Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

2020

5
MM Kroese

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

Er wordt altijd constructief meegedacht om tot een goede keuze te komen. Als klant voel je je serieus genomen, je bent een mens en geen nummer; de kleinschaligheid van Italian Residence helpt daarbij. Heel fijn is dat er altijd heel snel gereageerd wordt op een vraag. Dit jaar, in Coronatijd hebben ze extra veel moeite gedaan om ons te helpen aan een passende accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie dank jullie wel, het was voor ons een heel moeilijk jaar, maar dit soort reacties, maken het de moeite waard.

4
Peter Kips

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

heel goede service en heel behulpzaam

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie uitgebreide reactie, heel behulpzaam en we zullen zeker de verbeter punten doorgeven aan de eigenaar, dit helpt om het huis in de toekomst te verbeteren.

5
ben nietvelt

Geplaatst op: 13-08-2020 (Algemene reactie)

 

Niets op aan te merken,snelle en correcte antwoorden bij vragen over reservering. Alles duidelijk en zeer goed geregeld bij boeking van onze vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ben, wat een lieve reactie bedankt, het is altijd goed om te horen dat onze inzet op prijs gesteld wordt. Fijn dat jullie zo genoten hebben van het huis, dank dat jullie ook de verbeterpunten hebben doorgegeven, wij gaan dat meteen doorgeven aan de eigenaar.

5
Han Kleijn

Geplaatst op: 12-08-2020 (Algemene reactie)

 

Begeleiding was uitstekend, vriendelijk snel en kundig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Han, Dank voor de mooie recensie, het is inderdaad vervelend dat veel eigenaren alleen Italiaans spreken. Mocht in de toekomst een keer lokaal iets gebeuren waarbij een vertaling nodig is, stuur een Appje, dan help ik op afstand graag mee. Ik spreek vloeiend Italiaans. Veel van de huizen liggen wat afgelegen, maar deze iets meer dan andere helaas. Hoop dat jullie toch een fijne vakantie hebben gehad.

5
Regina Fielmich

Geplaatst op: 12-08-2020 (Algemene reactie)

 

Zoals elk jaar weer goede service en hulp bij het zoeken en boeken van een huis.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Regina, wat leuk dat jullie het weer zo naar jullie zin gehad hebben

5
Axel Dees

Geplaatst op: 25-05-2020 (Algemene reactie)

 

Vanwege de coronacrisis waren wij genoodzaakt onze reservering voor een vakantiehuis in Toscane te annuleren. De betaling was al gedaan, maar Italian Residence heeft een zeer coulant aanbod voor ons weten te realiseren. We hebben 85% van het bedrag retour gekregen. Wij vinden dit heel klantvriendelijk, en dit is absoluut reden voor ons om terug te komen bij Italian Residence als we weer een vakantie naar Italië willen boeken. En laten we hopen dat dit niet lang hoeft te duren, want het is natuurlijk wel ontzettend jammer dat we deze meivakantie niet hebben kunnen genieten van de Toscaanse heuvels en de Italiaanse zon!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Axel, wat lief, ik heb de recensie pas zojuist gezien, niet meer gekeken, want zonder klanten, dacht ik geen recensies, maar daar vergiste ik mij in, il stel dit bijzonder op prijs, nogmaals dank.

5
Korteweg

Geplaatst op: 12-08-2020 (Los-Fanti)

 

Door de Coronacrisis konden we op het allerlaatste moment niet in het huis dat we oorspronkelijk hadden gekozen terecht en raadde Marianne dit huis aan. We kregen zelfs ook nog wat korting en huis was echt super!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie, dankjewel, zo heerlijk om te horen dat ondanks dat het gekozen huis een probleem gaf vanwege Corona, wij een misschien zelfs nog mooier alternatief konden bieden en jullie uiteindelijk genoten van een heerlijke vakantie

4
Familie Gunnink

Geplaatst op: 14-09-2020 (Love-Moni)

 

Snelle reactie op vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn te horen dat jullie het naar jullie zin gehad hebben en we zullen de feedback ook doorgeven aan de eigenaar sturen.

5
Korteweg

Geplaatst op: 12-08-2020 (Lago-Comossu)

 

Heel goed, wij wilden voor het eerst naar Italie en hebben ons door Marianne laten adviseren waar we het beste heen konden gaan. Zij stelde voor de eerste week het como-meer en dit appartement voor en we vonden het erg leuk!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten van de huizen die ik vond, dit soort mooie reacties geeft ons altijd een enorm positieve energie, zeker in een moeilijk jaar als dit.

5
Albert-Jan Sluis

Geplaatst op: 12-08-2020 (Inter-Grano)

 

Prachtige vakantiehuizen! Fijne, persoonlijke service. Altijd snel antwoord op vragen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Albert-Jan, dank voor je mooie woorden en wij zullen zeker alle tips m.b.t. het huis doorgeven aan de eigenaar zodat hij de verbeterpunten op kan pakken, nogmaals dank, Marianne

4
M.A. Zoutewelle

Geplaatst op: 14-09-2020 (Verdi-Cerro)

 

prima service en er wordt op mail snel gereageerd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, dit is altijd heel waardevol, we zullen jullie verbeter punten ook zeker doorgeven aan de eigenar.

5
Dirk Jan

Geplaatst op: 19-08-2020 (Inter-Abba)

 

Dank

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Dirk-Jan Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben in de inter-abba. De huizen op het platteland van Toscane zijn prijs/kwaliteit een stuk beter dan die bij de kust helaas. Leuk ook dat er een restaurant op loopafstand was.

4
Dirk Jan

Geplaatst op: 19-08-2020 (Inter-Laia)

 

Dank

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Dirk-Jan Jammer dat de inter-laia wat tegen viel, het zwembad wat klein. Maar op de website stonden de maten van het zwembad vermeld en zo ook dat er geen airco was. De huizen zo dicht bij het strand hebben zelden grote zwembaden, zeker in die prijsklasse, helaas. Smoezelig mag inderdaad niet en bedden moeten ook ok zijn. Helaas zul je weinig sleutelbewaarders treffen die iets anders spreken dan Italiaans, er is geen land waar ze zo slecht hun talen spreken. Hoop toch dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Pian)

 

Uitstekend en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Emil, Hartelijk dank voor de mooie recensie, we zullen jullie mooie woorden ook aan de eigenaar doorgeven.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Focc)

 

Uitstekende en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden en fijn dat jullie zo goede vakantie hebben gehad, hopelijk tot horens.

5
H. Teegelbeckers

Geplaatst op: 14-08-2020 (Los-Fano)

 

Wij hadden onverwachts onze vakantie in Kroatië om moeten zetten naar een locatie in Italië. Via de Italien Residence site zagen we dat de locatie "villa Stefano" aan het Idromeer nog vrij was. Het contact met de organisatie verliep vlot en goed. Het was allemaal snel geregeld!

 

Antwoord van Italian Residence :
Heerlijk om te horen dat alles toch uiteindelijk zo goed is afgelopen en dat wij hebben kunnen assisteren hierin.

4
Tamara Van Gend-Benjamins

Geplaatst op: 13-08-2020 (Inter-Remma)

 

Goede service, snelle reacties op mail en veel meedenken voor alternatieven en oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Tamara, Ik ben blij dat (omdat ik wel Italiaans spreek), ik samen met de receptie/eigenaar, het toch nog voor elkaar heb gekregen, 2 appartementen bij elkaar te vinden. Want zoals ik bij de boeking al aangaf, kunnen wij het aanvragen, maar is het geen recht. Helaas bleek dat jullie vrienden een goedkopere/eenvoudiger versie had geboekt en om bij elkaar te zitten, jullie dus naar een mindere kwaliteit moesten verhuizen. Met betrekking tot de tennisrackets Helaas komt het de laatste jaren steeds vaker voor dat rackets niet meer aanwezig zijn, omdat mensen er zo slecht mee omgaan, dat ze bijna wekelijks vervangen moeten worden helaas. Vervelend van de fietsen, dat is niet netjes, maar gebeurt helaas en zeker in het hoogseizoen, volgende keer mag je best mailen, ik heb veel contacten overal en spreek vloeiend Italiaans en wil graag helpen in dit soort situaties.

5
Nienke

Geplaatst op: 12-08-2020 (Lago-Comriva)

 

Jullie service bij het vinden, boeken en begeleiden van de reservering van het vakantiehuis was optimaal. Snel, accuraat, vriendelijk en praktisch. Ook de tip om te informeren of bv het zwembad wel open is op een lokatie ivm Corona was zeer belangrijk en voorkwam dat we voor onaangename verrassingen kwamen te staan.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Nienke, enorm bedankt voor de mooie woorden en bedankt voor de uitgebreide info m.b.t. verbeterpunten, dit helpt goed om zaken te verbeteren, we geven het meteen door aan de eigenaar.

5
Charlotte vd Ancker

Geplaatst op: 12-08-2020 (Tusca-Uliv)

 

Prima! Betrokken en behulpzaam. Reageert snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Charlotte, fijn dat jullie zo genoten hebben en alles goed verzorgd was, hartelijk dank dat jullie dit met ons wilde delen.

4
T.k. Olof

Geplaatst op: 12-08-2020 (Los-Tino)

 

Wij ervaarden jullie service als zeer prettig, echter 1 puntje van kritiek: elf katten kan je niet wegschrijven alszijnde “wat kleine huisdieren”

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Trinka, wij afhankelijk van de informatie die eigenaren geven en de jaarlijkse update daarvan, 2 katten worden er zo 6 als je niet uitkijkt, we hebben het aangepast op de website. Als jullie volgend jaar helpen herinneren dat er een allergie voor katten is, vragen we het speciaal voor jullie na, hoe de toestand er op dat moment voor staat.

4
Dirk Germonprez

Geplaatst op: 12-08-2020 (Los-Limo)

 

Vlotte communicatie en opvolging

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de recensie en inderdaad vervelend dat het zo lang moest duren om de afwasmachine weer werkend te krijgen, dat is nooit fijn tijdens de vakantie, wel netjes dat ze een kleine compensatie voor al dat afwassen gaven.

2019

5
susanne geerts

Geplaatst op: 21-08-2019 (Algemene reactie)

 

Toen wij een huis zochten voor de zomervakantie en op de website van Italian Residence belandden, kreeg ik al snel een goed contact met Marianne. Ik gaf aan wat ik ongeveer zocht en zij heeft echt goed geholpen met het zoeken en het uiteindelijke kiezen van de villa. Het huis was precies wat we voor ogen hadden en we hebben het daar ook ontzettend fijn gehad.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Susanne, Enorm bedankt voor de lieve feedback en ik was blij voor jullie en niet te vergeten voor de 2 leukste hondjes ever #TheDutchPugSisters een heerlijke plek te vinden ( in dit geval zelfs buiten onze website om) waar iedereen zich heeft kunnen dompelen in een dolce fa niente, waar jullie hopelijk veel positieve energie hebben kunnen opdoen. Nogmaals dank voor de mooie woorden en hopelijk tot horens. Marianne

5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 19-08-2019 (Tusca-Ole)

 

Wederom gekozen voor jullie reisbureau omdat wij jullie de beste vinden. Wat een geweldige service. Niks is teveel gevraagd en overal krijg je duidelijk en snel antwoord op. Jullie gaan net zo lang door met jullie service tot er een geweldige match wordt gevonden. Super bedankt weer en een pluim voor jullie allemaal. Het is jullie gegund.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Schoenmakers, Enorm bedankt voor de lieve woorden. Reacties als deze zijn, waarom ik ruim 25 jaar geleden dit werk begonnen ben. Het geeft een enorme positieve energie en boost aan onze inzet en maakt al het harde werk meer dan waard. Mensen mooie vakantie bezorgen, is echt het mooiste beroep dat er is en reactie zoals deze, doet ons zo veel goed en maakt het alles waard.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Hou-Cord)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat het tweede huis ook spot-on was.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Hou-Cala)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Vera, we worden hier helemaal verlegen van wat een heerlijke reactie. We proberen alles tot in de puntjes te verzorgen, maar het is altijd heerlijk om te horen dat het gelukt is. Fijn dat jullie het weer zo naar jullie zin gehad hebben.

