Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Gall)

 

Marianne en het complete team Onze vakantie was super. Mede door de manier waarop jullie zorgen dat boekingen/ reserveringen probleemloos verlopen. Mocht er toch een probleempje zijn dan wordt dat zeer snel opgelost (Chapeau dames)

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Kronenburg, Dit zijn de reacties, waar we altijd heel blij van worden, altijd fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt, dit geeft veel positieve energie. We zullen jullie complimenten m.b.t. de locatie zeker doorgeven, ik weet zeker dat ook zij jullie feedback op prijs zullen stellen. Vriendelijke groet, Marianne

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Fanti)

 

In mei hebben wij voor de vierde keer van de geweldige service van Italian Residence gebruik mogen maken. De service is al die jaren van constante, zeer hoge kwaliteit. De snelheid van de reactie van Italian Residence is niet alleen buitengewoon hoog, maar is bovendien altijd zeer adequaat en betrouwbaar. Kortom: alleen maar lof! Nogmaals: heel veel dank, Marianne en team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de meer dan lieve feedback. Al 4 jaar een van onze meest favoriete klanten. We zijn blij dat je de service waardeert en ik help je altijd graag met de zoektocht. Ook enorm bedankt voor de zeer waardevolle feedback met betrekking tot het huis, we gaan hier zeker ons voordeel mee doen. Als jullie weer richting Italië gaan, horen we jullie graag. Nogmaals bedankt, Marianne

4
Marc Huijboom

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comeden)

 

Prima en snelle follow-up op vragen voorafgaand aan boeken. Uitstekende hulp bij meedenken als een locatie is volgeboekt en komen met uitstekende alternatieven. Op locatie is ook prima bewegwijzering naar goed functionerende hulp ter plaatse (sleutel is er niet, maar binnen no-time opgelost). Klasse.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marc, Dank voor de bijzonder lieve feedback, daar doen we het voor, leuk dat onze inzet gewaardeerd wordt. Summa-cum-laude is in Italë vaak een enorme uitdaging, Italianen zijn vaak iets te makkelijk in het op orde houden van de huizen, maar inderdaad wel beschikbaar als je een vraag hebt, een beetje de charme van Italianen. Nogmaals dank, Marianne

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Uliv)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke recensie, daar kan ik zo weer een heel jaar mee voort. Ik doe dit al 20 jaar met passie en het is zo fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt en je het juiste huis bij de juiste mensen hebt kunnen vinden. Ik hoop nog jaren de mooiste huizen op de mooiste plekjes voor jullie te kunnen vinden. Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Paggi)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Mariel, Wat heerlijk om te horen, wat een fijne reactie, hier doe ik het allemaal voor. Het is zo fijn als je hoort dat je hebt mee kunnen helpen aan een mooie vakantie. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Ferry

Geplaatst op: 17-08-2017 (Verdi-Noce)

 

Wellicht hoor jij vaak niets na je acties om de wensen van je klanten in te vullen. Wij hadden je enkele specifieke “eisen” meegegeven zoals: - Eigen huis - Maximale privacy - Eigen zwembad - Ruim, maar niet te ruim - Toscane en of Umbrie Ik kan je melden dat wij extreem genoten hebben. De beide locaties die je ons adviseerde voldeden meer dan aan de verwachtingen en eisen die wij hadden. Goede kwaliteit huizen en alles wat we gevraagd hadden was aanwezig. Onze oprechte complimenten voor je kwaliteit van werk. Wij zijn super tevreden en hebben, mede daardoor, een geweldige vakantie gehad. Met vriendelijke groeten,

 


5
Nicole Bilo

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Olga)

 

Uitstekend, wij belden dat wij op de dag aan aankomst vertraging hadden, er werd direct opgenomen en aangegeven dat dit aan de verhuurder werd doorgegeven. Dit is ook gebeurd. Vragen per email worden snel en adequaat beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie lieve woorden, wat heerlijk om te horen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de feedback van het appartement, we gaan dit zeker doorspelen aan de eigenaar, zodat ook zij weten , dat jullie tevreden waren, maar ook waar zich te verbeteren.

4
Tijs van Nistelrooij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Mando)

 

Omdat wij last minute een vakantie wilde boeken was snelheid en directheid gewenst bij het zoeken naar een geschikte locatie. Dat is naar mijn mening perfect verlopen. Op basis van onze wensen konden we kiezen uit een groot en divers aanbod. Ook de service daarna met alle reisbescheiden, info was prima voor elkaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden, worden we altijd heel blij van. Ook fijn om te horen dat het huis en regio als top ervaren is. Marianne

4
Ed Nanlohij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Na een stroeve aanloop, veel onduidelijkheden was de benodigde informatie voor vertrek van vakantie dik in orde. Tips voor de omgeving en zelfs wat vertaalde zinnen voor noodgevallen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat we de stroeve aanloop hebben kunnen gladstrijken voor de vakantie met bruikbare informatie. Nog fijner te horen dat de locatie helemaal naar genoegen was en de eigenaar nog steeds goed bezig is om het zijn gasten volledig naar de zin te maken. Hopelijk tot horens, Marianne

4
Evelien Vos

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amber-Anna)

 

Snelle reactie per mail en advies bij keuze van geschikte bestemming en accommodatie.

 


4
theoi

Geplaatst op: 16-07-2018 (Mar-Paru)

 

prima service, goed bereikbaar (ook in Italie) en fantastische after-service. Dank je wel! Fijn dat jullie de vergeten zonnenbril terig stuurde, aangekomen. Perfect.

 


5
Charles

Geplaatst op: 13-07-2018 (Mar-Uliv)

 

Prima service. Snelle afhandeling van mail.

 


4
Anja van der Hoek

Geplaatst op: 02-07-2018 (Dan-Ione)

 

prima, veel informatie per mail aangeleverd gekregen

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een leuke en waardevolle reactie, hartelijk dank. Marianne

5
Jolijn Huisman

Geplaatst op: 25-06-2018 (Dan-Gino)

 

Snelle en duidelijke service! Zouden zo weer boeken via I R. Tip: maak de website wat gebruiksvriendelijker en wat moderner (zoals zoekopdrachten opslaan, zoeken op appartement, meer recensies vakantiehuizen toevoegen). Verder zeer snelle reactie en zeer welwillend.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jolijn, hartelijk dank, voor de reactie en voor de vriendelijke woorden, als iedereen net als jij de tijd zou nemen een reactie te schrijven, waren er meer om te plaatsen, helaas zijn er maar weinig die de moeite nemen. De site heeft de mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan, via opslaan in favorieten. Als je aangeeft hoe we zoeken op appartement kunnen verbeteren gaan we hier absoluut aan werken, nogmaals dank:)

5
Jan Gilleir

Geplaatst op: 20-06-2018 (Los-Hale)

 

Snelle respons op al onze vragen. Efficiënte communicatie met persoonlijke toets. Degelijke documentatie over de streek en bezienswaardigheden. meegeleverd. Organisatie komt heel betrouwbaar over.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, Hartelijk dank voor de lovende kritiek, altijd goe om te horen dat we goed bezig zijn. Ik zal de eigenaar doorgeven, dat jullie genoten hebben van de vakantie. Met vriendelijke groet, Marianne

3
mirjam rasenberg

Geplaatst op: 13-06-2018 (Mar-Calf)

 

Service was beperkt, maar voldoende, en voldeed prima aan onze verwachtingen. Met beperkte service bedoel ik zeker niet dat het niveau van jullie service beperkt is, maar meer dat in vergelijking met de locatie, accommodatie en service ter plaatse door de eigenaren, de reservering via de website als onderdeel van het totale pakket beperkt is. Eigenlijk een beetje wat ik ervan zou verwachten, vandaar de 3. Ik ben zeker tevreden over jullie service, die was prima, en denk eerlijk gezegd dat het ook niet makkelijk is om daar met 'extra service' bovengemiddeld op te scoren. Ik zou overigens een volgende keer ook zeker weer op jullie website gaan zoeken naar een accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor het uitgebreide commentaar, we proberen als internet reisbureau de maximale service te verlenen die mogelijk is en zijn constant bezig deze ook nog te verbeteren.

5
Van Schaik

Geplaatst op: 13-06-2018 (Los-Loren)

 

Een fantaschtische boekingssite, goede bereikbaarheid en snelle reactie op mailcontact. Bij eventuele vragen denken ze mee in oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor deze mooie woorden.

5
Hans van Mourik

Geplaatst op: 22-05-2018 (Verdi-Aia)

 

Zeer goede en snelle service van het Italian Residence Team!

 


4
Marijtje

Geplaatst op: 17-05-2018 (Verdi-Mace)

 

Goede communicatie, fijn om ook extra's zoals babybedjes of lokale kok te regelen. Waren tevreden!

 


4
Sanne van der Meij

Geplaatst op: 16-05-2018 (Los-Valo)

 

Prima communicatie en advies op maat!

 


4
fam Ten Napel

Geplaatst op: 08-05-2018 (Dan-Giul )

 

Goede service, er wordt prettig persoonlijk meegedacht met wat je zoekt. Communicatie in mail en papieren kan nog iets duidelijker. Is nu wat chaotisch door gebruik van veel dikgedrukte en onderstreepte tekst, afbeeldingen en diverse documenten per mail. Het bevat wel alle informatie die je nodig hebt alleen niet zo overzichtelijk.

 


4
Jaap van Rooden (Van Rooden / Hooghiemstra / Lagemaat 29/7

Geplaatst op: 20-12-2017 (Verdi-Maca)

 

Erg goed geholpen. Altijd snel antwoord op vragen en goed advies. Geeft een vertrouwd gevoel.

 


5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-11-2017 (Verdi-Vall)

 

Zoals gewoon, eigenlijk, was alles tiptop geregeld en het huis wat we geboekt hadden was precies dat wat we verwachtten en meer nog...

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie het weer naar jullie zin gehad hebben, hopelijk tot horens.

4
D. van Lieshout

Geplaatst op: 13-11-2017 (Los-Valli)

 

Snelle, goede service met duidelijke informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk om te horen, Anna is inderdaad een schatje die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken

4
Opzeeland

Geplaatst op: 13-11-2017 (Amber-Rina)

 

Goed meegedacht en goede communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, helaas hebben Italiaanse eigenaren een andere definitie van kindvriendelijk dan wij Nederlanders. In die streek is er overal weinig ruimte voor grote tuinen met speelgras. Vele locaties ken ik persoonlijk, maar helaas ben ik zelf nog niet bij deze geweest ( staat voor volgend voorjaar op de lijst) en moet dan afgaan van de antwoorden van de eigenaar. Enorm bedankt voor de feedback, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar. Er is altijd room to improve! Bedankt voor het meedenken. Kookboek komt eraan:)Marianne

5
Tineke Backx - de Bruijn

Geplaatst op: 23-10-2017 (Amalfi-Vesuv)

 

Alles was goed geregeld. De contacten met de agent ter plaatse waren uitstekend.

 


4
Carla beugel

Geplaatst op: 04-10-2017 (Amber-Astel)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, we zullen de op en aanmerkingen zeker doorgeven aan de eigenaar, te verbetering. Dit soort feedback helpt altijd enorm om voor volgende klanten onvolkomenheden op te lossen. Marianne

4
Bart Geerinckx

Geplaatst op: 04-10-2017 (Lago-Comclaes )

 

Prima, wij ontvingen alle nodige docuement + extra documentatie via mail. Bij reservatie krijg je niet het exacte adres van je vakantiewoning. Dat maakt het plannen van het traject thuis-vakantiewoning niet onmiddellijk mogelijk.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. dit helpt altijd om de service te verbeteren. De op en aanmerking met betrekking tot het huis zullen we zeker doorgeven, stellen de eigenaren meestal enorm op prijs. Bedankt Marianne

4
veldhuizen

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Leno)

 

allemaal zonder problemen verlopen

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie reactie, ik zal de opmerking met betrekking tot de airco, doorspelen aan de eigenaar. Marianne

5
Sandra van Esch

Geplaatst op: 04-10-2017 (Amber-Rina)

 

Snelle reacties op mails. Heldere communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de reactie op de locatie zeker doorspelen aan de eigenaar. Marianne

5
Jolanda Jansen

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ponti)

 

Heerlijk dat je zoveel mooie plaatsjes en accommodaties kan bewonderen op de site van Italian Residence. En het aanbod is groot en voor iedereen zit er wel wat bij. Met al je vragen kan je terecht bij Marianne en haar team. Mocht je het toch nog niet helemaal weten zijn zij bereid om andere opties aan te bieden! Gewoon super.

 


5
Paul Verbeke

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Pogg)

 

Jullie organisatie loopt gesmeerd. Het is begrijpelijk dat niet alle informatie van alle huizen kan gecontroleerd worden. Er zaten alleen wat foutjes in de routebeschrijving en het telefoonnummer van de eigenaar.

 


4
Jonkman

Geplaatst op: 04-10-2017 (Hou-Sul)

 

goede, duidelijke site. Goede service.

 


4
Tea & Jelte

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Medi)

 

zoals vorige keren was ook dit jaar de service weer goed

 


5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ema)

 

Super service. Je geeft aan wat je zoekt en gelijk word er een aantal voorstellen gedaan. Ze zoeken net zo lang totdat je tevreden bent

 


5
Astrid Compeer-Linnenbrink

Geplaatst op: 04-10-2017 (Mar-Celes)

 

Super service

 


3
Van Erven

Geplaatst op: 13-09-2017 (Algemene reactie)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor uw reactie. Marianne

5
cfm van lankveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Gabe)

 

prima

 


5
Bruninx Sophie

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Lara)

 

Jullie geven een zeer goede beschrijving en veel info voor afreis. Marche is inderdaad een mooie streek: prachtige landschappen, dicht bij de kust, veel variatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Sophie, Hartelijk dank voor jullie mooie feedbackt. Bedankt voor het doorgeven van de afbakening van het zwembad, we gaan het hier zeker met de eigenaar over hebben. Dit soort informatie helpt enorm, nogmaals dank. Marianne

4
UJC Bilstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Alle ervaringen goed. Qua vinden adres heeft dochter dat via internet zelf gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Bilstra, Hartelijk dank voor de feedback, hadden jullie de voucher met route beschrijving, met adressen en telefoon nummers niet ontvangen, die we voor vertrek stuurden. Het is namelijk niet de bedoeling dat klanten dit zelf moeten opzoeken, daar zijn wij voor, ik hoor graag als er iets mis zou zijn gegaan. Blij dat jullie ondanks de hitte een mooie vakantie gehad hebben en genoten van het prachtige uitzicht. Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Bruc)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
We zien jullie graag een keer terug om te helpen bij een volgende vakantie in Italië Marianne

4
Christa Ausema-Sarlemijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Pala)

 

-De site is duidelijk en duidelijker/overzichtelijker dan vroeger. -Er is veel keuze en je kan altijd bellen en mailen om advies. Fijn! -Jammer dat, wanneer je bep. huizen in 'je favorieten' zet, ze weer verdwenen zijn als je je pc afsluit en de vlg dag weer verder wilt kijken...wellicht kan het niet anders, maar het is wel jammer... -In de mails die we krijgen wanneer we eenmaal daadwerkelijk van plan zijn om verder in te gaan op een accommodatie, krijg je veel dezelfde inhoud, er staat telkens weer van alles wat op n gegeven moment niet meer relevant is, wat ik best een beetje storend vind en niet erg persoonlijk (want dan niet meer niet op maat en toegepast op dat moment) overkomt. -Ik begrijp verder dat alle opmerkingen over wat wel en niet mag (later aankomen, over n jaar zelf met die acc in zee gaan etc etc), maar het staat niet erg vriendelijk en geeft meer het gevoel dat ik naar een kamp ga ipv naar een vakantiehuis. Ik begrijp het belang van die voorwaarden en regels, maar het gaat om de manier, de toon en de plek in het geheel. -We hebben op n gegeven moment een bevestiging van betaling ontvangen, wat op dat moment niet klopte. Dat kan een keer gebeuren, geen punt. Maar zoiets gebeurt zo vaak elk jaar dat het gaat opvallen... Daarop had ik vervolgens gereageerd, kreeg daarop weer een mail die niet klopte (niet van toepassing was) én een uitleg dat het per ongeluk een verkeerde en standaardmail was, terwijl ik dus al niet zo gecharmeerd was van teveel standaardmails, en dan ook weer telkens de verkeerde. Misschien handig om in de gaten te houden want wij weten hoe prettig jullie site en organisatie is, maar een nwe klant zal er nog meer verbaasd van staan of geïrriteerd raken en naar een andere site overstappen...vlg mij geweldig wanneer jullie de sfeer van kleinschaligheid en persoonlijke benadering vast kunnen houden! Juist omdat ik enthousiast ben over jullie site en huizen, geef ik deze feedback, hopend dat jullie er wat aan hebben...k geef jullie vaak door aan vrienden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Christa, Hartelijk dank voor de feedback, dit helpt enorm in de verbetering van een en ander. We proberen elk jaar de website en mails aan te passen naar aanleiding van de feedback die we krijgen. We zullen kijken of we iets kunnen doen aan de favorieten, wel vreemd, want bij mij slaat hij wel op, maar het is belangrijker dat hij ook bij de klant opslaat. Wegens tijdgebrek is het onmogelijk om elke keer een volledige nieuwe mail te maken, ik stuur in drukke tijden persoonlijk 200 mails op een dag omdat de meeste kennis m.b.t. de huizen bij mij ligt en dan is in mijn optiek het persoonlijk zoeken en aandacht voor de wensen, belangrijker dan het standaard berichtje dat ik erboven plaats. Om die zelfde rede heeft het boekingssysteem semi automatische mails, als een betaling wordt ingevoerd of een reservering wordt bevestigd. We gaan kijken of we hier verbetering in kunnen aanbrengen. We zullen de mails met voorwaarden onder de loep nemen, maar helaas zijn ze echt nodig, daar we anders weer hele boze eigenaren krijgen omdat klanten veel te vroeg aankomen enzo. Het blijft schipperen, maar we gaan kijken waar we zaken kunnen verbeteren en nog iets vriendelijker presenteren. We hebben net de voucher na tips van een klant voor 2018 al helemaal aangepast en verbeterd, het blijft een ongoing proces. Nogmaals enorm bedankt voor de uitgebreide feedback. Marianne

5
Peter Menkveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service!

 


4
M. de Jong

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comzia)

 

snel, nuttig en to the point.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Bijzonder fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor de informatie over de lago-zia. Ik begrijp dat het vervelend is dat bij een week verblijf vervelend is als sommige zaken niet werken tot maandag. In deze locatie zijn alle huizen privé eigendom en de meeste in de verhuur, het is echter zo dat de ene eigenaar of de andere enorm verschil maakt in onderhoud van huis en tuin, weet ik uit ervaring. Ik zal de locatie erop wijzen dat ze strenger gaan worden op onderhoud van de privé eigenaren die willen verhuren. Met betrekking tot de Muggen Dit jaar waren er helaas extreem veel muggen vanwege het lang aanhoudende warme weer dit jaar. Marianne

4
Amelita Maassen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Bagn)

 

De service is OK.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de eigenaren laten weten dat jullie enorm genoten hebben, fijn om te horen. Marianne

5
Westerhout

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Cesa)

 

Wederom hebben wij last minute een prachtige locatie gevonden met behulp van Italian Residence. Onze vaste keuze voor vakanties richting Italie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie, daar doen we het voor. Blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad in het mooie Italië. Marianne

4
Mariken van Wijk

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Leuke huizen gekregen op mijn vraag. Voldoende aanbod en keuze. Voldoende informatie over het huisje en de omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat we het goede aanbod naar jullie hebben kunnen vinden en jullie een fijne vakantie gehad hebben. Marianne

5
E. Daemen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Grosse)

 

Goede en snelle service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, We zullen absoluut contact opnemen met de eigenaar en uw op en aanmerking doorgeven met de hoop dat zij hier wat mee gaan doen ter verbetering. Fijn dat jullie de tijd wilde nemen om dit te delen.

5
C. Kaspersen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Elb-Chiu)

 

Ok, geen problemen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, altijd heel belangrijke informatie als wij ongemakken ter plekken willen verbeteren. We zullen dit zeker doorspelen aan de eigenaar.

5
L. Smeets

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Perel)

 

Vragen omtrent de boeking of het huis werden netjes en tijdig beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dat de service uitstekend is te noemen. Bij een volgende trip naar Italie zal ik zeker weer gebruik maken van Italian Residence. Mvg, L. Smeets

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat onze inzet gewaardeerd werd door jullie. Ook niet onbelangrijk is het feit dat jullie het huis als heerlijk hebben ervaren. Ik hoop in de toekomst als jullie weer naar Italië, dit te evenaren of zelfs verbeteren. Marianne

5
Thijs Sanders

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Golf)

 

Snel en goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het heerlijke huis aan de kust. Jullie op en aanmerkingen geven we absoluut door aan de eigenaar ter verbetering. Marianne

4
Annette Vester

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Viro)

 

Fijn dat jullie altijd meedenken en goeie assistentie in zoeken

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Anette, Dank voor jullie mooie woorden. Met betrekking tot het huis, ga ik jullie op en aanmerkingen absoluut doorgeven aan de eigenaren. Voor de toekomst als jullie een probleem hebben omdat de eigenaar( als zovelen) niets anders spreken dan Italiaans, stuur mij een sms en ik los het binnen een dag op. Ik doe dat graag. Marianne

4
Annette Vester

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Enia)

 

Fijn dat jullie altijd meedenken en goeie assistentie in zoeken

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback en mooie woorden. Hopelijk tot horens. Marianne

4
Helene Koenraad

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service, alles was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie aardige feedback, fijn dat zowel als onze service als jullie vakantiehuis ( ook één van mijn favorieten) als prettig is ervaren. Marianne

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Col-Voca)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 


3
Kleijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comlavi)

 

Zoekservicevraag leverde geen nieuwe locaties op, alleen een herhaling van de al door ons geselecteerde huizen. Aanmaning op wel verrichte betaling Verzending van verblijfspapieren tamelijk laat Website niet heel gebruiksvriendelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Kleijn, Bedankt voor uw feedback. Wat bijzonder jammer dat u de service van IR als slecht heeft ervaren, we proberen er alles aan te doen om e.e.a. zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom gaan we bij een slechte recensie altijd grondig op zoek wat er mis is gegaan en checken het volledige mail verkeer om te zien waar het mis ging en wat we kunnen verbeteren. Na controles van het volledige mail verkeer m.b.t. uw boeking vonden we het volgende: Met betrekking tot de zoekfunctie, hebben we geen enkele mail kunnen vinden met een zoekopdracht van uw kant. Op 11 januari ontvingen wij van u een directe boekingsopdracht voor de Lago-Lau, die wij meteen hebben afgehandeld en die 14 januari al bevestigd was. Excuus inderdaad voor een onterecht verstuurde aanmaning, dit had niet mogen gebeuren en beter door ons gecontroleerd moeten worden. De verblijfspapieren/voucher en route worden door ons uiterlijk 2 weken voor vertrek toegestuurd zoals op de boekingsbevestiging staat, in uw geval waren deze 3 weken voor vertrek per mail naar u verstuurd. Graag horen we waar we de website kunnen verbeteren, dit helpt niet alleen ons, maar ook de klant. Met betrekking tot de opmerking over het vakantie huis, dit zullen we zeker aan de eigenaar doorgeven. Nogmaals bedankt voor de feedback.

