Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

2023

4
Jet Konings

Geplaatst op: 23-05-2023 (Los-Orra)

 

Goede hulp bij het vinden van een leuke/mooie vakantielocatie in Italië

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jet, wat leuk dat jullie het zo naar jullie zin gehad en wij mee hebben kunnen helpen, deze plek voor jullie te vinden.

5
Elise

Geplaatst op: 19-05-2023 (Verdi-Ronc)

 

Marianne heeft ons in contact gebracht met een Italiaanse weddingplanner waardoor wij een hele fijne bruiloft hebben gehad. Bedankt voor de service en het flexibel meedenken toen onze reis vanwege omstandigheden verzet moest worden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Elise, wat heerlijk om te horen dat jullie genoten hebben van de locatie die we gevonden hadden om jullie droom uit te laten komen, een sprookjes huwelijk in Italië. We zijn ook heel blij met onze goede lokale weddingplanners, die nadat wij de locatie gevonden hadden, alles tot in de puntjes voor jullie hebben verzorgd. Hoop dat jullie hier nog lang van kunnen nagenieten en wij zijn blij dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen. We zijn ook blij dat we hebben kunnen assisteren toen e.e.a. dreigde mis te lopen, tijdens de Corona en we alles uiteindelijk toch hebben kunnen laten plaatsvinden zoals voor Corona gepland was.

5
Yvonne Pals

Geplaatst op: 08-05-2023 (Verdi-Donna)

 

Ze reageerden erg snel en zeer prettig. Overal is aan gedacht. We kregen goede tips!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een ontzettend lieve reactie, bedankt dat jullie even de tijd genomen hebben, ons dit te melden.

5
edwin meijerink

Geplaatst op: 08-05-2023 (Eco-Fano)

 

altijd lekker snel, daarnaast zijn de adviezen over de huizen waardevol en ze kloppen altijd!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, heerlijk om te horen dat ons harde werken, niet voor niets is, hopelijk tot horens.

2022

4
Martin Dijkstra

Geplaatst op: 05-10-2022 (Algemene reactie)

 

Geweldig goed geholpen bij het zoeken naar een accommodatie voor 42 personen! Het verder verzorgen van de boeking was ook prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat we er goed in geslaagd zijn voor jullie grote groep een goed passende locatie te vinden. Fijn dat de agriturismo goed is bevallen. k zal jullie aandachtspunten ook zeker doorgeven aan de eigenaar. Er is altijd ruimte voor verbeteringen. Dankzij jullie recensie, krijgen wij de juiste informatie om door te spelen.

5
Helena

Geplaatst op: 26-09-2022 (Hou-Golf)

 

Goede service, snel contact en goede informatie met betrekking van onze villa te Tarquinia.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat de service van Italian Residence en de vakantievilla hou-golf goed bevallen is. Zo ook de service ter plaatse van de eigenaresse Sabrina.

5
Rick Wessels

Geplaatst op: 20-09-2022 (Los-Edoa)

 

De persoonlijke begeleiding van het team en van Marianne in het bijzonder werd zeer hoog gewaardeerd. Snel antwoord op vragen via de mail en (deel)betalingen; goede informatie en zeer uitgebreide vooraf. Service die je vaker zou willen ervaren maar je nog maar zelden tegenkomt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Rick, Wat een heerlijke reactie, een waar de reisadviseur de blossen van op de wangen krijgt en het gevoel krijgt, hier doen we het voor. De reactie op de woning was super en heerlijk uitgebreid daar gaat menig potentiele klant plezier aan beleven. Dit zouden meer mensen moeten doen, maakt kiezen een stuk makkelijker. Ikzelf heb ook altijd genoten van de LOS-EDOA, het mooie uitzicht en de zonsondergangen, staan nog steeds op mijn netvlies. Dank

4
Breunesse

Geplaatst op: 12-09-2022 (Algemene reactie)

 

Snelle en vriendelijke reactie, goed geholpen bij zoeken naar het juiste vakantiehuis en locatie. Helemaal top.

 


5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 06-09-2022 (Sum-Lare)

 

Inmiddels zijn wij al vele jaren klant bij Italian Residence en hebben wij in de loop der jaren hele uiteenlopende huizen in hele verschillende regio's van Italië geboekt. Eén factor is echter onveranderd constant: de hoge kwaliteit, vriendelijkheid, persoonlijke aandacht, snelheid en service van Marianne en haar team - complimenten! Voor de eerste keer hebben wij ter plaatse een beroep moeten doen op Italian Residence vanwege een misverstand over de betaling met de eigenaar. Binnen minder dan een half uur kregen wij een reactie en binnen 24 uur heeft Marianne en haar team dit probleem opgelost. Nogmaals: heel veel dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wauh, wat een super fijne review, dit geeft mij en het team een enorme dosis positieve energie, die het harde werken dubbel en dwars waard maakt. Puglia is voor ons een nog onbekend gebied. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben,. We hebben gezien, dat er vele plussen, maar ook enkele minnen bij dit huis zaten. Fijn dat jullie de tijd nemen dit door te geven, dit helpt anderen en kan ergernis voorkomen. Deze info gaan we zeker doorgeven en bespreken, want soms kunnen kleine aanpassingen, die niet eens veel hoeven te kosten al het verschil maken. Dank lieve Vera en familie, we kijken elk jaar weer uit naar jullie lieve en positieve review.

5
Stelstra

Geplaatst op: 05-09-2022 (Lago-Lugzia)

 

Fijn contact, snel reactie hele duidelijke documenten!

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie het naar je in gehad hebben.

5
Christina Tuma

Geplaatst op: 03-09-2022 (Los-Edoa)

 

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen in onze zoektocht naar een mooi vakantiehuis op short notice. Service zoals je die niet vaak meer tegenkomt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een super lieve rectie, we proberen qua service inderdaad net dat stapje extra te doen. Maar te horen dat dit gewaardeerd wordt is super en geeft ons positieve energie. met betrekking tot de verbeter punten deze geven we door aan de eigenaar, daar leren zij ook van en kunnen zij zich door verbeteren. Nogmaals dnk dat jullie de tijd hebben genomen, wij waarderen dit zeer.

4
Harold en Ingrid Grobben

Geplaatst op: 31-08-2022 (Los-Nesi)

 

Prima! Snelle en duidelijke informatie. Ook fijn de reminder voor verrek en betalingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie zeer waardevolle revieuw, dank voor het compliment en we gaan jullie verbeter punten zeker doorgeven aan de eigenaren. Het is fijn dat jullie even tijd namen om dit te melden.

4
Tom vd Wagen

Geplaatst op: 25-08-2022 (Los-Gone)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Tom, wat fijn om te horen, dat alles goed is verlopen en jullie blijkbaar een fijne vakantie hebben gehad.

4
Tom vd Wagen

Geplaatst op: 25-08-2022 (Lago-Magnoli)

 

Prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de feedback, dit helpt altijd ter verbetering. Ik begrijp dat jullie de agriturismo LOS-GONE een warm bad vonden ten opzichte van deze locatie. Bijna alle huizen rondom de meren hebben die wat koudere uitstraling, het zijn vakantieparken, die niet gerund worden door eigenaren die alles met liefde verzorgen, die liefde is nauwelijks te vinden rondom de meren, het zijn complexen, die na de Corona soms ook nog wat verwaarloosd zijn dit jaar. We zullen onze lokale contact persoon erop afsturen om e.e.a na te kijken en verbeteren. Wat bestreft de afstand, vond ik dat zelf wel meevallen, het is 2km van Ispra. Maar blij met jullie feedback want dat helpt altijd om dingen die verbeterd moeten worden te laten aanpassen.

5
Brouwers

Geplaatst op: 24-08-2022 (Lago-Umgrano)

 

Alles prima en tot in de puntjes geregeld. WBij aankomst was het even zoeken naar de juiste locatie en we waren te vroeg, Marianne gebeld die had op dat moment nog geen dienst en stond in de supermarkt maar ondanks dat werden we meteen geholpen en heeft ze gezorgd dat we toch terecht konden in de accomodatie. Al met al kunnen we niets anders zeggen dat de service gewoon top is!! We hebben een heerlijke vakantie gehad die onze verwachtingen overtrof.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat super om te horen en wat fijn dat, wij soms ook nog ter plaatste dat kleine verschil kunnen maken. Wat heerlijk om te horen dat het huis in al zijn oude glorie jullie heeft meegenomen en omarmd, de ongemakjes daardoor onderschikt werden, omdat het algehele plaatje klopte. Enorm bedankt voor deze mooie recensie, wij worden hier blij van en ze zijn ook heel leerzaam, dank.

5
Regina Fielmich

Geplaatst op: 24-08-2022 (Hou-Bagn)

 

Elk jaar boek ik weer een huis bij Italian Residence en blijf dit ook doen omdat ik het super vind dat Marianne altijd haar best doet om een passende woning te vinden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Regina, wat heerlijk om te horen dat we weer het juiste huis voor jullie hebben kunnen vinden. De opmerkingen over de badkamer, geven we door. Ik ken het huis en het laatste stukje weg, is zoals op vele mooie plekjes in Italië een steile strada bianca, die niet voor iedere auto/chauffeur geschikt, soms zelfs vooral de eerste dag zelfs een uitdagingg, maar na zoveel jaren Italië voor jullie nog te doen. Dat geeft daarna dan wel het fraaie uitzicht en de rust. Hopelijk tot snel horens.

4
Familie Corbijn

Geplaatst op: 22-08-2022 (Algemene reactie)

 

Er wordt heel snel gereageerd op vragen en de informatie is steeds duidelijk en volledig. Ook toen we ter plaatse assistentie nodig hadden kregen we snel antwoord en werd er hulp aangeboden. Gelukkig kwamen we er uit met de eigenaar. Eerst vond ik alleen mailen wel wat vreemd, maar door de snelheid waarmee de antwoorden komen is het eigenlijk geen belemmering.

 


5
j. le Comte

Geplaatst op: 22-08-2022 (Chi-Tier)

 

geweldige service altijd alles top geregeld vraag het Marianne en zelfs het onmogelijk lukt toch altijd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie de service als fijn hebben ervaren. Wat jammer dat terwijl jullie al jaren weten, dat ik graag help en zo ergenis kan voorkomen, jullie dit niet meteen hebben aangekaart Zowel per mail, app of telefoon. Ik zag heel wat ongemakken die ik met een telefoontje aan onze lokale agent had kunnen oplossen, ik doe dit dagelijks en neem van mij aan veel is oplosbaar en hoeft geen ongemak te veroorzaken. Helaas waren jullie dit jaar ook heel laat met jullie boekingsaanvraag en na een eerste teleurstelling dat ik echt niets meer had dat volledig rolstoel geschikt was. Bleek dit huis uit een annulering vrij gekomen te zijn. Er was zo laat geen enkel alternatief. Huizen die geschikt zijn voor mensen die volledig afhankelijk zijn van een rolstoel zijn niet of nauwelijks te vinden. Ook de prijzen zijn enorm gestegen 25% meer dan voor de Corona is meer regel dan uitziondering. Dit huis valt dus nu in de budget catagorie, alles moet natuurlijk goed in orde zijn, maar Luxe in die grote en prijsklasse met prive zwembad, ga je helaas niet meer vinden, zeker niet die enkele huizen die ook nog rolstoekl geschikt zijn. Ik heb zelfs voor aankomend jaar mensen met een veel hoger budget nu al moeten teleurstellen,omdat rolstoel geschikte huizen/villas, nauwelijks te vinden zijn. Aan de meren al helemaal niet, ook omdat dit hele gebied niet zo rolstoel geschikt is. Ik hoop nieuwe huizen erbij te krijgen, die en een mooie prijs hebben en aangepast voor mensen in een rolstoel, maar so far is het zoeken naar een speld in een hooiberg helaas.

3
Lampens

Geplaatst op: 21-08-2022 (Los-Iada)

 

service is ok, maar via berichten nogal onpersoonlijk, er wordt wel voldoende snel gereageerd

 

Antwoord van Italian Residence :
Wij proberen alles zo snel en vriendelijk mogelijk te beantwoorden, maar tijdens drukte, moeten wij helaas gebruik maken van standaard mails omdat wij proberen de klant per omgaande te beantwoorden en er dan niet altijd tijd is voor uitgebreide mails. Helaas dat jullie niet even contact met ons hebben opgenomen, om een ander ter plaatse te verbeteren, wij kunnen dit vaak snel en adequaat. Ik spreek vloeiend Italiaans en help graag, voor mij een kleine moeite en het voorkomt ergernis. Er zijn namelijk maar heel weinig Italianen die iets anders spreken dan Italiaans, vandaar dat ik graag assisiteer bij een probleem.