5
Familie van der Weide

Geplaatst op: 10-09-2019 (Eco-Rino)

 

Vanaf het allereerste begin prima contacten, snelle reactie op onze vragen. Op basis van onze wensen kregen we diverse mooie locaties aangeboden. Top!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie lieve reactie dat doet altijd heel goed en maakt al het harde werken waard. We zullen de eigenaar ook complimenteren met zijn goede zorg

5
Fam. Mulder

Geplaatst op: 09-09-2019 (Verdi-Pozzu)

 

Ruime selectie mogelijkheid op de website. Snelle reactie op vragen. Helemaal prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Mulder Bedankt voor de mooie woorden, altijd heerlijk om te horen dat wij het goed gedaan hebben en de klant daardoor een hele fijne vakantie heeft gehad, hopelijk tot horens.

5
Hanneke IJsselstein

Geplaatst op: 09-09-2019 (Abv-Torri)

 

Annulering in 2018 vanwege gezondheid en opnieuw mogen boeken in 2019 zonder extra kosten werd goed door Italian Residence ondersteund. Nog steeds blij verrast dat ik van eigenaar in 2019 gratis terug mocht komen

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben, na alle tegenslagen verleden jaar en blij dat ik heb kunnen helpen de boeking een jaar door te schuiven, toen de gezondheid een vakantie in 2018 niet toeliet.

5
Hulsman

Geplaatst op: 26-08-2019 (Vie-Acco)

 

Een ontzettend snelle en persoonlijke service. Ik kende de site niet en wist niet wat te verwachten. Maar wij zijn ongelofelijk tevreden en zullen in de toekomst zeker weer gebruiken van Italian Residence!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve recensie, enorm bedankt voor de mooie woorden, ik zie jullie graag terug in de nabije toekomst. Marianne

5
Ann Berteele

Geplaatst op: 24-08-2019 (Lago-magoasi)

 

Zeer goede website, uitgebreide en correcte info, heel vlotte afhandeling van de reservering. Geen vraag is te veel, vragen worden ernstig genomen en alle moeite wordt gedaan om tegemoet te komen aan vragen van de gasten. Ook de contactpersoon van Italian Residence ter plaatse hielp ons zeer zorgvuldig op weg op de plaats van bestemming te bereiken. Zalig gewoon.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ann, wat een leuke motiverende recensie en fijn dat onze inzet gewaardeerd is en die van onze lokale mensen, ook niet altijd onmisbaar. Dank voor de feedback van het huis, we gaan ook doorspelen aan de eigenaar dat buiten de Prosecco bij aankomst een goed werkende hor ook het vakantiegevoel verhogen:).

5
P.Schuringa

Geplaatst op: 22-08-2019 (Los-Boma)

 

Super professionele, kundige begeleiding, zoals we gewend zijn bij Italian Residence!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie weer, hier doen we het voor, tevreden klanten die ook nog een heerlijke vakantie hebben gehad, bedankt voor deze lieve feedback.

5
Maaike Alma

Geplaatst op: 21-08-2019 (Dream-Cinz)

 

Afgelopen jaar voor de 4e keer een vakantiehuisje geboekt via Italian Residence. Ben vooral onder de indruk van de tomeloze energie/enthousiasme die de medewerkers inzetten om het juiste huis voor ons te vinden (en dat op hele korte termijn).

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een mooie woorden, dank jullie wel. Hier doen we het voor. Zo fijn om de juiste locatie te vinden die past bij de klant en dat lijkt hier gelukt, hopelijk tot horens.

5
Fam Leeuwenhoek

Geplaatst op: 18-08-2019 (Hou-Golf)

 

Alles top geregeld. Verstand van zaken en voor ons een prachtig vakantiehuis gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Leeuwenhoek, Dank voor het compliment. Wat heerlijk om te horen, dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben in de hou-golf. Ik ben er zelf ook geweest en vond huis en regio ook heerlijk.

5
Rombaut

Geplaatst op: 04-08-2019 (Dream-Asso)

 

Zeer vlot en correct. Snel antwoord en vooral zeer vriendelijk en aangenaam.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor deze lieve reactie, fijn dat jullie het zo naar je zin gehad hebben, hopelijk zien we jullie in toekomst nog eens terug in een van onze huizen. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Marlies Boomsma

Geplaatst op: 20-09-2019 (Verdi-Vera)

 

Vond het heel fijn communiceren met jullie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marlies, Hartelijk dank voor jullie mooie feedback. We zullen de feedback ook doorgeven aan Italia en hopelijk tot horens in de toekomst

4
Iris de Vries

Geplaatst op: 14-09-2019 (Verdi-Gina)

 

Wij kregen snel antwoord op onze vragen en de reisbescheiden kwamen op tijd en netjes verzorgd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de zinvolle feedback, we zullen in samenspraak met de eigenaar, de informatie op de website aanpassen

4
H. Wagemans

Geplaatst op: 11-09-2019 (Lago-magoasi)

 

Goede service, bij mailverkeer altijd op korte termijn antwoord op je vraag. Goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Wagemans, hartelijk dank voor de zinvolle feedback. We zullen e.e.a. ook terug koppelen naar Italië.

5
E.J. Slot-Rebel

Geplaatst op: 11-09-2019 (Lago-Magsomi)

 

Snelle en goede service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Dank voor de zinvolle feedback, we zullen e.e.a ook zeker doorspelen naar Italië.

4
Matthijs van Gaalen

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Leno)

 

Boeken, instructies, betaling gaat prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, we zullen de eigenaar ook doorgeven dat jullie het enorm naar jullie zin gehad hebben.

4
Fam. van Kooi

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Leno)

 

Het tweede jaar dat we via Italian Residence hebben geboekt. Wederom een goede afhandeling van de boeking. Communicatie per e-mail komt soms wat kortaf over. Dit zou wat vriendelijker / hartelijker mogen. Doet verder niets af aan de service en kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie feedback altijd heel gewaardeerd. Helaas moeten we een deel van de mails om alles snel en goed te laten verlopen, met standaard mails versturen. We zullen kijken of we die in een nog vriendelijker toon kunnen aanpassen. We zullen ook de feedback aan de eigenaar doorgeven.

5
Lemans

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Sale)

 

Prima service, snelle reactie, fijn contact.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie feedback en de mooie woorden voor de eigenaar, we zullen het doorgeven aan ze.

4
Marion

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Sina)

 

We hebben genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en de landelijke omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, we zullen ook de eigenaar op de hoogte te brengen. Klopt dat strak en modern niet echt de smaak van een Italiaan zijn.

4
Meulendijks

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Limo)

 

Goede service. vriendelijke mensen. veel verstand van alle accommodaties in Italie

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Meulendijks, enorm bedankt voor de mooie recensie, fijn te horen dat de locatie die we vonden, jullie een mooie vakantie heeft bezorgd.

5
Bart Cornelissen

Geplaatst op: 09-09-2019 (Tusca-Odin)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Cornelissen fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van het huis dat we voor jullie gevonden hebben.

5
Westerhout

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Olli)

 

Wederom super geholpen met een last minute boeking

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Westerhout dank voor de mooie woorden. We zullen samen met de eigenaar kijken of er iets aan de privacy te doen is.

5
De smijter nathalie

Geplaatst op: 06-09-2019 (Verdi-Tier)

 

Zeeeeer goed . Op alle vragen kregen we snel antwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de bijzonder vriendelijke woorden en fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben.

4
meulendijks

Geplaatst op: 27-08-2019 (Los-Limo)

 

Alles goed geregeld. prima service

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk om te horen, dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben.

5
Paantjens

Geplaatst op: 21-08-2019 (Los-Edoa)

 

Prima service. Vragen worden snel beantwoord en de informatievoorziening is prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Paantjes, Hartelijk dank voor de mooie woorden, fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben in het heerlijke los-edoa ook een van mijn favorieten, hopelijk tot horens.

4
Ton Tuinier

Geplaatst op: 21-08-2019 (Hou-Cord)

 

Prima zoals altijd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ton, fijn dat we weer een mooi huis hebben kunnen vinden jullie. We zijn al weer druk bezig om voor jullie speciale event volgend jaar, het ultieme vakantiehuis te vinden.

4
Marielle de Louw

Geplaatst op: 21-08-2019 (Vie-Lino)

 

Snelle response tijd op email en het huis dat door jullie werd aangedragen, was geweldig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marielle, Hartelijk dank voor de mooie woorden en we zullen jullie complimenten zeker ook doorgeven aan Rosanne en haar team

4
Jan Vandenberghe

Geplaatst op: 21-08-2019 (Los-Fanti)

 

Italian Residences als organisatie is correct en werkt heel snel en efficient. Onmiddellijke respons om emails vragen en betalinsgbevestigingen. Zeker een aanrader.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, fijn om te horen, dat zowel onze service als de locatie een schot in de roos waren.

5
Fam Fielmich

Geplaatst op: 18-08-2019 (Eco-Seni)

 

prima zoals altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Fielmich, goed om te horen, dat ik wederom een goed vakantiehuis voor jullie heb gevonden en jullie een fijne vakantie hebben gehad. Hopelijk tot volgend jaar.

4
J.Boogaard

Geplaatst op: 11-08-2019 (Los-Godi)

 

Prima service: informatief en snelle reactie op vragen van onze kant over de accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat jullie fijne vakantie hebben gehad en de locatie helemaal naar tevredenheid

3
Kalker

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Tica)

 

Service was gemiddeld - op het gebied van thema etentjes en Etna excursies goed maar daar tegenover werden veel zaken te duur ingezet (middelmatig 3 gangen diner duurder dan in restaurants, alleen betaalde consumpties bij het zwembad met NL prijzen) en zelf de bedden verschonen bij 2 weeks verblijf zonder tussen schoonmaak.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Kalker, Zo te lezen was de reactie op de service van Italian Residence, eigenlijke een reactie over de service ter plaatse helaas hebben wij daar geen invloed op.