4
Uppelschoten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Sale)

 

Goede snelle service en prima huis gevonden via hun.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Uppelschoten, Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat jullie tevreden waren over de service en over het huis, we zullen dat zeker doorgeven aan de eigenaar, hij zal dit meer dan waarderen, nogmaals dank. Marianne

4
maurice Strolenberg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Amber-Euca)

 

snelle reactie en duidelijke communicatie. Soms is telefonisch contact echter prettiger om sneller tot een resultaat te komen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Dit helpt absoluut om de service te verbeteren. Maar daar het zoeken van de vakantiehuizen voor 95% bij mij ligt en ik vaak 100 tot 200 mails op een dag stuur, heb ik er voor gekozen om dit uitsluitend per mail te doen. Klanten willen namelijk allen terecht persoonlijk advies van mij omdat ik de huizen ken. Via internet kan ik op elk uur van de dag of nacht antwoorden en de tijd nemen om in alle rust e.e.a. te kunnen navragen in Italië en dan het beste aanbod aan de klant te kunnen sturen. Dat is de rede waarom we de aanvragen niet per telefoon afhandelen. Met betrekking tot het vakantiehuis, zal ik uw punten zeker aan het complex melden en vragen om de staat van het geheel te verbeteren.

5
Fam Beentjes

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Glic)

 

De service van Italian Residence was prima. Alles is goed verlopen, communicatie en informatie was op orde.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Beentjes, Hartelijk dank voor jullie feedback, fijn dat jullie tevreden waren over de service van Italian Residence. Jullie feedback m.b.t. het huis zullen wij zeker oppakken en aan de eigenaren voorleggen, Marianne

4
Visser mensink

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Roli)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. we zullen kijken of er iets aan het geluid van het stroomhuisje gedaan kan worden, we zullen het in ieder geval melden. Marianne

4
boonen ivan

Geplaatst op: 13-09-2017 (Mar-Rocca)

 

Zeer goede info gegeven.wij zijn veeleisende klanten waardoor we een hele resum vragen hebben afgevuurd op de medewerkers maar ze werden allen netjes beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Boonen, Hartelijk dank voor jullie bijzonder aardige feedback, fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met betrekking tot het huis, zal ik de eigenaren informeren, ook zij zullen jullie feedback bijzonder op prijs stellen. Marianne

4
Pieter van Adrichem

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Etty)

 

Dank voor de heldere communicatie en vlotte service van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Pieter, Hartelijk dank voor jullie zeer zinvolle feedback. Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Goed om uw ervaring met betrekking tot het huis te te vernemen. Wij zullen de informatie ook gebruiken op de website. Nogmaals dank, Marianne

4
Romijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Godi)

 

Prima Tip kunnen whatsapp/chat

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, misschien is een chat wel een goede optie, ik ga er over nadenken. Fijn dat jullie genoten hebben van huis en uitzicht hebben genoten. Marianne

4
lilian Geisen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Vinci)

 

alles was prima geregeld, duidelijke site, papieren in orde. helemaal goed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Lilian, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Fijn dat jullie onze service als prettig hebben ervaren. We zullen de eigenaren jullie op en aanmerking m.b.t. het huis zeker doorgeven, ik weet zeker dat ze het zullen waarderen. Marianne

5
paul schuyt

Geplaatst op: 13-09-2017 (Mar-Agap)

 

De responstijd van Marianne was altijd erg goed , alsmede de inhoudelijke kwaliteit

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Paul, Enorm bedankt voor de vriendelijk feedback voor zowel onze service als de feedback van de villa. Fijn dat jullie het zo naar je zin gehad hebben. Nogmaals dank, Marianne

4
Fred Jongstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Loli)

 

Alles was prima geregeld. Op tijd alles in huis en hulp was prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat leuk om te horen dat jullie tevreden waren met onze service en dat jullie genoten hebben van een heerlijke vakantie in dit paradijsje. Marianne

5
Hans Cuppen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Isab)

 

Italian Residence verleent adequate service. De reispapieren zijn op orde en worden tijdig verstrekt. We zouden in een volgende situatie zeker opnieuw van hen gebruik maken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Hans, Enorm bedankt voor jullie bijzonder vriendelijke en uitgebreide feedback. Wij worden heel blij van het feit dat onze service als goed ervaren wordt. De feedback m.b.t. de woning is bijzonder uitgebreid en waardevol voor toekomstige klanten, enorm bedankt en hopelijk tot horens.Marianne

5
Fam Hutten

Geplaatst op: 21-08-2017 (Verdi-Bruc)

 

Beste Marianne e.a., We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch. De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad. Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

 


5
familie Fielmich

Geplaatst op: 17-08-2017 (Hou-Ezzo)

 

Zoals altijd prima service en eventueel hulp bij het zoeken naar een huis.

 


5
A. Tettero

Geplaatst op: 14-08-2017 (Los-Leno)

 

Een uitstekende service. Op al onze vragen werd snel gereageerd. Aan de hand van een aantal concrete vragen leverde Italian residence een top tien van beschikbare woningen. Daarbij tevens een gericht advies. Ook na de definitieve boeking werd er op onze vragen snel en adequaat gereageerd.

 


4
Leemans

Geplaatst op: 13-08-2017 (Elb-Luna)

 

Professionele afhandeling en behandelng van reservering.

 


5
Fam. Jolie

Geplaatst op: 12-07-2017 (Los-Ema)

 

Ook Italian residence super bedankt voor de fantastische organisatie. Jullie site beveel ik velen aan. Wij zijn echt super tevreden.

 

Antwoord van Italian Residence :

5
van den Boom

Geplaatst op: 25-06-2017 (Los-Ema)

 

nvt

 


4
familie Ten Napel

Geplaatst op: 16-05-2017 (Elb-Grot)

 

Het was heel prettig hoe Marianne met ons meedacht om voor ons gezin een goede plek te vinden op Elba!

 


5
Fam.Noorthoek

Geplaatst op: 20-03-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Hele goede service tijdens het boeken van dit huis, voordat je op reis gaat krijg je genoeg info over de streek.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Noordhoek, Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben van deze mooie locatie in augustus 2016, excuus dat het systeem bij elke aanpassing ( een reactie van Marianne ) de datum aanpast en dus een foute plaatsing datum online zet i.p.v. september 2016 de datum van de reactie van de klant, helaas kunnen we de datum miet aanpassen in het systeem. Dank voor het geven van deze zeer vriendelijke reactie.

4
SA de Wit

Geplaatst op: 16-02-2017 (Dan-Pala)

 

Service was goed, we hadden vertraging door het verkeer bij Florence en dit kon via een simpel telefoontje aan de eigenaars worden doorgegeven. Verder klopte de informatie en de routebeschrijving helemaal, dus dat was allemaal goed geregeld.

