• Zwembad voor privé gebruik
 • Panoramisch gelegen
 • Internet/ Wifi
 • Brood of ontbijt service
 • Huisdieren geaccepteerd

Privé villa Umbria Midden Eco-Fest

Villa (7 slaapkamers) met privé zwembad voor 16 personen, bestaande uit 4 appartementen
  Intro

  Villa (7 slaapkamers) met privé zwembad voor 16 personen, bestaande uit 4 appartementen

  Deze mooie panoramisch gelegen villa bestaat uit 4 appartementen en is daardoor erg geschikt voor een groep die samen reist, maar zich ook af en toe wil terugtrekken. De woningen zijn deels met elkaar verboden maar ook deels individueel. In de tuin zijn diverse schaduwplekken, en er ligt een mooi zwembad met ligbedden en een uitzicht op de groene omgeving. Voor de woning ligt een dependance en hier staat een grote tafel waar gezamenlijk kan worden genoten van een maaltijd, en een grote bank om te relaxen. De villa is nog deels aangekleed in de traditionele Umbrische stijl, met ijzeren bedden, houten meubilair , terracotta vloeren en stenen muren. Er zijn in totaal 7 slaapkamers , en 6 badkamers voor 16 personen verdeeld over 4 appartementen. Door de strategiche ligging zijn plaatsen als Todi, Perugia, Gubbio en Assisi gemakkelijk te bereiken

  Afstanden: Quadro- Winkels/Restaurants 5km- Todi 14km

  Faciliteiten (Al dan niet tegen betaling. Voor extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad  (open 15/05-01/10  kan soms op verzoek eerder open of later dicht.)
  • Internet
  • Barbecue
  • Tuin
  • Ontbijtmogelijkheden
  • Huisdieren geaccepteerd
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  furnished in the typical Umbrian style: wooden beam ceilings, terracotta tiles, ancient stone walls, wrought iron and solid wood furnishings help to create a magical atmosphere to introduce guests to that peasant civilization. which has meant so much in the history of our country. Each apartment is equipped with dishes, linens, water, electricity and independent heating. The farmhouse has been carefully restored and consists of 4 independent and communicating apartments, while the annexe in front is designed both to bring all guests together for lunch and dinner, thanks to a large table that can accommodate up to 16 people, and for relaxation. thanks to a large and comfortable lounge.

  Aantal personen
  16
  Aantal slaapkamers
  7
  Aantal badkamers
  6
  Verdieping
  BG, 1e
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  16

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  01/06-29/06
  31/08-28/09
  29/06-31/08
  Villa
  16
  € 5.905,-€ 6.889,-
  Bijkomende kosten
  Administratiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Bed&Badlinnen
  inclusief
  Eenmalig
  Borg
  optioneel
  € 500,-
  Eindschoonmaak
  verplicht
  € 220,-
  Extra linnenwissel
  optioneel
  € 150,-
  Extra schoonmaak
  optioneel
  € 10,- per uur
  Ontbijtmogelijkheden
  optioneel
  Op aanvraag
  Huisdieren
  inclusief
  Op aanvraag

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek. Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier