Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

2023

5
J. Nabuurs

Geplaatst op: 24-08-2023 (Los-Tino)

 

Goede communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Heel hartelijk dank altijd fijn om te horen. We zullen de eigenaren ook zeker op de hoogte brengen van jullie ervaringen, het is altijd goed om de goede en minder goede zaken te benoemen, daar kunnen de eigenaren ook van leren.

5
Eline van den Berg-Faber

Geplaatst op: 22-08-2023 (Verdi-Zina)

 

We waren ongelooflijk blij met de hulp van Italian Residence. Wegens persoonlijke omstandigheden moesten we onze andere reis annuleren en lastminute op zoek naar een andere bestemming. Italian Residence heeft ons hierbij heel goed geholpen en de opties helemaal afgestemd op onze situatie. Grote waardering voor de persoonlijke benadering en hulp, dankzij jullie hebben we alsnog een fantastische week gehad in een prachtig huis in Toscane.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een bijzonder lief commentaar en wat fijn dat jullie dit ook zo uitgebreid wilde delen, dat zijn voor ons de krenten in de pap. Ik was heel blij, dat ik na jullie pech, toch met veel kunst en vliegwerk, dit pareltje zo last minute, met een mooie korting mocht aanbieden. Ik ken het huis en de eigenaresse goed en kan jullie enthousiasme begrijpen, alles wordt altijd top geregeld met een heel persoonlijke aanpak en veel liefde. Hopelijk tot horens, blij dat ik jullie pech en al het negatief, naar positief heb weten om te zetten.

5
Bianca Schreven

Geplaatst op: 21-08-2023 (Inter-Cupo)

 

Vorig jaar waren we op zoek naar een vakantiehuis en of agriturismo in Italië (Toscane). Maar waar moet je zoeken en wat is een aanrader? Via Google bij Italian Residence gekomen en contact opgenomen voor advies. De communicatie was vlot en duidelijk en binnen korte tijd had ik enkele voorstellen ontvangen. Kortom, een hele leuke accommodatie geboekt en genoten van onze vakantie. De beschrijving van de accommodatie klopte helemaal en daarnaast kregen we ook tips voor de omgeving. Marianne en haar collega’s weten waar ze over praten en kunnen je uitstekend adviseren. Daarnaast hebben zij diverse prijs categorieën mbt het aanbod, dus voor ieder wat wils. Al met al een aanrader.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Bianca, wat een super lieve en uitgebreide reactie, dit is voor ons heerlijk om te lezen. Fijn om te horen dat het huis een goede keuze was en dat jullie zo hebben genoten. Vaak is het bij aankomst even schrikken als je moe bent en met een zwaar beladen auto het laatste stukje naar het huis een uitdaging (b)lijkt. Ik weet dit uit ruime ervering, daar mij dit vaak ook zelf is overkomen, ook dat het steeds makkelijker wordt en het uitzicht, de uitdaging doet verdwijnen. Fijn dat dit ook bij jullie het geval was. Fijn dat jullie genoten hebben van het huis, het uitzicht en de mooie omgeving

5
Arjan

Geplaatst op: 21-08-2023 (Los-Edoa)

 

Op verzoek gaf het team van Italian Residence een paar opties op basis van onze wensen. Hier kon een prima keuze uit gemaakt worden. Super!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen, dat dit heerlijke huis, waar ik zelf ook graag komt, ook bij jullie wensen paste en jullie een fijne vakantie hebben gehad.

5
Arjan

Geplaatst op: 21-08-2023 (Elb-Capo)

 

Super geadviseerd door het team van Italian Residence, gaven een paar prima opties die exact bij onze wensen aansloten!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat ook de tweede week op Elba genoten is van dit mooie eiland en jullie de vakantie een fijn vervolg hebben kunnen geven.

3
Ilse

Geplaatst op: 21-08-2023 (Lago-Magmoro)

 

Denken mee, geven verschillende opties. Achteraf gezien had het beter aan kunnen sluiten bij de doelgroep (gezin met kinderen). Vragen voorafgaand aan de vakantie beantwoord, maar mag uitgebreider (bijv vraag over restaurant in de buurt; wordt met Ja beantwoord. Zou mooi zijn als er dan ook een aantal suggesties komen).

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de review, we proberen inderdaad mee te denken, soms is het moeilijk, daar gezinnen met kinderen ook vaak diverse wensen hebben. Hoe beter we die doorkrijgen, des te meer we mee kunnen meedenken. Met betrekking tot de restaurants, begreep ik het niet helemaal, daar we bij de route beschrijving en voucher, een lijst mee sturen met bezienswaardigheden en restaurants, die ik allemaal zelf bezocht heb. Ik ben bang dat jullie die over het hoofd gezien hebben, omdat iedereen die de route krijgt, automatisch ook de lijst met uitgebreide informatie krijgen. Jammer dat we dit niet wisten, want zelfs ter plaatse hadden we dit nog op kunnen oppakken. Bijvoorbeeld de eigenaar contacten om jullie tips te geven. Ik spreek vloeiend Italiaans en heb dit al vaak genoeg gedaan voor gasten. Dus misschien een tip voor de toekomst om ergernis te voorkomen. De tips voor de eigenaar, zullen we doorspelen.

5
robert berends

Geplaatst op: 21-08-2023 (Inter-Pala)

 

Italian residence services us very well and no undesired surprises.

 

Antwoord van Italian Residence :
Thanks for the nice review, we will also pass on to the owners.

5
robert berends

Geplaatst op: 21-08-2023 (Eco-Pape)

 

Italian residence has helped us perfectly in finding two nice agriturismo locations in Tuscany. We were well informed and the final destinations definitely fulfilled the descriptions

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, fijn om te horen dat ons werk gewaardeerd is. Ook de reactie en tips aan de eigenaar zullen wij ook zeker doorspelen aan hem.

5
Regina Fielmich

Geplaatst op: 21-08-2023 (Eco-Heia)

 

Marianne was weer onvermoeibaar met het zoeken naar een goed huis, fijn dat we ook altijd zoveel vragen kunnen stellen en dat alle mails altijd ten alle tijden beantwoord worden..

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Regina, wat fijn om te horen dat we na al die jaren nog steeds het juiste plekje weten te vinden:) Fijn om te horen dat ons harde werk gewaardeerd wordt. Ook heerlijk om te weten dat het huis een aanrader is en de eigenaresse lief en bereikbaar, is altijd fijn. We zullen haar zeker de complimenten doorgeven.

5
Zeilmaker

Geplaatst op: 15-08-2023 ( Villa Eco-Sale)

 

Snelle reactie op vragen, goed advies

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de mooie woorden, fijn om te horen dat het huis is bevallen.

4
Paul Althuis

Geplaatst op: 15-08-2023 (Inter-Neto)

 

Snelle terugkoppeling op vragen onzerzijds dat is heel prettig

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de aardige recensie, goed om te horen, dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en we zullen de eigenaresse ook doorgeven dat jullie genoten hebben.

5
Gerard Leggedoor

Geplaatst op: 14-08-2023 (Inter-Loro)

 

Prima geregeld. Duidelijke info en alles op tijd ontvangen

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn, dat jullie tevreden zijn en genoten hebben van jullie vakantie, we zullen jullie recensie ook doorspelen aan de eigenaar.

4
Groenewegen

Geplaatst op: 08-08-2023 (Verdi-Rasi)

 

Snel en tijdig antwoorden op de gestelde vragen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden en het zinvolle commentaar, wij proberen hier altijd wat mee te doen waar mogelijk.

3
Guido en Martine

Geplaatst op: 08-08-2023 (Los-Drone)

 

Er viel weinig op aan te merken

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn dat jullie tevreden waren over het huis en onze service

5
Verkade

Geplaatst op: 08-08-2023 (Verdi-Biat)

 

Fijne en duidelijke communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen, dat het huis en onze service, jullie zo goed is bevallen.

5
Linda Kluter-van Teijlingen

Geplaatst op: 07-08-2023 (Los-Ebio)

 

top, snelle reactiesnelheid.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden en de recensie op het huis, fijn dat alles, behalve de waterdruk ( veel voorkomend probleem in Italië, vooral in de zomer) zo goed is bevallen.

4
Ineke van der Meer

Geplaatst op: 04-08-2023 (Lago-Magludo)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de uitgebreide reactie, we gaan jullie commentaar zeker delen met onze lokale agent en waar mogelijk proberen zaken te verbeteren. We komen hier in een later stadium nog op terug bij jullie.

5
Ligtenberg

Geplaatst op: 31-07-2023 (Inter-Colo)

 

Jullie zijn als een persoonlijk assistent. Er wordt meegedacht, voorgesteld en heel snel gereageerd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een ontzettende lieve reactie, enorm bedankt, dit is wat we altijd hopen te zijn, een persoonlijke assistent voor het vinden van een mooie vakantie locatie.

5
Martijn Van Schelven

Geplaatst op: 24-07-2023 (North-Grot)

 

Als gebruikelijk was Italian Residence zeer behulpzaam met het vinden van geschikte opties. Ook dit huis was een schot in de roos.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank Martijn, dat horen we graag, we doen altijd ons best om de juiste locatie bij de juiste personen te vinden, het is altijd weer fijn als het gelukt is. Hopelijk tot horens.

5
Fam. Kishna-Radix

Geplaatst op: 03-07-2023 (Los-Pian)

 

Goede service en advies. Mooi aanbod. We vinden altijd we wat moois.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor het mooie compliment en fijn dat het elke keer lukt, iets moois te vinden

4
Leopold quirynen

Geplaatst op: 14-06-2023 (Los-Ogia)

 

Was zeer goed en snelle reactie op gestelde vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor het mooie compliment. Jammer dat het zwembad te laat open was vanwege het weer, maar ze hadden inderdaad best de bedden al kunnen neerzetten, we zullen ze heir zeker op aanspreken. Dank voor het doorgeven.

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-06-2023 (Los-Boma)

 

Lieve mensen van italiannresidence. Goed beter best en de overtreffende trap daarvan is ……., juist ja italian residence. Je weet al als je contact met jullie opneemt dat het goed komt. Daar hoef je nooit aanbrengen twijfelen. Ook dit keer hadden jullie een passende accomodatie voor ons gevonden. We hebben genoten. Blijf zo werken en dan blijven jullie bijzonder. Lieve groet René en Carla

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen, hier doen we het voor, wat super dat jullie even de tijd nemen om zo een mooi compliment te geven, Ik ken de Los-Boma en vindt het zelf ook super en caretaker is een schatje, ik zal het ook aan hun doorgeven. Hopelijk tot horens.

5
MONIQUE

Geplaatst op: 12-06-2023 (Sum-Norm)

 

Wederom weer prachtige voorstellen gehad voor een mooi huis. Snelle reactie zoals altijd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Monique, Wat een super leuke reactie, reacties als deze geven ons de voldoening in de roos geschoten te hebben en het verschil te kunnen maken in deze geautomatiseerde wereld, waar algoritmes het persoonlijke contact onnodig lijken te maken. Maar deze reactie geeft ons de bevestiging, dat de manier waarop wij werken, nog steeds de juiste is. Het juiste huis bij de juiste klant vinden. Ik begreep dat dit wederom gelukt is, Jullie blij, maar ook wij blij. Hopelijk tot volgend jaar. Klanten zoals jullie maken dit werk leuk.

4
Marjo

Geplaatst op: 05-06-2023 (Inter-Inai)

 

de eigenaar appt op de dag van aankomst om te informeren naar de aankomsttijd en staat dan op je te wachten, ideaal.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de reactie, wat fijn dat we deze mooie locatie voor jullie gevonden hebben en deze ook bij jullie in de smak viel.

