Privé villa Toscane Zuid Verdi-Bruc
 • Zwembad voor privé gebruik
 • Dorp < 2km
 • Diner/catering op locatie
 • Panoramisch gelegen
 • Internet/ Wifi
 • Afwasmachine
 • Wasmachine
 • Huisdieren geaccepteerd

Privé villa Toscane Zuid Verdi-Bruc

Villa (9 slaapkamers) met privé zwembad voor 18 personen onderverdeeld in 2 gebouwen
  Intro

  Villa met privé zwembad voor 18 personen met 9 slaapkamers onderverdeeld in 2 gebouwen

  Dit landhuis dateert uit de 18e eeuw en heeft prachtige uitzicht over de omliggende heuvels. De villa ligt in een rustige hoek van Toscane, vol met bossen en wandelgebieden. De villa biedt ruimte aan 18 personen en bestaat uit een hoofdgebouw (2 appartementen) en een bijgebouw waar vier personen kunnen overnachten. Beneden heeft de lounge een gezellige sfeer met de openhaard. Boven heeft u een zitkamer met kleine keuken en een loggia. In de prachtige glooiende tuin van villa ligt een groot zwembad met een klein watervalletje, ideaal voor afkoeling tijdens de hete zomers. Rondom het zwembad zijn er ligbedden om te zonnen, exclusief voor gebruik van de gasten. Onder een overdekt teras is een lange tafel voor buiten eten. Binnen is er een eetzaal waar u makkelijk met 18 personen aan tafel kan zitten. Het huis ligt privé en heeft een toegangsweg van gravel. 

  Afstanden: Chiusi 1,5km - Cetona 4km - Chianciano Terme 12km - Montepulciano 20km

  Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

  • Zwembad (7 x 14 m 15/04-15/10  kan soms op verzoek eerder open of later dicht)
  • Internet
  • Barbecue
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Horren
  • Fietsenschuur
  • Ventilator
  • Kok op aanvraag
  • Babysitter op aanvraag
  • Huisdieren geaccepteerd
  • Informatie op de website
   Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
    
  • Zwembad
   Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
    
  • Bereikbaarheid huizen
   Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
    
  • Internetverbinding
   Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter eenoptionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
    
  • Airconditioning
   Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

  Villa

  Independent residence made up of the main building and a barn.

  Main building:
  Ground floor: On the ground floor a very cosy rustic common room with a fireplace, a kitchen with dishwasher, a small bathroom cum laundry, a rustic room used as a dining room, corner with free internet service, two double bedrooms each with bathroom with shower equipped with chromo therapy, and outside, garden with views of Chiusi.
  First floor: Upstairs with entrance from a loggia, a living room, a kitchenette with two ovens and dishwasher, two double bedrooms each with bathroom with shower, two twin or double bedrooms each with bathroom with shower.

  Barn:
  Two double bedrooms, one twin or double bedroom, each with en suite bathroom with shower suitable for disabled guests, each with independent entrance with portico and view of the swimming pool.

  Aantal personen
  18
  Aantal slaapkamers
  9
  Aantal badkamers
  10
  Verdieping
  BG en 1e
  Terras
  Ja
  Aantal personen
  18

  Weekprijzen 2024

    Seizoen
  TypePersonenLaagMiddenHoog
  08/01-30/03
  06/04-01/06
  28/09-21/12
  30/03-06/04
  01/06-29/06
  31/08-28/09
  21/12-11/01
  29/06-31/08
  Villa
  10 (5 slaapkamers)
  € 2.360,-€ 2.900,-
  12 (6 slaapkamers)
  € 2.610,-€ 3.100,-€ 3.622,-
  14 (7 slaapkamers)
  € 2.990,-€ 3.390,-€ 4.095,-
  16 (8 slaapkamers)
  € 3.255,-€ 3.600,-€ 4.315,-
  18 (9 slaapkamers)
  € 3.570,-€ 3.980,-€ 4.660,-
  Bijkomende kosten
  Administratiekosten
  verplicht
  € 40,-
  Babybed
  optioneel
  € 30,- per week
  Babysitter
  optioneel
  Op aanvraag
  Bed- en badlinnen
  inclusief
  Wekelijks
  Borg
  verplicht
  € 500,-
  Eindschoonmaak
  inclusief
  Kok
  optioneel
  Op aanvraag, vanaf € 30,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)
  Huisdieren
  optioneel
  € 25,- per week
  Vuilnis
  verplicht
  U dient dit zelf weg te brengen, anders wordt er € 80,- gerekend

  Let op:

  • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
  • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
  • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
  • Notes from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

  Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

  Fam Hutten
  Geplaatst op 21-08-2017 ( Privé villa Toscane Zuid Verdi-Bruc )

  Beste Marianne e.a.,

  We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch.
  De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad.
  Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

  Beste Marianne e.a.,

  We wilden nog even laten weten dat we de afgelopen weken in Italie erg genoten hebben. Beide huizen waren fantastisch.
  De Verdi Bruc was wel echt helemaal geweldig. Ook de mensen daar waren zeer aardig. We willen jullie dan ook erg bedanken voor het regelen van onze vakantie. We hebben geweldige weken gehad.
  Hartelijke groet, ook namens mijn vader, Mariel

  Mariel Hutten
  Geplaatst op 13-09-2017 ( Privé villa Toscane Zuid Verdi-Bruc )

  Als je de Verdi Bruc huurt, huur je geen huis maar een hotel. Echt een geweldige locatie met bijzonder aardige mensen. Die echt passie hebben voor hun werk en het huis. Ze maken het hun gasten erg graag naar de zin. Een huis/plek waar je van kunt dromen. Zeer geschikt om heen te gaan met je familie.

  Italian Residence heeft ons een fantastische vakantie bezorgd! Mijn man was erg gehecht aan het 'inmiddels verkochte huis' in Frankrijk van mijn ouders. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vergelijkbaar huis in Toscane. Italian Residence adviseerde de Verdi Paggi. Een prachtig huis en een prachtige plek. We hebben daar een heerlijk week gehad met ons gezin. Een week later zijn we bij de Verdi bruc in Chiusi geweest met mijn familie. Ook dat was een zeer goed advies van Italian Residence.

  Antwoord van Italian Residence:
  We zien jullie graag een keer terug om te helpen bij een volgende vakantie in Italië
  Marianne

  Reactie toevoegen