Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

5
M Schoenmakers

Geplaatst op: 24-08-2018 (Tusca-Segi)

 

Dit is het 3e jaar dat we bij Italian Residence boeken. Aan het begin van het jaar geven we door wat voor soort huis we zoeken en waar en dan krijgen we gelijk een mail met suggesties van het team. Helemaal geweldig. Ze zoeken net zo lang door tot ze het perfecte huis voor ons gevonden hebben. Niks is teveel en zelfs tot ‘s avonds laat komen de mails binnen en krijgen we antwoord op onze vragen. Zelfs als je tijdens je vakantie vragen of opmerkingen hebt wordt er gelijk op geantwoord . Deze service is echt goud waard tegenwoordig. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de service van Italian Residence en op naar de volgende vakantie. (P.s. En nogmaals bedankt voor het altijd meedenken met ons)

 

Antwoord van Italian Residence :
Fantastisch wat een prachtige review, dit is echt de liefste reactie dit jaar, hier doen we het voor. Dit geeft echt super energie, dank en fijn dat we ook dit jaar weer wat moois hebben kunnen vinden. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen voor deze uitgebreide en lieve review. Hartelijk dank en hopelijk tot snel, Marianne

4
Linda Vissers

Geplaatst op: 27-09-2018 (Dream-Dea)

 

Wederom weer een heerlijke vakantie gehad door de goede zorgen van Italian Residence! Marianne en haar team hebben ons ook deze keer uitstekend geadviseerd in de zoektocht naar een prachtig vakantiehuis dat aansloot bij al onze wensen. Tijdens het verblijf heeft Italian Residence direct actie ondernomen met de huis leigenaar toen we enkele mankementen constateerden. Dit hielp ons enorm. Bedankt Italian Residence en tot de volgende vakantie!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden en we zien jullie graag weer terug. We hebben de eigenaar ook de verbeter punten doorgegeven.

5
Eva Wagenaar

Geplaatst op: 13-09-2018 (Dan-Loli)

 

Zeer snelle reactie op mail en een persoonlijke benadering. Heel leuk dat je tips krijgt voor leuke restaurants in de buurt van je huisje (die ook echt een aanrader bleken te zijn) en andere leuke suggesties aan dingen om te ondernemen. Enige wat prettig zou zijn is als je iets eerder je exacte locatie krijgt in plaats van in de weken voor vertrek.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Eva, Wat een leuke reactie en wat heerlijk dat jullie de service van Italian Residence als fijn hebben ervaren en ook de locatie fijn vonden, we zullen dit zeker ook door geven aan de eigenaar.

5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Los-Focc)

 

Perfect. We komen telkens weer bij jullie als we naar Italië willen. Jullie hulp bij het zoeken van een locatie is super. Afgelopen 15 jaar op prachtige locaties gezeten waar we het nog steeds over hebben. Dus dank voor alle mooie vakantie herinneringen van Italië .

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve woorden, enorm bedankt, hoop in de toekomst het nog te kunnen gaan overtroeven. Ik zal ook zeker de eigenaar doorgeven dat jullie tevreden waren. Groetjes Marianne

5
J.M.H.Wille

Geplaatst op: 26-09-2018 (Dan-Emil)

 

Italian Residence is voor ons al jaren een betrouwbaar en vertrouwd bedrijf om mooie huizen in Italië te vinden. De hulp bij het zoeken en de voorbereiding zijn prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie recensie en we zullen de verbeterpunten zeker doorgeven aan de eigenaar, het is altijd fijn als mensen de tijd nemen om e.e.a door te geven.

5
Pieter Knot

Geplaatst op: 17-09-2018 (Mar-Uliv)

 

Snelle en duidelijke service, omschrijving locatie was correct, alle foto's waar naar waarheid geplaatst

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Pieter, Bedankt voor de feedback, daar worden zowel Laura als wij heel blij van, we zullen het ook zeker door geven aan haar. We werken allemaal heel hard om iedereen een mooie vakantie te bezorgen. Het is fijn als je dan hoort dat dit gelukt is, dank dat jullie de tijd namen om dit te delen.

5
Familie Opsomer

Geplaatst op: 13-09-2018 (Los-Mori)

 

In onze zoektocht naar een geschikte agriturismo in Toscane hebben de mensen van Italian residence ons perfect geholpen. Het was nooit lang wachten op een reactie en alle info werd tijdig en correct gegeven. Ter plaatse bleek ook alles te kloppen zoals omschreven, dit zorgede voor een ontspannen begin van de vakantie. Ik kan dan ook Italian residence ten zeerste aanbevelen!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Opsomer, Dank voor de bijzonder lieve reactie. Het is altijd heerlijk om te horen dat we het goed gedaan hebben, dat geeft veel positieve energie. Wat betreft de tips ter verbetering voor de locatie, deze zullen wij zeker met de eigenaar bespreken en we gaan ervan uit dat ze e.e.a. oplossen, zodat het helemaal perfect wordt.

5
Bart Tonnelier

Geplaatst op: 01-09-2018 (Verdi-Dolce)

 

Goede service van het Italian Residence team - ze hebben actief mee gezocht naar een geschikt huis voor onze groep van 27 personen. We kregen onmiddellijk reactie op onze vragen en zelfs nog heel laat 's avonds. Top team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Is toch altijd best een uitdaging om iets moois te vinden voor zo een grote groep. We zullen ook zeker jullie op en aanmerkingen m.b.t. het huis doorgeven aan de eigenaar, daar zullen ze zeker ook wat aan hebben.

5
De clercq karel

Geplaatst op: 02-08-2018 (Verdi-Cerro)

 

Nadat onze vakantie startte in mineur in een bouwvallig huis gehuurd via een andere organisatie, ben ik op het web beginnen surfen en kwam ik Marianne van Italian Residence tegen! op zaterdag binnen een halve dag vond Marianne een superhuis voor ons en redde zo onze vakantie. Super bedankt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Karel, Dit zijn de mooiste reacties, wat dreigt een horror vakantie te gaan worden, snel om te draaien naar een heerlijke welverdiende vakantie waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Daar worden jullie blij van, maar wij zeker ook!

5
Birgitta Sweers

Geplaatst op: 04-09-2018 (Mar-Luigi)

 

Keurige, snelle en behulpzame service! We boeken nu al een paar jaar naar volle tevredenheid bij deze organisatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie, we krijgen hier veel positieve energie van, enorm bedankt dat jullie even de tijd hebben genomen om dit te delen.

5
Lieftink

Geplaatst op: 03-08-2018 (Los-Saro)

 

Wat n fijne service! Ik geef mijn wensen door en vervolgens rolt daar vanuit italianresidence een huisje uit wat precies aan al mijn wensen voldoet! Fantastisch! Dat scheelt mij uren zoeken op het internet!!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk dat jullie zo een fijne vakantie gehad zijn, reacties zoals die van jullie maken dit werk zo leuk. Marianne

5
Leo Vaessen

Geplaatst op: 15-08-2018 (Verdi-Ferre)

 

Niks dan lof over de service van Italian Residence. Bij het zoeken naar een geschikte villa of vakantiehuis voor 20 personen werd goed meegedacht. Wij waren met gezin met kinderen en kleinkinderen. Ieder gezin had een eigen kamer met badkamer. Ook voor de kleinste was een kinderstoel aanwezig. Op alle vragen die wij hadden werd direct door Italian Residence gereageerd. De benodigde reisbescheiden werden ruim op tijd naar ons toe gestuurd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Leo, Enorm bedankt voor de uitgebreide en zeer zinvolle feedback, dit helpt enorm om e.e.a. in de toekomst te verbeteren. Aankomst 17.00 uur is niet echt extreem, soms vertrekken gasten te laat en dan loopt de schoonmaak iets uit. Wat betreft de airco, daar ga ik nog even achteraan want normaal zou dit via de meter moeten gaan ( actuele verbruikte airco)

5
Ruud Röben

Geplaatst op: 11-09-2018 (Dream-Olli)

 

Zowel de boeking als de vragen die wij daarna stelden werden op snelle en doeltreffende wijze afgehandeld. Kortom, de service was prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide feedback, heel zijnvol voor eventuele volgende gasten, die precies zijn wat het huis te bieden heeft, dank dat jullie de tijd genomen hebben, dit te delen met ons.

4
Manuela Alink

Geplaatst op: 30-08-2018 (Mar-Rocca)

 

Deze is goed. Ze zitten er bovenop om de reservering rond te krijgen. Ik voelde dit in eerste instantie als druk, maar was puur uit service bedoeld om het huis tijdig voor je te reserveren.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie uitgebreide lieve reactie, we zullen de mooie woorden ook doorspelen aan de eigenaar

4
Marion Ligthart Schenk

Geplaatst op: 23-08-2018 (Lenzi-Palma)

 

Dit was de 2e keer dat we een locatie via Italian Residence hebben geboekt. We ervaren de organisatie als prettig en betrouwbaar. Vooral de vlotte (mail)communicatie is een pluspunt. Als vrienden van ons om boekings organisaties in Italie vragen dan noemen wij steevast Italien Residence. We hopen in de toekomst nog vaak huizen bij deze prettige organisatie te mogen boeken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marion, Wat een heerlijke recensie, dit is al ons harde werken meer dan waard, hier krijgen we altijd hele positieve energie van, enorm bedankt, ook voor het doorsturen van kennissen. Ook enorm bedankt voor de uitgebreide info m.b.t. het huis, is zeer waardevolle informatie, die wij zeker door zullen geven aan de eigenaar, maar ook voor de volgende gasten, zeker de moeite van het lezen. Ik ben zelf niet kort geleden op Elba geweest , dus enorm bedankt en ik ga een volgende keer weer meer dan mijn best doen om iets moois te vinden.

5
Jan van Beek

Geplaatst op: 01-08-2018 (Dream-Rosa)

 

Uitstekende service verleend met de boeking en uitgebreide informatie ontvangen van de streek en een goede routebeschrijving. Top geregeld allemaal.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, fijn dat jullie de service als prettig hebben ervaren, we doen ons best en het is heel fijn dat het gewaardeerd wordt. Ook fijn dat het huis naar genoegen was. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot horens.

5
Filip Vanden Bussche

Geplaatst op: 29-08-2018 (Dan-San)

 

Alles was zeer goed geregeld. Niets op aan te merken. Communicatie was verzorgd, tijdig en bevatte al de nodige info. Vragen werden ook snel beantwoord. De uitleg bij aankomst in de villa was ook voldoende en kon in het Engels gebeuren. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden, ook de eigenaar zal blij zijn met jullie lovende woorden.

5
Bruninx Sophie

Geplaatst op: 16-08-2018 (Mar-Chec)

 

Marianne, wat heb je ons weer goed geholpen! Je voorstel was perfect voor ons ! Van alles wat we reeds gehuurd hebben was dit een echte knaller. We hadden constant een wauw gevoel door de prachtige omgeving en beleefden een super vakantie ! Bedankt !

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke recensie, dit geeft ons heel veel positieve energie. Wat heerlijk dat jullie weer zo genoten hebben. Ik hoop nog vele mooie vakanties voor jullie te mogen verzorgen.

5
Van Schaik

Geplaatst op: 13-06-2018 (Los-Loren)

 

Een fantaschtische boekingssite, goede bereikbaarheid en snelle reactie op mailcontact. Bij eventuele vragen denken ze mee in oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor deze mooie woorden.

5
Marrit van Alsté

Geplaatst op: 20-08-2018 (Verdi-Tab)

 

Zeer goede hulp bij het vinden van een vakantiehuis voor negen personen gehad. Toen we om advies vroegen kregen we een zeer snelle reactie per email (terwijl het al laat in de avond was) en stelde Marianne een huis voor dat nog niet op de website stond maar helemaal aan onze wensen wat betreft lokatie en aantal slaap- en badkamers voldeed. Zeer tevreden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marrit, Dank voor de prachtige woorden en de bijzonder zinvolle feedback, we gaan e.e.a. nakijken en navragen bij de eigenaar en jullie complimenten doorgeven.

5
Familie Claeys

Geplaatst op: 08-08-2018 ( Los-Pian)

 

Goeie service! Altijd leuk om hulp te krijgen in de zoektocht naar het ideale vakantiehuis. Eerst zelf wat zoeken en indien nodig krijg je een aantal voorstellen in je mailbox op basis van al je wensen en verwachtingen. Vervolgens tijdig de nodige documenten en richtlijnen toegestuurd gekregen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie en wat een mooie woorden, daar krijgen we veel positieve energie van, enorm bedankt. Heel erg bedankt voor de uitgebreide en zeer zinvolle feedback, we zullen jullie dank en verbeterpunten absoluut overbrengen aan Franca.

5
Hannes Bernoski

Geplaatst op: 01-08-2018 (Hou-Sul)

 

heel fijn hoe ze ons hebben geholpen om tot een juiste keuze te komen. was de eerst keer Italie en met 2 kids van 7 en 10 is het toch altijd een zoektocht

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie, hier doen we het allemaal voor, dit zijn voor ons de krenten in de pap, enorm bedankt voor de lieve woorden en heerlijk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Klanten als jullie zien we meer dan graag terug.

5
Familie Pas, Waddinxveen

Geplaatst op: 13-08-2018 (Abv-Vecc)

 

We zijn uitstekend geholpen door het team van Marianne Moerdijk. De service is gewoon helemaal OK, zoals we inmiddels van hen gewend zijn.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een ongelooflijke leuke en uitgebreide reactie, heel waardevol en zeer gewaardeerd door ons. We zullen jullie lieve woorden ook zeker door spelen aan de eigenaar. Hopelijk tot horens.

5
Jan Gilleir

Geplaatst op: 20-06-2018 (Los-Hale)

 

Snelle respons op al onze vragen. Efficiënte communicatie met persoonlijke toets. Degelijke documentatie over de streek en bezienswaardigheden. meegeleverd. Organisatie komt heel betrouwbaar over.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, Hartelijk dank voor de lovende kritiek, altijd goe om te horen dat we goed bezig zijn. Ik zal de eigenaar doorgeven, dat jullie genoten hebben van de vakantie. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Jolanda de Haas

Geplaatst op: 30-08-2018 (Mar-Celes)

 

Prima. Alles was keurig op tijd en de juiste informatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie schitterende feedback, we zullen jullie prachtige reactie ook doorgeven aan de eigenaar, heerlijk dat jullie zo een fijne vakantie hebben gehad.

5
Kessels

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Erra)

 

Hoewel we deze keer weinig hulp nodig hadden was het voor ons vanzelfsprekend dat we onze vakantie bij Italian Residence gingen boeken. De mooiste plekken , mooie accommodaties en meestal nèt uit de drukte. Alles binnen handbereik maar 's nachts lekker rustig slapen met de ramen open!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de mooie woorden, is altijd heerlijk om te horen, dat het harde werken loont en je klanten een mooie vakantie heb bezorgd. Cinque Terre is inderdaad een plaatje en met de fiets, wauh, doe ik jullie niet na.

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Gall)

 

Marianne en het complete team Onze vakantie was super. Mede door de manier waarop jullie zorgen dat boekingen/ reserveringen probleemloos verlopen. Mocht er toch een probleempje zijn dan wordt dat zeer snel opgelost (Chapeau dames)

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Kronenburg, Dit zijn de reacties, waar we altijd heel blij van worden, altijd fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt, dit geeft veel positieve energie. We zullen jullie complimenten m.b.t. de locatie zeker doorgeven, ik weet zeker dat ook zij jullie feedback op prijs zullen stellen. Vriendelijke groet, Marianne

5
Jolijn Huisman

Geplaatst op: 25-06-2018 (Dan-Gino)

 

Snelle en duidelijke service! Zouden zo weer boeken via I R. Tip: maak de website wat gebruiksvriendelijker en wat moderner (zoals zoekopdrachten opslaan, zoeken op appartement, meer recensies vakantiehuizen toevoegen). Verder zeer snelle reactie en zeer welwillend.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jolijn, hartelijk dank, voor de reactie en voor de vriendelijke woorden, als iedereen net als jij de tijd zou nemen een reactie te schrijven, waren er meer om te plaatsen, helaas zijn er maar weinig die de moeite nemen. De site heeft de mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan, via opslaan in favorieten. Als je aangeeft hoe we zoeken op appartement kunnen verbeteren gaan we hier absoluut aan werken, nogmaals dank:)

4
theoi

Geplaatst op: 16-07-2018 (Mar-Paru)

 

prima service, goed bereikbaar (ook in Italie) en fantastische after-service. Dank je wel! Fijn dat jullie de vergeten zonnenbril terig stuurde, aangekomen. Perfect.

 


4
Marijtje

Geplaatst op: 17-05-2018 (Verdi-Mace)

 

Goede communicatie, fijn om ook extra's zoals babybedjes of lokale kok te regelen. Waren tevreden!

 


5
Diane Tuinebreijer

Geplaatst op: 14-08-2018 (Mar-Circe)

 

Italian Residence heeft ons goed en attent geholpen bij het vinden van een huis. De verstrekte informatie was juist, tijdig en goed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Diane, ' Hartelijk dank voor de uitgebreide review, we zullen de verbeterpunten zeker ook aan Italië. Nogmaals dank dat jullie even de tijd genomen hebben, dit helpt enorm bij het verbeteren van e.e.a.

4
fam Ten Napel

Geplaatst op: 08-05-2018 (Dan-Giul )

 

Goede service, er wordt prettig persoonlijk meegedacht met wat je zoekt. Communicatie in mail en papieren kan nog iets duidelijker. Is nu wat chaotisch door gebruik van veel dikgedrukte en onderstreepte tekst, afbeeldingen en diverse documenten per mail. Het bevat wel alle informatie die je nodig hebt alleen niet zo overzichtelijk.

 


5
Maaike Alma

Geplaatst op: 28-08-2018 (Los-Sini)

 

We hadden dit jaar vrij laat een aanvraag verstuurd voor een vakantiehuis, maar er werd volop meegezocht om tóch nog een geschikte locatie te vinden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Maaike, Bedankt voor je mooie woorden en we zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de eigenaar.

4
van Lieshout

Geplaatst op: 08-08-2018 (Farm-Sper)

 

Goed geholpen met de reservering, inclusief mogelijkheid tot een korte optie. Informatieverstrekking voldoende. Al onze vragen werden beantwoord. Op de site van Italian Residence mbt het door ons geboekte agriturismo is de informatie enigszins beperkt. Op andere websites is meer gedetailleerde informatie te vinden over dit agriturismo.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, voor de feedback, we zullen kijken of we de informatie wat kunnen uitbreiden. Ik zal de feedback voor de locatie aan de eigenaar doorgeven, ook zij zulle dit bijzonder waarderen, hartelijk dank.

5
Anne Marie Jonker

Geplaatst op: 01-08-2018 (Lago-Comrena)

 

Prima, hele persoonlijke service. Er was niets te veel en er is goed geluisterd naar onze wensen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve en zinvolle reactie, we horen graag dat alles goed is gelopen, ook is het heerlijk om te horen dat klanten een fijne vakantie gehad hebben. Maar het is ook fijn om verbeterpunten te horen die we samen met de eigenaar kunnen aanpakken. Ook is het fijn om een duidelijk beeld uit de ogen van gast te verkrijgen, zeer waardevol, enorm bedankt en hopelijk ooit tot horens.

4
Susanne Glas

Geplaatst op: 23-08-2018 ( Farm-Eque)

 

Goed. Vragen werd op tijd beantwoord. Jammer dat je op de site zelf niet direct de beschikbaarheid ziet. Reispapieren ruim op tijd binnen, was allemaal duidelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Susanne, Enorm bedankt voor de hele waardevolle feedback en informatie, hier hebben we echt wat aan. 80% van de locaties laten beschikbaarheid zien,maar helaas werken sommige eigenaren niet mee en houden beschikbaarheidskalender niet bij, wij kunnen dan in dat geval beschikbaarheid niet realtime tonen. Wat betreft de locatie, het is ook een van mijn favorieten, de eigenaar aardig, maar een echte kunstenaar, ietwat vreemd en warrig. Ik ga jullie op en aanmerking betreffende het appartement doorgeven aan de eigenaar en kijken of hier verbetering mogelijk is. M.b.t. het feit dat het appartement nog niet klaar was, ga ik ook bespreken, ze hebben de vertrekkende gasten te coulant behandeld door ze te laat weg te laten gaan en dit gaat dan ten kost van de vermoeide komende gast en dat is niet de bedoeling.

3
mirjam rasenberg

Geplaatst op: 13-06-2018 (Mar-Calf)

 

Service was beperkt, maar voldoende, en voldeed prima aan onze verwachtingen. Met beperkte service bedoel ik zeker niet dat het niveau van jullie service beperkt is, maar meer dat in vergelijking met de locatie, accommodatie en service ter plaatse door de eigenaren, de reservering via de website als onderdeel van het totale pakket beperkt is. Eigenlijk een beetje wat ik ervan zou verwachten, vandaar de 3. Ik ben zeker tevreden over jullie service, die was prima, en denk eerlijk gezegd dat het ook niet makkelijk is om daar met 'extra service' bovengemiddeld op te scoren. Ik zou overigens een volgende keer ook zeker weer op jullie website gaan zoeken naar een accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor het uitgebreide commentaar, we proberen als internet reisbureau de maximale service te verlenen die mogelijk is en zijn constant bezig deze ook nog te verbeteren.

4
Emilie Brondsema

Geplaatst op: 31-08-2018 (Dan-Vinc)

 

Fijn en snel contact, heldere toelichting bij vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, dat jullie even de tijd namen om dit met ons te delen.

5
Sjaak Kussendrager

Geplaatst op: 28-08-2018 (Hou-Penne)

 

Alles is prima en naar wens geregeld. Duidelijke communicatie. Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.