4
Jet Konings

Geplaatst op: 23-05-2023 (Los-Orra)

 

Goede hulp bij het vinden van een leuke/mooie vakantielocatie in Italië

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jet, wat leuk dat jullie het zo naar jullie zin gehad en wij mee hebben kunnen helpen, deze plek voor jullie te vinden.

5
Elise

Geplaatst op: 19-05-2023 (Verdi-Ronc)

 

Marianne heeft ons in contact gebracht met een Italiaanse weddingplanner waardoor wij een hele fijne bruiloft hebben gehad. Bedankt voor de service en het flexibel meedenken toen onze reis vanwege omstandigheden verzet moest worden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Elise, wat heerlijk om te horen dat jullie genoten hebben van de locatie die we gevonden hadden om jullie droom uit te laten komen, een sprookjes huwelijk in Italië. We zijn ook heel blij met onze goede lokale weddingplanners, die nadat wij de locatie gevonden hadden, alles tot in de puntjes voor jullie hebben verzorgd. Hoop dat jullie hier nog lang van kunnen nagenieten en wij zijn blij dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen. We zijn ook blij dat we hebben kunnen assisteren toen e.e.a. dreigde mis te lopen, tijdens de Corona en we alles uiteindelijk toch hebben kunnen laten plaatsvinden zoals voor Corona gepland was.

5
Yvonne Pals

Geplaatst op: 08-05-2023 (Verdi-Donna)

 

Ze reageerden erg snel en zeer prettig. Overal is aan gedacht. We kregen goede tips!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een ontzettend lieve reactie, bedankt dat jullie even de tijd genomen hebben, ons dit te melden.

5
edwin meijerink

Geplaatst op: 08-05-2023 (Eco-Fano)

 

altijd lekker snel, daarnaast zijn de adviezen over de huizen waardevol en ze kloppen altijd!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, heerlijk om te horen dat ons harde werken, niet voor niets is, hopelijk tot horens.

2022

4
Martin Dijkstra

Geplaatst op: 05-10-2022 (Algemene reactie)

 

Geweldig goed geholpen bij het zoeken naar een accommodatie voor 42 personen! Het verder verzorgen van de boeking was ook prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat we er goed in geslaagd zijn voor jullie grote groep een goed passende locatie te vinden. Fijn dat de agriturismo goed is bevallen. k zal jullie aandachtspunten ook zeker doorgeven aan de eigenaar. Er is altijd ruimte voor verbeteringen. Dankzij jullie recensie, krijgen wij de juiste informatie om door te spelen.

5
Helena

Geplaatst op: 26-09-2022 (Hou-Golf)

 

Goede service, snel contact en goede informatie met betrekking van onze villa te Tarquinia.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat de service van Italian Residence en de vakantievilla hou-golf goed bevallen is. Zo ook de service ter plaatse van de eigenaresse Sabrina.

5
Rick Wessels

Geplaatst op: 20-09-2022 (Los-Edoa)

 

De persoonlijke begeleiding van het team en van Marianne in het bijzonder werd zeer hoog gewaardeerd. Snel antwoord op vragen via de mail en (deel)betalingen; goede informatie en zeer uitgebreide vooraf. Service die je vaker zou willen ervaren maar je nog maar zelden tegenkomt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Rick, Wat een heerlijke reactie, een waar de reisadviseur de blossen van op de wangen krijgt en het gevoel krijgt, hier doen we het voor. De reactie op de woning was super en heerlijk uitgebreid daar gaat menig potentiele klant plezier aan beleven. Dit zouden meer mensen moeten doen, maakt kiezen een stuk makkelijker. Ikzelf heb ook altijd genoten van de LOS-EDOA, het mooie uitzicht en de zonsondergangen, staan nog steeds op mijn netvlies. Dank

4
Breunesse

Geplaatst op: 12-09-2022 (Algemene reactie)

 

Snelle en vriendelijke reactie, goed geholpen bij zoeken naar het juiste vakantiehuis en locatie. Helemaal top.

