Vakantiehuis Umbria Noord Rura-Kiwi
 • Zwembad met andere gasten
 • Internet/ Wifi

Vakantiehuis Umbria Noord Rura-Kiwi

Appartementen (3) met gedeeld zwembad
  Intro

  Appartementen (3) met gedeeld zwembad

  Prachtige locatie op een dominante heuvelpositie, omringd door bossen en olijfbomen. Ideaal voor trekking en mountainbike-excursies. Valfabbrica ligt op 4 km afstand en biedt diverse winkels en diensten. Vanaf deze woning is het mogelijk om het S. Franciscuspad te volgen die Assisi en Gubbio verbindt. Het is ook mogelijk om de Adriatische kust in ongeveer 1 uur te bereiken. De locatie bestaat uit drie gebouwen; de eigenaar woont in een van hen. Countryhouse Il Noce is verdeeld in 2 appartementen, maar wordt alleen verhuurd aan een groep van 7 personen. Het bevindt zich op een rustige locatie, omgeven door bossen, en heeft exclusief gebruik van een portiek en een prieel, beide verlicht en uitgerust met tafel en stoelen om buiten te eten. De dependance ligt voor het zwembad op een verhoogde positie en heeft 2 prachtige kleine appartementen. Il Kiwi is een appartement met een eigen tuin en een pergola met tafel en stoelen. L'Olivo is een studio met een klein portiek met tafel en stoelen. Alle appartementen zijn zorgvuldig ingericht in rustieke stijl. Alle gasten en de eigenaar maken gezamenlijk gebruik van het mooie zwembad (15x7), omringd door een groot zonneterras met ligstoelen. De bomen rond het zwembad bieden een aangename en ontspannen natuurlijke omgeving. Vanaf Casale Il Noce is het zwembad bereikbaar via een klein pad. Vanuit de appartementen Il Kiwi en L'Olivo leidt een stenen trap (16 treden) naar het zwembad.

  Afstanden: Valfabbricia 4km- Assisi 18km- Perugia 25km- Gubbio 30km

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad (7x15m kan soms op verzoek eerder open of later dicht)
  • Internet
  • Barbecue
  • Horren
  • Wasmachine
  • Huisdieren niet geaccepteerd
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Il Noce

  Access to the portico on the ground floor by a  stone stair (32 steps). 

  BIG APARTMENT. 

  Ground floor. Kitchen with electric oven, freezer, dishwasher and washing machine.

  First floor. Access by an internal stairs (17 steps).

  Large sitting-room with access to an equipped and shaded terrace and also to the big gazebo. one double bedroom, one twin bedded room with access to the terrace, bathroom with bathtub and shower.

  SMALL APARTMENT.

  Ground floor. Kitchen with oven and freezer, one bedroom with a double bed and a single sofabed, bathroom with shower and washingmachine.

  Aantal personen
  7
  Aantal slaapkamers
  3
  Aantal badkamers
  2
  Verdieping
  BG, 1e
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  7

  L 'Olivo

  DEPENDANCE

  Access by an external stairs (3  steps).

  Ground floor. Small equipped portico.

  Studio with modular kitchen, one double bed, bathroom with shower.

  Aantal personen
  2
  Aantal slaapkamers
  1
  Aantal badkamers
  1
  Verdieping
  BG
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  2

  Appt Kiwi

  DEPENDANCE.

  Access by the external stairs (4 steps).

  Ground floor. Kitchen with small electric oven and access to an equipped pergola with view on the pool, one bedroom with a double bed and a single sofabed, bathroom with shower.

  Aantal personen
  2+1
  Aantal slaapkamers
  1
  Aantal badkamers
  1
  Verdieping
  BG
  Terras
  ja
  Aantal personen
  3

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  06/01-30/03
  06/04-01/06
  28/09-21/12
  30/03-06/04
  01/06-29/06
  31/08-28/09
  29/06-31/08
  Il noce
  7
  € 1.199,-€ 1.199,-€ 1.460,-
  Kiwi
  2+1
  € 509,-€ 509,-€ 562,-
  Olivo
  2
  € 370,-€ 370,-€ 455,-
  Bijkomende kosten
  Administratiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Bed&Badlinnen
  inclusief
  Borg
  verplicht
  € 100,-
  Eindschoonmaak
  verplicht
  € 100,- appt Noce
  € 50,- appt Kiwi
  € 30,- appt Olivo

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

  Reactie toevoegen