Reacties service Italian Residence

Klanttevredenheid met betrekking tot de service van Italian Residence

2021

5
Fam. Booman

Geplaatst op: 21-08-2021 (Algemene reactie)

 

Al jaren boeken we via Marianne en team. Gaan er helemaal voor om het perfecte huis te vinden! Fijne en snelle reacties, top service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie woorden en enorm bedankt voor de goede feedback, die gaan we zeker delen met de eigenaar, want er is altijd room to improve.

5
Trinka Olof

Geplaatst op: 19-08-2021 (Algemene reactie)

 

Zoals voorgaande jaren was de service van Italian Residence afgelopen jaar weer fantastisch. Afgelopen vakantie hadden wij, ivm de corona-maatregelen, pas laat in het seizoen contact opgenomen met Marianne voor het zoeken en boeken van een accommodatie in Toscane. Tot ons genoegen vonden we samen met Marianne een top locatie en hadden wij weer een heerlijke vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Trinka, een recensie van jou doet ons altijd blozen, daarvoor dank, maar ook de info wat jullie ter plaatse troffen, was wederom zeer waardevol, waarvoor dank.

5
Marc de Bruijn

Geplaatst op: 18-08-2021 (Algemene reactie)

 

Alle moeite gedaan om toen het nodig was door corona de boeking om te zetten naar een jaar later. Toen er bij een van de bestemmingen verbouwd werd en de boeking niet doorging, kwam men met goede alternatieven. Prima service en hartstikke snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de super fijne reactie , goed om te horen dat onze oplossing in goede aarde gevallen is. We vinden het altijd heel fijn om deze feedback te krijgen, dat geeft veel positieve energie.

5
Lammert

Geplaatst op: 04-01-2021 (Algemene reactie)

 

Al mijmerend naderen mijn vrouw en ik het eind van dit dramatische jaar. Echter met 1 bijzonder succesvol highlight en dat was het door u voor ons als alternatief aangedragen vakantie adres in de eerste helft van augustus. Met enige bezorgdheid en vooral spanning oriënteerden wij ons op dit adres, ondernamen alle nodige zaken voor de familieleden die moesten komen, raakten wat mensen onderweg door Corona kwijt, maar we kregen er inderdaad een geweldige toplocatie voor terug. De betrokken eigenaresse was meer dan behulpzaam en heeft bijgedragen aan een geweldige vakantie waar we nog wel hadden willen zitten. Veel dank voor uw aandacht en veel dank voor de empathie waarin u dit alles hebt opgebracht. Het was allemaal geweldig.

 


4
van Maris

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Ospi)

 

Heel goed: snelle en duidelijke communicatie

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de recensie, fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

3
Fam van Belle

Geplaatst op: 29-08-2021 (Inter-Accio)

 

De communicatie m.b.t. de reservering was in onze ogen wat te zakelijk. We snappen dat het huren van een villa een zakelijke transactie is maar je zoekt iets voor de vakantie dus die sfeer mag het dan ook wel hebben. De nadruk lag wel een beetje op de overeenkomst i.p.v. de vakantie beleving. De mails zijn ook heel zakelijk. Met name de mail waarin de reisgegevens staan wordt nogal nadrukkelijk genoemd niet eerder dan 15:30 uur te komen omdat anders de gastvrouw wel eens heel boos en teleurgesteld kan zijn. De ervaring ter plaatste was gelukkig heel anders.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer dat jullie e.e.a als te zakelijk hebben ervaren, wij proberen altijd een goede mix te maken, zakelijk omdat dit nou eenmaal nodig is en wij vanuit italia nou eenmaal strikte instructies hebben m.b.t. betalen en aankomsten. Er zijn namelijk sommige klanten die weinig respect hebben voor de tijd die het duurt een huis schoon te maken en de welverdiende siesta erna, van de eigenaar. Vandaar dat ze in italia de aankomst tijd bepalen na 15.00. Deze regel komt natuurlijk niet van italian Residence. De eigenaar zal in sommige gevallen, iets eerdere aankomst toestaan, maar altijd in overleg met ons, daar ze totaal niet blij worden van suprise aankomsten, ze zullen dit vaak niet laten blijken, vandaar dat wij vragen om respect voor schoonmaak en siesta. Dit geldt ook voor de betaling, ook hier hebben wij strikte regels voor en als wij ons hier niet aan houden, brengen wij de boeking van de klant in gevaar en dat is het laatste wat wij willen. Dat is dus de zakelijke noodzaak die wij als reisbureau moeten hanteren. Wij zijn echter 24/7 van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bereikbaar voor vragen en wensen die de vakantie beleving tot een top beleving te laten zijn, gelukkig krijgen wij hier ook vel complimenten over Wij hadden dit voor u ook graag gedaan om de voorpret te verhogen, maar dat is duidelijk niet gelukt, sorry hiervoor, in de toekomst vraag ons vooraf en wij zullen zeker helpen de vakantie memorabel te maken. Fijn dat u het huis dat wij vonden als fijn heeft ervaren.

5
Johan de Vries

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

De service was uitstekend, snelle en adequate reactie op onze vragen per mail! Goed voorstel op onze vraag naar een woning.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Johan, wat heerlijk dat jullie tevreden zijn en wat fijn dat het huis nog mooier was dan op de foto's. k geef e.e.a. ook door aan de eigenaar, nogmaals dank.

5
Carla Wijngaarden

Geplaatst op: 28-08-2021 (Inter-Pino)

 

Altijd snel en klant vriendelijk. Goed advies op maat.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor jullie mooie en nuttige recensie, wat fijn dat alles goed is bevallen. k zal de eigenaar ook jullie recensie doorsturen en misschien is er wat doe aan de hanen.

5
Jeroen de Groot

Geplaatst op: 28-08-2021 (Los-Edoa)

 

Wij moesten last-minute onze vakantieplannen wijzigen. Omdat via internet een vrij huis te vinden onmogelijk was gebeld met Marianne. Zeer vriendelijk te woord gestaan. We hadden geluk, er was net een annulering gekomen van deze - naar de mening van Marianne - toplocatie. Ja gezegd en binnen een paar uur de boeking afgewikkeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jeroen, wat leuk dat jullie zo genoten hebben en ook onder de indruk van deze mooie locatie waren. De verbeter punten met betrekking tot verlichting en ligstoelen, gaan we zeker doorspelen, bedankt en hopelijk tot horens.

4
Moonen

Geplaatst op: 27-08-2021 (Inter-Iara)

 

Goede service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de recensie en fijn dat jullie genoten hebben, ik geef de feedback m.b.t. de schaduw zeker door.

4
Kees Erken

Geplaatst op: 27-08-2021 (Verdi-Otel)

 

Aangezien alles vanaf de boeking prima was geregeld hebben we geen negatieve reactie op de service van Italian Residence

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de uitgebreide recensie, dank voor de mooie woorden naar ons toe. Fijn dat jullie genoten hebben, maar ik zal zeker de aandachtspunten onder de attentie van de eigenaar brengen om te kijken of ook de minpunten van de locatie pluspunten kunnen worden.

4
Timmermans

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Ema)

 

Zoals altijd snelle en goede ondersteuning vanuit Italian Residence. En dit niet alleen van 9 tot 17 uur.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Timmermans, dank voor de mooie woorden en de fantastische recensie op dit heerlijk huis, zal de eigenaar ook fijn vinden om mee te krijgen.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Los-Fanti)

 

Weer prima service, snel en vriendelijk!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank Fam Berends, een fijne reactie en we zullen jullie mooie woorden ook doorspelen nar de eigenaar.

5
Fam. Berends

Geplaatst op: 27-08-2021 (Eco-Tor)

 

Service van Italian Residence was weer prima. Vriendelijk en snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, voor ook deze recensie en we zullen de verbeterpunten ook zeker aan de eigenaar melden, zodat het een nog mooier plekje gaat worden.

5
Familie Coebergh

Geplaatst op: 22-08-2021 (Los-Vino)

 

We hadden een zeer prettig contact met Italian Residence voor het vinden van een mooie agriturismo. Het was een drukke periode met boeken en al een paar keer hadden we net iets misgelopen. Er werd snel geschakeld met de eigenaar van de accommodatie en ook wij hoefden steeds niet lang te wachten op een antwoord. Ook bij speciale verzoeken werd er snel gereageerd, eigenlijk was alles mogelijk. Heel fijn en voor mijn gevoel ook heel persoonlijk.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve reactie, hier doen we het voor, geeft alle energie om er in 2022 ook weer voor te gaan. We proberen altijd dat stapje extra te doen, en het is altijd heerlijk om te horen, dat we aan de verwachtingen konden voldoen en jullie een fijne vakantie hebben gehad, hopelijk tot horens.

5
Hettinga

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Pian)

 

Italian residence geeft net het extra stukje informatie over de agriturismo wat fijn is. Snelle reactie op emails , overzicht van eventuele alternatieven etc.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de lieve recensie, dit soort recensies geeft ons veel positieve energie.

5
Smitskamp/ Redeker

Geplaatst op: 20-08-2021 (Inter-Tiglio)

 

Goede service

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we zullen jullie feedback doorgeven aan de eigenaar.

5
Fikenscher

Geplaatst op: 20-08-2021 (Los-Auro)

 

Snelle reactie altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Dan, we doen ons best snel en goed te werken.

5
Karin Smits-den Boer

Geplaatst op: 20-08-2021 (Elisa-Gina)

 

Fijne organisatie. Duidelijk in de communicatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden, we doen ons best:)

5
Smets Jan

Geplaatst op: 19-08-2021 (Vie-Tori)

 

De service was prima, op grond van een aantal criteria werd ons een mooi aantal huurmogelijkheden gepresenteerd, en voor het overige verliep alles heel correct

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank, heel fijn om te horen, dat uit de selectie, jullie droom villa gevonden werd.

5
Floor Lottman

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Rena)

 

Goede communicatie, snelle reactie op vragen. Fijn contact!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Floor, fijn dat alles zo goed is bevallen, hopelijk tot horens.

5
ellen l

Geplaatst op: 19-08-2021 (Los-Edoa)

 

Snelle reactie van Italian Residence op al onze vragen. Toen we na onze geboekte week onverwacht last minute dus met spoed een ander huis zochten heeft Italian Residence zich enorm ingespannen om iets passends te zoeken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ellen, wat heerlijk te horen dat jullie ook hebben genoten van een van mijn favorieten en dat ik last minuut, vanwege een annulering, deze top locatie kon scoren.

5
Martijn Van Schelven

Geplaatst op: 19-08-2021 (Vip-Col)

 

Uitstekende begeleiding en ruim assortiment aan beschikbare huizen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor he mooie compliment, we doen ons best en fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt

5
Regina Gielmich

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Lente)

 

Zoals elk jaar weer superservice bij het zoeken naar een huis zowel op de site als buiten de site om. Daarom komen wij ook elk jaar weer terug. Zelfs in het weekend geeft Marianne nog antwoord per mail.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een enorm lieve reactie, jullie zijn al jaren zeer gewaardeerd klanten en ik ben blij dat ik wederom, de kers op de taart gevonden heb, ook al was de weg wel een uitdaging.

5
Mensinga

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Ferre)

 

We zijn erg goed geholpen door Italian Residence, als er door ons gemaild werd met vragen hadden we meestal binnen een half uur al een reactie, er werd goed meegedacht.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het compliment en jullie zeer waardevolle recensie, we gaan hier zeker mee naar de eigenaar om jullie feedback met hen te delen.

4
Lianne ten Pas

Geplaatst op: 19-08-2021 (Inter-Cerre)

 

Zakelijk direct Informatief goed Prettige website Helaas was de reserving van bed en badlinnen niet goed doorgekomen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer, dat de informatie van het linnen niet goed was doorgekomen, we gaan dit nakijken, om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ook zullen we de feedback delen met de eigenaar delen om zo e.e.a. te kunnen verbeteren.

5
Christel Mijers

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Via)

 

Goede service van Marianne, ondanks dat we soms moesten wachten omdat men in Italie wat langzamer reageert! Ook toen er wat onduidelijkheid en stress was over waar de honden konden slapen reageerde Marianne snel en pragmatisch.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Christel, Ik was blij dat ik het honden drama enigszins heb kunnen oplossen. Italiaanse eigenaren begrijpen vaak niet dat wij Nederlanders anders met onze dieren omgaan en een kennel buiten voor ons geen diervriendelijke optie is. Ik ben blij dat na jullie telefoontje ter plaatse, we samen tot een oplossing zijn kunnen komen en de vakantie in dit heerlijke huis kon beginnen.

4
dream ucy

Geplaatst op: 19-08-2021 (Dream-Ucy)

 

alle nodige vragen werden zeer snel beantwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie recensie en fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben.

5
Sonja Bouwkamp

Geplaatst op: 14-08-2021 (Vip-Col)

 

Prima service! Snelle reacties! Nogmaals we hebben het erg naar onze zin gehad zowel door jullie hulp/advies alsmede door de accommodatie zelf

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de recensie, fijn dat jullie zo genoten hebben.

3
Lago-Ligrico

Geplaatst op: 09-08-2021 (Lago-Ligrico)

 

Snelle reacties voorafgaand aan de reis. Tijdens het verblijf niet nodig gehad en direct contact met de tussenpersoon op locatie gehad als dit nodig was.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor het mooie commentaar, het cijfer 3 correspondeert niet helemaal, met de tevreden reactie, maar het gaat uiteindelijk om de beleving. Want ik ben heel blij, dat jullie tevreden waren over onze service en de snelheid daarvan, hopelijk tot horens.

4
Mirko Mensink

Geplaatst op: 08-08-2021 (Los-Onter)

 

Soms wat onduidelijke en geïrriteerde communicatie op normale vragen. Aanbod van locaties erg goed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft, ik heb het mail verkeer erop nagekeken en kon dit nergens terug vinden, wij antwoorden, zo vriendelijk en uitgebreid mogelijk, zelfs in enorme drukte en hectiek en altijd binnen 24 uur. Wij krijgen hier dan ook veel complimenten over. Maar excuus als in uw geval hier iets mis in is gegaan.

4
Geheniau

Geplaatst op: 08-08-2021 (Inter-Occi)

 

Goed geholpen met reservering huis

 


2020

4
kooij

Geplaatst op: 12-10-2020 (Algemene reactie)

 

De service die italian Residence geeft is Pro-actief en ze zeggen waar ze voor staan. Mocht er dan uberhaupt probleempjes zijn, zijn ze zeer makelijk te bereiken en lossen het voor je op.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie enorm bedankt, we werken hard in deze moeilijke tijden en een compliment komt dan nog beter aan dan normaal, dank Marianne

5
MM Kroese

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

Er wordt altijd constructief meegedacht om tot een goede keuze te komen. Als klant voel je je serieus genomen, je bent een mens en geen nummer; de kleinschaligheid van Italian Residence helpt daarbij. Heel fijn is dat er altijd heel snel gereageerd wordt op een vraag. Dit jaar, in Coronatijd hebben ze extra veel moeite gedaan om ons te helpen aan een passende accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie dank jullie wel, het was voor ons een heel moeilijk jaar, maar dit soort reacties, maken het de moeite waard.

4
Peter Kips

Geplaatst op: 14-09-2020 (Algemene reactie)

 

heel goede service en heel behulpzaam

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie uitgebreide reactie, heel behulpzaam en we zullen zeker de verbeter punten doorgeven aan de eigenaar, dit helpt om het huis in de toekomst te verbeteren.

5
ben nietvelt

Geplaatst op: 13-08-2020 (Algemene reactie)

 

Niets op aan te merken,snelle en correcte antwoorden bij vragen over reservering. Alles duidelijk en zeer goed geregeld bij boeking van onze vakantie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ben, wat een lieve reactie bedankt, het is altijd goed om te horen dat onze inzet op prijs gesteld wordt. Fijn dat jullie zo genoten hebben van het huis, dank dat jullie ook de verbeterpunten hebben doorgegeven, wij gaan dat meteen doorgeven aan de eigenaar.

5
Han Kleijn

Geplaatst op: 12-08-2020 (Algemene reactie)

 

Begeleiding was uitstekend, vriendelijk snel en kundig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Han, Dank voor de mooie recensie, het is inderdaad vervelend dat veel eigenaren alleen Italiaans spreken. Mocht in de toekomst een keer lokaal iets gebeuren waarbij een vertaling nodig is, stuur een Appje, dan help ik op afstand graag mee. Ik spreek vloeiend Italiaans. Veel van de huizen liggen wat afgelegen, maar deze iets meer dan andere helaas. Hoop dat jullie toch een fijne vakantie hebben gehad.

5
Regina Fielmich

Geplaatst op: 12-08-2020 (Algemene reactie)

 

Zoals elk jaar weer goede service en hulp bij het zoeken en boeken van een huis.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Regina, wat leuk dat jullie het weer zo naar jullie zin gehad hebben

5
Axel Dees

Geplaatst op: 25-05-2020 (Algemene reactie)

 

Vanwege de coronacrisis waren wij genoodzaakt onze reservering voor een vakantiehuis in Toscane te annuleren. De betaling was al gedaan, maar Italian Residence heeft een zeer coulant aanbod voor ons weten te realiseren. We hebben 85% van het bedrag retour gekregen. Wij vinden dit heel klantvriendelijk, en dit is absoluut reden voor ons om terug te komen bij Italian Residence als we weer een vakantie naar Italië willen boeken. En laten we hopen dat dit niet lang hoeft te duren, want het is natuurlijk wel ontzettend jammer dat we deze meivakantie niet hebben kunnen genieten van de Toscaanse heuvels en de Italiaanse zon!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Axel, wat lief, ik heb de recensie pas zojuist gezien, niet meer gekeken, want zonder klanten, dacht ik geen recensies, maar daar vergiste ik mij in, il stel dit bijzonder op prijs, nogmaals dank.

5
Korteweg

Geplaatst op: 12-08-2020 (Los-Fanti)

 

Door de Coronacrisis konden we op het allerlaatste moment niet in het huis dat we oorspronkelijk hadden gekozen terecht en raadde Marianne dit huis aan. We kregen zelfs ook nog wat korting en huis was echt super!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie, dankjewel, zo heerlijk om te horen dat ondanks dat het gekozen huis een probleem gaf vanwege Corona, wij een misschien zelfs nog mooier alternatief konden bieden en jullie uiteindelijk genoten van een heerlijke vakantie

4
Familie Gunnink

Geplaatst op: 14-09-2020 (Love-Moni)

 

Snelle reactie op vragen

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn te horen dat jullie het naar jullie zin gehad hebben en we zullen de feedback ook doorgeven aan de eigenaar sturen.

5
Albert-Jan Sluis

Geplaatst op: 12-08-2020 (Inter-Grano)

 

Prachtige vakantiehuizen! Fijne, persoonlijke service. Altijd snel antwoord op vragen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Albert-Jan, dank voor je mooie woorden en wij zullen zeker alle tips m.b.t. het huis doorgeven aan de eigenaar zodat hij de verbeterpunten op kan pakken, nogmaals dank, Marianne

4
M.A. Zoutewelle

Geplaatst op: 14-09-2020 (Verdi-Cerro)

 

prima service en er wordt op mail snel gereageerd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, dit is altijd heel waardevol, we zullen jullie verbeter punten ook zeker doorgeven aan de eigenar.

4
Dirk Jan

Geplaatst op: 19-08-2020 (Inter-Laia)

 

Dank

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Dirk-Jan Jammer dat de inter-laia wat tegen viel, het zwembad wat klein. Maar op de website stonden de maten van het zwembad vermeld en zo ook dat er geen airco was. De huizen zo dicht bij het strand hebben zelden grote zwembaden, zeker in die prijsklasse, helaas. Smoezelig mag inderdaad niet en bedden moeten ook ok zijn. Helaas zul je weinig sleutelbewaarders treffen die iets anders spreken dan Italiaans, er is geen land waar ze zo slecht hun talen spreken. Hoop toch dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Pian)

 

Uitstekend en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Emil, Hartelijk dank voor de mooie recensie, we zullen jullie mooie woorden ook aan de eigenaar doorgeven.

5
Emil van Haaren

Geplaatst op: 15-08-2020 (Los-Focc)

 

Uitstekende en snelle service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de mooie woorden en fijn dat jullie zo goede vakantie hebben gehad, hopelijk tot horens.

5
H. Teegelbeckers

Geplaatst op: 14-08-2020 (Los-Fano)

 

Wij hadden onverwachts onze vakantie in Kroatië om moeten zetten naar een locatie in Italië. Via de Italien Residence site zagen we dat de locatie "villa Stefano" aan het Idromeer nog vrij was. Het contact met de organisatie verliep vlot en goed. Het was allemaal snel geregeld!

 

Antwoord van Italian Residence :
Heerlijk om te horen dat alles toch uiteindelijk zo goed is afgelopen en dat wij hebben kunnen assisteren hierin.

4
Tamara Van Gend-Benjamins

Geplaatst op: 13-08-2020 (Inter-Remma)

 

Goede service, snelle reacties op mail en veel meedenken voor alternatieven en oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Tamara, Ik ben blij dat (omdat ik wel Italiaans spreek), ik samen met de receptie/eigenaar, het toch nog voor elkaar heb gekregen, 2 appartementen bij elkaar te vinden. Want zoals ik bij de boeking al aangaf, kunnen wij het aanvragen, maar is het geen recht. Helaas bleek dat jullie vrienden een goedkopere/eenvoudiger versie had geboekt en om bij elkaar te zitten, jullie dus naar een mindere kwaliteit moesten verhuizen. Met betrekking tot de tennisrackets Helaas komt het de laatste jaren steeds vaker voor dat rackets niet meer aanwezig zijn, omdat mensen er zo slecht mee omgaan, dat ze bijna wekelijks vervangen moeten worden helaas. Vervelend van de fietsen, dat is niet netjes, maar gebeurt helaas en zeker in het hoogseizoen, volgende keer mag je best mailen, ik heb veel contacten overal en spreek vloeiend Italiaans en wil graag helpen in dit soort situaties.

5
Charlotte vd Ancker

Geplaatst op: 12-08-2020 (Tusca-Uliv)

 

Prima! Betrokken en behulpzaam. Reageert snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Charlotte, fijn dat jullie zo genoten hebben en alles goed verzorgd was, hartelijk dank dat jullie dit met ons wilde delen.

4
T.k. Olof

Geplaatst op: 12-08-2020 (Los-Tino)

 

Wij ervaarden jullie service als zeer prettig, echter 1 puntje van kritiek: elf katten kan je niet wegschrijven alszijnde “wat kleine huisdieren”

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Trinka, wij afhankelijk van de informatie die eigenaren geven en de jaarlijkse update daarvan, 2 katten worden er zo 6 als je niet uitkijkt, we hebben het aangepast op de website. Als jullie volgend jaar helpen herinneren dat er een allergie voor katten is, vragen we het speciaal voor jullie na, hoe de toestand er op dat moment voor staat.

2019

5
susanne geerts

Geplaatst op: 21-08-2019 (Algemene reactie)

 

Toen wij een huis zochten voor de zomervakantie en op de website van Italian Residence belandden, kreeg ik al snel een goed contact met Marianne. Ik gaf aan wat ik ongeveer zocht en zij heeft echt goed geholpen met het zoeken en het uiteindelijke kiezen van de villa. Het huis was precies wat we voor ogen hadden en we hebben het daar ook ontzettend fijn gehad.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Susanne, Enorm bedankt voor de lieve feedback en ik was blij voor jullie en niet te vergeten voor de 2 leukste hondjes ever #TheDutchPugSisters een heerlijke plek te vinden ( in dit geval zelfs buiten onze website om) waar iedereen zich heeft kunnen dompelen in een dolce fa niente, waar jullie hopelijk veel positieve energie hebben kunnen opdoen. Nogmaals dank voor de mooie woorden en hopelijk tot horens. Marianne

5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 19-08-2019 (Tusca-Ole)

 

Wederom gekozen voor jullie reisbureau omdat wij jullie de beste vinden. Wat een geweldige service. Niks is teveel gevraagd en overal krijg je duidelijk en snel antwoord op. Jullie gaan net zo lang door met jullie service tot er een geweldige match wordt gevonden. Super bedankt weer en een pluim voor jullie allemaal. Het is jullie gegund.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Schoenmakers, Enorm bedankt voor de lieve woorden. Reacties als deze zijn, waarom ik ruim 25 jaar geleden dit werk begonnen ben. Het geeft een enorme positieve energie en boost aan onze inzet en maakt al het harde werk meer dan waard. Mensen mooie vakantie bezorgen, is echt het mooiste beroep dat er is en reactie zoals deze, doet ons zo veel goed en maakt het alles waard.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Hou-Cord)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat het tweede huis ook spot-on was.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Hou-Cala)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Vera, we worden hier helemaal verlegen van wat een heerlijke reactie. We proberen alles tot in de puntjes te verzorgen, maar het is altijd heerlijk om te horen dat het gelukt is. Fijn dat jullie het weer zo naar jullie zin gehad hebben.

5
Familie van der Weide

Geplaatst op: 10-09-2019 (Eco-Rino)

 

Vanaf het allereerste begin prima contacten, snelle reactie op onze vragen. Op basis van onze wensen kregen we diverse mooie locaties aangeboden. Top!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie lieve reactie dat doet altijd heel goed en maakt al het harde werken waard. We zullen de eigenaar ook complimenteren met zijn goede zorg

5
Fam. Mulder

Geplaatst op: 09-09-2019 (Verdi-Pozzu)

 

Ruime selectie mogelijkheid op de website. Snelle reactie op vragen. Helemaal prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Mulder Bedankt voor de mooie woorden, altijd heerlijk om te horen dat wij het goed gedaan hebben en de klant daardoor een hele fijne vakantie heeft gehad, hopelijk tot horens.

5
Hanneke IJsselstein

Geplaatst op: 09-09-2019 (Abv-Torri)

 

Annulering in 2018 vanwege gezondheid en opnieuw mogen boeken in 2019 zonder extra kosten werd goed door Italian Residence ondersteund. Nog steeds blij verrast dat ik van eigenaar in 2019 gratis terug mocht komen

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben, na alle tegenslagen verleden jaar en blij dat ik heb kunnen helpen de boeking een jaar door te schuiven, toen de gezondheid een vakantie in 2018 niet toeliet.

5
Hulsman

Geplaatst op: 26-08-2019 (Vie-Acco)

 

Een ontzettend snelle en persoonlijke service. Ik kende de site niet en wist niet wat te verwachten. Maar wij zijn ongelofelijk tevreden en zullen in de toekomst zeker weer gebruiken van Italian Residence!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve recensie, enorm bedankt voor de mooie woorden, ik zie jullie graag terug in de nabije toekomst. Marianne

5
Ann Berteele

Geplaatst op: 24-08-2019 (Lago-Magoasi)

 

Zeer goede website, uitgebreide en correcte info, heel vlotte afhandeling van de reservering. Geen vraag is te veel, vragen worden ernstig genomen en alle moeite wordt gedaan om tegemoet te komen aan vragen van de gasten. Ook de contactpersoon van Italian Residence ter plaatse hielp ons zeer zorgvuldig op weg op de plaats van bestemming te bereiken. Zalig gewoon.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ann, wat een leuke motiverende recensie en fijn dat onze inzet gewaardeerd is en die van onze lokale mensen, ook niet altijd onmisbaar. Dank voor de feedback van het huis, we gaan ook doorspelen aan de eigenaar dat buiten de Prosecco bij aankomst een goed werkende hor ook het vakantiegevoel verhogen:).

5
P.Schuringa

Geplaatst op: 22-08-2019 (Los-Boma)

 

Super professionele, kundige begeleiding, zoals we gewend zijn bij Italian Residence!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie weer, hier doen we het voor, tevreden klanten die ook nog een heerlijke vakantie hebben gehad, bedankt voor deze lieve feedback.

5
Maaike Alma

Geplaatst op: 21-08-2019 (Dream-Cinz)

 

Afgelopen jaar voor de 4e keer een vakantiehuisje geboekt via Italian Residence. Ben vooral onder de indruk van de tomeloze energie/enthousiasme die de medewerkers inzetten om het juiste huis voor ons te vinden (en dat op hele korte termijn).

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een mooie woorden, dank jullie wel. Hier doen we het voor. Zo fijn om de juiste locatie te vinden die past bij de klant en dat lijkt hier gelukt, hopelijk tot horens.

5
Fam Leeuwenhoek

Geplaatst op: 18-08-2019 (Hou-Golf)

 

Alles top geregeld. Verstand van zaken en voor ons een prachtig vakantiehuis gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Leeuwenhoek, Dank voor het compliment. Wat heerlijk om te horen, dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben in de hou-golf. Ik ben er zelf ook geweest en vond huis en regio ook heerlijk.

5
Marlies Boomsma

Geplaatst op: 20-09-2019 (Verdi-Vera)

 

Vond het heel fijn communiceren met jullie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marlies, Hartelijk dank voor jullie mooie feedback. We zullen de feedback ook doorgeven aan Italia en hopelijk tot horens in de toekomst

4
Iris de Vries

Geplaatst op: 14-09-2019 (Verdi-Gina)

 

Wij kregen snel antwoord op onze vragen en de reisbescheiden kwamen op tijd en netjes verzorgd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de zinvolle feedback, we zullen in samenspraak met de eigenaar, de informatie op de website aanpassen

4
H. Wagemans

Geplaatst op: 11-09-2019 (Lago-Magoasi)

 

Goede service, bij mailverkeer altijd op korte termijn antwoord op je vraag. Goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Wagemans, hartelijk dank voor de zinvolle feedback. We zullen e.e.a. ook terug koppelen naar Italië.

5
E.J. Slot-Rebel

Geplaatst op: 11-09-2019 (Lago-Magsomi)

 

Snelle en goede service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Dank voor de zinvolle feedback, we zullen e.e.a ook zeker doorspelen naar Italië.

4
Matthijs van Gaalen

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Leno)

 

Boeken, instructies, betaling gaat prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, we zullen de eigenaar ook doorgeven dat jullie het enorm naar jullie zin gehad hebben.

4
Fam. van Kooi

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Leno)

 

Het tweede jaar dat we via Italian Residence hebben geboekt. Wederom een goede afhandeling van de boeking. Communicatie per e-mail komt soms wat kortaf over. Dit zou wat vriendelijker / hartelijker mogen. Doet verder niets af aan de service en kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie feedback altijd heel gewaardeerd. Helaas moeten we een deel van de mails om alles snel en goed te laten verlopen, met standaard mails versturen. We zullen kijken of we die in een nog vriendelijker toon kunnen aanpassen. We zullen ook de feedback aan de eigenaar doorgeven.

5
Lemans

Geplaatst op: 10-09-2019 (Los-Sale)

 

Prima service, snelle reactie, fijn contact.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie feedback en de mooie woorden voor de eigenaar, we zullen het doorgeven aan ze.

4
Marion

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Sina)

 

We hebben genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en de landelijke omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, we zullen ook de eigenaar op de hoogte te brengen. Klopt dat strak en modern niet echt de smaak van een Italiaan zijn.

5
Bart Cornelissen

Geplaatst op: 09-09-2019 (Tusca-Odin)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Cornelissen fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van het huis dat we voor jullie gevonden hebben.

5
Westerhout

Geplaatst op: 09-09-2019 (Los-Olli)

 

Wederom super geholpen met een last minute boeking

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Westerhout dank voor de mooie woorden. We zullen samen met de eigenaar kijken of er iets aan de privacy te doen is.

5
De smijter nathalie

Geplaatst op: 06-09-2019 (Verdi-Tier)

 

Zeeeeer goed . Op alle vragen kregen we snel antwoord.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de bijzonder vriendelijke woorden en fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben.

5
Paantjens

Geplaatst op: 21-08-2019 (Los-Edoa)

 

Prima service. Vragen worden snel beantwoord en de informatievoorziening is prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Paantjes, Hartelijk dank voor de mooie woorden, fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben in het heerlijke los-edoa ook een van mijn favorieten, hopelijk tot horens.

4
Ton Tuinier

Geplaatst op: 21-08-2019 (Hou-Cord)

 

Prima zoals altijd.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ton, fijn dat we weer een mooi huis hebben kunnen vinden jullie. We zijn al weer druk bezig om voor jullie speciale event volgend jaar, het ultieme vakantiehuis te vinden.

4
Marielle de Louw

Geplaatst op: 21-08-2019 (Vie-Lino)

 

Snelle response tijd op email en het huis dat door jullie werd aangedragen, was geweldig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marielle, Hartelijk dank voor de mooie woorden en we zullen jullie complimenten zeker ook doorgeven aan Rosanne en haar team

4
Jan Vandenberghe

Geplaatst op: 21-08-2019 (Los-Fanti)

 

Italian Residences als organisatie is correct en werkt heel snel en efficient. Onmiddellijke respons om emails vragen en betalinsgbevestigingen. Zeker een aanrader.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, fijn om te horen, dat zowel onze service als de locatie een schot in de roos waren.

4
J.Boogaard

Geplaatst op: 11-08-2019 (Los-Godi)

 

Prima service: informatief en snelle reactie op vragen van onze kant over de accommodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat jullie fijne vakantie hebben gehad en de locatie helemaal naar tevredenheid

3
de Jong

Geplaatst op: 24-08-2019 (Los-Cast)

 

Italian Residence stuurde eerst een incomplete bevestiging, maar herstelde dit na een telefoontje snel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. de Jong, Wat jammer dat we zo een slechte beoordeling krijgen naar aanleiding van één klein foutje, een incomplete bevestiging, ( dit kan voorkomen, de meisjes werken heel hard, sturen honderden bevestigingen, er kan altijd een klein foutje insluipen, een foutje dat, naar ik van u begreep ook nog snel was opgelost. We zullen nog meer ons best gaan doen foutloos te werken. Wel goed om te horen dat jullie uiteindelijk een fijne vakantie hebben gehad. Wifi is slecht door heel Italië en heeft niets te maken met goed of slecht modem, wij geven dit ook altijd aan in de reispapieren, verwacht geen wifi zoals in Nederland, dat gaat nergens gebeuren, het is de infrastructuur en vele bergen, die goed internet tegen houden helaas.

4
Dick stoop

Geplaatst op: 22-08-2019 (Lago-Ligrico)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Stoop, Goed om te horen dat u tevreden was over onze service. M.b.t. de toegangsweg. Vele huizen in Italia hebben een strada bianca om het huis te bereiken, Nederlanders zijn hier niet aan gewoon en sommige mensen hebben moeite met deze ongeasfalteerde wegen. Wij waarschuwen hiervoor in de tips die op onze website staan. Ligurië meer nog dan elders zijn veel van dit soort steile wegen. Bij dit huis staat het echter zelfs specifiek vermeld in de tekst: Let op! De villa is te bereiken via een steile helling. In de toekomst mocht u nog een keer naar Italië gaan, mijn tip, vraag ons/het reisbureau hiernaar en wij zullen hierin adviseren.

3
J.B. Pletting

Geplaatst op: 24-07-2019 (Los-Ailoa)

 

De algemene informatie vooraf vonden wij wat te uitgebreid en dus niet nodig.

 

Antwoord van Italian Residence :
Jammer om te horen, dat je ook te goed je best kan doen en dat in uw geval de informatie te uitgebreid was en jullie deze niet nodig vonden. De meeste mensen waarderen juist de uitgebreide informatie die een vakantie kan verrijken en gebruiken hiervan wat ze nodig hebben en laten de rest voor wat het is. Uw aanmerking op de badkamer, zullen we doorgeven aan de eigenaar.

4
Fam Sewkaransing,

Geplaatst op: 11-09-2019 (Inter-Zapi)

 

Prima. na wat heen en weer gemaild te hebben; hebben wij een mooi appartement gevonden, zelfs buiten de website om.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, blij dat jullie het naar jullie in gehad hebben

3
Frits en Marianne Neefe - Ivonne en Rene de Jong

Geplaatst op: 24-07-2019 (Eco-Loren)

 

Niet alles is goed gegaan. In oktober 2018 hebben wij het grote huis willen boeken, net als 5 jaar geleden. Helaas kon dit niet doorgaan, daar de eigenaar erin zou gaan wonen. Wat schetst onze verbazing als de woning verhuurd is aan Nederlanders. Nu blijkt dat de eigenaar van Los-Loren ook via andere boekingsites, boekingen doet. Ook zo via Booking.com die je makkelijk op het laatste moment kan afzeggen. Dit geeft voor ons geen stabiele houding ten opzichte van de mensen die graag willen huren bij Italian Residence. Al met al hebben wij wel een mooie vakantie gehad, al was het met de warmte wel prettiger geweest als wij een tuin hadden gehad, zoals wij graag wilden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Neefe, Jammer dat we niet verder zijn gekomen dan een 3, ondanks de vele appjes, die wij jullie al hadden verstuurd tijdens jullie vakantie met de uitleg, dat in oktober ten tijde van jullie boeking, de eigenaar het op dit moment enige huis met 2 slaapkamers en een tuin, dat jullie wilde huren al via booking.com had verhuurd en dat dit dus niet vrij was ten tijde van jullie boeking. Ongeveer een maand voor jullie aankomst, hebben de booking.com gasten geannuleerd en is het huis weer vrij in de verhuur gekomen. De eigenaar heeft er toen helaas niet aan gedacht, ons of jullie hier van op de hoogte te brengen en hij heeft het huis zelf verhuurd aan een ander Nederlands echtpaar. Hij heeft voor deze onachtzaamheid zijn excuus aangeboden. Italian Residence valt echter in dit geval niets te verwijten, wij hebben geprobeerd het door jullie aangevraagde huis te huren, de eigenaar geeft in oktober aan dat dit niet kan en biedt jullie een alternatief aan, dat hebben jullie genomen. Het is dan inderdaad heel zuur als mensen die later boeken, het betere appartement hebben, maar dat gebeurt helaas met eigenaren die ook met booking.com werken. Het heeft ook niet onze voorkeur dat sommige eigenaren dit doen, maar we kunnen het ze niet verbieden.

3
Groen

Geplaatst op: 13-08-2019 (Los-Hale)

 

In het begin hadden wij wat vragen en hadden we liever via de telefoon contact gehad dan alles via de mail.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Groen, ik heb het hele mail contact erop nagelezen en nergens een verzoek tot bellen kunnen vinden. Wij zijn echter wel een internet reisbureau en communicatie gaat bij ons per mail, meestal binnen een paar uur en altijd vergezeld van foto materiaal, dit kan echt niet telefonisch, ik heb de tijd nodig om een aanbod op maat te vinden en ik moet vaak zaken navragen in Italië, vragen die ik per omgaande ( zodra ik het antwoord krijg uit Italië, wat helaas wel eens op zich laat wachten ) beantwoord . Ik zoek voor iedereen persoonlijk een vakantie aanbod en neem de tijd om dit zo goed en uitgebreid mogelijk te doen en helaas lukt dat met telefonisch contact gewoon niet. Ook vinden wij het belangrijk om alle communicatie per mail te hebben, dat is veel makkelijker terug te zoeken op een later tijdstip. Vandaar de keuze alles per mail te doen. Ik ben blij dat mijn assistentie er ondanks de 3 wel voor gezorgd heeft dat u een hele fijne vakantie heeft gehad in los-hale

4
Marjolein Beekwilder

Geplaatst op: 09-08-2019 (Inter-Idro)

 

Jammer dat de voucer etc pas op de valreep binnen was en niet een week eerder zoals gevraagd. Het zou handig zijn als de officiele naam van de residentie op de site zou staan.

 

Antwoord van Italian Residence :
We hebben het even na gekeken, maar de voucher was bijna 3 weken voor vertrek naar u verstuurd ( niet echt op de valreep dus), in de voorwaarden staat 2 weken voor vertrek, sommige vouchers moeten uit Italië komen en moeten wij op wachten tot ze binnen zijn, kunnen ze dan gewoon niet versturen omdat we ze niet hebben. Het klopt dat wij met codes werken om direct boeken tegen te gaan, maar wij zijn ten aller tijde gaarne bereid extra recensies te verstrekken als de klant daarom vraagt.

4
Marc de Bruijn

Geplaatst op: 09-08-2019 (Amber-Anna)

 

Goed

 

Antwoord van Italian Residence :
Hatelijk dank

3
Elfriede Zwaan

Geplaatst op: 28-07-2019 (Eco-Rino)

 

Dwingende correspondentie en zelfs dwingende telefoontjes. Niet prettig

 

Antwoord van Italian Residence :
Jammer dat u onze service als dwingend heeft ervaren, dit is verre van onze bedoeling en hebben wij nog nooit eerder gehoord. Ik kan mij ook niet voorstellen dat u dwingende telefoontjes heeft ontvangen, daar vragen met betrekking tot het op tijd tekenen van de contracten en/of op tijd betalen, via een automatisch herinnering systeem verstuurd wordt en normaal gesproken nooit telefonisch afgehandeld. Wij bellen uitsluitend in heel dringende gevallen als er iets mis dreigt te gaan met de boeking en de klant niet reageert op onze mails. Nogmaals excuus als u onze voorzichtigheid en de zorg om alles zonder problemen te laten verlopen heeft ervaren als dwingend.

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 14-09-2019 (Lago-Magsomi)

 

De service van Italian Residence is helemaal geweldig! Zij denken op een hele fijne manier met je mee en de informatie die zij geven is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dat geldt ook voor de informatie en foto's op de website: geen onaangename verrassingen - wel aangename verrassingen. Wij blijven zeker van jullie service gebruik maken, zeer bedankt!

 

Antwoord van Italian Residence :
Heerlijk dat ook nummer 3 ook goed is bevallen, fijn dat jullie zo een heerlijke vakantie hebben gehad.

5
Ilse

Geplaatst op: 11-09-2019 (Verdi-Maes)

 

Zeer prettig contact met Italian Residence. We kregen altijd een snelle reactie op vragen en er werd goed met ons meegedacht. We zijn erg tevreden over de aangebode huizen en de service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ilse, Bedankt voor deze mooie terug koppeling en mooie woorden voor de eigenaar, die we zeker zullen doorspelen. Hopelijk tot horens.

4
Manders

Geplaatst op: 21-08-2019 (Dream-Uliv)

 

Duidelijke communicatie, papieren netjes op tijd. En vooral een mooi aanbod aan vakantiehuizen!

 


4
Anton Smulders

Geplaatst op: 24-07-2019 (Lago-Magsomi)

 

Service van Italian Residence was prima

 


4
G C Mathijssen

Geplaatst op: 24-07-2019 (Hou-Sul)

 

We zijn erg tevreden over ons appartement op de begane grond. Goed ingericht, schoon, aardige beheerder, mooie tuin en fijn zwembad. Het enige min punt vonden wij de drankenautomaat die tegeover ons terras stond. Om het kwartier sloeg de koeling aan die dan zeker 5 minuten aan bleef met veel geluid. Dat was erg hinderlijk als je buiten zat. Ons advies: zet zo'n koelapparaat beneden bij de ingang van het kantoor. Niemand die er dan last van heeft.

 

Antwoord van Italian Residence :
Goed om te horen dat de locatie naar wens is geweest

5
Familie van de Meent

Geplaatst op: 17-06-2019 (Verdi-Conta)

 

Uitstekende service.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam v.d. Meent, Fijn om te horen dat jullie het naar jullie zin gehad hebben en helaal gelijk wat betreft de receptie, als je een receptie hebt, moet je zorgen dat die minimaal een paar uur per dag bemand is. Ook is een cursus Engels eigenlijk geen luxe. Ik zal de eigenaar er zeker op aanspreken. Het is trouwens altijd mogelijk Italian Residence te bellen, wij leveren ook graag hulp ter plaatse.