 


5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 06-09-2022 (Sum-Lare)

 

Inmiddels zijn wij al vele jaren klant bij Italian Residence en hebben wij in de loop der jaren hele uiteenlopende huizen in hele verschillende regio's van Italië geboekt. Eén factor is echter onveranderd constant: de hoge kwaliteit, vriendelijkheid, persoonlijke aandacht, snelheid en service van Marianne en haar team - complimenten! Voor de eerste keer hebben wij ter plaatse een beroep moeten doen op Italian Residence vanwege een misverstand over de betaling met de eigenaar. Binnen minder dan een half uur kregen wij een reactie en binnen 24 uur heeft Marianne en haar team dit probleem opgelost. Nogmaals: heel veel dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wauh, wat een super fijne review, dit geeft mij en het team een enorme dosis positieve energie, die het harde werken dubbel en dwars waard maakt. Puglia is voor ons een nog onbekend gebied. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben,. We hebben gezien, dat er vele plussen, maar ook enkele minnen bij dit huis zaten. Fijn dat jullie de tijd nemen dit door te geven, dit helpt anderen en kan ergernis voorkomen. Deze info gaan we zeker doorgeven en bespreken, want soms kunnen kleine aanpassingen, die niet eens veel hoeven te kosten al het verschil maken. Dank lieve Vera en familie, we kijken elk jaar weer uit naar jullie lieve en positieve review.

5
Stelstra

Geplaatst op: 05-09-2022 (Lago-Lugzia)

 

Fijn contact, snel reactie hele duidelijke documenten!

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie het naar je in gehad hebben.

5
Christina Tuma

Geplaatst op: 03-09-2022 (Los-Edoa)

 

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen in onze zoektocht naar een mooi vakantiehuis op short notice. Service zoals je die niet vaak meer tegenkomt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een super lieve rectie, we proberen qua service inderdaad net dat stapje extra te doen. Maar te horen dat dit gewaardeerd wordt is super en geeft ons positieve energie. met betrekking tot de verbeter punten deze geven we door aan de eigenaar, daar leren zij ook van en kunnen zij zich door verbeteren. Nogmaals dnk dat jullie de tijd hebben genomen, wij waarderen dit zeer.

4
Harold en Ingrid Grobben

Geplaatst op: 31-08-2022 (Los-Nesi)

 

Prima! Snelle en duidelijke informatie. Ook fijn de reminder voor verrek en betalingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie zeer waardevolle revieuw, dank voor het compliment en we gaan jullie verbeter punten zeker doorgeven aan de eigenaren. Het is fijn dat jullie even tijd namen om dit te melden.

4
Tom vd Wagen

Geplaatst op: 25-08-2022 (Los-Gone)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Tom, wat fijn om te horen, dat alles goed is verlopen en jullie blijkbaar een fijne vakantie hebben gehad.

4
Tom vd Wagen

Geplaatst op: 25-08-2022 (Lago-Magnoli)

 

Prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de feedback, dit helpt altijd ter verbetering. Ik begrijp dat jullie de agriturismo LOS-GONE een warm bad vonden ten opzichte van deze locatie. Bijna alle huizen rondom de meren hebben die wat koudere uitstraling, het zijn vakantieparken, die niet gerund worden door eigenaren die alles met liefde verzorgen, die liefde is nauwelijks te vinden rondom de meren, het zijn complexen, die na de Corona soms ook nog wat verwaarloosd zijn dit jaar. We zullen onze lokale contact persoon erop afsturen om e.e.a na te kijken en verbeteren. Wat bestreft de afstand, vond ik dat zelf wel meevallen, het is 2km van Ispra. Maar blij met jullie feedback want dat helpt altijd om dingen die verbeterd moeten worden te laten aanpassen.