 


5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Fanti)

 

In mei hebben wij voor de vierde keer van de geweldige service van Italian Residence gebruik mogen maken. De service is al die jaren van constante, zeer hoge kwaliteit. De snelheid van de reactie van Italian Residence is niet alleen buitengewoon hoog, maar is bovendien altijd zeer adequaat en betrouwbaar. Kortom: alleen maar lof! Nogmaals: heel veel dank, Marianne en team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de meer dan lieve feedback. Al 4 jaar een van onze meest favoriete klanten. We zijn blij dat je de service waardeert en ik help je altijd graag met de zoektocht. Ook enorm bedankt voor de zeer waardevolle feedback met betrekking tot het huis, we gaan hier zeker ons voordeel mee doen. Als jullie weer richting Italië gaan, horen we jullie graag. Nogmaals bedankt, Marianne

5
Vrensen

Geplaatst op: 04-08-2018 (Mar-Mina)

 

We zijn tevreden over de service van Italian Residence. Snelle reactie bij vragen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Vrensen, Hartelijk dank voor de zeer waardevolle feedback, we zullen e.e.a. gaan bespreken en kijken waar er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Groeten Marianne

5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Dream-Wanda)

 

Maken elke keer als we naar Italië gaan graag gebruik van jullie service. Wij hebben altijd erg mooie locaties. Dank jullie wel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Altijd weer fijn om te horen dat we iets moois hebben kunnen vinden, ik ben het eens m.b.t. de ventilatoren, zoveel kost dat niet, ik ga dat en de matrassen zeker doorgeven aan de eigenaar, is hele waardevolle feedback.

4
monique daum

Geplaatst op: 14-08-2018 (Dan-Agli)

 

aardige contact-dame. makkelijk bereikbaar en prettig behulpzaam.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Monique, Hartelijk dank voor je feedback, we zullen je tips ook zeker door geven aan de eigenaar, we geven zelf ook tips mee aan de klanten, zal ook eens kijken naar mode shopping.

5
Annemarie Mühleisen - Koster

Geplaatst op: 01-08-2018 (Lago-Comvari)

 

De service was perfect. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Koster, Fijn dat jullie tevreden waren over onze service en ook de vakantielocatie, we zullen de verbeter punten doorgeven aan de eigenaar, dit helpt hen en volgende gasten. Dank voor jullie tijd.

4
Evelien Vos

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amber-Anna)

 

Snelle reactie per mail en advies bij keuze van geschikte bestemming en accommodatie.

 


4
Familie Van Mosel

Geplaatst op: 01-08-2018 (Dream-Lord )

 

Uitstekende service. Goeie en uitgebreide informatie vooraf.

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de mooie woorden en hartelijk dan dat jullie de tijd genomen hebben om jullie ervaring te delen.

4
Anja van der Hoek

Geplaatst op: 02-07-2018 (Dan-Ione)

 

prima, veel informatie per mail aangeleverd gekregen

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een leuke en waardevolle reactie, hartelijk dank. Marianne

5
Familie Fielmich

Geplaatst op: 23-08-2018 (Dream-Manu)

 

prima service zoals altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de uitgebreide feedback, fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben, ik geef het ook door aan de eigenaar.

5
Hans van Mourik

Geplaatst op: 22-05-2018 (Verdi-Aia)

 

Zeer goede en snelle service van het Italian Residence Team!

 


4
Marc Huijboom

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comeden)

 

Prima en snelle follow-up op vragen voorafgaand aan boeken. Uitstekende hulp bij meedenken als een locatie is volgeboekt en komen met uitstekende alternatieven. Op locatie is ook prima bewegwijzering naar goed functionerende hulp ter plaatse (sleutel is er niet, maar binnen no-time opgelost). Klasse.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marc, Dank voor de bijzonder lieve feedback, daar doen we het voor, leuk dat onze inzet gewaardeerd wordt. Summa-cum-laude is in Italë vaak een enorme uitdaging, Italianen zijn vaak iets te makkelijk in het op orde houden van de huizen, maar inderdaad wel beschikbaar als je een vraag hebt, een beetje de charme van Italianen. Nogmaals dank, Marianne

5
Charles

Geplaatst op: 13-07-2018 (Mar-Uliv)

 

Prima service. Snelle afhandeling van mail.

 


4
familie Bruno

Geplaatst op: 26-08-2018 (Verdi-Trer)

 

Alles goed geregeld met duidelijke informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback, zeer waardevol en we zullen de complimenten ook aan de locatie doorgeven.

5
Boris van der Weele

Geplaatst op: 20-08-2018 (Tusca-Bel)

 

Zeer goede, snelle en doortastende service bij het vinden van een geschikte accommodatie in Italië.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Boris, wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben, heel fijn om te horen, we zullen jullie mooie woorden ook doorspelen aan de eigenaar.

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Uliv)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke recensie, daar kan ik zo weer een heel jaar mee voort. Ik doe dit al 20 jaar met passie en het is zo fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt en je het juiste huis bij de juiste mensen hebt kunnen vinden. Ik hoop nog jaren de mooiste huizen op de mooiste plekjes voor jullie te kunnen vinden. Marianne

5
Marjolein Jansen

Geplaatst op: 23-08-2018 (Dan-Roli)

 

service is uitstekend Ik heb alle informatie die nodig was ontvangen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marjolein, Enorm bedankt voor de feedback. Ik zal jullie bevindingen, meteen doorspelen aan de eigenaar en vragen of hij e.e.a verbeterd. Wat jammer dat je niet even ge-mailt if ge-appt hebt, ik had je zo kunnen laten zien op een print screen waar de bus stopt, dat is echt heel dicht bij het huis. Ook de info m.b.t. het restaurant had ik zo voor jullie kunnen achterhalen, geen enkel probleem, mocht er ooit nog eens verwarring zijn m.b.t. bus of restaurants, mail gerust, ik weet veel en wat ik niet weet vraag ik met genoegen na.

4
M van Dalen

Geplaatst op: 15-08-2018 (Los-Medi)

 

Fijne service, snelle reactie per mail. Site kan wel een kleine modernisering gebruiken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, altijd bijzonder belangrijk m.b.t. het verbeteren van e.e.a. Het zou helpen als jullie kunnen aangeven wat uw definitie van modernisering is, de website, wordt elk jaar vernieuwd en verbeterd, maar we staan altijd open voor suggesties als die technisch mogelijk zijn. Wij zijn en willen geen Booking.com soort site zijn. Italian Residence, wil liever snelle maar persoonlijke service geven en wij willen graag dat de website dit uitstraalt. Wij zijn geen onpersoonlijke boeking site. Ook hartelijk bedankt voor de feedback voor het huis, we zullen de verbeterpunten aan de eigenaar doorgeven. Nogmaals bedankt.

4
Sanne van der Meij

Geplaatst op: 16-05-2018 (Los-Valo)

 

Prima communicatie en advies op maat!

 


5
Ferry

Geplaatst op: 17-08-2017 (Verdi-Noce)

 

Wellicht hoor jij vaak niets na je acties om de wensen van je klanten in te vullen. Wij hadden je enkele specifieke “eisen” meegegeven zoals: - Eigen huis - Maximale privacy - Eigen zwembad - Ruim, maar niet te ruim - Toscane en of Umbrie Ik kan je melden dat wij extreem genoten hebben. De beide locaties die je ons adviseerde voldeden meer dan aan de verwachtingen en eisen die wij hadden. Goede kwaliteit huizen en alles wat we gevraagd hadden was aanwezig. Onze oprechte complimenten voor je kwaliteit van werk. Wij zijn super tevreden en hebben, mede daardoor, een geweldige vakantie gehad. Met vriendelijke groeten,

 


5
Nicole Bilo

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Olga)

 

Uitstekend, wij belden dat wij op de dag aan aankomst vertraging hadden, er werd direct opgenomen en aangegeven dat dit aan de verhuurder werd doorgegeven. Dit is ook gebeurd. Vragen per email worden snel en adequaat beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie lieve woorden, wat heerlijk om te horen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de feedback van het appartement, we gaan dit zeker doorspelen aan de eigenaar, zodat ook zij weten , dat jullie tevreden waren, maar ook waar zich te verbeteren.

5
marianne

Geplaatst op: 29-08-2018 (Hou-Golf)

 

Voor ons de derde keer dat wij boek via Italian Residence en wederom tot volle tevredenheid!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie zeer zinvolle reactie we zullen deze zeker aan de eigenaar doorgeven, zodat e.e.a. waar nodig verbeterd kan worden.

4
michiel meersschaert

Geplaatst op: 13-08-2018 (Amalfi-Peter)

 

Italian residence reageert snel en accuraat op alle vragen en verzuchtingen van haar klanten

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, we zullen uw opmerkingen zeker doorgeven aan de eigenaar, zodat zij e.e.a kunnen aanpassen.

4
Tijs van Nistelrooij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Mando)

 

Omdat wij last minute een vakantie wilde boeken was snelheid en directheid gewenst bij het zoeken naar een geschikte locatie. Dat is naar mijn mening perfect verlopen. Op basis van onze wensen konden we kiezen uit een groot en divers aanbod. Ook de service daarna met alle reisbescheiden, info was prima voor elkaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden, worden we altijd heel blij van. Ook fijn om te horen dat het huis en regio als top ervaren is. Marianne

4
Opzeeland

Geplaatst op: 13-11-2017 (Amber-Rina)

 

Goed meegedacht en goede communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, helaas hebben Italiaanse eigenaren een andere definitie van kindvriendelijk dan wij Nederlanders. In die streek is er overal weinig ruimte voor grote tuinen met speelgras. Vele locaties ken ik persoonlijk, maar helaas ben ik zelf nog niet bij deze geweest ( staat voor volgend voorjaar op de lijst) en moet dan afgaan van de antwoorden van de eigenaar. Enorm bedankt voor de feedback, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar. Er is altijd room to improve! Bedankt voor het meedenken. Kookboek komt eraan:)Marianne

4
familie Sluiter-de Haan

Geplaatst op: 28-08-2018 (Amber-Anna)

 

Alles goed geregeld

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de uitgebreide review over het huis, we zullen deze ook doorspelen aan de eigenaar.

5
Sandra van Esch

Geplaatst op: 04-10-2017 (Amber-Rina)

 

Snelle reacties op mails. Heldere communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de reactie op de locatie zeker doorspelen aan de eigenaar. Marianne

5
Astrid Compeer-Linnenbrink

Geplaatst op: 04-10-2017 (Mar-Celes)

 

Super service

 


4
Ed Nanlohij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Na een stroeve aanloop, veel onduidelijkheden was de benodigde informatie voor vertrek van vakantie dik in orde. Tips voor de omgeving en zelfs wat vertaalde zinnen voor noodgevallen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat we de stroeve aanloop hebben kunnen gladstrijken voor de vakantie met bruikbare informatie. Nog fijner te horen dat de locatie helemaal naar genoegen was en de eigenaar nog steeds goed bezig is om het zijn gasten volledig naar de zin te maken. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Fam Beentjes

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Glic)

 

De service van Italian Residence was prima. Alles is goed verlopen, communicatie en informatie was op orde.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Beentjes, Hartelijk dank voor jullie feedback, fijn dat jullie tevreden waren over de service van Italian Residence. Jullie feedback m.b.t. het huis zullen wij zeker oppakken en aan de eigenaren voorleggen, Marianne

5
Paul Verbeke

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Pogg)

 

Jullie organisatie loopt gesmeerd. Het is begrijpelijk dat niet alle informatie van alle huizen kan gecontroleerd worden. Er zaten alleen wat foutjes in de routebeschrijving en het telefoonnummer van de eigenaar.

 


4
Jonkman

Geplaatst op: 04-10-2017 (Hou-Sul)

 

goede, duidelijke site. Goede service.