3
de Jong

Geplaatst op: 24-08-2019 (Los-Cast)

 

Italian Residence stuurde eerst een incomplete bevestiging, maar herstelde dit na een telefoontje snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. de Jong, Wat jammer dat we zo een slechte beoordeling krijgen naar aanleiding van één klein foutje, een incomplete bevestiging, ( dit kan voorkomen, de meisjes werken heel hard, sturen honderden bevestigingen, er kan altijd een klein foutje insluipen, een foutje dat, naar ik van u begreep ook nog snel was opgelost. We zullen nog meer ons best gaan doen foutloos te werken. Wel goed om te horen dat jullie uiteindelijk een fijne vakantie hebben gehad. Wifi is slecht door heel Italië en heeft niets te maken met goed of slecht modem, wij geven dit ook altijd aan in de reispapieren, verwacht geen wifi zoals in Nederland, dat gaat nergens gebeuren, het is de infrastructuur en vele bergen, die goed internet tegen houden helaas.

4
Dick stoop

Geplaatst op: 22-08-2019 (Lago-Ligrico)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Stoop, Goed om te horen dat u tevreden was over onze service. M.b.t. de toegangsweg. Vele huizen in Italia hebben een strada bianca om het huis te bereiken, Nederlanders zijn hier niet aan gewoon en sommige mensen hebben moeite met deze ongeasfalteerde wegen. Wij waarschuwen hiervoor in de tips die op onze website staan. Ligurië meer nog dan elders zijn veel van dit soort steile wegen. Bij dit huis staat het echter zelfs specifiek vermeld in de tekst: Let op! De villa is te bereiken via een steile helling. In de toekomst mocht u nog een keer naar Italië gaan, mijn tip, vraag ons/het reisbureau hiernaar en wij zullen hierin adviseren.

3
J.B. Pletting

Geplaatst op: 24-07-2019 (Los-Ailoa)

 

De algemene informatie vooraf vonden wij wat te uitgebreid en dus niet nodig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Jammer om te horen, dat je ook te goed je best kan doen en dat in uw geval de informatie te uitgebreid was en jullie deze niet nodig vonden. De meeste mensen waarderen juist de uitgebreide informatie die een vakantie kan verrijken en gebruiken hiervan wat ze nodig hebben en laten de rest voor wat het is. Uw aanmerking op de badkamer, zullen we doorgeven aan de eigenaar.

4
Fam Sewkaransing,

Geplaatst op: 11-09-2019 (Inter-Zapi)

 

Prima. na wat heen en weer gemaild te hebben; hebben wij een mooi appartement gevonden, zelfs buiten de website om.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, blij dat jullie het naar jullie in gehad hebben

3
Frits en Marianne Neefe - Ivonne en Rene de Jong

Geplaatst op: 24-07-2019 (Los-Loren)

 

Niet alles is goed gegaan. In oktober 2018 hebben wij het grote huis willen boeken, net als 5 jaar geleden. Helaas kon dit niet doorgaan, daar de eigenaar erin zou gaan wonen. Wat schetst onze verbazing als de woning verhuurd is aan Nederlanders. Nu blijkt dat de eigenaar van Los-Loren ook via andere boekingsites, boekingen doet. Ook zo via Booking.com die je makkelijk op het laatste moment kan afzeggen. Dit geeft voor ons geen stabiele houding ten opzichte van de mensen die graag willen huren bij Italian Residence. Al met al hebben wij wel een mooie vakantie gehad, al was het met de warmte wel prettiger geweest als wij een tuin hadden gehad, zoals wij graag wilden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Neefe, Jammer dat we niet verder zijn gekomen dan een 3, ondanks de vele appjes, die wij jullie al hadden verstuurd tijdens jullie vakantie met de uitleg, dat in oktober ten tijde van jullie boeking, de eigenaar het op dit moment enige huis met 2 slaapkamers en een tuin, dat jullie wilde huren al via booking.com had verhuurd en dat dit dus niet vrij was ten tijde van jullie boeking. Ongeveer een maand voor jullie aankomst, hebben de booking.com gasten geannuleerd en is het huis weer vrij in de verhuur gekomen. De eigenaar heeft er toen helaas niet aan gedacht, ons of jullie hier van op de hoogte te brengen en hij heeft het huis zelf verhuurd aan een ander Nederlands echtpaar. Hij heeft voor deze onachtzaamheid zijn excuus aangeboden. Italian Residence valt echter in dit geval niets te verwijten, wij hebben geprobeerd het door jullie aangevraagde huis te huren, de eigenaar geeft in oktober aan dat dit niet kan en biedt jullie een alternatief aan, dat hebben jullie genomen. Het is dan inderdaad heel zuur als mensen die later boeken, het betere appartement hebben, maar dat gebeurt helaas met eigenaren die ook met booking.com werken. Het heeft ook niet onze voorkeur dat sommige eigenaren dit doen, maar we kunnen het ze niet verbieden.

3
Groen

Geplaatst op: 13-08-2019 (Los-Hale)

 

In het begin hadden wij wat vragen en hadden we liever via de telefoon contact gehad dan alles via de mail.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Groen, ik heb het hele mail contact erop nagelezen en nergens een verzoek tot bellen kunnen vinden. Wij zijn echter wel een internet reisbureau en communicatie gaat bij ons per mail, meestal binnen een paar uur en altijd vergezeld van foto materiaal, dit kan echt niet telefonisch, ik heb de tijd nodig om een aanbod op maat te vinden en ik moet vaak zaken navragen in Italië, vragen die ik per omgaande ( zodra ik het antwoord krijg uit Italië, wat helaas wel eens op zich laat wachten ) beantwoord . Ik zoek voor iedereen persoonlijk een vakantie aanbod en neem de tijd om dit zo goed en uitgebreid mogelijk te doen en helaas lukt dat met telefonisch contact gewoon niet. Ook vinden wij het belangrijk om alle communicatie per mail te hebben, dat is veel makkelijker terug te zoeken op een later tijdstip. Vandaar de keuze alles per mail te doen. Ik ben blij dat mijn assistentie er ondanks de 3 wel voor gezorgd heeft dat u een hele fijne vakantie heeft gehad in los-hale

4
Marjolein Beekwilder

Geplaatst op: 09-08-2019 (Inter-Idro)

 

Jammer dat de voucer etc pas op de valreep binnen was en niet een week eerder zoals gevraagd. Het zou handig zijn als de officiele naam van de residentie op de site zou staan.

 

Antwoord van Italian Residence :
We hebben het even na gekeken, maar de voucher was bijna 3 weken voor vertrek naar u verstuurd ( niet echt op de valreep dus), in de voorwaarden staat 2 weken voor vertrek, sommige vouchers moeten uit Italië komen en moeten wij op wachten tot ze binnen zijn, kunnen ze dan gewoon niet versturen omdat we ze niet hebben. Het klopt dat wij met codes werken om direct boeken tegen te gaan, maar wij zijn ten aller tijde gaarne bereid extra recensies te verstrekken als de klant daarom vraagt.

4
Marc de Bruijn

Geplaatst op: 09-08-2019 (Amber-Anna)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Hatelijk dank

3
Elfriede Zwaan

Geplaatst op: 28-07-2019 (Eco-Rino)

 

Dwingende correspondentie en zelfs dwingende telefoontjes. Niet prettig

 

Antwoord van Italian Residence :
Jammer dat u onze service als dwingend heeft ervaren, dit is verre van onze bedoeling en hebben wij nog nooit eerder gehoord. Ik kan mij ook niet voorstellen dat u dwingende telefoontjes heeft ontvangen, daar vragen met betrekking tot het op tijd tekenen van de contracten en/of op tijd betalen, via een automatisch herinnering systeem verstuurd wordt en normaal gesproken nooit telefonisch afgehandeld. Wij bellen uitsluitend in heel dringende gevallen als er iets mis dreigt te gaan met de boeking en de klant niet reageert op onze mails. Nogmaals excuus als u onze voorzichtigheid en de zorg om alles zonder problemen te laten verlopen heeft ervaren als dwingend.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Lago-Magsomi)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Heerlijk dat ook nummer 3 ook goed is bevallen, fijn dat jullie zo een heerlijke vakantie hebben gehad.

5
Ilse

Geplaatst op: 11-09-2019 (Verdi-Maes)

 

Zeer prettig contact met Italian Residence. We kregen altijd een snelle reactie op vragen en er werd goed met ons meegedacht. We zijn erg tevreden over de aangebode huizen en de service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ilse, Bedankt voor deze mooie terug koppeling en mooie woorden voor de eigenaar, die we zeker zullen doorspelen. Hopelijk tot horens.

5
Goeij

Geplaatst op: 28-10-2019 (Amalfi-Mano)

 

De communicatie verliep prima

 


5
susanne geerts

Geplaatst op: 23-09-2019 (Villa code Home-Adeo)

 

Toen wij een huis zochten voor de zomervakantie en op de website van Italian Residence belandden, kreeg ik al snel een goed contact met Marianne. Ik gaf aan wat ik ongeveer zocht en zij heeft echt goed geholpen met het zoeken en het uiteindelijke kiezen van de villa. Het huis was precies wat we voor ogen hadden en we hebben het daar ook ontzettend fijn gehad.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Susanne, Enorm bedankt voor de lieve feedback en ik was blij voor jullie en niet te vergeten voor de 2 leukste hondjes ever #TheDutchPugSisters een heerlijke plek te vinden ( in dit geval zelfs buiten onze website om) waar iedereen zich heeft kunnen dompelen in een dolce fa niente, waar jullie hopelijk veel positieve energie hebben kunnen opdoen. Nogmaals dank voor de mooie woorden en hopelijk tot horens. Marianne

5
verschueren claudine

Geplaatst op: 11-09-2019 (Lago-Comvari)

 

Het is de eerste maal dat een reservatie boekten via Italian Residence die we via vrienden leerden kennen . Het zal in de toekomst altijd met deze organisatie zijn , onmiddellijk antwoord op uw vragen en een perfect overzicht van uw boeking . Dank u wel voor de medewerking aan onze mooie vakantie!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een fijne recensie, zo heerlijk te horen dat ons harde werken, niet voor niets is geweest en dat we kunnen meehelpen om onze klanten een fijne vakantie te bezorgen. We zullen jullie mooie woorden ook doorgeven aan de eigenaar.

4
Manders

Geplaatst op: 21-08-2019 (Dream-Uliv)

 

Duidelijke communicatie, papieren netjes op tijd. En vooral een mooi aanbod aan vakantiehuizen!

 


4
Anton Smulders

Geplaatst op: 24-07-2019 (Lago-Magsomi)

 

Service van Italian Residence was prima

 


4
G C Mathijssen

Geplaatst op: 24-07-2019 (Hou-Sul)

 

We zijn erg tevreden over ons appartement op de begane grond. Goed ingericht, schoon, aardige beheerder, mooie tuin en fijn zwembad. Het enige min punt vonden wij de drankenautomaat die tegeover ons terras stond. Om het kwartier sloeg de koeling aan die dan zeker 5 minuten aan bleef met veel geluid. Dat was erg hinderlijk als je buiten zat. Ons advies: zet zo'n koelapparaat beneden bij de ingang van het kantoor. Niemand die er dan last van heeft.

 

Antwoord van Italian Residence :
Goed om te horen dat de locatie naar wens is geweest

3
Betty Potman

Geplaatst op: 13-06-2019 (Los-Hale)

 

Vriendelijk, hulpvaardig

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie reactie op Los-Hale, we hebben niet eerder reactie op de weg gehad, ik heb er zelf ook gezeten en hier geen last van ondervonden. Heel vervelend dat jullie hier last van ondervonden hebben. Het internet is een bekend probleem eigenlijk bijna overal in Italië en niet locatie afhankelijk helaas. Ik zal wel vragen of het mogelijk is om een versterker te plaatsen zodat wifi breder te ontvangen is.

5
E.R.Visser

Geplaatst op: 12-06-2019 (Verdi-Trer)

 

Prima service en duidelijke aanwijzingen over de accomodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn dat jullie het ook hier naar jullie zin gehad hebben.

4
Judith Marechal

Geplaatst op: 12-06-2019 (Los-Hale)

 

Snelle reacties op vragen, prima behandeling van de aanvraag

 

Antwoord van Italian Residence :
Hieronder, treft u het antwoord van de eigenaar, zij maar ook wij vinden het enorm jammer, dat u ter plaatse niet even contact heeft opgenomen, kost een paar minuten en kan een heleboel ergernis voorkomen. Een appje naar Italian Residence of een gesprekje met de eigenaar was genoeg geweest, om een en ander aan te pakken. Missende of niet goed werkende zaken, zijn ook met één appje naar ons of één vraag aan eigenaar opgelost. Ondanks dat het appartement waar u liever had willen zitten, in een andere prijscategorie zat, was een switch wel mogelijk geweest als u dit gewoon even kenbaar had gemaakt ter plaatse, eigenaren hebben nooit enige indicatie van u gehad, dat u niet tevreden was en wilde verhuizen. Dear Partner, the guests were very happy with everything, they didn’t complain about anything! Could tell us that the appartment was not to their liking, we if we had known, would have found a solution.... They saw the appartment Veliero, but not said they wanted to change, the appartment was avaible and could change, they could have changed the appartment without problems ... I’m sorry! only should have asked. The appartment Veliero is an higher category than the Grecale. I’m sorry it’s the first time we’ve received a bad revieuw.

5
Marly Janssen

Geplaatst op: 07-04-2019 (Los-Ema)

 

Bedankt Marianne, voor de prettigesamenwerking

 


2018

5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Los-Focc)

 

Perfect. We komen telkens weer bij jullie als we naar Italië willen. Jullie hulp bij het zoeken van een locatie is super. Afgelopen 15 jaar op prachtige locaties gezeten waar we het nog steeds over hebben. Dus dank voor alle mooie vakantie herinneringen van Italië .

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve woorden, enorm bedankt, hoop in de toekomst het nog te kunnen gaan overtroeven. Ik zal ook zeker de eigenaar doorgeven dat jullie tevreden waren. Groetjes Marianne

5
Familie Opsomer

Geplaatst op: 13-09-2018 (Los-Nesi)

 

In onze zoektocht naar een geschikte agriturismo in Toscane hebben de mensen van Italian residence ons perfect geholpen. Het was nooit lang wachten op een reactie en alle info werd tijdig en correct gegeven. Ter plaatse bleek ook alles te kloppen zoals omschreven, dit zorgede voor een ontspannen begin van de vakantie. Ik kan dan ook Italian residence ten zeerste aanbevelen!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Opsomer, Dank voor de bijzonder lieve reactie. Het is altijd heerlijk om te horen dat we het goed gedaan hebben, dat geeft veel positieve energie. Wat betreft de tips ter verbetering voor de locatie, deze zullen wij zeker met de eigenaar bespreken en we gaan ervan uit dat ze e.e.a. oplossen, zodat het helemaal perfect wordt.

5
Bart Tonnelier

Geplaatst op: 01-09-2018 (Verdi-Dolce)

 

Goede service van het Italian Residence team - ze hebben actief mee gezocht naar een geschikt huis voor onze groep van 27 personen. We kregen onmiddellijk reactie op onze vragen en zelfs nog heel laat 's avonds. Top team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Is toch altijd best een uitdaging om iets moois te vinden voor zo een grote groep. We zullen ook zeker jullie op en aanmerkingen m.b.t. het huis doorgeven aan de eigenaar, daar zullen ze zeker ook wat aan hebben.

5
De clercq karel

Geplaatst op: 02-08-2018 (Verdi-Cerro)

 

Nadat onze vakantie startte in mineur in een bouwvallig huis gehuurd via een andere organisatie, ben ik op het web beginnen surfen en kwam ik Marianne van Italian Residence tegen! op zaterdag binnen een halve dag vond Marianne een superhuis voor ons en redde zo onze vakantie. Super bedankt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Karel, Dit zijn de mooiste reacties, wat dreigt een horror vakantie te gaan worden, snel om te draaien naar een heerlijke welverdiende vakantie waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Daar worden jullie blij van, maar wij zeker ook!

5
Lieftink

Geplaatst op: 03-08-2018 (Los-Saro)

 

Wat n fijne service! Ik geef mijn wensen door en vervolgens rolt daar vanuit italianresidence een huisje uit wat precies aan al mijn wensen voldoet! Fantastisch! Dat scheelt mij uren zoeken op het internet!!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk dat jullie zo een fijne vakantie gehad zijn, reacties zoals die van jullie maken dit werk zo leuk. Marianne

5
M Schoenmakers

Geplaatst op: 24-08-2018 (Tusca-Segi)

 

Dit is het 3e jaar dat we bij Italian Residence boeken. Aan het begin van het jaar geven we door wat voor soort huis we zoeken en waar en dan krijgen we gelijk een mail met suggesties van het team. Helemaal geweldig. Ze zoeken net zo lang door tot ze het perfecte huis voor ons gevonden hebben. Niks is teveel en zelfs tot ‘s avonds laat komen de mails binnen en krijgen we antwoord op onze vragen. Zelfs als je tijdens je vakantie vragen of opmerkingen hebt wordt er gelijk op geantwoord . Deze service is echt goud waard tegenwoordig. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de service van Italian Residence en op naar de volgende vakantie. (P.s. En nogmaals bedankt voor het altijd meedenken met ons)

 

Antwoord van Italian Residence :
Fantastisch wat een prachtige review, dit is echt de liefste reactie dit jaar, hier doen we het voor. Dit geeft echt super energie, dank en fijn dat we ook dit jaar weer wat moois hebben kunnen vinden. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen voor deze uitgebreide en lieve review. Hartelijk dank en hopelijk tot snel, Marianne

5
Ruud Röben

Geplaatst op: 11-09-2018 (Dream-Olli)

 

Zowel de boeking als de vragen die wij daarna stelden werden op snelle en doeltreffende wijze afgehandeld. Kortom, de service was prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide feedback, heel zijnvol voor eventuele volgende gasten, die precies zijn wat het huis te bieden heeft, dank dat jullie de tijd genomen hebben, dit te delen met ons.

5
Jan van Beek

Geplaatst op: 01-08-2018 (Dream-Rosa)

 

Uitstekende service verleend met de boeking en uitgebreide informatie ontvangen van de streek en een goede routebeschrijving. Top geregeld allemaal.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, fijn dat jullie de service als prettig hebben ervaren, we doen ons best en het is heel fijn dat het gewaardeerd wordt. Ook fijn dat het huis naar genoegen was. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot horens.

5
Van Schaik

Geplaatst op: 13-06-2018 (Los-Loren)

 

Een fantaschtische boekingssite, goede bereikbaarheid en snelle reactie op mailcontact. Bij eventuele vragen denken ze mee in oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor deze mooie woorden.

5
Marrit van Alsté

Geplaatst op: 20-08-2018 (Verdi-Tab)

 

Zeer goede hulp bij het vinden van een vakantiehuis voor negen personen gehad. Toen we om advies vroegen kregen we een zeer snelle reactie per email (terwijl het al laat in de avond was) en stelde Marianne een huis voor dat nog niet op de website stond maar helemaal aan onze wensen wat betreft lokatie en aantal slaap- en badkamers voldeed. Zeer tevreden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marrit, Dank voor de prachtige woorden en de bijzonder zinvolle feedback, we gaan e.e.a. nakijken en navragen bij de eigenaar en jullie complimenten doorgeven.

5
Familie Claeys

Geplaatst op: 08-08-2018 (Los-Pian)

 

Goeie service! Altijd leuk om hulp te krijgen in de zoektocht naar het ideale vakantiehuis. Eerst zelf wat zoeken en indien nodig krijg je een aantal voorstellen in je mailbox op basis van al je wensen en verwachtingen. Vervolgens tijdig de nodige documenten en richtlijnen toegestuurd gekregen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie en wat een mooie woorden, daar krijgen we veel positieve energie van, enorm bedankt. Heel erg bedankt voor de uitgebreide en zeer zinvolle feedback, we zullen jullie dank en verbeterpunten absoluut overbrengen aan Franca.

5
Hannes Bernoski

Geplaatst op: 01-08-2018 (Hou-Sul)

 

heel fijn hoe ze ons hebben geholpen om tot een juiste keuze te komen. was de eerst keer Italie en met 2 kids van 7 en 10 is het toch altijd een zoektocht

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie, hier doen we het allemaal voor, dit zijn voor ons de krenten in de pap, enorm bedankt voor de lieve woorden en heerlijk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Klanten als jullie zien we meer dan graag terug.

5
Jan Gilleir

Geplaatst op: 20-06-2018 (Los-Hale)

 

Snelle respons op al onze vragen. Efficiënte communicatie met persoonlijke toets. Degelijke documentatie over de streek en bezienswaardigheden. meegeleverd. Organisatie komt heel betrouwbaar over.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, Hartelijk dank voor de lovende kritiek, altijd goe om te horen dat we goed bezig zijn. Ik zal de eigenaar doorgeven, dat jullie genoten hebben van de vakantie. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Kessels

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Erra)

 

Hoewel we deze keer weinig hulp nodig hadden was het voor ons vanzelfsprekend dat we onze vakantie bij Italian Residence gingen boeken. De mooiste plekken , mooie accommodaties en meestal nèt uit de drukte. Alles binnen handbereik maar 's nachts lekker rustig slapen met de ramen open!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de mooie woorden, is altijd heerlijk om te horen, dat het harde werken loont en je klanten een mooie vakantie heb bezorgd. Cinque Terre is inderdaad een plaatje en met de fiets, wauh, doe ik jullie niet na.

4
Marijtje

Geplaatst op: 17-05-2018 (Verdi-Mace)

 

Goede communicatie, fijn om ook extra's zoals babybedjes of lokale kok te regelen. Waren tevreden!

 


4
fam Ten Napel

Geplaatst op: 08-05-2018 (Dan-Giul )

 

Goede service, er wordt prettig persoonlijk meegedacht met wat je zoekt. Communicatie in mail en papieren kan nog iets duidelijker. Is nu wat chaotisch door gebruik van veel dikgedrukte en onderstreepte tekst, afbeeldingen en diverse documenten per mail. Het bevat wel alle informatie die je nodig hebt alleen niet zo overzichtelijk.

 


5
Maaike Alma

Geplaatst op: 28-08-2018 (Los-Sini)

 

We hadden dit jaar vrij laat een aanvraag verstuurd voor een vakantiehuis, maar er werd volop meegezocht om tóch nog een geschikte locatie te vinden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Maaike, Bedankt voor je mooie woorden en we zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de eigenaar.

5
Anne Marie Jonker

Geplaatst op: 01-08-2018 (Lago-Comrena)

 

Prima, hele persoonlijke service. Er was niets te veel en er is goed geluisterd naar onze wensen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve en zinvolle reactie, we horen graag dat alles goed is gelopen, ook is het heerlijk om te horen dat klanten een fijne vakantie gehad hebben. Maar het is ook fijn om verbeterpunten te horen die we samen met de eigenaar kunnen aanpakken. Ook is het fijn om een duidelijk beeld uit de ogen van gast te verkrijgen, zeer waardevol, enorm bedankt en hopelijk ooit tot horens.

4
Susanne Glas

Geplaatst op: 23-08-2018 (Abv-Eque)

 

Goed. Vragen werd op tijd beantwoord. Jammer dat je op de site zelf niet direct de beschikbaarheid ziet. Reispapieren ruim op tijd binnen, was allemaal duidelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Susanne, Enorm bedankt voor de hele waardevolle feedback en informatie, hier hebben we echt wat aan. 80% van de locaties laten beschikbaarheid zien,maar helaas werken sommige eigenaren niet mee en houden beschikbaarheidskalender niet bij, wij kunnen dan in dat geval beschikbaarheid niet realtime tonen. Wat betreft de locatie, het is ook een van mijn favorieten, de eigenaar aardig, maar een echte kunstenaar, ietwat vreemd en warrig. Ik ga jullie op en aanmerking betreffende het appartement doorgeven aan de eigenaar en kijken of hier verbetering mogelijk is. M.b.t. het feit dat het appartement nog niet klaar was, ga ik ook bespreken, ze hebben de vertrekkende gasten te coulant behandeld door ze te laat weg te laten gaan en dit gaat dan ten kost van de vermoeide komende gast en dat is niet de bedoeling.

5
Sjaak Kussendrager

Geplaatst op: 28-08-2018 (Hou-Penne)

 

Alles is prima en naar wens geregeld. Duidelijke communicatie. Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.

 


5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Dream-Wanda)

 

Maken elke keer als we naar Italië gaan graag gebruik van jullie service. Wij hebben altijd erg mooie locaties. Dank jullie wel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Altijd weer fijn om te horen dat we iets moois hebben kunnen vinden, ik ben het eens m.b.t. de ventilatoren, zoveel kost dat niet, ik ga dat en de matrassen zeker doorgeven aan de eigenaar, is hele waardevolle feedback.

5
Annemarie Mühleisen - Koster

Geplaatst op: 01-08-2018 (Lago-Comvari)

 

De service was perfect. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Koster, Fijn dat jullie tevreden waren over onze service en ook de vakantielocatie, we zullen de verbeter punten doorgeven aan de eigenaar, dit helpt hen en volgende gasten. Dank voor jullie tijd.

4
Evelien Vos

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amber-Anna)

 

Snelle reactie per mail en advies bij keuze van geschikte bestemming en accommodatie.

 


5
Familie Fielmich

Geplaatst op: 23-08-2018 (Dream-Manu)

 

prima service zoals altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de uitgebreide feedback, fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben, ik geef het ook door aan de eigenaar.

5
Hans van Mourik

Geplaatst op: 22-05-2018 (Verdi-Aia)

 

Zeer goede en snelle service van het Italian Residence Team!

 


4
familie Bruno

Geplaatst op: 26-08-2018 (Verdi-Trer)

 

Alles goed geregeld met duidelijke informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback, zeer waardevol en we zullen de complimenten ook aan de locatie doorgeven.

5
Boris van der Weele

Geplaatst op: 20-08-2018 (Tusca-Bel)

 

Zeer goede, snelle en doortastende service bij het vinden van een geschikte accommodatie in Italië.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Boris, wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben, heel fijn om te horen, we zullen jullie mooie woorden ook doorspelen aan de eigenaar.

4
Sanne van der Meij

Geplaatst op: 16-05-2018 (Los-Valo)

 

Prima communicatie en advies op maat!

 


5
marianne

Geplaatst op: 29-08-2018 (Hou-Golf)

 

Voor ons de derde keer dat wij boek via Italian Residence en wederom tot volle tevredenheid!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie zeer zinvolle reactie we zullen deze zeker aan de eigenaar doorgeven, zodat e.e.a. waar nodig verbeterd kan worden.

4
michiel meersschaert

Geplaatst op: 13-08-2018 (Amalfi-Peter)

 

Italian residence reageert snel en accuraat op alle vragen en verzuchtingen van haar klanten

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, we zullen uw opmerkingen zeker doorgeven aan de eigenaar, zodat zij e.e.a kunnen aanpassen.

4
familie Sluiter-de Haan

Geplaatst op: 28-08-2018 (Amber-Anna)

 

Alles goed geregeld

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de uitgebreide review over het huis, we zullen deze ook doorspelen aan de eigenaar.

3
Aura Forte-Clarinda

Geplaatst op: 11-09-2018 (Los-Iada)

 

Fijne service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, dit helpt altijd onze site verbeteren en we hebben nu duidelijker op de website aangegeven dat de diverse gebouwen op het 18.000 ha grote landgoed 64 appartementen herbergen. We zullen ook doorgeven dat u de muziek als hinderlijk heft ervarem.

5
Erna vd Riet

Geplaatst op: 27-08-2018 (Los-Cast)

 

Top geregeld snelle reactie op onze vragen en goed meedenken

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie even de tijd hebben genomen, om door te geven dat jullie het naar jullie zin gehad hebben. Dank Marianne

4
Daphne Nauta

Geplaatst op: 28-08-2018 (Amber-Vona)

 

Prima geholpen wederom.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback. De regio Liguria is inderdaad niet te vergelijken met de rustige Maremma. Alle locaties hier hebben minder ruimte, de grond is enorm duur, dus grote ruime tuinen, brede stranden zijn hier niet en rust zijn hier zeldzaam, als mensen het mij vragen zal ik dit altijd doorgeven, leuk maar druk, hangt ervan wat je zoekt. Sommige vinden dat drukkere toeristische juist heel leuk, zo ook het feit dat er meer Nederlanders zitten. De regio boven Pisa is heel veel privé strand, opgekocht, maar soms niet eens gebruikt door de eigenaren en in augustus geeft dat best veel problemen om dan een leuk strand te vinden daar en ben je vaak beter af bij het zwembad, in de in dit geval prachtige ruime tuin Wat betreft de kraan, heel vervelend, maar het is natuurlijk niet echt mogelijk als je op zaterdagavond aan komt, er op zondag iets kapot gaat om dit voor maandag te repareren, zelfs ik had niet kunnen helpen dit eerder dan maandag te laten repareren. Jammer dat het jullie is tegengevallen, we hebben veel klanten gehad die het er heerlijk vonden, mijn eigen zeer kritische dochter heeft hier met enorm veel plezier vakantie gevierd verleden jaar, maar zoveel mensen zoveel wensen, blijkt maar weer. In de toekomst misschien heel goed aangeven wat jullie zoeken en wat jullie belangrijk vinden. Ik wil graag helpen, maar soms is het moeilijk te raden wat de klant precies zoekt voor zijn vakantie.

4
Daphne Nauta

Geplaatst op: 28-08-2018 (Abv-Eque)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie feedback. Ik vind de Maremma zelf ook een hele mooie regio. De locatie is een van mijn persoonlijke favorieten, ik ben hier zelf ook diverse malen geweest en er zijn diverse alimentari, waar je prima je dagelijkse boodschappen kan doen binnen 1 km. Wij raden altijd al onze klanten aan ( in de tips voor vertrek, die we ook op de website hebben staan ) voor aankomst de wekelijkse boodschappen binnen te halen, bij een grote supermarkt in de regio. In die informatie staat ook dat in vele regio's de wegen in Italie niet zo zijn zoals in Nederland en in de ene regio of de andere maakt dit nogal verschil, ik vond zelf de weg er naar toe wel meevallen, maar ik rijd nogal veel kilometers in Italë en het voelt voor iedereen natuurlijk anders. In die zelfde tips staat ook dat een vakantie op het platteland mooi is, maar ook inhoudt dat er vliegen, muggen etc.te vinden zijn, dat is overal en niet locatie gebonden. Ik hoop dat jullie ondanks de tegenvallers toch genoten hebben van dit stukje Italie.

4
van der meij

Geplaatst op: 25-08-2018 (Los-Cast)

 

prima service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie review op het huis.

4
Brons

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Sini)

 

Snel

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft gelijk, steeds meer locatie doen trouwerijen, helaas geven ze dit niet altijd aan ons door, we gaan volgend jaar alle eigenaren laten doorgeven of de locaties ook bruiloften verzorgen. We geven meestal wel aan hoeveel appartementen op de begane grond liggen en welke zich op de verdieping bevinden

5
carola nijmeijer

Geplaatst op: 13-08-2018 (Amber-Ombo)

 

goed en snel

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, voor u feedback, we zullen uw reactie ook doorgeven aan de eigenaar.

3
Familie Wolfert

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amalfi-Vera)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Heel fijn dat u het zo naar uw zin gehad heeft en dat ook wij het prima gedaan hebben.

2017

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Gall)

 

Marianne en het complete team Onze vakantie was super. Mede door de manier waarop jullie zorgen dat boekingen/ reserveringen probleemloos verlopen. Mocht er toch een probleempje zijn dan wordt dat zeer snel opgelost (Chapeau dames)

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Kronenburg, Dit zijn de reacties, waar we altijd heel blij van worden, altijd fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt, dit geeft veel positieve energie. We zullen jullie complimenten m.b.t. de locatie zeker doorgeven, ik weet zeker dat ook zij jullie feedback op prijs zullen stellen. Vriendelijke groet, Marianne

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Fanti)

 

In mei hebben wij voor de vierde keer van de geweldige service van Italian Residence gebruik mogen maken. De service is al die jaren van constante, zeer hoge kwaliteit. De snelheid van de reactie van Italian Residence is niet alleen buitengewoon hoog, maar is bovendien altijd zeer adequaat en betrouwbaar. Kortom: alleen maar lof! Nogmaals: heel veel dank, Marianne en team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de meer dan lieve feedback. Al 4 jaar een van onze meest favoriete klanten. We zijn blij dat je de service waardeert en ik help je altijd graag met de zoektocht. Ook enorm bedankt voor de zeer waardevolle feedback met betrekking tot het huis, we gaan hier zeker ons voordeel mee doen. Als jullie weer richting Italië gaan, horen we jullie graag. Nogmaals bedankt, Marianne

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Uliv)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke recensie, daar kan ik zo weer een heel jaar mee voort. Ik doe dit al 20 jaar met passie en het is zo fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt en je het juiste huis bij de juiste mensen hebt kunnen vinden. Ik hoop nog jaren de mooiste huizen op de mooiste plekjes voor jullie te kunnen vinden. Marianne

4
Opzeeland

Geplaatst op: 13-11-2017 (Amber-Rina)

 

Goed meegedacht en goede communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, helaas hebben Italiaanse eigenaren een andere definitie van kindvriendelijk dan wij Nederlanders. In die streek is er overal weinig ruimte voor grote tuinen met speelgras. Vele locaties ken ik persoonlijk, maar helaas ben ik zelf nog niet bij deze geweest ( staat voor volgend voorjaar op de lijst) en moet dan afgaan van de antwoorden van de eigenaar. Enorm bedankt voor de feedback, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar. Er is altijd room to improve! Bedankt voor het meedenken. Kookboek komt eraan:)Marianne

5
Sandra van Esch

Geplaatst op: 04-10-2017 (Amber-Rina)

 

Snelle reacties op mails. Heldere communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de reactie op de locatie zeker doorspelen aan de eigenaar. Marianne

4
Ed Nanlohij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Na een stroeve aanloop, veel onduidelijkheden was de benodigde informatie voor vertrek van vakantie dik in orde. Tips voor de omgeving en zelfs wat vertaalde zinnen voor noodgevallen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat we de stroeve aanloop hebben kunnen gladstrijken voor de vakantie met bruikbare informatie. Nog fijner te horen dat de locatie helemaal naar genoegen was en de eigenaar nog steeds goed bezig is om het zijn gasten volledig naar de zin te maken. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Paul Verbeke

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Pogg)

 

Jullie organisatie loopt gesmeerd. Het is begrijpelijk dat niet alle informatie van alle huizen kan gecontroleerd worden. Er zaten alleen wat foutjes in de routebeschrijving en het telefoonnummer van de eigenaar.

 


4
Jonkman

Geplaatst op: 04-10-2017 (Hou-Sul)

 

goede, duidelijke site. Goede service.

 


4
Jaap van Rooden (Van Rooden / Hooghiemstra / Lagemaat 29/7

Geplaatst op: 20-12-2017 (Verdi-Maca)

 

Erg goed geholpen. Altijd snel antwoord op vragen en goed advies. Geeft een vertrouwd gevoel.

 


5
Jolanda Jansen

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ponti)

 

Heerlijk dat je zoveel mooie plaatsjes en accommodaties kan bewonderen op de site van Italian Residence. En het aanbod is groot en voor iedereen zit er wel wat bij. Met al je vragen kan je terecht bij Marianne en haar team. Mocht je het toch nog niet helemaal weten zijn zij bereid om andere opties aan te bieden! Gewoon super.

 


5
Fam.Noorthoek

Geplaatst op: 20-03-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Hele goede service tijdens het boeken van dit huis, voordat je op reis gaat krijg je genoeg info over de streek.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Noordhoek, Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben van deze mooie locatie in augustus 2016, excuus dat het systeem bij elke aanpassing ( een reactie van Marianne ) de datum aanpast en dus een foute plaatsing datum online zet i.p.v. september 2016 de datum van de reactie van de klant, helaas kunnen we de datum miet aanpassen in het systeem. Dank voor het geven van deze zeer vriendelijke reactie.

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-11-2017 (Verdi-Vall)

 

Zoals gewoon, eigenlijk, was alles tiptop geregeld en het huis wat we geboekt hadden was precies dat wat we verwachtten en meer nog...

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie het weer naar jullie zin gehad hebben, hopelijk tot horens.

5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ema)

 

Super service. Je geeft aan wat je zoekt en gelijk word er een aantal voorstellen gedaan. Ze zoeken net zo lang totdat je tevreden bent

 


3
Van Erven

Geplaatst op: 13-09-2017 (Algemene reactie)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor uw reactie. Marianne

5
cfm van lankveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Gabe)

 

prima

 


5
Bruninx Sophie

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Lara)

 

Jullie geven een zeer goede beschrijving en veel info voor afreis. Marche is inderdaad een mooie streek: prachtige landschappen, dicht bij de kust, veel variatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Sophie, Hartelijk dank voor jullie mooie feedbackt. Bedankt voor het doorgeven van de afbakening van het zwembad, we gaan het hier zeker met de eigenaar over hebben. Dit soort informatie helpt enorm, nogmaals dank. Marianne

4
UJC Bilstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Alle ervaringen goed. Qua vinden adres heeft dochter dat via internet zelf gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Bilstra, Hartelijk dank voor de feedback, hadden jullie de voucher met route beschrijving, met adressen en telefoon nummers niet ontvangen, die we voor vertrek stuurden. Het is namelijk niet de bedoeling dat klanten dit zelf moeten opzoeken, daar zijn wij voor, ik hoor graag als er iets mis zou zijn gegaan. Blij dat jullie ondanks de hitte een mooie vakantie gehad hebben en genoten van het prachtige uitzicht. Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Paggi)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Mariel, Wat heerlijk om te horen, wat een fijne reactie, hier doe ik het allemaal voor. Het is zo fijn als je hoort dat je hebt mee kunnen helpen aan een mooie vakantie. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Bruc)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
We zien jullie graag een keer terug om te helpen bij een volgende vakantie in Italië Marianne

5
Peter Menkveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service!

 


4
M. de Jong

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Lugzia)

 

snel, nuttig en to the point.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Bijzonder fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor de informatie over de lago-zia. Ik begrijp dat het vervelend is dat bij een week verblijf vervelend is als sommige zaken niet werken tot maandag. In deze locatie zijn alle huizen privé eigendom en de meeste in de verhuur, het is echter zo dat de ene eigenaar of de andere enorm verschil maakt in onderhoud van huis en tuin, weet ik uit ervaring. Ik zal de locatie erop wijzen dat ze strenger gaan worden op onderhoud van de privé eigenaren die willen verhuren. Met betrekking tot de Muggen Dit jaar waren er helaas extreem veel muggen vanwege het lang aanhoudende warme weer dit jaar. Marianne

4
Amelita Maassen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Bagn)

 

De service is OK.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de eigenaren laten weten dat jullie enorm genoten hebben, fijn om te horen. Marianne

4
Mariken van Wijk

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Leuke huizen gekregen op mijn vraag. Voldoende aanbod en keuze. Voldoende informatie over het huisje en de omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat we het goede aanbod naar jullie hebben kunnen vinden en jullie een fijne vakantie gehad hebben. Marianne

5
E. Daemen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Grosse)

 

Goede en snelle service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, We zullen absoluut contact opnemen met de eigenaar en uw op en aanmerking doorgeven met de hoop dat zij hier wat mee gaan doen ter verbetering. Fijn dat jullie de tijd wilde nemen om dit te delen.

5
C. Kaspersen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Elb-Chiu)

 

Ok, geen problemen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, altijd heel belangrijke informatie als wij ongemakken ter plekken willen verbeteren. We zullen dit zeker doorspelen aan de eigenaar.

5
L. Smeets

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Perel)

 

Vragen omtrent de boeking of het huis werden netjes en tijdig beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dat de service uitstekend is te noemen. Bij een volgende trip naar Italie zal ik zeker weer gebruik maken van Italian Residence. Mvg, L. Smeets

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat onze inzet gewaardeerd werd door jullie. Ook niet onbelangrijk is het feit dat jullie het huis als heerlijk hebben ervaren. Ik hoop in de toekomst als jullie weer naar Italië, dit te evenaren of zelfs verbeteren. Marianne

5
Thijs Sanders

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Golf)

 

Snel en goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het heerlijke huis aan de kust. Jullie op en aanmerkingen geven we absoluut door aan de eigenaar ter verbetering. Marianne

4
Annette Vester

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Enia)

 

Fijn dat jullie altijd meedenken en goeie assistentie in zoeken

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback en mooie woorden. Hopelijk tot horens. Marianne

4
Helene Koenraad

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service, alles was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie aardige feedback, fijn dat zowel als onze service als jullie vakantiehuis ( ook één van mijn favorieten) als prettig is ervaren. Marianne

3
Kleijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Lago-Comlavi)

 

Zoekservicevraag leverde geen nieuwe locaties op, alleen een herhaling van de al door ons geselecteerde huizen. Aanmaning op wel verrichte betaling Verzending van verblijfspapieren tamelijk laat Website niet heel gebruiksvriendelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Kleijn, Bedankt voor uw feedback. Wat bijzonder jammer dat u de service van IR als slecht heeft ervaren, we proberen er alles aan te doen om e.e.a. zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom gaan we bij een slechte recensie altijd grondig op zoek wat er mis is gegaan en checken het volledige mail verkeer om te zien waar het mis ging en wat we kunnen verbeteren. Na controles van het volledige mail verkeer m.b.t. uw boeking vonden we het volgende: Met betrekking tot de zoekfunctie, hebben we geen enkele mail kunnen vinden met een zoekopdracht van uw kant. Op 11 januari ontvingen wij van u een directe boekingsopdracht voor de Lago-Lau, die wij meteen hebben afgehandeld en die 14 januari al bevestigd was. Excuus inderdaad voor een onterecht verstuurde aanmaning, dit had niet mogen gebeuren en beter door ons gecontroleerd moeten worden. De verblijfspapieren/voucher en route worden door ons uiterlijk 2 weken voor vertrek toegestuurd zoals op de boekingsbevestiging staat, in uw geval waren deze 3 weken voor vertrek per mail naar u verstuurd. Graag horen we waar we de website kunnen verbeteren, dit helpt niet alleen ons, maar ook de klant. Met betrekking tot de opmerking over het vakantie huis, dit zullen we zeker aan de eigenaar doorgeven. Nogmaals bedankt voor de feedback.

4
Uppelschoten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Sale)

 

Goede snelle service en prima huis gevonden via hun.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Uppelschoten, Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat jullie tevreden waren over de service en over het huis, we zullen dat zeker doorgeven aan de eigenaar, hij zal dit meer dan waarderen, nogmaals dank. Marianne

4
maurice Strolenberg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Amber-Euca)

 

snelle reactie en duidelijke communicatie. Soms is telefonisch contact echter prettiger om sneller tot een resultaat te komen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Dit helpt absoluut om de service te verbeteren. Maar daar het zoeken van de vakantiehuizen voor 95% bij mij ligt en ik vaak 100 tot 200 mails op een dag stuur, heb ik er voor gekozen om dit uitsluitend per mail te doen. Klanten willen namelijk allen terecht persoonlijk advies van mij omdat ik de huizen ken. Via internet kan ik op elk uur van de dag of nacht antwoorden en de tijd nemen om in alle rust e.e.a. te kunnen navragen in Italië en dan het beste aanbod aan de klant te kunnen sturen. Dat is de rede waarom we de aanvragen niet per telefoon afhandelen. Met betrekking tot het vakantiehuis, zal ik uw punten zeker aan het complex melden en vragen om de staat van het geheel te verbeteren.

4
Pieter van Adrichem

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Etty)

 

Dank voor de heldere communicatie en vlotte service van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Pieter, Hartelijk dank voor jullie zeer zinvolle feedback. Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Goed om uw ervaring met betrekking tot het huis te te vernemen. Wij zullen de informatie ook gebruiken op de website. Nogmaals dank, Marianne

4
Romijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Godi)

 

Prima Tip kunnen whatsapp/chat

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, misschien is een chat wel een goede optie, ik ga er over nadenken. Fijn dat jullie genoten hebben van huis en uitzicht hebben genoten. Marianne

5
Hans Cuppen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Isab)

 

Italian Residence verleent adequate service. De reispapieren zijn op orde en worden tijdig verstrekt. We zouden in een volgende situatie zeker opnieuw van hen gebruik maken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Hans, Enorm bedankt voor jullie bijzonder vriendelijke en uitgebreide feedback. Wij worden heel blij van het feit dat onze service als goed ervaren wordt. De feedback m.b.t. de woning is bijzonder uitgebreid en waardevol voor toekomstige klanten, enorm bedankt en hopelijk tot horens.Marianne

5
Fam Hutten

Geplaatst op: 21-08-2017 (Verdi-Bruc)

 

Beste Marianne e.a., We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch. De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad. Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

 


5
familie Fielmich

Geplaatst op: 17-08-2017 (Hou-Ezzo)

 

Zoals altijd prima service en eventueel hulp bij het zoeken naar een huis.

 


5
A. Tettero

Geplaatst op: 14-08-2017 (Los-Leno)

 

Een uitstekende service. Op al onze vragen werd snel gereageerd. Aan de hand van een aantal concrete vragen leverde Italian residence een top tien van beschikbare woningen. Daarbij tevens een gericht advies. Ook na de definitieve boeking werd er op onze vragen snel en adequaat gereageerd.

 


4
Leemans

Geplaatst op: 13-08-2017 (Elb-Luna)

 

Professionele afhandeling en behandelng van reservering.

 


5
Fam. Jolie

Geplaatst op: 12-07-2017 (Los-Ema)

 

Ook Italian residence super bedankt voor de fantastische organisatie. Jullie site beveel ik velen aan. Wij zijn echt super tevreden.

 

Antwoord van Italian Residence :

5
van den Boom

Geplaatst op: 25-06-2017 (Los-Ema)

 

nvt

 


4
familie Ten Napel

Geplaatst op: 16-05-2017 (Elb-Grot)

 

Het was heel prettig hoe Marianne met ons meedacht om voor ons gezin een goede plek te vinden op Elba!

 


2016

5
Robert Pouw

Geplaatst op: 07-12-2016 (Los-Gone)

 

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een prachtig huis in Toscane. Bedankt voor de hulp bij het uitzoeken van ons onderkomen. Volgende keer maken wij weer héél graag gebruik van jullie diensten.

 


5
Bart Dam

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Deze zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza geweest. We hebben een super verblijf gehad dankzij Marianne en haar team. . Marianne had leuke tips om de omgeving te verkennen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Al met al een zeer betrouwbaar reisbureau en met perfecte service! Een aanrader.

 


5
Esther de Graaf

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Faenza (Verdi-Trer) Medio juli 2016 hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten van Agriturismo Emilia Rogmagna Verdi-Trer. . Wat ons vooral is bijgebleven zijn de keer op keer heerlijke (Italiaanse) gerechten en de goede service vanuit Italian Residence. Een aanrader!

 


5
Elisabeth Ritzema

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Wij hebben afgelopen zomer een paar dagen heerlijk vakantie gevierd in Faenza bij Verdi-Tre. Van tevoren alle informatie netjes ontvangen via Italian Residence.

 


5
Birgit van Merkenstijn

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Zomer - juli 2016 - Faenza We hebben heerlijk genoten van de vakantie in Italië. Italian Residence had alles goed geregeld, we hadden folders met de juiste informatie en goede foto's van de locatie om alvast in de stemming te komen. Wanneer het nodig was, was er ook snelle service via de mail met Italian Residence.

 


5
Melisa

Geplaatst op: 23-10-2016 (Verdi-Trer)

 

Afgelopen zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza afgereisd voor de bruiloft van een goede vriendin. En wat hebben we genoten! Het was een fantastische locatie – tussen de wijngaarden – voor een mooi en stijlvol huwelijksfeest. De service van Marianne en haar team was in één woord geweldig. Wij vonden ook het restaurant een echte aanrader. De mooie tuin, prima hotelkamers, heerlijke wijnen en het zwembad maakten het feest compleet. Top!

 


5
P.W. (Paul) van Gijzen

Geplaatst op: 07-10-2016 (Hou-Sul)

 

Wij hebben al zes jaar profijt van de uitstekende ondersteuning door Italian Residence. Hartelijk dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we gaan dit jaar zeker ook weer voor een mooie vakantie zorgen. Marianne

4
Van Loock

Geplaatst op: 06-10-2016 (Inter-Sett)

 

Alles was zoals beschreven in de reisdocumenten, we stonden niet voor verassingen.

 


5
Cristel en Evert de Graaf

Geplaatst op: 04-10-2016 (Verdi-Trer)

 

We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij de fantastische service en het creatieve meedenken van Italian Residence. Op aanraden van IR hebben we gekozen voor de prachtige locatie Verdi-Trer. Een heerlijke wijnboerderij in de buurt van Faenza, met alle voorzieningen die je kan wensen en vooral ook geweldig personeel! Zowel in de periode naar de bruiloft toe is veel uit handen genomen door zowel IR als door de mensen van Verdi-Trer. De dag zelf hebben we met volle teugen kunnen genieten doordat alles tot in de puntjes geregeld was! Het is duidelijk te merken dat de locatie ruime ervaring met het organiseren van bruiloften heeft. Alles liep op rolletjes, er was een romantische setting gecreëerd en al het personeel liep van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes met een brede glimlach rond om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was verrukkelijk en de wijn fantastisch! Alle gasten (inclusief wijzelf) hebben zo genoten dat iedereen met weemoed weer naar huis ging. Ik wil Italian Residence bedanken voor alle geweldige tips, het creatieve meedenken, het vertalen en alle hulp in de organisatie. Zonder jullie was deze week en vooral bijzondere dag nooit zo'n succes geworden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Het was een feestje om deze bruiloft te organiseren, mede dankzij de geweldige follow-up van van VERDI-TRER een perfecte locatie met geweldig personeel.

5
Ben Nietvelt

Geplaatst op: 03-10-2016 (Dream-Ucy)

 

Zoals de vorige jaren een vlotte en correcte afhandeling

 


5
A. de Groot-Brink

Geplaatst op: 29-09-2016 (Hou-Dere)

 

de service is goed. Dit jaar was de toon in het begin een beetje geprikkeld. Daar kan ik prima mee om gaan, kwam echter niet vriendelijk over. Wel was de boeking tot ieders tevredenheid zo weer vastgelegd. Bovendien hebben jullie kort van te voren ook nog geregeld dat een dagelijks ontbijt mogelijk was. Dat was achteraf heel fijn aangezien het project "in the middle of nowhere" ligt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie recensie, excuus als een mail geprikkeld is overgekomen, het is wel eens moeilijk in januari 200 klanten per dag af te handelen en iedereen dan ook nog binnen een paar uur te beantwoorden, zelfs in het weekend. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden, maar we hebben helaas vaak geduld nodig. We zijn afhankelijk van het antwoord van de eigenaren die vaak niet in het weekend werken helaas. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Janna Daling-Mertens

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Limo)

 

Fijne service en steeds als we een vraag hadden kwam er snel antwoord

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt, voor jullie lieve recensie, hopelijk tot horens.

4
Marianne van der Meij

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cast)

 

De service van Italian Recidence was goed. Er staan veel mooie locaties op de site en de afhandeling van de boeking heel correct!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben. Goed dat jullie even laten weten m.b.t. de wasmachine. Ik ga direct even doorgeven, dat een wasmachine op locatie echt een must is. Zij mogen aan ons niet doorgeven dat er een wasmachine is, die blijkt niet te gebruiken te zijn.

5
Wim Vanduffel

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dream-Ada)

 

Klantvriendelijkheid, spelen kort op de bal bij problemen en vooral: huisjes zijn steeds top qua prijs-kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor het compliment en hopelijk tot horens.

5
Edwin van de Bospoort

Geplaatst op: 28-09-2016 (Los-Mymo)

 

Top en snel, zelfs tijdens haar 'afwezigheid van kantoor'

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de lieve woorden:)

5
Fam Schoenmakers

Geplaatst op: 27-09-2016 (Verdi-Franc)

 

Hallo Marianne en team, Wij willen jullie laten weten dat wij een super vakantie hebben gehad in Italië. Na jaren over de hele wereld op vakantie te zijn geweest hadden wij besloten om met de auto naar Italië te gaan dit jaar. Met jullie hulp hebben we een super huis gevonden. Wat zijn wij onder de indruk van Italië en wat was het een mooi huis. Jullie service is super en op onze vragen kwam altijd gelijk een antwoord. Jullie gehele team is erg enthousiast en staan altijd klaar om antwoord te geven en suggesties te doen. Italië als vakantieland is echt geweldig. Toscane is echt prachtig. Wij gaan zeker nog andere streken ontdekken en wij weten zeker dat jullie ons dan weer bij zullen staan met onze zoektocht naar die ene parel.......

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt en we gaan graag op zoek.

5
Fam. Verbeke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Pogg)

 

Wij zouden zeker en vast Italian Residence aanraden. De enkele vragen die we stelden werden inderdaad snel beantwoord. De reispapieren waren volledig en de beschrijving en foto’s kwamen volledig overeen met de realiteit. We hebben 100% genoten. De realiteit was eigenlijk nog beter dan de foto’s: het huis ligt werkelijk op een heuveltop en je ziet alles in de omgeving. De eigenaar bezorgde ons vers fruit van de markt, olijfolie en een fles wijn van eigen makelij. Hij sprak vloeiend Engels, Frans (en uiteraard Italiaans) dus geen enkel communicatieprobleem. Het huis had geen TV (dat stond inderdaad zo vermeld) maar door de mooie avonden hebben we die nooit gemist. Het huis was goed verzorgd (maar er was geen poetsdienst na één week noch een vervanging van de lakens), de tuin werd besproeid door een automatisch systeem. De ligging was zeer goed om zowel naar Pitigliano (binnenland) als naar de kust te rijden.

 


5
Fam. Kronenburg

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

ik moet jullie ook nog complimenteren voor de super snelle reacties die ik van jullie kreeg op al mijn vragen. Daar kunnen veel organisaties iets van leren. Dus blijf hier mee doorgaan. Het was in één woord SUPER. Info vooraf van jullie. 100% in orde

 


5
Fam. Visser

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Samen met mijn vriend en onze kleine meid genieten we volop van onze vakantie in Los-Leno! Je hebt inderdaad niets teveel gezegd, het is hier zo prachtig mooi! We willen haast niet meer weg ;-) De villa is van binnen en buiten perfect en ook de omgeving is schitterend. Zeker een adres om nog eens naar terug te keren. Dinsdagnacht vertrekken we helaas weer naar huis. Wij willen je bedanken voor jouw advies aan ons voor het verblijf in Acrobaleno. Het was top! Tot een volgende keer.

 


5
Fam. Leiblum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

Wij zouden Italian Residence zeker aanraden aan familie en vrienden en hebben dit ook al vaker gedaan met positieve gevolgen. Na al die jaren vertrouwen wij jullie op de adviezen. De communicatie is snel en adequaat, het komt altijd goed. De informatie is uitgebreid, behulpzaam en prettig. Het geeft een veilig gevoel dit bij de hand te hebben. Ik vind het een voordeel dat jullie de meeste plekken persoonlijk hebben bezocht. Fantastische plek. We hebben zelden zulke lieve en gastvrije mensen ontmoet die het met recht als hun missie beschouwen om je verwennen met een heerlijk ontbijt, met liefde gebakken eitje, zelf gemaakte taartjes en heerlijke koffie. Niets is te veel om je te helpen, het was hartverwarmend. Mooie plek, bedrijf geheel in bedrijf, je kunt het land op om verse groenten en fruit te plukken. Even uitleggen aan de kinderen dat het varken dat in de stal ligt volgend jaar op je ontbijtbordje verschijnt, maar zo werkt het nu eenmaal in het echte leven. En dan is de worst niet lichtgevend maar gewoon zoals worst er uit hoort te zien. We hebben optimaal genoten van de plek en de omgeving. In de Marche

 


5
Fam Daum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Gabe)

 

De locatie was mooi, prima woning. Erg veel jonge Nederlandse gezinnen, erg leuk voor kleine kinderen (en dus voor de ouders ) redelijk dichtbij het strand en leuke streek als je een wijnboer wil bezoeken. Dus voor elk wat wils! Alles was prima verzorgd. Je kon overigens ook ontbijten, lunchen en dineren op de locatie. Altijd goed om te weten

 


5
Fam. Fielmich

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dan-Giul )

 

Dan Giul is een prachtig huis, geheel vrij, met een prachtige tuin en fijn zwembad. Alles was zeer goed toegelicht in de reispapieren. Het huis en de tuin waren mooier dan op de foto. Wij hebben het erg naar onze zin gehad op deze locatie. De eigenaresse Renate was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad werd elke dag schoon gemaakt. Indien wij hulp nodig hadden hoefden we maar even naar Renate te bellen. De inrichting van het huis is prima en in de keuken zeker volledig. Het scheiden van het afval is in Italie wel even een dingetje. De omgeving is een aanrader, alles binnen redelijke afstand. Ook in het dorp zelf een bakker, meerdere slagers, ijswinkeltje ed. Op een paar minuten autoafstand een hele grote supermarkt. Bij Renate is overigens olijfolie te bestellen die zij zelf maakt. Voor ons was het een vakantie die wij niet snel zullen vergeten. De sfeer en de rust bij het huis en de tuin zijn heel prettig. Misschien heel klein puntje… onze kinderen van 15 en 17 zijn beide 1.95m. De bedden waren echt te klein, de matrassen hebben wij dan ook op de grond moeten leggen. Het betrof hier een stapelbed met voetborden. Bij het onderschuifbed was iets mis met de vering in het matras. Daarentegen zijn wij ons er van bewust dat 1.95m ook behoorlijk lang is. We hebben dit overigens ook met Renate gedeeld. Bij aankomst in het huis zag ze zelf al dat de jongens erg lang zijn.

 


5
Fam. Somhorst

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sini)

 

Italian Residence heeft ons een zeer goed advies gegeven over de verschillende mogelijkheden om onze vakantie in Italië door te brengen. Onze voorkeur ging uit naar een weekje Toscane met aansluitend een weekje Elba. Er zijn ons een aantal zeer fraaie agriturismo’s aangeboden en na nog wat extra informatie te hebben gekregen was de keuze snel gemaakt. Het ontvangst op de agriturismo’s was uiterst vriendelijk en alle zaken waren keurig geregeld. Bij onze volgende vakantie naar Italië zullen we zeker weer gebruik gaan maken van de diensten van Italian Residence. Juli 2016 hebben we een week doorgebracht in deze prachtige, rustige agriturismo. Na een zeer vriendelijk ontvangst zijn we begeleid naar ons appartement. Het appartement is zeer ruim en heel smaakvol ingericht. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien als vaatwasser, oven, magnetron enz. De slaapkamers zijn zeer ruim. Het meest comfortabel was we de 2 grote terrassen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het appartement. Op bestelling worden elke morgen de broodjes bij je appartement neergelegd en je krijgt er een mandje met beleg e.d. bij. In de parkachtige tuin ligt een mooi zwembad waar je heerlijk kunt relaxen na een dagje genieten van de omgeving. Het ligt zeer centraal gelegen tussen de steden Florence, Pisa en Siena. Zeker een aanrader. Wij komen hier absoluut nog een keer terug.

 


5
Fam. Schrauwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dream-Manu)

 

Zeker zou ik Italian aanbevelen. Een aantal van de huizen kan je ook zelf via internet regelen maar via IR is het wel veeL makkelijker en veiliger. Web-site en foto’s kloppen.

 


5
Fam. van de Meent

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Sul)

 

Zeer mooie locatie en ons appartement Biancospino was een schot in de roos! Ook werden we zeer vriendelijk ontvangen. Wij vonden deze locatie veel mooier dan de omschrijving deed vermoeden. We hadden inderdaad een prachtig uitzicht op het Trassimenomeer. Een in alle opzichten een compleet appartement

 


5
Fam. Wammes

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

De service van Italian Residence was uitstekend! Voor een groep van 10 personen is het lastig om zelf dé perfecte vakantievilla te vinden. Wij hebben per e-mail onze wensen aan Marianne kenbaar gemaakt en binnen een aantal dagen kregen wij een tiental huizen doorgestuurd. Stuk voor stuk prachtig! Eenmaal de vakantievilla geboekt kon de voorpret beginnen. De tips, informatie en reispapieren hebben daar zeker aan bijgedragen. De foto's op de website geven de realiteit weer.

 


5
Fam. Van Ewijk - Dewit

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

De service van Italian Residence was top: uitstekende advies tijdens onze zoektocht naar een locatie in de streek die we wilden bezoeken, perfecte match met wat wij zoeken in een vakantie in Italië. Italian Residence heeft aan 3 - 4 woorden genoeg om het beste huis voorstellen dat matchte met onze verwachtingen. Ik heb Italian Residence al aanbevolen aan vrienden in Belgïe en ook op locatie in Hou-Gall :-). De website en de foto's zijn erg mooi en geven absoluut het juiste beeld weer van de verblijfplaats en de omgeving.

 


5
Fam. Steen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Godi)

 

Italian residence is verantwoordelijk voor het uiteindelijk vinden van een ongelofelijk mooie vakantie bestemming van ons. Beschrijving van de route, locatie en appartement waren zeer duidelijk en accuraat. Je krijgt wat je wordt beloofd en misschien nog wel meer. In ieder geval geen over-selling. Fantastisch mooie locatie, heerlijk zwembad met dj in de middag met lounge achtige “chill” muziek.

 


5
Fam. Van Cuijk

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Gall)

 

Beantwoording van vragen door IR was zeer adequaat en snel. Alle reispapieren waren in orde en de routebeschrijving ook. Uitstkend verzorgde info over de regio. Ik zou IR willen aanraden bij familie en vrienden.

 


5
Fam. Tija

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Nemo)

 

Wij zijn heel tevreden en hebben een dergelijke ontvangst en voorlichting nog nooit ontvangen van andere organisaties. De foto’s en beschrijvingen waren correct maar in werkelijkheid was het nog verrassender. Wij, ook onze kinderen en kleinkinderen hebben echt genoten van locatie, inrichting en de keuken was perfect!!!!!!!!!!.

 


5
Fam. Versteegh

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Inda)

 

We hebben de relatie met Italian Residence als erg prettig ervaren. De verstrekte informatie was adequaat en correct. Een latere wijziging in de boeking werd snel en goed afgehandeld. We hebben genoten van de mooie omgeving, de goede accommodaties en het verwarmde zwembad.

 


5
Fam. Hiensch-Lugthart

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Chia)

 

Ik zou Italian Residence wel aanraden, er werd snel en adequaat gereageerd door het team. De begeleidende informatie was kristalhelder.

 


5
Fam. Favejee

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

italian Residence is zeker aan te raden, de reacties waren snel, papieren waren in orde en de beschrijvingen, zowel van de accommodatie als de route beschrijven klopten helemaal. Kortom, we kwamen niet voor verrassingen te staan.

 


5
Peter en Wieke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Je hebt ons weer verrast met je advies. Nu 14 dagen terug van vakantie, fotoboek in de hand, realiseren wij ons opnieuw wat een schitterende vakantieplek we hebben gehad. Wat een rust, met z’n tweeën in het huis en op het grondgebied, uitkijkend over het altijd andere meer. Als je op het terras zit, heb je geen behoefte om er op uit te trekken (wel gedaan natuurlijk).Ondanks het mindere weer (vergeleken bij vorig jaar) volop genoten. Complimenten voor de huiseigenaar (in z’n gastenboek reeds melding van gedaan). Aan alles gedacht, je greep nooit mis en wat een smaak, we voelden ons vanaf het begin thuis.Kortom voldoende redenen om je reisbureau weer bij kennissen aan te raden en.. als we naar Italië gaan dan gaan we via Italian Residence.Complimenten!!!!

 


5
Fam. B de Graaf

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Trer)

 

Geweldige week!!! Wij (ouders, kind van 2 en oma) kwamen via Italian Residence terecht bij Agriturismo TreRe in Faenza. Ik kan het met één woord als geweldig beschrijven. Normaliter zitten wij altijd aan de kust, maar door het enthousiasme van Marianne Moerdijk zaten wij iets meer (uurtje rijden van de kust) in het binnenland. En dan is het meteen goed te zien dat Marianne de pareltjes uit al het vakantiegeweld heeft weten te plukken. Na het soepel verlopen van alle contacten die nodig zijn om een vakantie te plannen hebben wij een heerlijke tijd gehad op dit wijnlandgoed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam de Graaf, wat leuk om te horen, ik kom hier zelf ook altijd heel graag. Marianne

5
Fam van der Linden

Geplaatst op: 23-09-2016 (Amber-Vona)

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad via Italian Residence in Italië. Italian Residence gaat in haar service niet alleen een stapje maar een grote stap verder. Nadat we aangegeven hadden wat wij zochten qua verblijf met onze 1,5 jarige dochter dacht Marianne met ons mee en kon zij van verschillende locaties en regio's precies aangeven wat de voor en nadelen waren. Met als resultaat de perfecte bestemming. Alle communicatie ging razendsnel en ook papieren en betaling gingen erg soepel. Je merkt dat Marianne de locaties zelf bezocht heeft en kon door dit persoonlijke contact ook nog eens het appartement op de begane grond regelen dat wij zo graag wilden. Echt aan aanrader!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt en graag gedaan, fijn dat jullie een fijne vakantie gehad hebben met de kleine, altijd belangrijk een goede locatie met een klein kindje, Marianne


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/sites/all/modules/ultimate_cron/ultimate_cron.poorman.inc:190) in /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc on line 1499

Warning: The following theme is missing from the file system: gg. For information about how to fix this, see the documentation page. in /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc on line 1156

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/sites/all/modules/ultimate_cron/ultimate_cron.poorman.inc:190) in /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc on line 1503

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/sites/all/modules/ultimate_cron/ultimate_cron.poorman.inc:190) in /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc on line 1503

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/sites/all/modules/ultimate_cron/ultimate_cron.poorman.inc:190) in /var/www/vhosts/italianresidence.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc on line 1503
Reacties service Italian Residence | Italian Residence, Verhuur luxe en betaalbare vakantiehuizen in Italië

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Statusbericht

  • feeds_cron: Launched in thread 1
  • session_api_cron: Launched in thread 1
  • xmlsitemap_menu_cron: Launched in thread 1
  • xmlsitemap_node_cron: Launched in thread 1