, maar we kregen er inderdaad een geweldige toplocatie voor terug. De betrokken eigenaresse was meer dan behulpzaam en heeft bijgedragen aan een geweldige vakantie waar we nog wel hadden willen zitten. Veel dank voor uw aandacht en veel dank voor de empathie waarin u dit alles hebt opgebracht. Het was allemaal geweldig.

 


2020

4
kooij

Geplaatst op: 12-10-2020 (Algemene reactie)

 

De service die italian Residence geeft is Pro-actief en ze zeggen waar ze voor staan. Mocht er dan uberhaupt probleempjes zijn, zijn ze zeer makelijk te bereiken en lossen het voor je op.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie enorm bedankt, we werken hard in deze moeilijke tijden en een compliment komt dan nog beter aan dan normaal, dank Marianne

4
M.A. Zoutewelle

Geplaatst op: 14-09-2020 (Verdi-Cerro)

 

prima service en er wordt op mail snel gereageerd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, dit is altijd heel waardevol, we zullen jullie verbeter punten ook zeker doorgeven aan de eigenar.

4
Familie Gunnink

Geplaatst op: 14-09-2020 (Love-Moni)

 

Snelle reactie op vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn te horen dat jullie het naar jullie zin gehad hebben en we zullen de feedback ook doorgeven aan de eigenaar sturen.

5
MM Kroese

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

Er wordt altijd constructief meegedacht om tot een goede keuze te komen. Als klant voel je je serieus genomen, je bent een mens en geen nummer; de kleinschaligheid van Italian Residence helpt daarbij. Heel fijn is dat er altijd heel snel gereageerd wordt op een vraag. Dit jaar, in Coronatijd hebben ze extra veel moeite gedaan om ons te helpen aan een passende accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie dank jullie wel, het was voor ons een heel moeilijk jaar, maar dit soort reacties, maken het de moeite waard.

4
Peter Kips

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

heel goede service en heel behulpzaam

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie uitgebreide reactie, heel behulpzaam en we zullen zeker de verbeter punten doorgeven aan de eigenaar, dit helpt om het huis in de toekomst te verbeteren.

4
Dirk Jan

Geplaatst op: 19-08-2020 (Inter-Laia)

 

Dank

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Dirk-Jan Jammer dat de inter-laia wat tegen viel, het zwembad wat klein. Maar op de website stonden de maten van het zwembad vermeld en zo ook dat er geen airco was. De huizen zo dicht bij het strand hebben zelden grote zwembaden, zeker in die prijsklasse, helaas. Smoezelig mag inderdaad niet en bedden moeten ook ok zijn. Helaas zul je weinig sleutelbewaarders treffen die iets anders spreken dan Italiaans, er is geen land waar ze zo slecht hun talen spreken. Hoop toch dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Pian)

 

Uitstekend en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Emil, Hartelijk dank voor de mooie recensie, we zullen jullie mooie woorden ook aan de eigenaar doorgeven.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Focc)

 

Uitstekende en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden en fijn dat jullie zo goede vakantie hebben gehad, hopelijk tot horens.

5
H. Teegelbeckers

Geplaatst op: 14-08-2020 (Los-Fano)

 

Wij hadden onverwachts onze vakantie in Kroatië om moeten zetten naar een locatie in Italië. Via de Italien Residence site zagen we dat de locatie "villa Stefano" aan het Idromeer nog vrij was. Het contact met de organisatie verliep vlot en goed. Het was allemaal snel geregeld!

 

Antwoord van Italian Residence :
Heerlijk om te horen dat alles toch uiteindelijk zo goed is afgelopen en dat wij hebben kunnen assisteren hierin.

5
ben nietvelt

Geplaatst op: 13-08-2020 (Algemene reactie)

 

Niets op aan te merken,snelle en correcte antwoorden bij vragen over reservering. Alles duidelijk en zeer goed geregeld bij boeking van onze vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ben, wat een lieve reactie bedankt, het is altijd goed om te horen dat onze inzet op prijs gesteld wordt. Fijn dat jullie zo genoten hebben van het huis, dank dat jullie ook de verbeterpunten hebben doorgegeven, wij gaan dat meteen doorgeven aan de eigenaar.

Pagina's