Privé villa Toscane Zuid Hou-Avia
 • Zwembad voor privé gebruik
 • Internet/ Wifi
 • Airconditioning
 • Afwasmachine
 • Wasmachine

Privé villa Toscane Zuid Hou-Avia

Villa (5 slaapkamers) met privé zwembad voor 12 personen
  Intro

  Villa (5 slaapkamers) met privé zwembad voor 12 personen 

  Met een wijntje in de hand genieten van de kinderen die in het zwembad spelen. Het kan bij deze mooie villa geschikt voor 12 personen. Ideaal voor een vakantie met de hele familie, of met een bevriend gezin. Er zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. De woning beschikt over airconditioning voor warme zomernachten. Vanuit hier bezoekt u heel gemakkelijk plaatsen zoals Cortona. De villa beschikt over een grote tuin. Binnen in de woning vindt u een authentieke details waardoor u zich in het echte Italië waant. Maar het heeft ook alle gemakken van nu zoals een vaatwasser en wasmachine. Uw vakantiefoto's kunt u delen met het thuisfront via de internetverbinding. 

  Afstanden: Cortona.

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad (6 x 12 m., diepte 1,35 m.)
  • Internet (wifi)
  • Airconditioning
  • Wasmachine
  • Afwasmachine
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  Walking inside the house there is a big living room with a stone fireside. con camino in pietra. On the same floor there is a kitchen, furnished with dishwasher, washer and an oven, a dining room, a double room and a bathroom with a shower. On the first floor there are three double bedrooms, two single bedrooms and three bathrooms with shower.

  Aantal personen
  12
  Aantal slaapkamers
  5
  Aantal badkamers
  4
  Verdieping
  BG, 1e
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  12

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  08/01-06/04
  28/09-18/12
  06/04-29/06
  31/08-28/09
  29/06-31/08
  Villa
  12
  € 2.200,-€ 2.800,-€ 3.200,-
  Bijkomende kosten
  Administatiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Bed en badlinnen
  inclusief
  Eindschoonmaak
  verplicht
  € 150,-
  Borg
  verplicht
  € 500,-

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

  Reactie toevoegen