5
Marein Favejee

Geplaatst op: 19-08-2022 (Lago-Magsomi)

 

Gb

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn dat jullie de service van Italian Residence als goed hebben ervaren. Genoten van een fijne vakantie in een ruim schoon huis met groot zwembad. Ik zal doorgeven dat jullie airco gemist hebben.

4
PJ van Heteren-Filippo

Geplaatst op: 12-08-2022 (Tosi-Armo)

 

Goede service

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het compliment met bertrekking tot onze service Wat jammer dat het huis niet voldeed aan de verwachtingen, om de door jullie aangegeven redenen. Ik heb al contact opgenomen met onze lokale agent en e.e.a. aan haar voorgelegd en zal hier zeker op terug komen. In de toekomst als er lokaal iets niet klopt, als er ergernis is, er een taalprobleem zich voordoet, schrrom dan niet app, mail of telefoneer ons en wij pakken het gelijk op, omdat wij als agent vaak net dat ene beetje extra kunnen doen.

5
Ron de Kruijff

Geplaatst op: 27-07-2022 (Hou-Cala)

 

Zoals altijd, uitstekende service bij zowel kiezen, reserveren en voorbereiden op de reis door Marianne en haar team.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een aardige en vooral ook waardevolle recensie, hier kunnen we wat mee. Blij dat jullie zo genoten hebben van het huis en de tuin en alles zo naar genoegen was. Bijzonder waardevolle tip om als je electra extra moet betalen, je absoluut de beginstand van de meter moet controleren, omdat als je denkt dat wij in Nederland de hoofdprijs betalen, dit nog kinderspel is bij de electra prijzen in Italië. Hoop tot snel horens.

5
Berg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Elb-Fania )

 

Prima informatie gekregen en snel . Eigenlijk was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen, dat alles naar wens was.

5
Wiltenburg

Geplaatst op: 18-07-2022 (Verdi-Biat)

 

Zijn vriendelijk, snel en goed geïnformeerd over het huisje wat we wilden reserveren. Helemaal prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat leuk om te horen dat zowel onze service ams het huis een aanbrader waren.

5
Mo

Geplaatst op: 18-07-2022 (Inter-Oasi)

 

Wederom heeft Marianne en haar team heel veel moeite gedaan om een mooi huis voor ons te vinden. Ook deze keer is dat prima gelukt. Niks is teveel en zelfs ‘s avonds en in het weekend werden wij voorzien van evt. opties voor en mooi huis. Niet twijfelen en gewoon boeken bij Italian Residence wij weten zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve en mooie review, daar doen we het voor, we werken hard om voor iedereen een mooie locatie te vinden en als dat helemaal lukt zijn ook wij heel blij en tevreden en dan geeft een reactie als deze, weer een boost om door te gaan.

2021

3
Geheniau

Geplaatst op: 20-09-2021 (Lago-Ligrico)

 

Italian Residence heeft zeer adequaat gereageerd op onze mail dat het huis niet aan onze verwachtingen voldeed, kapotte tuinmeubels lagen bijvoorbeeld achter de schutting.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer van de 3, we hebben echt zoals u eigenlijk ook zelf al aangaf, ons best gedaan om alles op te lossen, helaas niet met het succes, dat we hoopten. We hebben met de eigenaar gesproken en als hij e.e.a niet aanpast, stoppen we met de verhuur.

5
Ilse Opdebeeck

Geplaatst op: 19-09-2021 (Eco-Sisi)

 

Prima service, op alle vragen werd snel gereageerd

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen en fijn dat alles zo goed bevallen is.

5
Vera de Groot-Dekens

Geplaatst op: 16-09-2021 (Algemene reactie)

 

Fantastische, snelle service! Helemaal niets op aan te merken!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat we het huis van jullie dromen voor jullie gevonden hebben en dat jullie er zo van hebben genoten.

5
G linssen

Geplaatst op: 13-09-2021 (Algemene reactie)

 

Geweldig

 

Antwoord van Italian Residence :
Goed om te horen:)

5
Ton Tuinier

Geplaatst op: 30-08-2021 (Algemene reactie)

 

Prima boekingproces en advisering. Heldere informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ton, We hebben de informatie van het keukeninventaris aan de eigenaar doorgegeven met het verzoek, dit aan te passen. Honden kan inderdaad een probleem geven, in die regio wordt vaak gejaagd en soms geven die overlast als ze in de nacht niet binnen worden gehouden.

4
van Maris

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Ospi)

 

Heel goed: snelle en duidelijke communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de recensie, fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

3
Fam van Belle

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Accio)

 

De communicatie m.b.t. de reservering was in onze ogen wat te zakelijk. We snappen dat het huren van een villa een zakelijke transactie is maar je zoekt iets voor de vakantie dus die sfeer mag het dan ook wel hebben. De nadruk lag wel een beetje op de overeenkomst i.p.v. de vakantie beleving. De mails zijn ook heel zakelijk. Met name de mail waarin de reisgegevens staan wordt nogal nadrukkelijk genoemd niet eerder dan 15:30 uur te komen omdat anders de gastvrouw wel eens heel boos en teleurgesteld kan zijn. De ervaring ter plaatste was gelukkig heel anders.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer dat jullie e.e.a als te zakelijk hebben ervaren, wij proberen altijd een goede mix te maken, zakelijk omdat dit nou eenmaal nodig is en wij vanuit italia nou eenmaal strikte instructies hebben m.b.t. betalen en aankomsten. Er zijn namelijk sommige klanten die weinig respect hebben voor de tijd die het duurt een huis schoon te maken en de welverdiende siesta erna, van de eigenaar. Vandaar dat ze in italia de aankomst tijd bepalen na 15.00. Deze regel komt natuurlijk niet van italian Residence. De eigenaar zal in sommige gevallen, iets eerdere aankomst toestaan, maar altijd in overleg met ons, daar ze totaal niet blij worden van suprise aankomsten, ze zullen dit vaak niet laten blijken, vandaar dat wij vragen om respect voor schoonmaak en siesta. Dit geldt ook voor de betaling, ook hier hebben wij strikte regels voor en als wij ons hier niet aan houden, brengen wij de boeking van de klant in gevaar en dat is het laatste wat wij willen. Dat is dus de zakelijke noodzaak die wij als reisbureau moeten hanteren. Wij zijn echter 24/7 van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bereikbaar voor vragen en wensen die de vakantie beleving tot een top beleving te laten zijn, gelukkig krijgen wij hier ook vel complimenten over Wij hadden dit voor u ook graag gedaan om de voorpret te verhogen, maar dat is duidelijk niet gelukt, sorry hiervoor, in de toekomst vraag ons vooraf en wij zullen zeker helpen de vakantie memorabel te maken. Fijn dat u het huis dat wij vonden als fijn heeft ervaren.

5
Johan de Vries

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

De service was uitstekend, snelle en adequate reactie op onze vragen per mail! Goed voorstel op onze vraag naar een woning.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Johan, wat heerlijk dat jullie tevreden zijn en wat fijn dat het huis nog mooier was dan op de foto's. k geef e.e.a. ook door aan de eigenaar, nogmaals dank.

5
Carla Wijngaarden

Geplaatst op: 28-08-2021 (Inter-Pino)

 

Altijd snel en klant vriendelijk. Goed advies op maat.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor jullie mooie en nuttige recensie, wat fijn dat alles goed is bevallen. k zal de eigenaar ook jullie recensie doorsturen en misschien is er wat doe aan de hanen.

5
Jeroen de Groot

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

Wij moesten last-minute onze vakantieplannen wijzigen. Omdat via internet een vrij huis te vinden onmogelijk was gebeld met Marianne. Zeer vriendelijk te woord gestaan. We hadden geluk, er was net een annulering gekomen van deze - naar de mening van Marianne - toplocatie. Ja gezegd en binnen een paar uur de boeking afgewikkeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jeroen, wat leuk dat jullie zo genoten hebben en ook onder de indruk van deze mooie locatie waren. De verbeter punten met betrekking tot verlichting en ligstoelen, gaan we zeker doorspelen, bedankt en hopelijk tot horens.

4
Moonen

Geplaatst op: 27-08-2021 (Inter-Iara)

 

Goede service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de recensie en fijn dat jullie genoten hebben, ik geef de feedback m.b.t. de schaduw zeker door.

4
Timmermans

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Ema)

 

Zoals altijd snelle en goede ondersteuning vanuit Italian Residence. En dit niet alleen van 9 tot 17 uur.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Timmermans, dank voor de mooie woorden en de fantastische recensie op dit heerlijk huis, zal de eigenaar ook fijn vinden om mee te krijgen.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Fanti)

 

Weer prima service, snel en vriendelijk!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank Fam Berends, een fijne reactie en we zullen jullie mooie woorden ook doorspelen nar de eigenaar.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Eco-Tor)

 

Service van Italian Residence was weer prima. Vriendelijk en snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, voor ook deze recensie en we zullen de verbeterpunten ook zeker aan de eigenaar melden, zodat het een nog mooier plekje gaat worden.

5
Fam. Booman

Geplaatst op: 21-08-2021 (Algemene reactie)

 

Al jaren boeken we via Marianne en team. Gaan er helemaal voor om het perfecte huis te vinden! Fijne en snelle reacties, top service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden en enorm bedankt voor de goede feedback, die gaan we zeker delen met de eigenaar, want er is altijd room to improve.

5
Hettinga

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Pian)

 

Italian residence geeft net het extra stukje informatie over de agriturismo wat fijn is. Snelle reactie op emails , overzicht van eventuele alternatieven etc.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de lieve recensie, dit soort recensies geeft ons veel positieve energie.

5
Smitskamp/ Redeker

Geplaatst op: 20-08-2021 (Inter-Tiglio)

 

Goede service

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we zullen jullie feedback doorgeven aan de eigenaar.

5
Fikenscher

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Auro)

 

Snelle reactie altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, we doen ons best snel en goed te werken.

5
Karin Smits-den Boer

Geplaatst op: 20-08-2021 (Sum-Tina)

 

Fijne organisatie. Duidelijk in de communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, we doen ons best:)

5
Floor Lottman

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Rena)

 

Goede communicatie, snelle reactie op vragen. Fijn contact!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Floor, fijn dat alles zo goed is bevallen, hopelijk tot horens.

5
ellen l

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Edoa)

 

Snelle reactie van Italian Residence op al onze vragen. Toen we na onze geboekte week onverwacht last minute dus met spoed een ander huis zochten heeft Italian Residence zich enorm ingespannen om iets passends te zoeken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ellen, wat heerlijk te horen dat jullie ook hebben genoten van een van mijn favorieten en dat ik last minuut, vanwege een annulering, deze top locatie kon scoren.

5
Mensinga

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Ferre)

 

We zijn erg goed geholpen door Italian Residence, als er door ons gemaild werd met vragen hadden we meestal binnen een half uur al een reactie, er werd goed meegedacht.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het compliment en jullie zeer waardevolle recensie, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar om jullie feedback met hen te delen.

4
Lianne ten Pas

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Cerre)

 

Zakelijk direct Informatief goed Prettige website Helaas was de reserving van bed en badlinnen niet goed doorgekomen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, dat de informatie van het linnen niet goed was doorgekomen, we gaan dit nakijken, om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ook zullen we de feedback delen met de eigenaar delen om zo e.e.a. te kunnen verbeteren.

5
Trinka Olof

Geplaatst op: 19-08-2021 (Algemene reactie)

 

Zoals voorgaande jaren was de service van Italian Residence afgelopen jaar weer fantastisch. Afgelopen vakantie hadden wij, ivm de corona-maatregelen, pas laat in het seizoen contact opgenomen met Marianne voor het zoeken en boeken van een accommodatie in Toscane. Tot ons genoegen vonden we samen met Marianne een top locatie en hadden wij weer een heerlijke vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Trinka, een recensie van jou doet ons altijd blozen, daarvoor dank, maar ook de info wat jullie ter plaatse troffen, was wederom zeer waardevol, waarvoor dank.

5
Christel Mijers

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Via)

 

Goede service van Marianne, ondanks dat we soms moesten wachten omdat men in Italie wat langzamer reageert! Ook toen er wat onduidelijkheid en stress was over waar de honden konden slapen reageerde Marianne snel en pragmatisch.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Christel, Ik was blij dat ik het honden drama enigszins heb kunnen oplossen. Italiaanse eigenaren begrijpen vaak niet dat wij Nederlanders anders met onze dieren omgaan en een kennel buiten voor ons geen diervriendelijke optie is. Ik ben blij dat na jullie telefoontje ter plaatse, we samen tot een oplossing zijn kunnen komen en de vakantie in dit heerlijke huis kon beginnen.

Pagina's