 


5
Fam. Van der Veen

Geplaatst op: 09-12-2016 (Verdi-Ferre)

 

Ik heb jullie al een paar keer aangeraden! Jullie hebben al onze vragen heel zorgvuldig en geduldig beantwoord. Het waren er nogal wat, doordat wij zelf onze bruiloft vanuit Nederland hebben geregeld hadden wij nogal wat vragen, en deze zijn met alle liefde beantwoord! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige week en een fantastische mooie dag! De route beschrijving was goed en alle verdere info ook. Alleen maar lof!! Wij, samen met onze bruiloftsgasten hebben genoten van de prachtige locatie! Het uitzicht was adembenemend en het huis overtrof onze verwachtingen. Het was zoveel mooier in het echt! De tuin was geweldig, we hebben onze ceremonie gehouden tussen de olijfbomen met de prachtige uitzicht op Montecatini achter ons, een droom die uitkwam. Stefano geeft al z'n passie en liefde aan het huis, en dat is op zoveel fronten te zien. Het huis en de enorme tuin waren tot in de puntjes verzorgd. Ook het diner en taart werden door Stefano en familie met pure passie verzorgd en werkte met alleen de meest verse en duurzame ingrediënten. Alles maar dan ook alles was er te voldoende te vinden, lades en kasten vol met bestek en servies, twee wasmachines, mountainbikes, kinderfietsen en voetbal- en volleybalveld met ballen! Perfect!! Grazie mille

 


5
Robert Pouw

Geplaatst op: 07-12-2016 (Los-Gone)

 

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een prachtig huis in Toscane. Bedankt voor de hulp bij het uitzoeken van ons onderkomen. Volgende keer maken wij weer héél graag gebruik van jullie diensten.

 


5
Karin Pater- Van T Hoog

Geplaatst op: 07-12-2016 (Hou-Adel)

 

Wat goed geregeld en wat een mooie villa zijn we in terecht gekomen. Helaas vandaag weer thuis aangekomen maar wat hebben we genoten van het Italiaanse uitzicht, weer, eten en de wijnen!

 


5
Larissa

Geplaatst op: 07-12-2016 (Los-Mont)

 

Geweldige vakantie gehad in een super mooi kasteel dichtbij Perugia. . Mooie omgeving en veel gedaan. Top reisbureau! De 5 sterren dik verdiend

 


5
Bart Dam

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Deze zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza geweest. We hebben een super verblijf gehad dankzij Marianne en haar team. . Marianne had leuke tips om de omgeving te verkennen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Al met al een zeer betrouwbaar reisbureau en met perfecte service! Een aanrader.

 


5
Esther de Graaf

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Faenza (Verdi-Trer) Medio juli 2016 hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten van Agriturismo Emilia Rogmagna Verdi-Trer. . Wat ons vooral is bijgebleven zijn de keer op keer heerlijke (Italiaanse) gerechten en de goede service vanuit Italian Residence. Een aanrader!

 


5
Elisabeth Ritzema

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Wij hebben afgelopen zomer een paar dagen heerlijk vakantie gevierd in Faenza bij Verdi-Tre. Van tevoren alle informatie netjes ontvangen via Italian Residence.

 


5
Birgit van Merkenstijn

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Zomer - juli 2016 - Faenza We hebben heerlijk genoten van de vakantie in Italië. Italian Residence had alles goed geregeld, we hadden folders met de juiste informatie en goede foto's van de locatie om alvast in de stemming te komen. Wanneer het nodig was, was er ook snelle service via de mail met Italian Residence.

 


5
Nancy Agten

Geplaatst op: 01-11-2016 (Mar-Calf)

 

We hebben heel wat ongemakken gehad tijdens ons verblijf in Italië. Italian Residence heeft heel de tijd heel professioneel, en snel gehandeld. En voor een compromis gezorgd met de eigenaars!! Pas als er problemen zijn, weet je hoe belangrijk de service is!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Nancy, Hartelijk dank voor de lieve woorden, ik vond het enorm jammer van de zaken die niet goed waren ter plaatse en ben blij dat ik toch een klein beetje heb kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Fam Pouwels

Geplaatst op: 01-11-2016 (Mar-Agap)

 

Zeer vriendelijke en toegewijde organisatie die adequaat en snel reageert op al je vragen. Pro-actieve houding en meedenken met de client zijn opvallende eigenschappen. De informatie over het huis en de terugkoppeling allemaal prima in orde....en snel!

 


5
Melisa

Geplaatst op: 23-10-2016 (Verdi-Trer)

 

Afgelopen zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza afgereisd voor de bruiloft van een goede vriendin. En wat hebben we genoten! Het was een fantastische locatie – tussen de wijngaarden – voor een mooi en stijlvol huwelijksfeest. De service van Marianne en haar team was in één woord geweldig. Wij vonden ook het restaurant een echte aanrader. De mooie tuin, prima hotelkamers, heerlijke wijnen en het zwembad maakten het feest compleet. Top!

 


4
Annelie Vink

Geplaatst op: 12-10-2016 (Dream-Mami)

 

Goed! Zowel italian residence als de verhuurders waren altijd goed bereikbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen, dat jullie zo een fijne vakantie gehad hebben.

5
Jose van Steijn

Geplaatst op: 10-10-2016 (Dan-Loli)

 

Service is goed. Boeking op tijd gedaan en alle administratieve handelingen op tijd en duidelijk ontvangen. Het was vooraf allemaal top!

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor je snelle review. We zullen jullie reactie ook doorsturen naar de eigenaar.

5
P.W. (Paul) van Gijzen

Geplaatst op: 07-10-2016 (Hou-Sul)

 

Wij hebben al zes jaar profijt van de uitstekende ondersteuning door Italian Residence. Hartelijk dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we gaan dit jaar zeker ook weer voor een mooie vakantie zorgen. Marianne

5
Nooteboom

Geplaatst op: 07-10-2016 (Los-Mont)

 

Van 9 t/m 16 september een week op deze prachtige locatie vakantie gevierd. Contact met IR perfect. Alle reisdocumenten op tijd ontvangen met ontzettend veel informatie. Ook de eigenaars ter plekke namen alle tijd om alles te vertellen en stonden voor ons klaar. Vanuit deze locatie prima dagtochten te maken naar o.a. Perugia (15km) en Assisi. Ook het Trasimeno meer ligt op 20 minuten rijden. Verder worden er allerlei excursies georganiseerd. In geval van problemen staat het IR team 24/7 voor je klaar. Echt een aanrader.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de lieve reactie, reviews zoals deze geven het team veel positieve energie. Marianne

4
Van Loock

Geplaatst op: 06-10-2016 (Inter-Sett)

 

Alles was zoals beschreven in de reisdocumenten, we stonden niet voor verassingen.

 


5
Annemarie Beers

Geplaatst op: 05-10-2016 (Mar-Rocca)

 

Goede service, ik had een aantal eisen doorgegeven en Mar Rocca voldeed hier meer dan goed aan!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt Annemarie, Goed om te horen, begrijp het van de weg, is de eerste keer even slikken, maar je krijgt er inderdaad veel voor terug. Tot horen, Marianne

5
Cristel en Evert de Graaf

Geplaatst op: 04-10-2016 (Verdi-Trer)

 

We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij de fantastische service en het creatieve meedenken van Italian Residence. Op aanraden van IR hebben we gekozen voor de prachtige locatie Verdi-Trer. Een heerlijke wijnboerderij in de buurt van Faenza, met alle voorzieningen die je kan wensen en vooral ook geweldig personeel! Zowel in de periode naar de bruiloft toe is veel uit handen genomen door zowel IR als door de mensen van Verdi-Trer. De dag zelf hebben we met volle teugen kunnen genieten doordat alles tot in de puntjes geregeld was! Het is duidelijk te merken dat de locatie ruime ervaring met het organiseren van bruiloften heeft. Alles liep op rolletjes, er was een romantische setting gecreëerd en al het personeel liep van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes met een brede glimlach rond om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was verrukkelijk en de wijn fantastisch! Alle gasten (inclusief wijzelf) hebben zo genoten dat iedereen met weemoed weer naar huis ging. Ik wil Italian Residence bedanken voor alle geweldige tips, het creatieve meedenken, het vertalen en alle hulp in de organisatie. Zonder jullie was deze week en vooral bijzondere dag nooit zo'n succes geworden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Het was een feestje om deze bruiloft te organiseren, mede dankzij de geweldige follow-up van van VERDI-TRER een perfecte locatie met geweldig personeel.

5
Ben Nietvelt

Geplaatst op: 03-10-2016 (Dream-Ucy)

 

Zoals de vorige jaren een vlotte en correcte afhandeling

 


5
Van der velpen

Geplaatst op: 03-10-2016 (Mar-Elis)

 

Perfect service

 


5
Johan Slegers

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cesa)

 

Alles perfect verlopen via website en e-mail, geen speciale service nodig gehad.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de leuke review en de perfect tips, hopelijk tot horens, Marianne

5
A. de Groot-Brink

Geplaatst op: 29-09-2016 (Hou-Dere)

 

de service is goed. Dit jaar was de toon in het begin een beetje geprikkeld. Daar kan ik prima mee om gaan, kwam echter niet vriendelijk over. Wel was de boeking tot ieders tevredenheid zo weer vastgelegd. Bovendien hebben jullie kort van te voren ook nog geregeld dat een dagelijks ontbijt mogelijk was. Dat was achteraf heel fijn aangezien het project "in the middle of nowhere" ligt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie recensie, excuus als een mail geprikkeld is overgekomen, het is wel eens moeilijk in januari 200 klanten per dag af te handelen en iedereen dan ook nog binnen een paar uur te beantwoorden, zelfs in het weekend. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden, maar we hebben helaas vaak geduld nodig. We zijn afhankelijk van het antwoord van de eigenaren die vaak niet in het weekend werken helaas. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Janna Daling-Mertens

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Limo)

 

Fijne service en steeds als we een vraag hadden kwam er snel antwoord

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt, voor jullie lieve recensie, hopelijk tot horens.

4
Marianne van der Meij

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cast)

 

De service van Italian Recidence was goed. Er staan veel mooie locaties op de site en de afhandeling van de boeking heel correct!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben. Goed dat jullie even laten weten m.b.t. de wasmachine. Ik ga direct even doorgeven, dat een wasmachine op locatie echt een must is. Zij mogen aan ons niet doorgeven dat er een wasmachine is, die blijkt niet te gebruiken te zijn.

5
Wim Vanduffel

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dream-Ada)

 

Klantvriendelijkheid, spelen kort op de bal bij problemen en vooral: huisjes zijn steeds top qua prijs-kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor het compliment en hopelijk tot horens.

3
K. Pals

Geplaatst op: 28-09-2016 (Col-Gual)

 

De sleutel moest worden opgehaald bij een bureau in een dorp verderop. Heel vriendelijke mensen maar wij hadden graag gezien dat iemand ons even naar het huis had begeleid. Bijvoorbeeld de eigenaar. Die bleek op steenworp afstand te wonen. Had ons een hoop speurwerk bespaard. Nu kwam deze man, hoewel heel aardig, de volgende ochtend om 08.30 uur langs..... Voor dit soort prijzen verwacht ik wel deze service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Pals, Helaas is het niet aan ons om dit te eisen, de eigenaar zelf bepaald, hoe de sleutel overdracht plaats vindt, niet wij. Wij zijn echter zoals op jullie papieren stond aangegeven elke zaterdag staande bij voor dit soort situaties en een telefoontje naar het kantoor van Italian Residence, had jullie een hoop zoekwerk gescheeld. Wij zullen dus jullie ongenoegen bij aankomst en het feit dat jullie het wel een mooi sfeervol huis vonden aan de eigenaar doorgeven, daar het probleem bij aankomst, ter plaatse ligt en in dit geval niet bij ons, omdat routes en sleuteloverdracht voor 100% door een eigenaar bepaald worden.

5
P. Bakermans

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dan-Agli)

 

Uitstekende service vanuit Italian Residence

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, ik ga doorgeven, dat de routebeschrijving duidelijker moet worden.

5
Edwin van de Bospoort

Geplaatst op: 28-09-2016 (Los-Mymo)

 

Top en snel, zelfs tijdens haar 'afwezigheid van kantoor'

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de lieve woorden:)

5
Fam Schoenmakers

Geplaatst op: 27-09-2016 (Verdi-Franc)

 

Hallo Marianne en team, Wij willen jullie laten weten dat wij een super vakantie hebben gehad in Italië. Na jaren over de hele wereld op vakantie te zijn geweest hadden wij besloten om met de auto naar Italië te gaan dit jaar. Met jullie hulp hebben we een super huis gevonden. Wat zijn wij onder de indruk van Italië en wat was het een mooi huis. Jullie service is super en op onze vragen kwam altijd gelijk een antwoord. Jullie gehele team is erg enthousiast en staan altijd klaar om antwoord te geven en suggesties te doen. Italië als vakantieland is echt geweldig. Toscane is echt prachtig. Wij gaan zeker nog andere streken ontdekken en wij weten zeker dat jullie ons dan weer bij zullen staan met onze zoektocht naar die ene parel.......

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt en we gaan graag op zoek.

5
Fam. Verbeke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Pogg)

 

Wij zouden zeker en vast Italian Residence aanraden. De enkele vragen die we stelden werden inderdaad snel beantwoord. De reispapieren waren volledig en de beschrijving en foto’s kwamen volledig overeen met de realiteit. We hebben 100% genoten. De realiteit was eigenlijk nog beter dan de foto’s: het huis ligt werkelijk op een heuveltop en je ziet alles in de omgeving. De eigenaar bezorgde ons vers fruit van de markt, olijfolie en een fles wijn van eigen makelij. Hij sprak vloeiend Engels, Frans (en uiteraard Italiaans) dus geen enkel communicatieprobleem. Het huis had geen TV (dat stond inderdaad zo vermeld) maar door de mooie avonden hebben we die nooit gemist. Het huis was goed verzorgd (maar er was geen poetsdienst na één week noch een vervanging van de lakens), de tuin werd besproeid door een automatisch systeem. De ligging was zeer goed om zowel naar Pitigliano (binnenland) als naar de kust te rijden.

 


5
Fam. Kronenburg

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

ik moet jullie ook nog complimenteren voor de super snelle reacties die ik van jullie kreeg op al mijn vragen. Daar kunnen veel organisaties iets van leren. Dus blijf hier mee doorgaan. Het was in één woord SUPER. Info vooraf van jullie. 100% in orde

 


5
Fam. Visser

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Samen met mijn vriend en onze kleine meid genieten we volop van onze vakantie in Los-Leno! Je hebt inderdaad niets teveel gezegd, het is hier zo prachtig mooi! We willen haast niet meer weg ;-) De villa is van binnen en buiten perfect en ook de omgeving is schitterend. Zeker een adres om nog eens naar terug te keren. Dinsdagnacht vertrekken we helaas weer naar huis. Wij willen je bedanken voor jouw advies aan ons voor het verblijf in Acrobaleno. Het was top! Tot een volgende keer.

 


5
Fam. Leiblum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

Wij zouden Italian Residence zeker aanraden aan familie en vrienden en hebben dit ook al vaker gedaan met positieve gevolgen. Na al die jaren vertrouwen wij jullie op de adviezen. De communicatie is snel en adequaat, het komt altijd goed. De informatie is uitgebreid, behulpzaam en prettig. Het geeft een veilig gevoel dit bij de hand te hebben. Ik vind het een voordeel dat jullie de meeste plekken persoonlijk hebben bezocht. Fantastische plek. We hebben zelden zulke lieve en gastvrije mensen ontmoet die het met recht als hun missie beschouwen om je verwennen met een heerlijk ontbijt, met liefde gebakken eitje, zelf gemaakte taartjes en heerlijke koffie. Niets is te veel om je te helpen, het was hartverwarmend. Mooie plek, bedrijf geheel in bedrijf, je kunt het land op om verse groenten en fruit te plukken. Even uitleggen aan de kinderen dat het varken dat in de stal ligt volgend jaar op je ontbijtbordje verschijnt, maar zo werkt het nu eenmaal in het echte leven. En dan is de worst niet lichtgevend maar gewoon zoals worst er uit hoort te zien. We hebben optimaal genoten van de plek en de omgeving. In de Marche

 


5
Fam Daum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Gabe)

 

De locatie was mooi, prima woning. Erg veel jonge Nederlandse gezinnen, erg leuk voor kleine kinderen (en dus voor de ouders ) redelijk dichtbij het strand en leuke streek als je een wijnboer wil bezoeken. Dus voor elk wat wils! Alles was prima verzorgd. Je kon overigens ook ontbijten, lunchen en dineren op de locatie. Altijd goed om te weten

 


5
Fam. Arts

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Pala)

 

Wij raden Italian residence zeker aan. Het was voor ons de 1e keer dat we via italian residence hebben geboekt en we zijn erg tevreden. Goede service, uitgebreide informatie, snelle antwoorden en alles goed verzorgd. Wij hebben ontzettend genoten. De locatie heeft onze verwachtingen overtroffen. Het zwembad met het bijbehorend uitzicht is echt fantastisch. De centrale ligging tussen Pisa en Lucca maakt uitstapjes makkelijk. Kortom een aanrader voor een hele relaxte vakantie

 


5
Fam. Fielmich

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Giul )

 

Dan Giul is een prachtig huis, geheel vrij, met een prachtige tuin en fijn zwembad. Alles was zeer goed toegelicht in de reispapieren. Het huis en de tuin waren mooier dan op de foto. Wij hebben het erg naar onze zin gehad op deze locatie. De eigenaresse Renate was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad werd elke dag schoon gemaakt. Indien wij hulp nodig hadden hoefden we maar even naar Renate te bellen. De inrichting van het huis is prima en in de keuken zeker volledig. Het scheiden van het afval is in Italie wel even een dingetje. De omgeving is een aanrader, alles binnen redelijke afstand. Ook in het dorp zelf een bakker, meerdere slagers, ijswinkeltje ed. Op een paar minuten autoafstand een hele grote supermarkt. Bij Renate is overigens olijfolie te bestellen die zij zelf maakt. Voor ons was het een vakantie die wij niet snel zullen vergeten. De sfeer en de rust bij het huis en de tuin zijn heel prettig. Misschien heel klein puntje… onze kinderen van 15 en 17 zijn beide 1.95m. De bedden waren echt te klein, de matrassen hebben wij dan ook op de grond moeten leggen. Het betrof hier een stapelbed met voetborden. Bij het onderschuifbed was iets mis met de vering in het matras. Daarentegen zijn wij ons er van bewust dat 1.95m ook behoorlijk lang is. We hebben dit overigens ook met Renate gedeeld. Bij aankomst in het huis zag ze zelf al dat de jongens erg lang zijn.

 


4
Fam. Van Leeuwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Cerra)

 

We hebben alle informatie goed ontvangen. Daarna ging de informatie via de eigenaren. Sleutel ect. Was prima te vinden. We konden een Italiaanse man uit het dorp om hulp vragen omdat de eigenaren zelf niet in Italië waren. We hebben hem de eerste dag even gebeld over het zwembad omdat deze nog schoongemaakt werd door de ‘dolphin’. Alberto kwam meteen en heeft alles uitgelegd. Het enige nadeel was de weg naar het huis toe. Deze is werkelijk heel steil en smal. Daar moet je wel even rekening mee houden. Het huis is veel mooier dan wij aan de hand van de foto’s verwacht hadden. We waren voornamelijk voor de tuin en zwembad gevallen. Maar binnen ontbrak het aan niets. Heerlijke grote bedden, volledige keukens met afwasmachines een wasmachine ect. Alles goed verzorgd en schoon. Het uitzicht was prachtig, zwembad heerlijk. Mooie tuin met bloemen en fruitbomen. Leuk dat we een hert, vossen en stekelvarkens hebben gezien. Echt een paradijsje. Dicht bij een dorpje waar je prima kunt eten en je boodschappen kunt doen. Wel is het ver vanaf zee, dat is zeker een uur rijden.

 


5
Fam. Somhorst

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sini)

 

Italian Residence heeft ons een zeer goed advies gegeven over de verschillende mogelijkheden om onze vakantie in Italië door te brengen. Onze voorkeur ging uit naar een weekje Toscane met aansluitend een weekje Elba. Er zijn ons een aantal zeer fraaie agriturismo’s aangeboden en na nog wat extra informatie te hebben gekregen was de keuze snel gemaakt. Het ontvangst op de agriturismo’s was uiterst vriendelijk en alle zaken waren keurig geregeld. Bij onze volgende vakantie naar Italië zullen we zeker weer gebruik gaan maken van de diensten van Italian Residence. Juli 2016 hebben we een week doorgebracht in deze prachtige, rustige agriturismo. Na een zeer vriendelijk ontvangst zijn we begeleid naar ons appartement. Het appartement is zeer ruim en heel smaakvol ingericht. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien als vaatwasser, oven, magnetron enz. De slaapkamers zijn zeer ruim. Het meest comfortabel was we de 2 grote terrassen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het appartement. Op bestelling worden elke morgen de broodjes bij je appartement neergelegd en je krijgt er een mandje met beleg e.d. bij. In de parkachtige tuin ligt een mooi zwembad waar je heerlijk kunt relaxen na een dagje genieten van de omgeving. Het ligt zeer centraal gelegen tussen de steden Florence, Pisa en Siena. Zeker een aanrader. Wij komen hier absoluut nog een keer terug.

 


5
Fam. Schrauwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dream-Manu)

 

Zeker zou ik Italian aanbevelen. Een aantal van de huizen kan je ook zelf via internet regelen maar via IR is het wel veeL makkelijker en veiliger. Web-site en foto’s kloppen.

 


5
Fam. Pas

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Stafite)

 

Wij zijn door Italian Residence uitstekend geholpen en we zijn meer dan tevreden over jullie service. We troffen het dat de locatie voor ons privé ter beschikking stond, incl. het prachtige zwembad.

 


5
Fam. van de Meent

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Sul)

 

Zeer mooie locatie en ons appartement Biancospino was een schot in de roos! Ook werden we zeer vriendelijk ontvangen. Wij vonden deze locatie veel mooier dan de omschrijving deed vermoeden. We hadden inderdaad een prachtig uitzicht op het Trassimenomeer. Een in alle opzichten een compleet appartement

 


5
Fam. Wammes

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

De service van Italian Residence was uitstekend! Voor een groep van 10 personen is het lastig om zelf dé perfecte vakantievilla te vinden. Wij hebben per e-mail onze wensen aan Marianne kenbaar gemaakt en binnen een aantal dagen kregen wij een tiental huizen doorgestuurd. Stuk voor stuk prachtig! Eenmaal de vakantievilla geboekt kon de voorpret beginnen. De tips, informatie en reispapieren hebben daar zeker aan bijgedragen. De foto's op de website geven de realiteit weer.

 


5
Fam. Van Ewijk - Dewit

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

De service van Italian Residence was top: uitstekende advies tijdens onze zoektocht naar een locatie in de streek die we wilden bezoeken, perfecte match met wat wij zoeken in een vakantie in Italië. Italian Residence heeft aan 3 - 4 woorden genoeg om het beste huis voorstellen dat matchte met onze verwachtingen. Ik heb Italian Residence al aanbevolen aan vrienden in Belgïe en ook op locatie in Hou-Gall :-). De website en de foto's zijn erg mooi en geven absoluut het juiste beeld weer van de verblijfplaats en de omgeving.

 


5
Fam. Steen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Godi)

 

Italian residence is verantwoordelijk voor het uiteindelijk vinden van een ongelofelijk mooie vakantie bestemming van ons. Beschrijving van de route, locatie en appartement waren zeer duidelijk en accuraat. Je krijgt wat je wordt beloofd en misschien nog wel meer. In ieder geval geen over-selling. Fantastisch mooie locatie, heerlijk zwembad met dj in de middag met lounge achtige “chill” muziek.

 


5
Fam. Van Cuijk

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

Beantwoording van vragen door IR was zeer adequaat en snel. Alle reispapieren waren in orde en de routebeschrijving ook. Uitstkend verzorgde info over de regio. Ik zou IR willen aanraden bij familie en vrienden.

 


5
Fam. Dijkema

Geplaatst op: 23-09-2016 ( Farm-Cele)

 

Voor de tweede keer bij Italian Residence geboekt en weer een ontzettend leuk en mooi huis, jullie weten ze echt wel uit te zoeken! Alle info klopte, alles snel en vriendelijk geregeld, info en foto’s kwamen prima overeen met de werkelijkheid. Het huis had een prachtig uitzicht over het Como meer en de eigenaren waren erg aardig.

 


5
Fam. Tija

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Nemo)

 

Wij zijn heel tevreden en hebben een dergelijke ontvangst en voorlichting nog nooit ontvangen van andere organisaties. De foto’s en beschrijvingen waren correct maar in werkelijkheid was het nog verrassender. Wij, ook onze kinderen en kleinkinderen hebben echt genoten van locatie, inrichting en de keuken was perfect!!!!!!!!!!.

 


5
Fam. Versteegh

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Inda)

 

We hebben de relatie met Italian Residence als erg prettig ervaren. De verstrekte informatie was adequaat en correct. Een latere wijziging in de boeking werd snel en goed afgehandeld. We hebben genoten van de mooie omgeving, de goede accommodaties en het verwarmde zwembad.

 


5
Fam. Hiensch-Lugthart

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Chia)

 

Ik zou Italian Residence wel aanraden, er werd snel en adequaat gereageerd door het team. De begeleidende informatie was kristalhelder.

 


5
Fam. Deschrijvere

Geplaatst op: 23-09-2016 (Mar-Quat)

 

Alles was prima in orde. Wij gaan jullie zeker aanraden bij vrienden. Het was super. Een groot huis, dat heel netjes was! Het was leuk dat er een welkomsdoosje stond. Wij hebben geen opmerkingen, alleen positieve feedback. Het uitzicht is fantastisch! Ontbijten met zo’n view en zo’n rust dat kan alleen maar smaken

 


5
Fam. Suijs

Geplaatst op: 23-09-2016 (Mar-Vald)

 

Zojuist teruggekomen van een geweldig verblijf in Piandimeleto! Vald is echt een prachtig huis, waar het je aan niets ontbreekt. In eerste instantie moeilijk te vinden, het schijnt dat Maria Pia normaliter de gasten ophaalt bij de weg. Ze had gezorgd voor een zeer behulpzame en vriendelijke tolk bij de ontvangst. Aangenaam verrast waren we door alle extra's waarvoor Maria had gezorgd, waardoor we ons zeer welkom voelden! Melk in de koelkast, flessen water, toiletpapier, koffie, zelfgebakken taart. Zelfs kolen voor de bbq en pingpongballetjes aanwezig! Voldoende hout voor de open haard werd ook nog gebracht. Al met al werden onze verwachtingen overtroffen en dat wilden we u graag laten weten!

 


4
Fam. Peeters

Geplaatst op: 23-09-2016 (Mar-Gina)

 

Alle informatie klopte en de communicatie met italian residence verliep soepel.

 


5
Fam. Favejee

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

italian Residence is zeker aan te raden, de reacties waren snel, papieren waren in orde en de beschrijvingen, zowel van de accommodatie als de route beschrijven klopten helemaal. Kortom, we kwamen niet voor verrassingen te staan.

 


5
Fam. Van Cuijk

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Scar)

 

Beantwoording van vragen door IR was zeer adequaat en snel. Alle reispapieren waren in orde en de routebeschrijving ook. Uitstekend verzorgde info over de regio. Ik zou IR willen aanraden bij familie en vrienden. Het eerste huis Verdi Scar was erg ruim en voorzien van alle gemak. Het glaswerk in de keuken mag wat royaler. We werden goed geholpen door de eigenaar bij het vinden van een goed restaurant. Ligging is goed en de info dat het strand 500 m lopen is, is op zichzelf correct maar dat is niet het strand dat je voor ogen hebt. Beter zou zijn de zeggen dat mooie stranden binnen 10 min met de auto te zijn.

 


5
Peter en Wieke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Je hebt ons weer verrast met je advies. Nu 14 dagen terug van vakantie, fotoboek in de hand, realiseren wij ons opnieuw wat een schitterende vakantieplek we hebben gehad. Wat een rust, met z’n tweeën in het huis en op het grondgebied, uitkijkend over het altijd andere meer. Als je op het terras zit, heb je geen behoefte om er op uit te trekken (wel gedaan natuurlijk).Ondanks het mindere weer (vergeleken bij vorig jaar) volop genoten. Complimenten voor de huiseigenaar (in z’n gastenboek reeds melding van gedaan). Aan alles gedacht, je greep nooit mis en wat een smaak, we voelden ons vanaf het begin thuis.Kortom voldoende redenen om je reisbureau weer bij kennissen aan te raden en.. als we naar Italië gaan dan gaan we via Italian Residence.Complimenten!!!!

 


5
Fam. B de Graaf

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Trer)

 

Geweldige week!!! Wij (ouders, kind van 2 en oma) kwamen via Italian Residence terecht bij Agriturismo TreRe in Faenza. Ik kan het met één woord als geweldig beschrijven. Normaliter zitten wij altijd aan de kust, maar door het enthousiasme van Marianne Moerdijk zaten wij iets meer (uurtje rijden van de kust) in het binnenland. En dan is het meteen goed te zien dat Marianne de pareltjes uit al het vakantiegeweld heeft weten te plukken. Na het soepel verlopen van alle contacten die nodig zijn om een vakantie te plannen hebben wij een heerlijke tijd gehad op dit wijnlandgoed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam de Graaf, wat leuk om te horen, ik kom hier zelf ook altijd heel graag. Marianne

5
Fam van der Linden

Geplaatst op: 23-09-2016 (Amber-Vona)

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad via Italian Residence in Italië. Italian Residence gaat in haar service niet alleen een stapje maar een grote stap verder. Nadat we aangegeven hadden wat wij zochten qua verblijf met onze 1,5 jarige dochter dacht Marianne met ons mee en kon zij van verschillende locaties en regio's precies aangeven wat de voor en nadelen waren. Met als resultaat de perfecte bestemming. Alle communicatie ging razendsnel en ook papieren en betaling gingen erg soepel. Je merkt dat Marianne de locaties zelf bezocht heeft en kon door dit persoonlijke contact ook nog eens het appartement op de begane grond regelen dat wij zo graag wilden. Echt aan aanrader!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt en graag gedaan, fijn dat jullie een fijne vakantie gehad hebben met de kleine, altijd belangrijk een goede locatie met een klein kindje, Marianne