3
Betty Potman

Geplaatst op: 13-06-2019 (Los-Hale)

 

Vriendelijk, hulpvaardig

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie reactie op Los-Hale, we hebben niet eerder reactie op de weg gehad, ik heb er zelf ook gezeten en hier geen last van ondervonden. Heel vervelend dat jullie hier last van ondervonden hebben. Het internet is een bekend probleem eigenlijk bijna overal in Italië en niet locatie afhankelijk helaas. Ik zal wel vragen of het mogelijk is om een versterker te plaatsen zodat wifi breder te ontvangen is.

5
E.R.Visser

Geplaatst op: 12-06-2019 (Verdi-Trer)

 

Prima service en duidelijke aanwijzingen over de accomodatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Fijn dat jullie het ook hier naar jullie zin gehad hebben.

4
Judith Marechal

Geplaatst op: 12-06-2019 (Los-Hale)

 

Snelle reacties op vragen, prima behandeling van de aanvraag

 

Antwoord van Italian Residence :
Hieronder, treft u het antwoord van de eigenaar, zij maar ook wij vinden het enorm jammer, dat u ter plaatse niet even contact heeft opgenomen, kost een paar minuten en kan een heleboel ergernis voorkomen. Een appje naar Italian Residence of een gesprekje met de eigenaar was genoeg geweest, om een en ander aan te pakken. Missende of niet goed werkende zaken, zijn ook met één appje naar ons of één vraag aan eigenaar opgelost. Ondanks dat het appartement waar u liever had willen zitten, in een andere prijscategorie zat, was een switch wel mogelijk geweest als u dit gewoon even kenbaar had gemaakt ter plaatse, eigenaren hebben nooit enige indicatie van u gehad, dat u niet tevreden was en wilde verhuizen. Dear Partner, the guests were very happy with everything, they didn’t complain about anything! Could tell us that the appartment was not to their liking, we if we had known, would have found a solution.... They saw the appartment Veliero, but not said they wanted to change, the appartment was avaible and could change, they could have changed the appartment without problems ... I’m sorry! only should have asked. The appartment Veliero is an higher category than the Grecale. I’m sorry it’s the first time we’ve received a bad revieuw.

5
Marly Janssen

Geplaatst op: 07-04-2019 (Los-Ema)

 

Bedankt Marianne, voor de prettigesamenwerking

 


2018

5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Los-Focc)

 

Perfect. We komen telkens weer bij jullie als we naar Italië willen. Jullie hulp bij het zoeken van een locatie is super. Afgelopen 15 jaar op prachtige locaties gezeten waar we het nog steeds over hebben. Dus dank voor alle mooie vakantie herinneringen van Italië .

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve woorden, enorm bedankt, hoop in de toekomst het nog te kunnen gaan overtroeven. Ik zal ook zeker de eigenaar doorgeven dat jullie tevreden waren. Groetjes Marianne

5
Familie Opsomer

Geplaatst op: 13-09-2018 (Los-Nesi)

 

In onze zoektocht naar een geschikte agriturismo in Toscane hebben de mensen van Italian residence ons perfect geholpen. Het was nooit lang wachten op een reactie en alle info werd tijdig en correct gegeven. Ter plaatse bleek ook alles te kloppen zoals omschreven, dit zorgede voor een ontspannen begin van de vakantie. Ik kan dan ook Italian residence ten zeerste aanbevelen!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Opsomer, Dank voor de bijzonder lieve reactie. Het is altijd heerlijk om te horen dat we het goed gedaan hebben, dat geeft veel positieve energie. Wat betreft de tips ter verbetering voor de locatie, deze zullen wij zeker met de eigenaar bespreken en we gaan ervan uit dat ze e.e.a. oplossen, zodat het helemaal perfect wordt.

5
Bart Tonnelier

Geplaatst op: 01-09-2018 (Verdi-Dolce)

 

Goede service van het Italian Residence team - ze hebben actief mee gezocht naar een geschikt huis voor onze groep van 27 personen. We kregen onmiddellijk reactie op onze vragen en zelfs nog heel laat 's avonds. Top team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Is toch altijd best een uitdaging om iets moois te vinden voor zo een grote groep. We zullen ook zeker jullie op en aanmerkingen m.b.t. het huis doorgeven aan de eigenaar, daar zullen ze zeker ook wat aan hebben.

5
De clercq karel

Geplaatst op: 02-08-2018 (Verdi-Cerro)

 

Nadat onze vakantie startte in mineur in een bouwvallig huis gehuurd via een andere organisatie, ben ik op het web beginnen surfen en kwam ik Marianne van Italian Residence tegen! op zaterdag binnen een halve dag vond Marianne een superhuis voor ons en redde zo onze vakantie. Super bedankt.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Karel, Dit zijn de mooiste reacties, wat dreigt een horror vakantie te gaan worden, snel om te draaien naar een heerlijke welverdiende vakantie waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Daar worden jullie blij van, maar wij zeker ook!

5
Lieftink

Geplaatst op: 03-08-2018 (Los-Saro)

 

Wat n fijne service! Ik geef mijn wensen door en vervolgens rolt daar vanuit italianresidence een huisje uit wat precies aan al mijn wensen voldoet! Fantastisch! Dat scheelt mij uren zoeken op het internet!!!

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk dat jullie zo een fijne vakantie gehad zijn, reacties zoals die van jullie maken dit werk zo leuk. Marianne

5
Ruud Röben

Geplaatst op: 11-09-2018 (Dream-Olli)

 

Zowel de boeking als de vragen die wij daarna stelden werden op snelle en doeltreffende wijze afgehandeld. Kortom, de service was prima.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide feedback, heel zijnvol voor eventuele volgende gasten, die precies zijn wat het huis te bieden heeft, dank dat jullie de tijd genomen hebben, dit te delen met ons.

5
Jan van Beek

Geplaatst op: 01-08-2018 (Dream-Rosa)

 

Uitstekende service verleend met de boeking en uitgebreide informatie ontvangen van de streek en een goede routebeschrijving. Top geregeld allemaal.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, fijn dat jullie de service als prettig hebben ervaren, we doen ons best en het is heel fijn dat het gewaardeerd wordt. Ook fijn dat het huis naar genoegen was. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot horens.

5
Van Schaik

Geplaatst op: 13-06-2018 (Eco-Loren)

 

Een fantaschtische boekingssite, goede bereikbaarheid en snelle reactie op mailcontact. Bij eventuele vragen denken ze mee in oplossingen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor deze mooie woorden.

5
Marrit van Alsté

Geplaatst op: 20-08-2018 (Verdi-Tab)

 

Zeer goede hulp bij het vinden van een vakantiehuis voor negen personen gehad. Toen we om advies vroegen kregen we een zeer snelle reactie per email (terwijl het al laat in de avond was) en stelde Marianne een huis voor dat nog niet op de website stond maar helemaal aan onze wensen wat betreft lokatie en aantal slaap- en badkamers voldeed. Zeer tevreden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Marrit, Dank voor de prachtige woorden en de bijzonder zinvolle feedback, we gaan e.e.a. nakijken en navragen bij de eigenaar en jullie complimenten doorgeven.

5
Familie Claeys

Geplaatst op: 08-08-2018 (Los-Pian)

 

Goeie service! Altijd leuk om hulp te krijgen in de zoektocht naar het ideale vakantiehuis. Eerst zelf wat zoeken en indien nodig krijg je een aantal voorstellen in je mailbox op basis van al je wensen en verwachtingen. Vervolgens tijdig de nodige documenten en richtlijnen toegestuurd gekregen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een lieve reactie en wat een mooie woorden, daar krijgen we veel positieve energie van, enorm bedankt. Heel erg bedankt voor de uitgebreide en zeer zinvolle feedback, we zullen jullie dank en verbeterpunten absoluut overbrengen aan Franca.

5
Hannes Bernoski

Geplaatst op: 01-08-2018 (Hou-Sul)

 

heel fijn hoe ze ons hebben geholpen om tot een juiste keuze te komen. was de eerst keer Italie en met 2 kids van 7 en 10 is het toch altijd een zoektocht

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke reactie, hier doen we het allemaal voor, dit zijn voor ons de krenten in de pap, enorm bedankt voor de lieve woorden en heerlijk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. Klanten als jullie zien we meer dan graag terug.

5
Jan Gilleir

Geplaatst op: 20-06-2018 (Los-Hale)

 

Snelle respons op al onze vragen. Efficiënte communicatie met persoonlijke toets. Degelijke documentatie over de streek en bezienswaardigheden. meegeleverd. Organisatie komt heel betrouwbaar over.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Jan, Hartelijk dank voor de lovende kritiek, altijd goe om te horen dat we goed bezig zijn. Ik zal de eigenaar doorgeven, dat jullie genoten hebben van de vakantie. Met vriendelijke groet, Marianne

5
Kessels

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Erra)

 

Hoewel we deze keer weinig hulp nodig hadden was het voor ons vanzelfsprekend dat we onze vakantie bij Italian Residence gingen boeken. De mooiste plekken , mooie accommodaties en meestal nèt uit de drukte. Alles binnen handbereik maar 's nachts lekker rustig slapen met de ramen open!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, voor de mooie woorden, is altijd heerlijk om te horen, dat het harde werken loont en je klanten een mooie vakantie heb bezorgd. Cinque Terre is inderdaad een plaatje en met de fiets, wauh, doe ik jullie niet na.

4
Marijtje

Geplaatst op: 17-05-2018 (Verdi-Mace)

 

Goede communicatie, fijn om ook extra's zoals babybedjes of lokale kok te regelen. Waren tevreden!

 


5
Maaike Alma

Geplaatst op: 28-08-2018 (Los-Sini)

 

We hadden dit jaar vrij laat een aanvraag verstuurd voor een vakantiehuis, maar er werd volop meegezocht om tóch nog een geschikte locatie te vinden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Maaike, Bedankt voor je mooie woorden en we zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de eigenaar.

5
Van Cuyk

Geplaatst op: 05-08-2018 (Dream-Wanda)

 

Maken elke keer als we naar Italië gaan graag gebruik van jullie service. Wij hebben altijd erg mooie locaties. Dank jullie wel.

 

Antwoord van Italian Residence :
Altijd weer fijn om te horen dat we iets moois hebben kunnen vinden, ik ben het eens m.b.t. de ventilatoren, zoveel kost dat niet, ik ga dat en de matrassen zeker doorgeven aan de eigenaar, is hele waardevolle feedback.

4
Evelien Vos

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amber-Anna)

 

Snelle reactie per mail en advies bij keuze van geschikte bestemming en accommodatie.

 


5
Familie Fielmich

Geplaatst op: 23-08-2018 (Dream-Manu)

 

prima service zoals altijd

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt voor de uitgebreide feedback, fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben, ik geef het ook door aan de eigenaar.

5
Hans van Mourik

Geplaatst op: 22-05-2018 (Verdi-Aia)

 

Zeer goede en snelle service van het Italian Residence Team!

 


4
familie Bruno

Geplaatst op: 26-08-2018 (Verdi-Trer)

 

Alles goed geregeld met duidelijke informatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback, zeer waardevol en we zullen de complimenten ook aan de locatie doorgeven.

4
Sanne van der Meij

Geplaatst op: 16-05-2018 (Los-Valo)

 

Prima communicatie en advies op maat!

 


5
marianne

Geplaatst op: 29-08-2018 (Hou-Golf)

 

Voor ons de derde keer dat wij boek via Italian Residence en wederom tot volle tevredenheid!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor jullie zeer zinvolle reactie we zullen deze zeker aan de eigenaar doorgeven, zodat e.e.a. waar nodig verbeterd kan worden.

4
michiel meersschaert

Geplaatst op: 13-08-2018 (Amalfi-Peter)

 

Italian residence reageert snel en accuraat op alle vragen en verzuchtingen van haar klanten

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, we zullen uw opmerkingen zeker doorgeven aan de eigenaar, zodat zij e.e.a kunnen aanpassen.

4
familie Sluiter-de Haan

Geplaatst op: 28-08-2018 (Amber-Anna)

 

Alles goed geregeld

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de uitgebreide review over het huis, we zullen deze ook doorspelen aan de eigenaar.

3
Aura Forte-Clarinda

Geplaatst op: 11-09-2018 (Los-Iada)

 

Fijne service!

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback, dit helpt altijd onze site verbeteren en we hebben nu duidelijker op de website aangegeven dat de diverse gebouwen op het 18.000 ha grote landgoed 64 appartementen herbergen. We zullen ook doorgeven dat u de muziek als hinderlijk heft ervarem.

5
Erna vd Riet

Geplaatst op: 27-08-2018 (Los-Cast)

 

Top geregeld snelle reactie op onze vragen en goed meedenken

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie even de tijd hebben genomen, om door te geven dat jullie het naar jullie zin gehad hebben. Dank Marianne

4
Daphne Nauta

Geplaatst op: 28-08-2018 (Los-Icor)

 

Prima geholpen wederom.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback. De regio Liguria is inderdaad niet te vergelijken met de rustige Maremma. Alle locaties hier hebben minder ruimte, de grond is enorm duur, dus grote ruime tuinen, brede stranden zijn hier niet en rust zijn hier zeldzaam, als mensen het mij vragen zal ik dit altijd doorgeven, leuk maar druk, hangt ervan wat je zoekt. Sommige vinden dat drukkere toeristische juist heel leuk, zo ook het feit dat er meer Nederlanders zitten. De regio boven Pisa is heel veel privé strand, opgekocht, maar soms niet eens gebruikt door de eigenaren en in augustus geeft dat best veel problemen om dan een leuk strand te vinden daar en ben je vaak beter af bij het zwembad, in de in dit geval prachtige ruime tuin Wat betreft de kraan, heel vervelend, maar het is natuurlijk niet echt mogelijk als je op zaterdagavond aan komt, er op zondag iets kapot gaat om dit voor maandag te repareren, zelfs ik had niet kunnen helpen dit eerder dan maandag te laten repareren. Jammer dat het jullie is tegengevallen, we hebben veel klanten gehad die het er heerlijk vonden, mijn eigen zeer kritische dochter heeft hier met enorm veel plezier vakantie gevierd verleden jaar, maar zoveel mensen zoveel wensen, blijkt maar weer. In de toekomst misschien heel goed aangeven wat jullie zoeken en wat jullie belangrijk vinden. Ik wil graag helpen, maar soms is het moeilijk te raden wat de klant precies zoekt voor zijn vakantie.

4
van der meij

Geplaatst op: 25-08-2018 (Los-Cast)

 

prima service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de mooie review op het huis.

4
Brons

Geplaatst op: 20-08-2018 (Los-Sini)

 

Snel

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft gelijk, steeds meer locatie doen trouwerijen, helaas geven ze dit niet altijd aan ons door, we gaan volgend jaar alle eigenaren laten doorgeven of de locaties ook bruiloften verzorgen. We geven meestal wel aan hoeveel appartementen op de begane grond liggen en welke zich op de verdieping bevinden

3
Familie Wolfert

Geplaatst op: 16-07-2018 (Amalfi-Vera)

 

Prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Heel fijn dat u het zo naar uw zin gehad heeft en dat ook wij het prima gedaan hebben.

2017

5
Vera van der Linden

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Fanti)

 

In mei hebben wij voor de vierde keer van de geweldige service van Italian Residence gebruik mogen maken. De service is al die jaren van constante, zeer hoge kwaliteit. De snelheid van de reactie van Italian Residence is niet alleen buitengewoon hoog, maar is bovendien altijd zeer adequaat en betrouwbaar. Kortom: alleen maar lof! Nogmaals: heel veel dank, Marianne en team!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de meer dan lieve feedback. Al 4 jaar een van onze meest favoriete klanten. We zijn blij dat je de service waardeert en ik help je altijd graag met de zoektocht. Ook enorm bedankt voor de zeer waardevolle feedback met betrekking tot het huis, we gaan hier zeker ons voordeel mee doen. Als jullie weer richting Italië gaan, horen we jullie graag. Nogmaals bedankt, Marianne

5
Janzweerd

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Uliv)

 

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Italian Residence. De persoonlijke aanpak, het even checken en de korte lijnen spreken ons erg aan. Heel belangrijk is dat het altijd klopt met onze verwachtingen. De organisatie geeft een goed advies, ook bij navraag onze kant (wij zijn van de rust) adviseeert IR ons altijd goed, in de zin van "jullie kunnen beter dat huisje nemen omdat het daar rustig is" enz... Dus niet verwonderlijk dat wij al jaren gebruik maken van IR en het zeker kunnen aanbevelen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat een heerlijke recensie, daar kan ik zo weer een heel jaar mee voort. Ik doe dit al 20 jaar met passie en het is zo fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt en je het juiste huis bij de juiste mensen hebt kunnen vinden. Ik hoop nog jaren de mooiste huizen op de mooiste plekjes voor jullie te kunnen vinden. Marianne

4
Ed Nanlohij

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Na een stroeve aanloop, veel onduidelijkheden was de benodigde informatie voor vertrek van vakantie dik in orde. Tips voor de omgeving en zelfs wat vertaalde zinnen voor noodgevallen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat we de stroeve aanloop hebben kunnen gladstrijken voor de vakantie met bruikbare informatie. Nog fijner te horen dat de locatie helemaal naar genoegen was en de eigenaar nog steeds goed bezig is om het zijn gasten volledig naar de zin te maken. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Paul Verbeke

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Pogg)

 

Jullie organisatie loopt gesmeerd. Het is begrijpelijk dat niet alle informatie van alle huizen kan gecontroleerd worden. Er zaten alleen wat foutjes in de routebeschrijving en het telefoonnummer van de eigenaar.

 


4
Jonkman

Geplaatst op: 04-10-2017 (Hou-Sul)

 

goede, duidelijke site. Goede service.

 


4
Jaap van Rooden (Van Rooden / Hooghiemstra / Lagemaat 29/7

Geplaatst op: 20-12-2017 (Verdi-Maca)

 

Erg goed geholpen. Altijd snel antwoord op vragen en goed advies. Geeft een vertrouwd gevoel.

 


5
Jolanda Jansen

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ponti)

 

Heerlijk dat je zoveel mooie plaatsjes en accommodaties kan bewonderen op de site van Italian Residence. En het aanbod is groot en voor iedereen zit er wel wat bij. Met al je vragen kan je terecht bij Marianne en haar team. Mocht je het toch nog niet helemaal weten zijn zij bereid om andere opties aan te bieden! Gewoon super.

 


5
Fam.Noorthoek

Geplaatst op: 20-03-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Hele goede service tijdens het boeken van dit huis, voordat je op reis gaat krijg je genoeg info over de streek.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Noordhoek, Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben van deze mooie locatie in augustus 2016, excuus dat het systeem bij elke aanpassing ( een reactie van Marianne ) de datum aanpast en dus een foute plaatsing datum online zet i.p.v. september 2016 de datum van de reactie van de klant, helaas kunnen we de datum miet aanpassen in het systeem. Dank voor het geven van deze zeer vriendelijke reactie.

5
Kronenburg

Geplaatst op: 13-11-2017 (Verdi-Vall)

 

Zoals gewoon, eigenlijk, was alles tiptop geregeld en het huis wat we geboekt hadden was precies dat wat we verwachtten en meer nog...

 

Antwoord van Italian Residence :
Leuk dat jullie het weer naar jullie zin gehad hebben, hopelijk tot horens.

5
M. Schoenmakers

Geplaatst op: 04-10-2017 (Los-Ema)

 

Super service. Je geeft aan wat je zoekt en gelijk word er een aantal voorstellen gedaan. Ze zoeken net zo lang totdat je tevreden bent

 


3
Van Erven

Geplaatst op: 13-09-2017 (Algemene reactie)

 

prima

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor uw reactie. Marianne

5
cfm van lankveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Gabe)

 

prima

 


5
Bruninx Sophie

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Lara)

 

Jullie geven een zeer goede beschrijving en veel info voor afreis. Marche is inderdaad een mooie streek: prachtige landschappen, dicht bij de kust, veel variatie.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Sophie, Hartelijk dank voor jullie mooie feedbackt. Bedankt voor het doorgeven van de afbakening van het zwembad, we gaan het hier zeker met de eigenaar over hebben. Dit soort informatie helpt enorm, nogmaals dank. Marianne

4
UJC Bilstra

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Pozzu)

 

Alle ervaringen goed. Qua vinden adres heeft dochter dat via internet zelf gevonden.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam Bilstra, Hartelijk dank voor de feedback, hadden jullie de voucher met route beschrijving, met adressen en telefoon nummers niet ontvangen, die we voor vertrek stuurden. Het is namelijk niet de bedoeling dat klanten dit zelf moeten opzoeken, daar zijn wij voor, ik hoor graag als er iets mis zou zijn gegaan. Blij dat jullie ondanks de hitte een mooie vakantie gehad hebben en genoten van het prachtige uitzicht. Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Paggi)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Mariel, Wat heerlijk om te horen, wat een fijne reactie, hier doe ik het allemaal voor. Het is zo fijn als je hoort dat je hebt mee kunnen helpen aan een mooie vakantie. Hopelijk tot horens, Marianne

5
Mariel Hutten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Bruc)

 

Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
We zien jullie graag een keer terug om te helpen bij een volgende vakantie in Italië Marianne

5
Peter Menkveld

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service!

 


4
Amelita Maassen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Bagn)

 

De service is OK.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor de feedback, we zullen de eigenaren laten weten dat jullie enorm genoten hebben, fijn om te horen. Marianne

4
Mariken van Wijk

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Sul)

 

Leuke huizen gekregen op mijn vraag. Voldoende aanbod en keuze. Voldoende informatie over het huisje en de omgeving.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat we het goede aanbod naar jullie hebben kunnen vinden en jullie een fijne vakantie gehad hebben. Marianne

5
E. Daemen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Inter-Grosse)

 

Goede en snelle service

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, We zullen absoluut contact opnemen met de eigenaar en uw op en aanmerking doorgeven met de hoop dat zij hier wat mee gaan doen ter verbetering. Fijn dat jullie de tijd wilde nemen om dit te delen.

5
C. Kaspersen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Elb-Chiu)

 

Ok, geen problemen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, altijd heel belangrijke informatie als wij ongemakken ter plekken willen verbeteren. We zullen dit zeker doorspelen aan de eigenaar.

5
L. Smeets

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Perel)

 

Vragen omtrent de boeking of het huis werden netjes en tijdig beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dat de service uitstekend is te noemen. Bij een volgende trip naar Italie zal ik zeker weer gebruik maken van Italian Residence. Mvg, L. Smeets

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat heerlijk om te horen dat onze inzet gewaardeerd werd door jullie. Ook niet onbelangrijk is het feit dat jullie het huis als heerlijk hebben ervaren. Ik hoop in de toekomst als jullie weer naar Italië, dit te evenaren of zelfs verbeteren. Marianne

5
Thijs Sanders

Geplaatst op: 13-09-2017 (Hou-Golf)

 

Snel en goed geregeld.

 

Antwoord van Italian Residence :
Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het heerlijke huis aan de kust. Jullie op en aanmerkingen geven we absoluut door aan de eigenaar ter verbetering. Marianne

4
Helene Koenraad

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Leno)

 

Prima service, alles was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor jullie aardige feedback, fijn dat zowel als onze service als jullie vakantiehuis ( ook één van mijn favorieten) als prettig is ervaren. Marianne

4
Uppelschoten

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Sale)

 

Goede snelle service en prima huis gevonden via hun.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam. Uppelschoten, Hartelijk dank voor jullie aardige feedback, blij dat jullie tevreden waren over de service en over het huis, we zullen dat zeker doorgeven aan de eigenaar, hij zal dit meer dan waarderen, nogmaals dank. Marianne

4
maurice Strolenberg

Geplaatst op: 13-09-2017 (Amber-Euca)

 

snelle reactie en duidelijke communicatie. Soms is telefonisch contact echter prettiger om sneller tot een resultaat te komen.

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback. Dit helpt absoluut om de service te verbeteren. Maar daar het zoeken van de vakantiehuizen voor 95% bij mij ligt en ik vaak 100 tot 200 mails op een dag stuur, heb ik er voor gekozen om dit uitsluitend per mail te doen. Klanten willen namelijk allen terecht persoonlijk advies van mij omdat ik de huizen ken. Via internet kan ik op elk uur van de dag of nacht antwoorden en de tijd nemen om in alle rust e.e.a. te kunnen navragen in Italië en dan het beste aanbod aan de klant te kunnen sturen. Dat is de rede waarom we de aanvragen niet per telefoon afhandelen. Met betrekking tot het vakantiehuis, zal ik uw punten zeker aan het complex melden en vragen om de staat van het geheel te verbeteren.

4
Pieter van Adrichem

Geplaatst op: 13-09-2017 (Dream-Etty)

 

Dank voor de heldere communicatie en vlotte service van Italian Residence.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Pieter, Hartelijk dank voor jullie zeer zinvolle feedback. Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Goed om uw ervaring met betrekking tot het huis te te vernemen. Wij zullen de informatie ook gebruiken op de website. Nogmaals dank, Marianne

4
Romijn

Geplaatst op: 13-09-2017 (Los-Godi)

 

Prima Tip kunnen whatsapp/chat

 

Antwoord van Italian Residence :
Hartelijk dank voor jullie feedback, misschien is een chat wel een goede optie, ik ga er over nadenken. Fijn dat jullie genoten hebben van huis en uitzicht hebben genoten. Marianne

5
Hans Cuppen

Geplaatst op: 13-09-2017 (Verdi-Isab)

 

Italian Residence verleent adequate service. De reispapieren zijn op orde en worden tijdig verstrekt. We zouden in een volgende situatie zeker opnieuw van hen gebruik maken.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Hans, Enorm bedankt voor jullie bijzonder vriendelijke en uitgebreide feedback. Wij worden heel blij van het feit dat onze service als goed ervaren wordt. De feedback m.b.t. de woning is bijzonder uitgebreid en waardevol voor toekomstige klanten, enorm bedankt en hopelijk tot horens.Marianne

5
Fam Hutten

Geplaatst op: 21-08-2017 (Verdi-Bruc)

 

Beste Marianne e.a., We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch. De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad. Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

 


5
A. Tettero

Geplaatst op: 14-08-2017 (Los-Leno)

 

Een uitstekende service. Op al onze vragen werd snel gereageerd. Aan de hand van een aantal concrete vragen leverde Italian residence een top tien van beschikbare woningen. Daarbij tevens een gericht advies. Ook na de definitieve boeking werd er op onze vragen snel en adequaat gereageerd.

 


4
Leemans

Geplaatst op: 13-08-2017 (Elb-Luna)

 

Professionele afhandeling en behandelng van reservering.

 


5
Fam. Jolie

Geplaatst op: 12-07-2017 (Los-Ema)

 

Ook Italian residence super bedankt voor de fantastische organisatie. Jullie site beveel ik velen aan. Wij zijn echt super tevreden.

 

Antwoord van Italian Residence :

5
van den Boom

Geplaatst op: 25-06-2017 (Los-Ema)

 

nvt

 


4
familie Ten Napel

Geplaatst op: 16-05-2017 (Elb-Grot)

 

Het was heel prettig hoe Marianne met ons meedacht om voor ons gezin een goede plek te vinden op Elba!

 


2016

5
Robert Pouw

Geplaatst op: 07-12-2016 (Los-Gone)

 

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een prachtig huis in Toscane. Bedankt voor de hulp bij het uitzoeken van ons onderkomen. Volgende keer maken wij weer héél graag gebruik van jullie diensten.

 


5
Bart Dam

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Deze zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza geweest. We hebben een super verblijf gehad dankzij Marianne en haar team. . Marianne had leuke tips om de omgeving te verkennen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Al met al een zeer betrouwbaar reisbureau en met perfecte service! Een aanrader.

 


5
Esther de Graaf

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Faenza (Verdi-Trer) Medio juli 2016 hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten van Agriturismo Emilia Rogmagna Verdi-Trer. . Wat ons vooral is bijgebleven zijn de keer op keer heerlijke (Italiaanse) gerechten en de goede service vanuit Italian Residence. Een aanrader!

 


5
Elisabeth Ritzema

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Wij hebben afgelopen zomer een paar dagen heerlijk vakantie gevierd in Faenza bij Verdi-Tre. Van tevoren alle informatie netjes ontvangen via Italian Residence.

 


5
Birgit van Merkenstijn

Geplaatst op: 07-12-2016 (Verdi-Trer)

 

Zomer - juli 2016 - Faenza We hebben heerlijk genoten van de vakantie in Italië. Italian Residence had alles goed geregeld, we hadden folders met de juiste informatie en goede foto's van de locatie om alvast in de stemming te komen. Wanneer het nodig was, was er ook snelle service via de mail met Italian Residence.

 


5
Melisa

Geplaatst op: 23-10-2016 (Verdi-Trer)

 

Afgelopen zomer zijn we via Italian Residence naar Faenza afgereisd voor de bruiloft van een goede vriendin. En wat hebben we genoten! Het was een fantastische locatie – tussen de wijngaarden – voor een mooi en stijlvol huwelijksfeest. De service van Marianne en haar team was in één woord geweldig. Wij vonden ook het restaurant een echte aanrader. De mooie tuin, prima hotelkamers, heerlijke wijnen en het zwembad maakten het feest compleet. Top!

 


5
P.W. (Paul) van Gijzen

Geplaatst op: 07-10-2016 (Hou-Sul)

 

Wij hebben al zes jaar profijt van de uitstekende ondersteuning door Italian Residence. Hartelijk dank daarvoor!

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank, we gaan dit jaar zeker ook weer voor een mooie vakantie zorgen. Marianne

4
Van Loock

Geplaatst op: 06-10-2016 (Inter-Sett)

 

Alles was zoals beschreven in de reisdocumenten, we stonden niet voor verassingen.

 


5
Cristel en Evert de Graaf

Geplaatst op: 04-10-2016 (Verdi-Trer)

 

We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij de fantastische service en het creatieve meedenken van Italian Residence. Op aanraden van IR hebben we gekozen voor de prachtige locatie Verdi-Trer. Een heerlijke wijnboerderij in de buurt van Faenza, met alle voorzieningen die je kan wensen en vooral ook geweldig personeel! Zowel in de periode naar de bruiloft toe is veel uit handen genomen door zowel IR als door de mensen van Verdi-Trer. De dag zelf hebben we met volle teugen kunnen genieten doordat alles tot in de puntjes geregeld was! Het is duidelijk te merken dat de locatie ruime ervaring met het organiseren van bruiloften heeft. Alles liep op rolletjes, er was een romantische setting gecreëerd en al het personeel liep van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes met een brede glimlach rond om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was verrukkelijk en de wijn fantastisch! Alle gasten (inclusief wijzelf) hebben zo genoten dat iedereen met weemoed weer naar huis ging. Ik wil Italian Residence bedanken voor alle geweldige tips, het creatieve meedenken, het vertalen en alle hulp in de organisatie. Zonder jullie was deze week en vooral bijzondere dag nooit zo'n succes geworden!

 

Antwoord van Italian Residence :
Het was een feestje om deze bruiloft te organiseren, mede dankzij de geweldige follow-up van van VERDI-TRER een perfecte locatie met geweldig personeel.

5
Ben Nietvelt

Geplaatst op: 03-10-2016 (Dream-Ucy)

 

Zoals de vorige jaren een vlotte en correcte afhandeling

 


4
Marianne van der Meij

Geplaatst op: 29-09-2016 (Los-Cast)

 

De service van Italian Recidence was goed. Er staan veel mooie locaties op de site en de afhandeling van de boeking heel correct!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben. Goed dat jullie even laten weten m.b.t. de wasmachine. Ik ga direct even doorgeven, dat een wasmachine op locatie echt een must is. Zij mogen aan ons niet doorgeven dat er een wasmachine is, die blijkt niet te gebruiken te zijn.

5
Wim Vanduffel

Geplaatst op: 28-09-2016 (Dream-Ada)

 

Klantvriendelijkheid, spelen kort op de bal bij problemen en vooral: huisjes zijn steeds top qua prijs-kwaliteit.

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt voor het compliment en hopelijk tot horens.

5
Edwin van de Bospoort

Geplaatst op: 28-09-2016 (Los-Mymo)

 

Top en snel, zelfs tijdens haar 'afwezigheid van kantoor'

 

Antwoord van Italian Residence :
Dank voor de lieve woorden:)

5
Fam Schoenmakers

Geplaatst op: 27-09-2016 (Verdi-Franc)

 

Hallo Marianne en team, Wij willen jullie laten weten dat wij een super vakantie hebben gehad in Italië. Na jaren over de hele wereld op vakantie te zijn geweest hadden wij besloten om met de auto naar Italië te gaan dit jaar. Met jullie hulp hebben we een super huis gevonden. Wat zijn wij onder de indruk van Italië en wat was het een mooi huis. Jullie service is super en op onze vragen kwam altijd gelijk een antwoord. Jullie gehele team is erg enthousiast en staan altijd klaar om antwoord te geven en suggesties te doen. Italië als vakantieland is echt geweldig. Toscane is echt prachtig. Wij gaan zeker nog andere streken ontdekken en wij weten zeker dat jullie ons dan weer bij zullen staan met onze zoektocht naar die ene parel.......

 

Antwoord van Italian Residence :
Enorm bedankt en we gaan graag op zoek.

5
Fam. Verbeke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Pogg)

 

Wij zouden zeker en vast Italian Residence aanraden. De enkele vragen die we stelden werden inderdaad snel beantwoord. De reispapieren waren volledig en de beschrijving en foto’s kwamen volledig overeen met de realiteit. We hebben 100% genoten. De realiteit was eigenlijk nog beter dan de foto’s: het huis ligt werkelijk op een heuveltop en je ziet alles in de omgeving. De eigenaar bezorgde ons vers fruit van de markt, olijfolie en een fles wijn van eigen makelij. Hij sprak vloeiend Engels, Frans (en uiteraard Italiaans) dus geen enkel communicatieprobleem. Het huis had geen TV (dat stond inderdaad zo vermeld) maar door de mooie avonden hebben we die nooit gemist. Het huis was goed verzorgd (maar er was geen poetsdienst na één week noch een vervanging van de lakens), de tuin werd besproeid door een automatisch systeem. De ligging was zeer goed om zowel naar Pitigliano (binnenland) als naar de kust te rijden.

 


5
Fam. Visser

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Samen met mijn vriend en onze kleine meid genieten we volop van onze vakantie in Los-Leno! Je hebt inderdaad niets teveel gezegd, het is hier zo prachtig mooi! We willen haast niet meer weg ;-) De villa is van binnen en buiten perfect en ook de omgeving is schitterend. Zeker een adres om nog eens naar terug te keren. Dinsdagnacht vertrekken we helaas weer naar huis. Wij willen je bedanken voor jouw advies aan ons voor het verblijf in Acrobaleno. Het was top! Tot een volgende keer.

 


5
Fam. Leiblum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

Wij zouden Italian Residence zeker aanraden aan familie en vrienden en hebben dit ook al vaker gedaan met positieve gevolgen. Na al die jaren vertrouwen wij jullie op de adviezen. De communicatie is snel en adequaat, het komt altijd goed. De informatie is uitgebreid, behulpzaam en prettig. Het geeft een veilig gevoel dit bij de hand te hebben. Ik vind het een voordeel dat jullie de meeste plekken persoonlijk hebben bezocht. Fantastische plek. We hebben zelden zulke lieve en gastvrije mensen ontmoet die het met recht als hun missie beschouwen om je verwennen met een heerlijk ontbijt, met liefde gebakken eitje, zelf gemaakte taartjes en heerlijke koffie. Niets is te veel om je te helpen, het was hartverwarmend. Mooie plek, bedrijf geheel in bedrijf, je kunt het land op om verse groenten en fruit te plukken. Even uitleggen aan de kinderen dat het varken dat in de stal ligt volgend jaar op je ontbijtbordje verschijnt, maar zo werkt het nu eenmaal in het echte leven. En dan is de worst niet lichtgevend maar gewoon zoals worst er uit hoort te zien. We hebben optimaal genoten van de plek en de omgeving. In de Marche

 


5
Fam Daum

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Gabe)

 

De locatie was mooi, prima woning. Erg veel jonge Nederlandse gezinnen, erg leuk voor kleine kinderen (en dus voor de ouders ) redelijk dichtbij het strand en leuke streek als je een wijnboer wil bezoeken. Dus voor elk wat wils! Alles was prima verzorgd. Je kon overigens ook ontbijten, lunchen en dineren op de locatie. Altijd goed om te weten

 


5
Fam. Somhorst

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sini)

 

Italian Residence heeft ons een zeer goed advies gegeven over de verschillende mogelijkheden om onze vakantie in Italië door te brengen. Onze voorkeur ging uit naar een weekje Toscane met aansluitend een weekje Elba. Er zijn ons een aantal zeer fraaie agriturismo’s aangeboden en na nog wat extra informatie te hebben gekregen was de keuze snel gemaakt. Het ontvangst op de agriturismo’s was uiterst vriendelijk en alle zaken waren keurig geregeld. Bij onze volgende vakantie naar Italië zullen we zeker weer gebruik gaan maken van de diensten van Italian Residence. Juli 2016 hebben we een week doorgebracht in deze prachtige, rustige agriturismo. Na een zeer vriendelijk ontvangst zijn we begeleid naar ons appartement. Het appartement is zeer ruim en heel smaakvol ingericht. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien als vaatwasser, oven, magnetron enz. De slaapkamers zijn zeer ruim. Het meest comfortabel was we de 2 grote terrassen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het appartement. Op bestelling worden elke morgen de broodjes bij je appartement neergelegd en je krijgt er een mandje met beleg e.d. bij. In de parkachtige tuin ligt een mooi zwembad waar je heerlijk kunt relaxen na een dagje genieten van de omgeving. Het ligt zeer centraal gelegen tussen de steden Florence, Pisa en Siena. Zeker een aanrader. Wij komen hier absoluut nog een keer terug.

 


5
Fam. Schrauwen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Dream-Manu)

 

Zeker zou ik Italian aanbevelen. Een aantal van de huizen kan je ook zelf via internet regelen maar via IR is het wel veeL makkelijker en veiliger. Web-site en foto’s kloppen.

 


5
Fam. van de Meent

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Sul)

 

Zeer mooie locatie en ons appartement Biancospino was een schot in de roos! Ook werden we zeer vriendelijk ontvangen. Wij vonden deze locatie veel mooier dan de omschrijving deed vermoeden. We hadden inderdaad een prachtig uitzicht op het Trassimenomeer. Een in alle opzichten een compleet appartement

 


5
Fam. Wammes

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

De service van Italian Residence was uitstekend! Voor een groep van 10 personen is het lastig om zelf dé perfecte vakantievilla te vinden. Wij hebben per e-mail onze wensen aan Marianne kenbaar gemaakt en binnen een aantal dagen kregen wij een tiental huizen doorgestuurd. Stuk voor stuk prachtig! Eenmaal de vakantievilla geboekt kon de voorpret beginnen. De tips, informatie en reispapieren hebben daar zeker aan bijgedragen. De foto's op de website geven de realiteit weer.

 


5
Fam. Steen

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Godi)

 

Italian residence is verantwoordelijk voor het uiteindelijk vinden van een ongelofelijk mooie vakantie bestemming van ons. Beschrijving van de route, locatie en appartement waren zeer duidelijk en accuraat. Je krijgt wat je wordt beloofd en misschien nog wel meer. In ieder geval geen over-selling. Fantastisch mooie locatie, heerlijk zwembad met dj in de middag met lounge achtige “chill” muziek.

 


5
Fam. Tija

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Nemo)

 

Wij zijn heel tevreden en hebben een dergelijke ontvangst en voorlichting nog nooit ontvangen van andere organisaties. De foto’s en beschrijvingen waren correct maar in werkelijkheid was het nog verrassender. Wij, ook onze kinderen en kleinkinderen hebben echt genoten van locatie, inrichting en de keuken was perfect!!!!!!!!!!.

 


5
Fam. Hiensch-Lugthart

Geplaatst op: 23-09-2016 (Hou-Chia)

 

Ik zou Italian Residence wel aanraden, er werd snel en adequaat gereageerd door het team. De begeleidende informatie was kristalhelder.

 


5
Fam. Favejee

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)

 

italian Residence is zeker aan te raden, de reacties waren snel, papieren waren in orde en de beschrijvingen, zowel van de accommodatie als de route beschrijven klopten helemaal. Kortom, we kwamen niet voor verrassingen te staan.

 


5
Peter en Wieke

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)

 

Je hebt ons weer verrast met je advies. Nu 14 dagen terug van vakantie, fotoboek in de hand, realiseren wij ons opnieuw wat een schitterende vakantieplek we hebben gehad. Wat een rust, met z’n tweeën in het huis en op het grondgebied, uitkijkend over het altijd andere meer. Als je op het terras zit, heb je geen behoefte om er op uit te trekken (wel gedaan natuurlijk).Ondanks het mindere weer (vergeleken bij vorig jaar) volop genoten. Complimenten voor de huiseigenaar (in z’n gastenboek reeds melding van gedaan). Aan alles gedacht, je greep nooit mis en wat een smaak, we voelden ons vanaf het begin thuis.Kortom voldoende redenen om je reisbureau weer bij kennissen aan te raden en.. als we naar Italië gaan dan gaan we via Italian Residence.Complimenten!!!!

 


5
Fam. B de Graaf

Geplaatst op: 23-09-2016 (Verdi-Trer)

 

Geweldige week!!! Wij (ouders, kind van 2 en oma) kwamen via Italian Residence terecht bij Agriturismo TreRe in Faenza. Ik kan het met één woord als geweldig beschrijven. Normaliter zitten wij altijd aan de kust, maar door het enthousiasme van Marianne Moerdijk zaten wij iets meer (uurtje rijden van de kust) in het binnenland. En dan is het meteen goed te zien dat Marianne de pareltjes uit al het vakantiegeweld heeft weten te plukken. Na het soepel verlopen van alle contacten die nodig zijn om een vakantie te plannen hebben wij een heerlijke tijd gehad op dit wijnlandgoed.

 

Antwoord van Italian Residence :
Beste Fam de Graaf, wat leuk om te horen, ik kom hier zelf ook altijd heel graag. Marianne

5
Fam van der Linden

Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Icor)

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad via Italian Residence in Italië. Italian Residence gaat in haar service niet alleen een stapje maar een grote stap verder. Nadat we aangegeven hadden wat wij zochten qua verblijf met onze 1,5 jarige dochter dacht Marianne met ons mee en kon zij van verschillende locaties en regio's precies aangeven wat de voor en nadelen waren. Met als resultaat de perfecte bestemming. Alle communicatie ging razendsnel en ook papieren en betaling gingen erg soepel. Je merkt dat Marianne de locaties zelf bezocht heeft en kon door dit persoonlijke contact ook nog eens het appartement op de begane grond regelen dat wij zo graag wilden. Echt aan aanrader!

 

Antwoord van Italian Residence :
Bedankt en graag gedaan, fijn dat jullie een fijne vakantie gehad hebben met de kleine, altijd belangrijk een goede locatie met een klein kindje, Marianne