 


4
Erna van de Riet

Geplaatst op: 29-08-2018 (Hou-Eve)

 

Goede communicatie en correcte afhandeling van de vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank dat jullie deze reactie met ons wilde delen.

4
Jaap van Rooden (Van Rooden / Hooghiemstra / Lagemaat 29/7

Geplaatst op: 20-12-2017 (Verdi-Maca)

 

Erg goed geholpen. Altijd snel antwoord op vragen en goed advies. Geeft een vertrouwd gevoel.

 


4
D. van Lieshout

Geplaatst op: 13-11-2017 (Los-Valli)

 

Snelle, goede service met duidelijke informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk om te horen, Anna is inderdaad een schatje die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken

3
Aura Forte-Clarinda

Geplaatst op: 11-09-2018 (Los-Iada)

 

Fijne service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, dit helpt altijd onze site verbeteren en we hebben nu duidelijker op de website aangegeven dat de diverse gebouwen op het 18.000 ha grote landgoed 64 appartementen herbergen. We zullen ook doorgeven dat u de muziek als hinderlijk heft ervarem.

3
Aura Forte-Clarinda

Geplaatst op: 11-09-2018 (Los-Olga)

 

Service is heel goed. Snelle reactie op mails.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie beoordeling, dit is zeer waardevol, daar we deze feedback gebruiken om ons en de site te verbeteren, wat betreft de wifi, dit gaan we meteen aanpassen, wat betreft de zolder, dit staat heel duidelijk op de site bij huis beschrijving, ook dat er geen terras bij zit.

4
Monique

Geplaatst op: 28-08-2018 (Los-Magno)

 

Prima contact en heel servicegericht.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de leuke review, we zullen jullie bevindingen doorgeven aan de eigenaar.

5
Erna vd Riet

Geplaatst op: 27-08-2018 (Los-Cast)

 

Top geregeld snelle reactie op onze vragen en goed meedenken

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie even de tijd hebben genomen, om door te geven dat jullie het naar jullie zin gehad hebben. Dank Marianne

4
Familie Bruno

Geplaatst op: 27-08-2018 (Los-Dia)

 

Alles goed geregeld en duidelijk. Actief medenken toen we een alternatief zochten.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, dat jullie even de tijd hebben genomen om jullie ervaringen te delen, dit helpt niet alleen ons, maar ook de eigenaren, die wij alle recensies vertaald toe sturen.

4
Toine Akveld

Geplaatst op: 06-08-2018 (Verdi-Viro)

 

Italian Residence was zeer behulpzaam bij de tot standkoming van de reserving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor deze waardevolle recensie, we zullen de eigenaren uw bevindingen doorgeven zodat ze e.e.a. kunnen verbeteren waar nodig.

5
Jolanda Jansen

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ponti)

 

Heerlijk dat je zoveel mooie plaatsjes en accommodaties kan bewonderen op de site van Italian Residence. En het aanbod is groot en voor iedereen zit er wel wat bij. Met al je vragen kan je terecht bij Marianne en haar team. Mocht je het toch nog niet helemaal weten zijn zij bereid om andere opties aan te bieden! Gewoon super.

 


5
Fam.Noorthoek

Geplaatst op: 20-03-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Hele goede service tijdens het boeken van dit huis, voordat je op reis gaat krijg je genoeg info over de streek.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Noordhoek, Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben van deze mooie locatie in augustus 2016, excuus dat het systeem bij elke aanpassing ( een reactie van Marianne ) de datum aanpast en dus een foute plaatsing datum online zet i.p.v. september 2016 de datum van de reactie van de klant, helaas kunnen we de datum miet aanpassen in het systeem. Dank voor het geven van deze zeer vriendelijke reactie.

5
J.F. Kooistra

Geplaatst op: 15-09-2018 (Lago-Comivia)

 

Snelle adequate behandeling van reservering en opsturen van vouchers en benodigde reisinformatie. De correspondentie over de klacht over het huisje is snel en netjes afgewikkeld

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, voor de mooie woorden, we proberen altijd alles zo netjes mogelijk af te handelen met onze agenten ter plaatse, we hebben ook alle eigenaren de op en aanmerkingen m.b.t. een huis doorgegeven en verteld dat zij voor seizoen 2019 alles moeten oplossen en/of opknappen als ze willen dat we het weer verhuren. Het is fijn dat u de tijd nam dit door te geven, dit helpt enorm, de eigenaren scherp te houden

2
C. Middelweerd

Geplaatst op: 04-09-2018 (Dan-Stafite)

 

Ik vond de communicatie met IR nogal koel en niet bepaald klantvriendelijk. Heb meerdere keren telefonisch contact opgenomen voor onze vakantie. De site vind ik zeer misleidend door de codes van huizen en verkeerde foto's erbij!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Middelweerd, wat jammer dat uw vakantie is tegen gevallen. We zijn hier echter wel behoorlijk geschokt door uw reactie naar ons toe. Wij doen er hier altijd alles aan en werken 24-07 om iedereen die assistentie nodig heeft bij het zoeken naar een huis, zo snel en uitgebreid mogelijk te helpen, dit is ook terug te zien in de vele reacties op onze website. Er zijn echter klanten zoals ook uzelf, die zelf iets uitzoeken en zonder overleg een boekingsaanvraag insturen via de website. Uw boekingsaanvraag was voor locatie dan-stafite,voor het appartement Stalina op de begane grond , dit door u aangevraagde appartement hebben wij dan ook voor u geboekt. Het is duidelijk te zien op de website, zowel in de tekst als huisbeschrijving als bij de foto’s, dat er een villa en 3 appartementen zijn en één vrijstaande villeta/huisje genaamd Bigottina. In uw geval hebben we dus vooraf geen enkel contact gehad, per mail of telefonisch. U heeft direct een boeking aanvraag ingestuurd, wij hebben uitsluitend de bevestiging verstuurd en de voucher, verder is er geen contact geweest. Ik heb alle mails erop nagekeken, maar in geen enkele mail, bent u onvriendelijk behandeld. We zullen uw onvrede m.b.t. de locatie doorgeven aan de eigenaar, wat betreft het scheiden van het huisvuil, dit is helaas een probleem in Italia, maar niet de schuld van de eigenaar.

4
Daphne Nauta

Geplaatst op: 28-08-2018 (Amber-Vona)

 

Prima geholpen wederom.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback. De regio Liguria is inderdaad niet te vergelijken met de rustige Maremma. Alle locaties hier hebben minder ruimte, de grond is enorm duur, dus grote ruime tuinen, brede stranden zijn hier niet en rust zijn hier zeldzaam, als mensen het mij vragen zal ik dit altijd doorgeven, leuk maar druk, hangt ervan wat je zoekt. Sommige vinden dat drukkere toeristische juist heel leuk, zo ook het feit dat er meer Nederlanders zitten. De regio boven Pisa is heel veel privé strand, opgekocht, maar soms niet eens gebruikt door de eigenaren en in augustus geeft dat best veel problemen om dan een leuk strand te vinden daar en ben je vaak beter af bij het zwembad, in de in dit geval prachtige ruime tuin Wat betreft de kraan, heel vervelend, maar het is natuurlijk niet echt mogelijk als je op zaterdagavond aan komt, er op zondag iets kapot gaat om dit voor maandag te repareren, zelfs ik had niet kunnen helpen dit eerder dan maandag te laten repareren. Jammer dat het jullie is tegengevallen, we hebben veel klanten gehad die het er heerlijk vonden, mijn eigen zeer kritische dochter heeft hier met enorm veel plezier vakantie gevierd verleden jaar, maar zoveel mensen zoveel wensen, blijkt maar weer. In de toekomst misschien heel goed aangeven wat jullie zoeken en wat jullie belangrijk vinden. Ik wil graag helpen, maar soms is het moeilijk te raden wat de klant precies zoekt voor zijn vakantie.

4
Daphne Nauta

Geplaatst op: 28-08-2018 ( Farm-Eque)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie feedback. Ik vind de Maremma zelf ook een hele mooie regio. De locatie is een van mijn persoonlijke favorieten, ik ben hier zelf ook diverse malen geweest en er zijn diverse alimentari, waar je prima je dagelijkse boodschappen kan doen binnen 1 km. Wij raden altijd al onze klanten aan ( in de tips voor vertrek, die we ook op de website hebben staan ) voor aankomst de wekelijkse boodschappen binnen te halen, bij een grote supermarkt in de regio. In die informatie staat ook dat in vele regio's de wegen in Italie niet zo zijn zoals in Nederland en in de ene regio of de andere maakt dit nogal verschil, ik vond zelf de weg er naar toe wel meevallen, maar ik rijd nogal veel kilometers in Italë en het voelt voor iedereen natuurlijk anders. In die zelfde tips staat ook dat een vakantie op het platteland mooi is, maar ook inhoudt dat er vliegen, muggen etc.te vinden zijn, dat is overal en niet locatie gebonden. Ik hoop dat jullie ondanks de tegenvallers toch genoten hebben van dit stukje Italie.

4
van der meij

Geplaatst op: 25-08-2018 (Hou-Eve)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback.

4
van der meij

Geplaatst op: 25-08-2018 (Los-Cast)

 

prima service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie review op het huis.

4
Linda Wehnes

Geplaatst op: 23-08-2018 (Los-Medi)

 

xx

 


4
Brons

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Sini)

 

Snel

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft gelijk, steeds meer locatie doen trouwerijen, helaas geven ze dit niet altijd aan ons door, we gaan volgend jaar alle eigenaren laten doorgeven of de locaties ook bruiloften verzorgen. We geven meestal wel aan hoeveel appartementen op de begane grond liggen en welke zich op de verdieping bevinden

5
carola nijmeijer

Geplaatst op: 13-08-2018 (Amber-Ombo)

 

goed en snel

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, voor u feedback, we zullen uw reactie ook doorgeven aan de eigenaar.

3
Familie Wolfert

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amalfi-Vera)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Heel fijn dat u het zo naar uw zin gehad heeft en dat ook wij het prima gedaan hebben.

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-11-2017 (Verdi-Vall)

 

Zoals gewoon, eigenlijk, was alles tiptop geregeld en het huis wat we geboekt hadden was precies dat wat we verwachtten en meer nog...

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie het weer naar jullie zin gehad hebben, hopelijk tot horens.

5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ema)

 

Super service. Je geeft aan wat je zoekt en gelijk word er een aantal voorstellen gedaan. Ze zoeken net zo lang totdat je tevreden bent

 


3
Van Erven

Geplaatst op: 13-09-2017 (Algemene reactie)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor uw reactie. Marianne

5
cfm van lankveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Gabe)

 

prima

 


5
Bruninx Sophie

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Lara)

 

Jullie geven een zeer goede beschrijving en veel info voor afreis. Marche is inderdaad een mooie streek: prachtige landschappen, dicht bij de kust, veel variatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Sophie, Hartelijk dank voor jullie mooie feedbackt. Bedankt voor het doorgeven van de afbakening van het zwembad, we gaan het hier zeker met de eigenaar over hebben. Dit soort informatie helpt enorm, nogmaals dank. Marianne

4
UJC Bilstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Alle ervaringen goed. Qua vinden adres heeft dochter dat via internet zelf gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Bilstra, Hartelijk dank voor de feedback, hadden jullie de voucher met route beschrijving, met adressen en telefoon nummers niet ontvangen, die we voor vertrek stuurden. Het is namelijk niet de bedoeling dat klanten dit zelf moeten opzoeken, daar zijn wij voor, ik hoor graag als er iets mis zou zijn gegaan. Blij dat jullie ondanks de hitte een mooie vakantie gehad hebben en genoten van het prachtige uitzicht. Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Paggi)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Mariel, Wat heerlijk om te horen, wat een fijne reactie, hier doe ik het allemaal voor. Het is zo fijn als je hoort dat je hebt mee kunnen helpen aan een mooie vakantie. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Bruc)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
We zien jullie graag een keer terug om te helpen bij een volgende vakantie in Italië Marianne

4
Christa Ausema-Sarlemijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Pala)

 

-De site is duidelijk en duidelijker/overzichtelijker dan vroeger. -Er is veel keuze en je kan altijd bellen en mailen om advies. Fijn! -Jammer dat, wanneer je bep. huizen in 'je favorieten' zet, ze weer verdwenen zijn als je je pc afsluit en de vlg dag weer verder wilt kijken...wellicht kan het niet anders, maar het is wel jammer... -In de mails die we krijgen wanneer we eenmaal daadwerkelijk van plan zijn om verder in te gaan op een accommodatie, krijg je veel dezelfde inhoud, er staat telkens weer van alles wat op n gegeven moment niet meer relevant is, wat ik best een beetje storend vind en niet erg persoonlijk (want dan niet meer niet op maat en toegepast op dat moment) overkomt. -Ik begrijp verder dat alle opmerkingen over wat wel en niet mag (later aankomen, over n jaar zelf met die acc in zee gaan etc etc), maar het staat niet erg vriendelijk en geeft meer het gevoel dat ik naar een kamp ga ipv naar een vakantiehuis. Ik begrijp het belang van die voorwaarden en regels, maar het gaat om de manier, de toon en de plek in het geheel. -We hebben op n gegeven moment een bevestiging van betaling ontvangen, wat op dat moment niet klopte. Dat kan een keer gebeuren, geen punt. Maar zoiets gebeurt zo vaak elk jaar dat het gaat opvallen... Daarop had ik vervolgens gereageerd, kreeg daarop weer een mail die niet klopte (niet van toepassing was) én een uitleg dat het per ongeluk een verkeerde en standaardmail was, terwijl ik dus al niet zo gecharmeerd was van teveel standaardmails, en dan ook weer telkens de verkeerde. Misschien handig om in de gaten te houden want wij weten hoe prettig jullie site en organisatie is, maar een nwe klant zal er nog meer verbaasd van staan of geïrriteerd raken en naar een andere site overstappen...vlg mij geweldig wanneer jullie de sfeer van kleinschaligheid en persoonlijke benadering vast kunnen houden! Juist omdat ik enthousiast ben over jullie site en huizen, geef ik deze feedback, hopend dat jullie er wat aan hebben...k geef jullie vaak door aan vrienden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Christa, Hartelijk dank voor de feedback, dit helpt enorm in de verbetering van een en ander. We proberen elk jaar de website en mails aan te passen naar aanleiding van de feedback die we krijgen. We zullen kijken of we iets kunnen doen aan de favorieten, wel vreemd, want bij mij slaat hij wel op, maar het is belangrijker dat hij ook bij de klant opslaat. Wegens tijdgebrek is het onmogelijk om elke keer een volledige nieuwe mail te maken, ik stuur in drukke tijden persoonlijk 200 mails op een dag omdat de meeste kennis m.b.t. de huizen bij mij ligt en dan is in mijn optiek het persoonlijk zoeken en aandacht voor de wensen, belangrijker dan het standaard berichtje dat ik erboven plaats. Om die zelfde rede heeft het boekingssysteem semi automatische mails, als een betaling wordt ingevoerd of een reservering wordt bevestigd. We gaan kijken of we hier verbetering in kunnen aanbrengen. We zullen de mails met voorwaarden onder de loep nemen, maar helaas zijn ze echt nodig, daar we anders weer hele boze eigenaren krijgen omdat klanten veel te vroeg aankomen enzo. Het blijft schipperen, maar we gaan kijken waar we zaken kunnen verbeteren en nog iets vriendelijker presenteren. We hebben net de voucher na tips van een klant voor 2018 al helemaal aangepast en verbeterd, het blijft een ongoing proces. Nogmaals enorm bedankt voor de uitgebreide feedback. Marianne

5
Peter Menkveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service!

 


4
M. de Jong

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comzia)

 

snel, nuttig en to the point.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Bijzonder fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor de informatie over de lago-zia. Ik begrijp dat het vervelend is dat bij een week verblijf vervelend is als sommige zaken niet werken tot maandag. In deze locatie zijn alle huizen privé eigendom en de meeste in de verhuur, het is echter zo dat de ene eigenaar of de andere enorm verschil maakt in onderhoud van huis en tuin, weet ik uit ervaring. Ik zal de locatie erop wijzen dat ze strenger gaan worden op onderhoud van de privé eigenaren die willen verhuren. Met betrekking tot de Muggen Dit jaar waren er helaas extreem veel muggen vanwege het lang aanhoudende warme weer dit jaar. Marianne

4
Amelita Maassen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Bagn)

 

De service is OK.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de eigenaren laten weten dat jullie enorm genoten hebben, fijn om te horen. Marianne

5
Westerhout

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Cesa)

 

Wederom hebben wij last minute een prachtige locatie gevonden met behulp van Italian Residence. Onze vaste keuze voor vakanties richting Italie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie, daar doen we het voor. Blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad in het mooie Italië. Marianne

4
Mariken van Wijk

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Leuke huizen gekregen op mijn vraag. Voldoende aanbod en keuze. Voldoende informatie over het huisje en de omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat we het goede aanbod naar jullie hebben kunnen vinden en jullie een fijne vakantie gehad hebben. Marianne

5
E. Daemen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Grosse)

 

Goede en snelle service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, We zullen absoluut contact opnemen met de eigenaar en uw op en aanmerking doorgeven met de hoop dat zij hier wat mee gaan doen ter verbetering. Fijn dat jullie de tijd wilde nemen om dit te delen.

5
C. Kaspersen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Elb-Chiu)

 

Ok, geen problemen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, altijd heel belangrijke informatie als wij ongemakken ter plekken willen verbeteren. We zullen dit zeker doorspelen aan de eigenaar.

5
L. Smeets

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Perel)

 

Vragen omtrent de boeking of het huis werden netjes en tijdig beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dat de service uitstekend is te noemen. Bij een volgende trip naar Italie zal ik zeker weer gebruik maken van Italian Residence. Mvg, L. Smeets

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat onze inzet gewaardeerd werd door jullie. Ook niet onbelangrijk is het feit dat jullie het huis als heerlijk hebben ervaren. Ik hoop in de toekomst als jullie weer naar Italië, dit te evenaren of zelfs verbeteren. Marianne

5
Thijs Sanders

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Golf)

 

Snel en goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het heerlijke huis aan de kust. Jullie op en aanmerkingen geven we absoluut door aan de eigenaar ter verbetering. Marianne

4
Annette Vester

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Viro)

 

Fijn dat jullie altijd meedenken en goeie assistentie in zoeken

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Anette, Dank voor jullie mooie woorden. Met betrekking tot het huis, ga ik jullie op en aanmerkingen absoluut doorgeven aan de eigenaren. Voor de toekomst als jullie een probleem hebben omdat de eigenaar( als zovelen) niets anders spreken dan Italiaans, stuur mij een sms en ik los het binnen een dag op. Ik doe dat graag. Marianne

4
Annette Vester

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Enia)

 

Fijn dat jullie altijd meedenken en goeie assistentie in zoeken

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback en mooie woorden. Hopelijk tot horens. Marianne

4
Helene Koenraad

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service, alles was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie aardige feedback, fijn dat zowel als onze service als jullie vakantiehuis ( ook één van mijn favorieten) als prettig is ervaren. Marianne

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Col-Voca)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 


3
Kleijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comlavi)

 

Zoekservicevraag leverde geen nieuwe locaties op, alleen een herhaling van de al door ons geselecteerde huizen. Aanmaning op wel verrichte betaling Verzending van verblijfspapieren tamelijk laat Website niet heel gebruiksvriendelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Kleijn, Bedankt voor uw feedback. Wat bijzonder jammer dat u de service van IR als slecht heeft ervaren, we proberen er alles aan te doen om e.e.a. zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom gaan we bij een slechte recensie altijd grondig op zoek wat er mis is gegaan en checken het volledige mail verkeer om te zien waar het mis ging en wat we kunnen verbeteren. Na controles van het volledige mail verkeer m.b.t. uw boeking vonden we het volgende: Met betrekking tot de zoekfunctie, hebben we geen enkele mail kunnen vinden met een zoekopdracht van uw kant. Op 11 januari ontvingen wij van u een directe boekingsopdracht voor de Lago-Lau, die wij meteen hebben afgehandeld en die 14 januari al bevestigd was. Excuus inderdaad voor een onterecht verstuurde aanmaning, dit had niet mogen gebeuren en beter door ons gecontroleerd moeten worden. De verblijfspapieren/voucher en route worden door ons uiterlijk 2 weken voor vertrek toegestuurd zoals op de boekingsbevestiging staat, in uw geval waren deze 3 weken voor vertrek per mail naar u verstuurd. Graag horen we waar we de website kunnen verbeteren, dit helpt niet alleen ons, maar ook de klant. Met betrekking tot de opmerking over het vakantie huis, dit zullen we zeker aan de eigenaar doorgeven. Nogmaals bedankt voor de feedback.

4
Uppelschoten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Sale)

 

Goede snelle service en prima huis gevonden via hun.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Uppelschoten, Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat jullie tevreden waren over de service en over het huis, we zullen dat zeker doorgeven aan de eigenaar, hij zal dit meer dan waarderen, nogmaals dank. Marianne

4
maurice Strolenberg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Amber-Euca)

 

snelle reactie en duidelijke communicatie. Soms is telefonisch contact echter prettiger om sneller tot een resultaat te komen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Dit helpt absoluut om de service te verbeteren. Maar daar het zoeken van de vakantiehuizen voor 95% bij mij ligt en ik vaak 100 tot 200 mails op een dag stuur, heb ik er voor gekozen om dit uitsluitend per mail te doen. Klanten willen namelijk allen terecht persoonlijk advies van mij omdat ik de huizen ken. Via internet kan ik op elk uur van de dag of nacht antwoorden en de tijd nemen om in alle rust e.e.a. te kunnen navragen in Italië en dan het beste aanbod aan de klant te kunnen sturen. Dat is de rede waarom we de aanvragen niet per telefoon afhandelen. Met betrekking tot het vakantiehuis, zal ik uw punten zeker aan het complex melden en vragen om de staat van het geheel te verbeteren.

