• Zwembad voor privé gebruik
 • Panoramisch gelegen
 • Internet/ Wifi
 • Afwasmachine
 • Kinderspeeltoestellen

Privé villa Umbria Noord Los-Tosca

Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 personen
  Intro

  Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 personen 

  Bij deze mooie villa zullen de eigenaren er alles aan doen om u een zo heerlijk mogelijke vakantie te bezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is tot rust komen. Buiten is een grote tuin met speeltoestellen voor de kinderen. Er is een heerlijk terras waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden terwijl u ondertussen geniet van het prachtige uitzicht. Buiten bevindt zich ook het zwembad voor de nodige verkoeling. Binnen vindt u 3 slaapkamers, allen met eigen badkamer. De keuken is volledig uitgerust met alles wat u zich wenst. De woning is voorzien van prachtige houten plafonds. De woning is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast de kinderspeeltoestellen en het voetbalveld is het zwembad omheind. Daarnaast is er een kippenren met kippen die gevoerd kunnen worden, en natuurlijk moeten de eitjes geraapt. Kortom een heerlijke plek om met het gezin tot rust te komen. De toegangsweg naar de woning is onverhard maar in prima conditie

  Afstanden: Monterchi 

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad (open vanaf 1 april)
  • Internet
  • Barbecue
  • Afwasmachine
  • Kinderspeelplaats
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  3 stunning double bedrooms, all with ensuite facilites. ​​ Bedroom 1: (pictured) double bed, single bed, travel cot available, ensuite shower room Bedroom 2: double bed (can also be 2 twins), single bed and baby cot, ensuite bathroom Bedroom 3: double bed, baby cot, ensuite bathroom

  Aantal personen
  6
  Aantal slaapkamers
  3
  Aantal badkamers
  3
  Verdieping
  BG, 1e
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  6

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  06/01-03/05
  14/09-13/12
  18/05-14/06
  17/08-30/08
  15/06-16/08
  Villa
  6
  € 1.410,-€ 2.461,-€ 3.117,-
  Bijkomende kosten
  Administratiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Bed&Badlinnen
  inclusief
  Borg
  verplicht
  € 300,-
  Eindschoonmaak
  inclusief

  04/05-17/05 & 31/08-13/09 € 1.992

  Voorwaarden Italian Residence

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek. Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier