Privé villa Toscane Noord Eco-Paol
 • Zwembad voor privé gebruik
 • Panoramisch gelegen
 • Internet/ Wifi
 • Afwasmachine
 • Wasmachine

Privé villa Toscane Noord Eco-Paol

Villa (3 slaapkamers) met zwembad voor 6 personen
  Intro

  Villa (3 slaapkamers) met zwembad voor 6 personen

  Gezellig landhuis met een mooi uitzicht. Het huis is ingericht in een warme stijl van verschillende kleuren en oude kasten. U zult zich zeker thuis voelen in dit huis. Er is een ruime eetkeuken met een lange tafel voor gezellige tafelen met een openhaard. Via een trap komt u op de zitkamer niveau. De slaapkamers bevinden zich op de begaande gond. Dit komt doordat het huis tegen een heuvel is aangebouwd. De grote tuin bestaat uit verschillende terassen. Op een van de terrassen is zwembad wat boven de grond is gebouwd. 

  Afstanden: Rufina, supermarkt, restaurant 5,5km - Florence 25km - Vicchio 17km

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad opbouw (7x3m, 01/05-30/09, kan soms op verzoek eerder open of later dicht.)
  • Internet
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Barbecue
  • Eigen parkeerplekken
  • Muskietennetten
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  Comfortable house for holidays of approximately 150sqm.
  On the ground floor: kitchen open to the dining room equipped with four burners, oven, fridge freezer, microwave, dishwasher and oven; climbing a few steps: loft living room with satellite TV.
  On the ground floor: 2 double bedrooms, one with ensuite bathroom with shower (toilet / bidet); 1 bedroom with two single beds; 1 bathroom with shower (toilet / bidet); laundry room with washing machine.
  Tastefully decorated, with some period furniture.

  Aantal personen
  6
  Aantal slaapkamers
  3
  Aantal badkamers
  2
  Verdieping
  Bg, 1e
  Terras
  Ja, tuin
  Aantal personen
  6

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  06/01-04/05
  07/09-21/12
  08/06-22/06
  24/08-31/08
  06/07-17/08
  Villa
  6
  € 752,-€ 992,-€ 1.392,-
  Bijkomende kosten
  Administatiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Babybed en stoel
  inclusief
  Bed/ badlinnen
  inclusief
  Wekelijks
  Borg
  verplicht
  € 300,-
  Eindschoonmaak
  inclusief
  Elektriciteit
  inclusief
  Gas
  inclusief
  Extra bed
  optioneel
  € 50,- per week

  Extra seizoen
  04/05-08/06 en 31/08-07/09  € 832,-
  22/06-06/07 en 17/08-24/08 € 1.152,-

  Voorwaarden voor deze woning

  Voorwaarden Italian Residence

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

  Reactie toevoegen