5
Brouwers

Geplaatst op: 24-08-2022 (Lago-Umgrano)

 

Alles prima en tot in de puntjes geregeld. WBij aankomst was het even zoeken naar de juiste locatie en we waren te vroeg, Marianne gebeld die had op dat moment nog geen dienst en stond in de supermarkt maar ondanks dat werden we meteen geholpen en heeft ze gezorgd dat we toch terecht konden in de accomodatie. Al met al kunnen we niets anders zeggen dat de service gewoon top is!! We hebben een heerlijke vakantie gehad die onze verwachtingen overtrof.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat super om te horen en wat fijn dat, wij soms ook nog ter plaatste dat kleine verschil kunnen maken. Wat heerlijk om te horen dat het huis in al zijn oude glorie jullie heeft meegenomen en omarmd, de ongemakjes daardoor onderschikt werden, omdat het algehele plaatje klopte. Enorm bedankt voor deze mooie recensie, wij worden hier blij van en ze zijn ook heel leerzaam, dank.

5
Regina Fielmich

Geplaatst op: 24-08-2022 (Hou-Bagn)

 

Elk jaar boek ik weer een huis bij Italian Residence en blijf dit ook doen omdat ik het super vind dat Marianne altijd haar best doet om een passende woning te vinden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Regina, wat heerlijk om te horen dat we weer het juiste huis voor jullie hebben kunnen vinden. De opmerkingen over de badkamer, geven we door. Ik ken het huis en het laatste stukje weg, is zoals op vele mooie plekjes in Italië een steile strada bianca, die niet voor iedere auto/chauffeur geschikt, soms zelfs vooral de eerste dag zelfs een uitdagingg, maar na zoveel jaren Italië voor jullie nog te doen. Dat geeft daarna dan wel het fraaie uitzicht en de rust. Hopelijk tot snel horens.

4
Familie Corbijn

Geplaatst op: 22-08-2022 (Algemene reactie)

 

Er wordt heel snel gereageerd op vragen en de informatie is steeds duidelijk en volledig. Ook toen we ter plaatse assistentie nodig hadden kregen we snel antwoord en werd er hulp aangeboden. Gelukkig kwamen we er uit met de eigenaar. Eerst vond ik alleen mailen wel wat vreemd, maar door de snelheid waarmee de antwoorden komen is het eigenlijk geen belemmering.

 


5
j. le Comte

Geplaatst op: 22-08-2022 (Chi-Tier)

 

geweldige service altijd alles top geregeld vraag het Marianne en zelfs het onmogelijk lukt toch altijd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie de service als fijn hebben ervaren. Wat jammer dat terwijl jullie al jaren weten, dat ik graag help en zo ergenis kan voorkomen, jullie dit niet meteen hebben aangekaart Zowel per mail, app of telefoon. Ik zag heel wat ongemakken die ik met een telefoontje aan onze lokale agent had kunnen oplossen, ik doe dit dagelijks en neem van mij aan veel is oplosbaar en hoeft geen ongemak te veroorzaken. Helaas waren jullie dit jaar ook heel laat met jullie boekingsaanvraag en na een eerste teleurstelling dat ik echt niets meer had dat volledig rolstoel geschikt was. Bleek dit huis uit een annulering vrij gekomen te zijn. Er was zo laat geen enkel alternatief. Huizen die geschikt zijn voor mensen die volledig afhankelijk zijn van een rolstoel zijn niet of nauwelijks te vinden. Ook de prijzen zijn enorm gestegen 25% meer dan voor de Corona is meer regel dan uitziondering. Dit huis valt dus nu in de budget catagorie, alles moet natuurlijk goed in orde zijn, maar Luxe in die grote en prijsklasse met prive zwembad, ga je helaas niet meer vinden, zeker niet die enkele huizen die ook nog rolstoekl geschikt zijn. Ik heb zelfs voor aankomend jaar mensen met een veel hoger budget nu al moeten teleurstellen,omdat rolstoel geschikte huizen/villas, nauwelijks te vinden zijn. Aan de meren al helemaal niet, ook omdat dit hele gebied niet zo rolstoel geschikt is. Ik hoop nieuwe huizen erbij te krijgen, die en een mooie prijs hebben en aangepast voor mensen in een rolstoel, maar so far is het zoeken naar een speld in een hooiberg helaas.