4
Visser mensink

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Roli)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. we zullen kijken of er iets aan het geluid van het stroomhuisje gedaan kan worden, we zullen het in ieder geval melden. Marianne

4
boonen ivan

Geplaatst op: 13-09-2017 (Mar-Rocca)

 

Zeer goede info gegeven.wij zijn veeleisende klanten waardoor we een hele resum vragen hebben afgevuurd op de medewerkers maar ze werden allen netjes beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Boonen, Hartelijk dank voor jullie bijzonder aardige feedback, fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met betrekking tot het huis, zal ik de eigenaren informeren, ook zij zullen jullie feedback bijzonder op prijs stellen. Marianne

4
Pieter van Adrichem

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Etty)

 

Dank voor de heldere communicatie en vlotte service van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Pieter, Hartelijk dank voor jullie zeer zinvolle feedback. Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Goed om uw ervaring met betrekking tot het huis te te vernemen. Wij zullen de informatie ook gebruiken op de website. Nogmaals dank, Marianne

4
Romijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Godi)

 

Prima Tip kunnen whatsapp/chat

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, misschien is een chat wel een goede optie, ik ga er over nadenken. Fijn dat jullie genoten hebben van huis en uitzicht hebben genoten. Marianne

4
lilian Geisen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Vinci)

 

alles was prima geregeld, duidelijke site, papieren in orde. helemaal goed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Lilian, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Fijn dat jullie onze service als prettig hebben ervaren. We zullen de eigenaren jullie op en aanmerking m.b.t. het huis zeker doorgeven, ik weet zeker dat ze het zullen waarderen. Marianne

5
paul schuyt

Geplaatst op: 13-09-2017 (Mar-Agap)

 

De responstijd van Marianne was altijd erg goed , alsmede de inhoudelijke kwaliteit

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Paul, Enorm bedankt voor de vriendelijk feedback voor zowel onze service als de feedback van de villa. Fijn dat jullie het zo naar je zin gehad hebben. Nogmaals dank, Marianne

4
Fred Jongstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dan-Loli)

 

Alles was prima geregeld. Op tijd alles in huis en hulp was prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat leuk om te horen dat jullie tevreden waren met onze service en dat jullie genoten hebben van een heerlijke vakantie in dit paradijsje. Marianne

5
Hans Cuppen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Isab)

 

Italian Residence verleent adequate service. De reispapieren zijn op orde en worden tijdig verstrekt. We zouden in een volgende situatie zeker opnieuw van hen gebruik maken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Hans, Enorm bedankt voor jullie bijzonder vriendelijke en uitgebreide feedback. Wij worden heel blij van het feit dat onze service als goed ervaren wordt. De feedback m.b.t. de woning is bijzonder uitgebreid en waardevol voor toekomstige klanten, enorm bedankt en hopelijk tot horens.Marianne

5
Fam Hutten

Geplaatst op: 21-08-2017 (Verdi-Bruc)

 

Beste Marianne e.a., We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch. De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad. Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

 


5
familie Fielmich

Geplaatst op: 17-08-2017 (Hou-Ezzo)

 

Zoals altijd prima service en eventueel hulp bij het zoeken naar een huis.

 


5
A. Tettero

Geplaatst op: 14-08-2017 (Los-Leno)

 

Een uitstekende service. Op al onze vragen werd snel gereageerd. Aan de hand van een aantal concrete vragen leverde Italian residence een top tien van beschikbare woningen. Daarbij tevens een gericht advies. Ook na de definitieve boeking werd er op onze vragen snel en adequaat gereageerd.

 


4
Leemans

Geplaatst op: 13-08-2017 (Elb-Luna)

 

Professionele afhandeling en behandelng van reservering.

 


5
Fam. Jolie

Geplaatst op: 12-07-2017 (Los-Ema)

 

Ook Italian residence super bedankt voor de fantastische organisatie. Jullie site beveel ik velen aan. Wij zijn echt super tevreden.

 

Antwoord van Italian Residence :

5
van den Boom

Geplaatst op: 25-06-2017 (Los-Ema)

 

nvt

 


4
familie Ten Napel

Geplaatst op: 16-05-2017 (Elb-Grot)

 

Het was heel prettig hoe Marianne met ons meedacht om voor ons gezin een goede plek te vinden op Elba!

 


4
SA de Wit

Geplaatst op: 16-02-2017 (Dan-Pala)

 

Service was goed, we hadden vertraging door het verkeer bij Florence en dit kon via een simpel telefoontje aan de eigenaars worden doorgegeven. Verder klopte de informatie en de routebeschrijving helemaal, dus dat was allemaal goed geregeld.

 


5
Fam. Van der Veen

Geplaatst op: 09-12-2016 (Verdi-Ferre)

 

Ik heb jullie al een paar keer aangeraden! Jullie hebben al onze vragen heel zorgvuldig en geduldig beantwoord. Het waren er nogal wat, doordat wij zelf onze bruiloft vanuit Nederland hebben geregeld hadden wij nogal wat vragen, en deze zijn met alle liefde beantwoord! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige week en een fantastische mooie dag! De route beschrijving was goed en alle verdere info ook. Alleen maar lof!! Wij, samen met onze bruiloftsgasten hebben genoten van de prachtige locatie! Het uitzicht was adembenemend en het huis overtrof onze verwachtingen. Het was zoveel mooier in het echt! De tuin was geweldig, we hebben onze ceremonie gehouden tussen de olijfbomen met de prachtige uitzicht op Montecatini achter ons, een droom die uitkwam. Stefano geeft al z'n passie en liefde aan het huis, en dat is op zoveel fronten te zien. Het huis en de enorme tuin waren tot in de puntjes verzorgd. Ook het diner en taart werden door Stefano en familie met pure passie verzorgd en werkte met alleen de meest verse en duurzame ingrediënten. Alles maar dan ook alles was er te voldoende te vinden, lades en kasten vol met bestek en servies, twee wasmachines, mountainbikes, kinderfietsen en voetbal- en volleybalveld met ballen! Perfect!! Grazie mille

 


5
Robert Pouw

Geplaatst op: 07-12-2016 (Los-Gone)

 

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een prachtig huis in Toscane. Bedankt voor de hulp bij het uitzoeken van ons onderkomen. Volgende keer maken wij weer héél graag gebruik van jullie diensten.

 


5
Karin Pater- Van T Hoog

Geplaatst op: 07-12-2016 (Hou-Adel)

 

Wat goed geregeld en wat een mooie villa zijn we in terecht gekomen. Helaas vandaag weer thuis aangekomen maar wat hebben we genoten van het Italiaanse uitzicht, weer, eten en de wijnen!

 


5
Bart Dam

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Deze zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza geweest. We hebben een super verblijf gehad dankzij Marianne en haar team. . Marianne had leuke tips om de omgeving te verkennen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Al met al een zeer betrouwbaar reisbureau en met perfecte service! Een aanrader.

 


5
Esther de Graaf

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Faenza (Verdi-Trer) Medio juli 2016 hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten van Agriturismo Emilia Rogmagna Verdi-Trer. . Wat ons vooral is bijgebleven zijn de keer op keer heerlijke (Italiaanse) gerechten en de goede service vanuit Italian Residence. Een aanrader!

 


5
Elisabeth Ritzema

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Wij hebben afgelopen zomer een paar dagen heerlijk vakantie gevierd in Faenza bij Verdi-Tre. Van tevoren alle informatie netjes ontvangen via Italian Residence.

 


5
Birgit van Merkenstijn

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Zomer - juli 2016 - Faenza We hebben heerlijk genoten van de vakantie in Italië. Italian Residence had alles goed geregeld, we hadden folders met de juiste informatie en goede foto's van de locatie om alvast in de stemming te komen. Wanneer het nodig was, was er ook snelle service via de mail met Italian Residence.

 


5
Nancy Agten

Geplaatst op: 01-11-2016 (Mar-Calf)

 

We hebben heel wat ongemakken gehad tijdens ons verblijf in Italië. Italian Residence heeft heel de tijd heel professioneel, en snel gehandeld. En voor een compromis gezorgd met de eigenaars!! Pas als er problemen zijn, weet je hoe belangrijk de service is!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Nancy, Hartelijk dank voor de lieve woorden, ik vond het enorm jammer van de zaken die niet goed waren ter plaatse en ben blij dat ik toch een klein beetje heb kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Fam Pouwels

Geplaatst op: 01-11-2016 (Mar-Agap)

 

Zeer vriendelijke en toegewijde organisatie die adequaat en snel reageert op al je vragen. Pro-actieve houding en meedenken met de client zijn opvallende eigenschappen. De informatie over het huis en de terugkoppeling allemaal prima in orde....en snel!

 


5
Melisa

Geplaatst op: 23-10-2016 (Verdi-Trer)

 

Afgelopen zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza afgereisd voor de bruiloft van een goede vriendin. En wat hebben we genoten! Het was een fantastische locatie – tussen de wijngaarden – voor een mooi en stijlvol huwelijksfeest. De service van Marianne en haar team was in één woord geweldig. Wij vonden ook het restaurant een echte aanrader. De mooie tuin, prima hotelkamers, heerlijke wijnen en het zwembad maakten het feest compleet. Top!

 


4
Annelie Vink

Geplaatst op: 12-10-2016 (Dream-Mami)

 

Goed! Zowel italian residence als de verhuurders waren altijd goed bereikbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen, dat jullie zo een fijne vakantie gehad hebben.

5
Jose van Steijn

Geplaatst op: 10-10-2016 (Dan-Loli)

 

Service is goed. Boeking op tijd gedaan en alle administratieve handelingen op tijd en duidelijk ontvangen. Het was vooraf allemaal top!

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor je snelle review. We zullen jullie reactie ook doorsturen naar de eigenaar.

5
P.W. (Paul) van Gijzen

Geplaatst op: 07-10-2016 (Hou-Sul)

 

Wij hebben al zes jaar profijt van de uitstekende ondersteuning door Italian Residence. Hartelijk dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we gaan dit jaar zeker ook weer voor een mooie vakantie zorgen. Marianne

4
Van Loock

Geplaatst op: 06-10-2016 (Inter-Sett)

 

Alles was zoals beschreven in de reisdocumenten, we stonden niet voor verassingen.

 


5
Annemarie Beers

Geplaatst op: 05-10-2016 (Mar-Rocca)

 

Goede service, ik had een aantal eisen doorgegeven en Mar Rocca voldeed hier meer dan goed aan!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt Annemarie, Goed om te horen, begrijp het van de weg, is de eerste keer even slikken, maar je krijgt er inderdaad veel voor terug. Tot horen, Marianne

5
Cristel en Evert de Graaf

Geplaatst op: 04-10-2016 (Verdi-Trer)

 

We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij de fantastische service en het creatieve meedenken van Italian Residence. Op aanraden van IR hebben we gekozen voor de prachtige locatie Verdi-Trer. Een heerlijke wijnboerderij in de buurt van Faenza, met alle voorzieningen die je kan wensen en vooral ook geweldig personeel! Zowel in de periode naar de bruiloft toe is veel uit handen genomen door zowel IR als door de mensen van Verdi-Trer. De dag zelf hebben we met volle teugen kunnen genieten doordat alles tot in de puntjes geregeld was! Het is duidelijk te merken dat de locatie ruime ervaring met het organiseren van bruiloften heeft. Alles liep op rolletjes, er was een romantische setting gecreëerd en al het personeel liep van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes met een brede glimlach rond om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was verrukkelijk en de wijn fantastisch! Alle gasten (inclusief wijzelf) hebben zo genoten dat iedereen met weemoed weer naar huis ging. Ik wil Italian Residence bedanken voor alle geweldige tips, het creatieve meedenken, het vertalen en alle hulp in de organisatie. Zonder jullie was deze week en vooral bijzondere dag nooit zo'n succes geworden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Het was een feestje om deze bruiloft te organiseren, mede dankzij de geweldige follow-up van van VERDI-TRER een perfecte locatie met geweldig personeel.

5
Ben Nietvelt

Geplaatst op: 03-10-2016 (Dream-Ucy)

 

Zoals de vorige jaren een vlotte en correcte afhandeling

 


5
Johan Slegers

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cesa)

 

Alles perfect verlopen via website en e-mail, geen speciale service nodig gehad.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de leuke review en de perfect tips, hopelijk tot horens, Marianne

5
A. de Groot-Brink

Geplaatst op: 29-09-2016 (Hou-Dere)

 

de service is goed. Dit jaar was de toon in het begin een beetje geprikkeld. Daar kan ik prima mee om gaan, kwam echter niet vriendelijk over. Wel was de boeking tot ieders tevredenheid zo weer vastgelegd. Bovendien hebben jullie kort van te voren ook nog geregeld dat een dagelijks ontbijt mogelijk was. Dat was achteraf heel fijn aangezien het project "in the middle of nowhere" ligt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie recensie, excuus als een mail geprikkeld is overgekomen, het is wel eens moeilijk in januari 200 klanten per dag af te handelen en iedereen dan ook nog binnen een paar uur te beantwoorden, zelfs in het weekend. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden, maar we hebben helaas vaak geduld nodig. We zijn afhankelijk van het antwoord van de eigenaren die vaak niet in het weekend werken helaas. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Janna Daling-Mertens

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Limo)

 

Fijne service en steeds als we een vraag hadden kwam er snel antwoord

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt, voor jullie lieve recensie, hopelijk tot horens.

4
Marianne van der Meij

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cast)

 

De service van Italian Recidence was goed. Er staan veel mooie locaties op de site en de afhandeling van de boeking heel correct!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben. Goed dat jullie even laten weten m.b.t. de wasmachine. Ik ga direct even doorgeven, dat een wasmachine op locatie echt een must is. Zij mogen aan ons niet doorgeven dat er een wasmachine is, die blijkt niet te gebruiken te zijn.

5
Wim Vanduffel

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dream-Ada)

 

Klantvriendelijkheid, spelen kort op de bal bij problemen en vooral: huisjes zijn steeds top qua prijs-kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor het compliment en hopelijk tot horens.

3
K. Pals

Geplaatst op: 28-09-2016 (Col-Gual)

 

De sleutel moest worden opgehaald bij een bureau in een dorp verderop. Heel vriendelijke mensen maar wij hadden graag gezien dat iemand ons even naar het huis had begeleid. Bijvoorbeeld de eigenaar. Die bleek op steenworp afstand te wonen. Had ons een hoop speurwerk bespaard. Nu kwam deze man, hoewel heel aardig, de volgende ochtend om 08.30 uur langs..... Voor dit soort prijzen verwacht ik wel deze service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Pals, Helaas is het niet aan ons om dit te eisen, de eigenaar zelf bepaald, hoe de sleutel overdracht plaats vindt, niet wij. Wij zijn echter zoals op jullie papieren stond aangegeven elke zaterdag staande bij voor dit soort situaties en een telefoontje naar het kantoor van Italian Residence, had jullie een hoop zoekwerk gescheeld. Wij zullen dus jullie ongenoegen bij aankomst en het feit dat jullie het wel een mooi sfeervol huis vonden aan de eigenaar doorgeven, daar het probleem bij aankomst, ter plaatse ligt en in dit geval niet bij ons, omdat routes en sleuteloverdracht voor 100% door een eigenaar bepaald worden.

5
P. Bakermans

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dan-Agli)

 

Uitstekende service vanuit Italian Residence

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, ik ga doorgeven, dat de routebeschrijving duidelijker moet worden.

5
Edwin van de Bospoort

Geplaatst op: 28-09-2016 (Los-Mymo)

 

Top en snel, zelfs tijdens haar 'afwezigheid van kantoor'

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de lieve woorden:)

5
Fam Schoenmakers

Geplaatst op: 27-09-2016 (Verdi-Franc)

 

Hallo Marianne en team, Wij willen jullie laten weten dat wij een super vakantie hebben gehad in Italië. Na jaren over de hele wereld op vakantie te zijn geweest hadden wij besloten om met de auto naar Italië te gaan dit jaar. Met jullie hulp hebben we een super huis gevonden. Wat zijn wij onder de indruk van Italië en wat was het een mooi huis. Jullie service is super en op onze vragen kwam altijd gelijk een antwoord. Jullie gehele team is erg enthousiast en staan altijd klaar om antwoord te geven en suggesties te doen. Italië als vakantieland is echt geweldig. Toscane is echt prachtig. Wij gaan zeker nog andere streken ontdekken en wij weten zeker dat jullie ons dan weer bij zullen staan met onze zoektocht naar die ene parel.......

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt en we gaan graag op zoek.

5
Fam. Verbeke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Pogg)

 

Wij zouden zeker en vast Italian Residence aanraden. De enkele vragen die we stelden werden inderdaad snel beantwoord. De reispapieren waren volledig en de beschrijving en foto’s kwamen volledig overeen met de realiteit. We hebben 100% genoten. De realiteit was eigenlijk nog beter dan de foto’s: het huis ligt werkelijk op een heuveltop en je ziet alles in de omgeving. De eigenaar bezorgde ons vers fruit van de markt, olijfolie en een fles wijn van eigen makelij. Hij sprak vloeiend Engels, Frans (en uiteraard Italiaans) dus geen enkel communicatieprobleem. Het huis had geen TV (dat stond inderdaad zo vermeld) maar door de mooie avonden hebben we die nooit gemist. Het huis was goed verzorgd (maar er was geen poetsdienst na één week noch een vervanging van de lakens), de tuin werd besproeid door een automatisch systeem. De ligging was zeer goed om zowel naar Pitigliano (binnenland) als naar de kust te rijden.

 


5
Fam. Kronenburg

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

ik moet jullie ook nog complimenteren voor de super snelle reacties die ik van jullie kreeg op al mijn vragen. Daar kunnen veel organisaties iets van leren. Dus blijf hier mee doorgaan. Het was in één woord SUPER. Info vooraf van jullie. 100% in orde

 


5
Fam. Visser

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Samen met mijn vriend en onze kleine meid genieten we volop van onze vakantie in Los-Leno! Je hebt inderdaad niets teveel gezegd, het is hier zo prachtig mooi! We willen haast niet meer weg ;-) De villa is van binnen en buiten perfect en ook de omgeving is schitterend. Zeker een adres om nog eens naar terug te keren. Dinsdagnacht vertrekken we helaas weer naar huis. Wij willen je bedanken voor jouw advies aan ons voor het verblijf in Acrobaleno. Het was top! Tot een volgende keer.

 


5
Fam. Leiblum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

Wij zouden Italian Residence zeker aanraden aan familie en vrienden en hebben dit ook al vaker gedaan met positieve gevolgen. Na al die jaren vertrouwen wij jullie op de adviezen. De communicatie is snel en adequaat, het komt altijd goed. De informatie is uitgebreid, behulpzaam en prettig. Het geeft een veilig gevoel dit bij de hand te hebben. Ik vind het een voordeel dat jullie de meeste plekken persoonlijk hebben bezocht. Fantastische plek. We hebben zelden zulke lieve en gastvrije mensen ontmoet die het met recht als hun missie beschouwen om je verwennen met een heerlijk ontbijt, met liefde gebakken eitje, zelf gemaakte taartjes en heerlijke koffie. Niets is te veel om je te helpen, het was hartverwarmend. Mooie plek, bedrijf geheel in bedrijf, je kunt het land op om verse groenten en fruit te plukken. Even uitleggen aan de kinderen dat het varken dat in de stal ligt volgend jaar op je ontbijtbordje verschijnt, maar zo werkt het nu eenmaal in het echte leven. En dan is de worst niet lichtgevend maar gewoon zoals worst er uit hoort te zien. We hebben optimaal genoten van de plek en de omgeving. In de Marche

 


5
Fam Daum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Gabe)

 

De locatie was mooi, prima woning. Erg veel jonge Nederlandse gezinnen, erg leuk voor kleine kinderen (en dus voor de ouders ) redelijk dichtbij het strand en leuke streek als je een wijnboer wil bezoeken. Dus voor elk wat wils! Alles was prima verzorgd. Je kon overigens ook ontbijten, lunchen en dineren op de locatie. Altijd goed om te weten

 


5
Fam. Arts

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Pala)

 

Wij raden Italian residence zeker aan. Het was voor ons de 1e keer dat we via italian residence hebben geboekt en we zijn erg tevreden. Goede service, uitgebreide informatie, snelle antwoorden en alles goed verzorgd. Wij hebben ontzettend genoten. De locatie heeft onze verwachtingen overtroffen. Het zwembad met het bijbehorend uitzicht is echt fantastisch. De centrale ligging tussen Pisa en Lucca maakt uitstapjes makkelijk. Kortom een aanrader voor een hele relaxte vakantie

 


5
Fam. Fielmich

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Giul )

 

Dan Giul is een prachtig huis, geheel vrij, met een prachtige tuin en fijn zwembad. Alles was zeer goed toegelicht in de reispapieren. Het huis en de tuin waren mooier dan op de foto. Wij hebben het erg naar onze zin gehad op deze locatie. De eigenaresse Renate was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad werd elke dag schoon gemaakt. Indien wij hulp nodig hadden hoefden we maar even naar Renate te bellen. De inrichting van het huis is prima en in de keuken zeker volledig. Het scheiden van het afval is in Italie wel even een dingetje. De omgeving is een aanrader, alles binnen redelijke afstand. Ook in het dorp zelf een bakker, meerdere slagers, ijswinkeltje ed. Op een paar minuten autoafstand een hele grote supermarkt. Bij Renate is overigens olijfolie te bestellen die zij zelf maakt. Voor ons was het een vakantie die wij niet snel zullen vergeten. De sfeer en de rust bij het huis en de tuin zijn heel prettig. Misschien heel klein puntje… onze kinderen van 15 en 17 zijn beide 1.95m. De bedden waren echt te klein, de matrassen hebben wij dan ook op de grond moeten leggen. Het betrof hier een stapelbed met voetborden. Bij het onderschuifbed was iets mis met de vering in het matras. Daarentegen zijn wij ons er van bewust dat 1.95m ook behoorlijk lang is. We hebben dit overigens ook met Renate gedeeld. Bij aankomst in het huis zag ze zelf al dat de jongens erg lang zijn.