3
Lampens

Geplaatst op: 21-08-2022 (Los-Iada)

 

service is ok, maar via berichten nogal onpersoonlijk, er wordt wel voldoende snel gereageerd

 

Antwoord van Italian Residence :
Wij proberen alles zo snel en vriendelijk mogelijk te beantwoorden, maar tijdens drukte, moeten wij helaas gebruik maken van standaard mails omdat wij proberen de klant per omgaande te beantwoorden en er dan niet altijd tijd is voor uitgebreide mails. Helaas dat jullie niet even contact met ons hebben opgenomen, om een ander ter plaatse te verbeteren, wij kunnen dit vaak snel en adequaat. Ik spreek vloeiend Italiaans en help graag, voor mij een kleine moeite en het voorkomt ergernis. Er zijn namelijk maar heel weinig Italianen die iets anders spreken dan Italiaans, vandaar dat ik graag assisiteer bij een probleem.

5
Marein Favejee

Geplaatst op: 19-08-2022 (Lago-Magsomi)

 

Gb

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn dat jullie de service van Italian Residence als goed hebben ervaren. Genoten van een fijne vakantie in een ruim schoon huis met groot zwembad. Ik zal doorgeven dat jullie airco gemist hebben.

4
PJ van Heteren-Filippo

Geplaatst op: 12-08-2022 (Tosi-Armo)

 

Goede service

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het compliment met bertrekking tot onze service Wat jammer dat het huis niet voldeed aan de verwachtingen, om de door jullie aangegeven redenen. Ik heb al contact opgenomen met onze lokale agent en e.e.a. aan haar voorgelegd en zal hier zeker op terug komen. In de toekomst als er lokaal iets niet klopt, als er ergernis is, er een taalprobleem zich voordoet, schrrom dan niet app, mail of telefoneer ons en wij pakken het gelijk op, omdat wij als agent vaak net dat ene beetje extra kunnen doen.

5
Ron de Kruijff

Geplaatst op: 27-07-2022 (Hou-Cala)

 

Zoals altijd, uitstekende service bij zowel kiezen, reserveren en voorbereiden op de reis door Marianne en haar team.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een aardige en vooral ook waardevolle recensie, hier kunnen we wat mee. Blij dat jullie zo genoten hebben van het huis en de tuin en alles zo naar genoegen was. Bijzonder waardevolle tip om als je electra extra moet betalen, je absoluut de beginstand van de meter moet controleren, omdat als je denkt dat wij in Nederland de hoofdprijs betalen, dit nog kinderspel is bij de electra prijzen in Italië. Hoop tot snel horens.

5
Berg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Elb-Fania )

 

Prima informatie gekregen en snel . Eigenlijk was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen, dat alles naar wens was.

5
Wiltenburg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Verdi-Biat)

 

Zijn vriendelijk, snel en goed geïnformeerd over het huisje wat we wilden reserveren. Helemaal prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat leuk om te horen dat zowel onze service ams het huis een aanbrader waren.

5
Mo

Geplaatst op: 18-07-2022 (Inter-Oasi)

 

Wederom heeft Marianne en haar team heel veel moeite gedaan om een mooi huis voor ons te vinden. Ook deze keer is dat prima gelukt. Niks is teveel en zelfs ‘s avonds en in het weekend werden wij voorzien van evt. opties voor en mooi huis. Niet twijfelen en gewoon boeken bij Italian Residence wij weten zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve en mooie review, daar doen we het voor, we werken hard om voor iedereen een mooie locatie te vinden en als dat helemaal lukt zijn ook wij heel blij en tevreden en dan geeft een reactie als deze, weer een boost om door te gaan.

2021

5
Ilse Opdebeeck

Geplaatst op: 19-09-2021 (Eco-Sisi)

 

Prima service, op alle vragen werd snel gereageerd

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen en fijn dat alles zo goed bevallen is.

Pagina's