 


4
Fam. Van Leeuwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Cerra)

 

We hebben alle informatie goed ontvangen. Daarna ging de informatie via de eigenaren. Sleutel ect. Was prima te vinden. We konden een Italiaanse man uit het dorp om hulp vragen omdat de eigenaren zelf niet in Italië waren. We hebben hem de eerste dag even gebeld over het zwembad omdat deze nog schoongemaakt werd door de ‘dolphin’. Alberto kwam meteen en heeft alles uitgelegd. Het enige nadeel was de weg naar het huis toe. Deze is werkelijk heel steil en smal. Daar moet je wel even rekening mee houden. Het huis is veel mooier dan wij aan de hand van de foto’s verwacht hadden. We waren voornamelijk voor de tuin en zwembad gevallen. Maar binnen ontbrak het aan niets. Heerlijke grote bedden, volledige keukens met afwasmachines een wasmachine ect. Alles goed verzorgd en schoon. Het uitzicht was prachtig, zwembad heerlijk. Mooie tuin met bloemen en fruitbomen. Leuk dat we een hert, vossen en stekelvarkens hebben gezien. Echt een paradijsje. Dicht bij een dorpje waar je prima kunt eten en je boodschappen kunt doen. Wel is het ver vanaf zee, dat is zeker een uur rijden.

 


5
Fam. Somhorst

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sini)

 

Italian Residence heeft ons een zeer goed advies gegeven over de verschillende mogelijkheden om onze vakantie in Italië door te brengen. Onze voorkeur ging uit naar een weekje Toscane met aansluitend een weekje Elba. Er zijn ons een aantal zeer fraaie agriturismo’s aangeboden en na nog wat extra informatie te hebben gekregen was de keuze snel gemaakt. Het ontvangst op de agriturismo’s was uiterst vriendelijk en alle zaken waren keurig geregeld. Bij onze volgende vakantie naar Italië zullen we zeker weer gebruik gaan maken van de diensten van Italian Residence. Juli 2016 hebben we een week doorgebracht in deze prachtige, rustige agriturismo. Na een zeer vriendelijk ontvangst zijn we begeleid naar ons appartement. Het appartement is zeer ruim en heel smaakvol ingericht. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien als vaatwasser, oven, magnetron enz. De slaapkamers zijn zeer ruim. Het meest comfortabel was we de 2 grote terrassen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het appartement. Op bestelling worden elke morgen de broodjes bij je appartement neergelegd en je krijgt er een mandje met beleg e.d. bij. In de parkachtige tuin ligt een mooi zwembad waar je heerlijk kunt relaxen na een dagje genieten van de omgeving. Het ligt zeer centraal gelegen tussen de steden Florence, Pisa en Siena. Zeker een aanrader. Wij komen hier absoluut nog een keer terug.

 


5
Fam. Schrauwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dream-Manu)

 

Zeker zou ik Italian aanbevelen. Een aantal van de huizen kan je ook zelf via internet regelen maar via IR is het wel veeL makkelijker en veiliger. Web-site en foto’s kloppen.

 


5
Fam. Pas

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Stafite)

 

Wij zijn door Italian Residence uitstekend geholpen en we zijn meer dan tevreden over jullie service. We troffen het dat de locatie voor ons privé ter beschikking stond, incl. het prachtige zwembad.

 


5
Fam. van de Meent

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Sul)

 

Zeer mooie locatie en ons appartement Biancospino was een schot in de roos! Ook werden we zeer vriendelijk ontvangen. Wij vonden deze locatie veel mooier dan de omschrijving deed vermoeden. We hadden inderdaad een prachtig uitzicht op het Trassimenomeer. Een in alle opzichten een compleet appartement

 


5
Fam. Wammes

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

De service van Italian Residence was uitstekend! Voor een groep van 10 personen is het lastig om zelf dé perfecte vakantievilla te vinden. Wij hebben per e-mail onze wensen aan Marianne kenbaar gemaakt en binnen een aantal dagen kregen wij een tiental huizen doorgestuurd. Stuk voor stuk prachtig! Eenmaal de vakantievilla geboekt kon de voorpret beginnen. De tips, informatie en reispapieren hebben daar zeker aan bijgedragen. De foto's op de website geven de realiteit weer.

 


5
Fam. Van Ewijk - Dewit

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

De service van Italian Residence was top: uitstekende advies tijdens onze zoektocht naar een locatie in de streek die we wilden bezoeken, perfecte match met wat wij zoeken in een vakantie in Italië. Italian Residence heeft aan 3 - 4 woorden genoeg om het beste huis voorstellen dat matchte met onze verwachtingen. Ik heb Italian Residence al aanbevolen aan vrienden in Belgïe en ook op locatie in Hou-Gall :-). De website en de foto's zijn erg mooi en geven absoluut het juiste beeld weer van de verblijfplaats en de omgeving.

 


5
Fam. Steen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Godi)

 

Italian residence is verantwoordelijk voor het uiteindelijk vinden van een ongelofelijk mooie vakantie bestemming van ons. Beschrijving van de route, locatie en appartement waren zeer duidelijk en accuraat. Je krijgt wat je wordt beloofd en misschien nog wel meer. In ieder geval geen over-selling. Fantastisch mooie locatie, heerlijk zwembad met dj in de middag met lounge achtige “chill” muziek.

 


5
Fam. Van Cuijk

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

Beantwoording van vragen door IR was zeer adequaat en snel. Alle reispapieren waren in orde en de routebeschrijving ook. Uitstkend verzorgde info over de regio. Ik zou IR willen aanraden bij familie en vrienden.

 


5
Fam. Dijkema

Geplaatst op: 23-09-2016 ( Farm-Cele)

 

Voor de tweede keer bij Italian Residence geboekt en weer een ontzettend leuk en mooi huis, jullie weten ze echt wel uit te zoeken! Alle info klopte, alles snel en vriendelijk geregeld, info en foto’s kwamen prima overeen met de werkelijkheid. Het huis had een prachtig uitzicht over het Como meer en de eigenaren waren erg aardig.

 


5
Fam. Tija

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Nemo)

 

Wij zijn heel tevreden en hebben een dergelijke ontvangst en voorlichting nog nooit ontvangen van andere organisaties. De foto’s en beschrijvingen waren correct maar in werkelijkheid was het nog verrassender. Wij, ook onze kinderen en kleinkinderen hebben echt genoten van locatie, inrichting en de keuken was perfect!!!!!!!!!!.

 


5
Fam. Versteegh

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Inda)

 

We hebben de relatie met Italian Residence als erg prettig ervaren. De verstrekte informatie was adequaat en correct. Een latere wijziging in de boeking werd snel en goed afgehandeld. We hebben genoten van de mooie omgeving, de goede accommodaties en het verwarmde zwembad.

 


5
Fam. Hiensch-Lugthart

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Chia)

 

Ik zou Italian Residence wel aanraden, er werd snel en adequaat gereageerd door het team. De begeleidende informatie was kristalhelder.

 


5
Fam. Deschrijvere

Geplaatst op: 23-09-2016 (Mar-Quat)

 

Alles was prima in orde. Wij gaan jullie zeker aanraden bij vrienden. Het was super. Een groot huis, dat heel netjes was! Het was leuk dat er een welkomsdoosje stond. Wij hebben geen opmerkingen, alleen positieve feedback. Het uitzicht is fantastisch! Ontbijten met zo’n view en zo’n rust dat kan alleen maar smaken

 


5
Fam. Suijs

Geplaatst op: 23-09-2016 (Mar-Vald)

 

Zojuist teruggekomen van een geweldig verblijf in Piandimeleto! Vald is echt een prachtig huis, waar het je aan niets ontbreekt. In eerste instantie moeilijk te vinden, het schijnt dat Maria Pia normaliter de gasten ophaalt bij de weg. Ze had gezorgd voor een zeer behulpzame en vriendelijke tolk bij de ontvangst. Aangenaam verrast waren we door alle extra's waarvoor Maria had gezorgd, waardoor we ons zeer welkom voelden! Melk in de koelkast, flessen water, toiletpapier, koffie, zelfgebakken taart. Zelfs kolen voor de bbq en pingpongballetjes aanwezig! Voldoende hout voor de open haard werd ook nog gebracht. Al met al werden onze verwachtingen overtroffen en dat wilden we u graag laten weten!

 


5
Fam. Favejee

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

italian Residence is zeker aan te raden, de reacties waren snel, papieren waren in orde en de beschrijvingen, zowel van de accommodatie als de route beschrijven klopten helemaal. Kortom, we kwamen niet voor verrassingen te staan.

 


5
Fam. Van Cuijk

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Scar)

 

Beantwoording van vragen door IR was zeer adequaat en snel. Alle reispapieren waren in orde en de routebeschrijving ook. Uitstekend verzorgde info over de regio. Ik zou IR willen aanraden bij familie en vrienden. Het eerste huis Verdi Scar was erg ruim en voorzien van alle gemak. Het glaswerk in de keuken mag wat royaler. We werden goed geholpen door de eigenaar bij het vinden van een goed restaurant. Ligging is goed en de info dat het strand 500 m lopen is, is op zichzelf correct maar dat is niet het strand dat je voor ogen hebt. Beter zou zijn de zeggen dat mooie stranden binnen 10 min met de auto te zijn.

 


5
Peter en Wieke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Je hebt ons weer verrast met je advies. Nu 14 dagen terug van vakantie, fotoboek in de hand, realiseren wij ons opnieuw wat een schitterende vakantieplek we hebben gehad. Wat een rust, met z’n tweeën in het huis en op het grondgebied, uitkijkend over het altijd andere meer. Als je op het terras zit, heb je geen behoefte om er op uit te trekken (wel gedaan natuurlijk).Ondanks het mindere weer (vergeleken bij vorig jaar) volop genoten. Complimenten voor de huiseigenaar (in z’n gastenboek reeds melding van gedaan). Aan alles gedacht, je greep nooit mis en wat een smaak, we voelden ons vanaf het begin thuis.Kortom voldoende redenen om je reisbureau weer bij kennissen aan te raden en.. als we naar Italië gaan dan gaan we via Italian Residence.Complimenten!!!!

 


5
Fam. B de Graaf

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Trer)

 

Geweldige week!!! Wij (ouders, kind van 2 en oma) kwamen via Italian Residence terecht bij Agriturismo TreRe in Faenza. Ik kan het met één woord als geweldig beschrijven. Normaliter zitten wij altijd aan de kust, maar door het enthousiasme van Marianne Moerdijk zaten wij iets meer (uurtje rijden van de kust) in het binnenland. En dan is het meteen goed te zien dat Marianne de pareltjes uit al het vakantiegeweld heeft weten te plukken. Na het soepel verlopen van alle contacten die nodig zijn om een vakantie te plannen hebben wij een heerlijke tijd gehad op dit wijnlandgoed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam de Graaf, wat leuk om te horen, ik kom hier zelf ook altijd heel graag. Marianne

5
Fam van der Linden

Geplaatst op: 23-09-2016 (Amber-Vona)

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad via Italian Residence in Italië. Italian Residence gaat in haar service niet alleen een stapje maar een grote stap verder. Nadat we aangegeven hadden wat wij zochten qua verblijf met onze 1,5 jarige dochter dacht Marianne met ons mee en kon zij van verschillende locaties en regio's precies aangeven wat de voor en nadelen waren. Met als resultaat de perfecte bestemming. Alle communicatie ging razendsnel en ook papieren en betaling gingen erg soepel. Je merkt dat Marianne de locaties zelf bezocht heeft en kon door dit persoonlijke contact ook nog eens het appartement op de begane grond regelen dat wij zo graag wilden. Echt aan aanrader!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt en graag gedaan, fijn dat jullie een fijne vakantie gehad hebben met de kleine, altijd belangrijk een goede locatie met een klein kindje, Marianne