Privé villa Marche/Marche kust Verdi-Chig

Villa (9 slaapkamers) met privé zwembad voor 18+4 personen onderverdeeld in 3 appartementen

Vorige pagina
16_100_hoog: 
3700
16_100_laag: 
2200
16_100_midden: 
3000

Privé villa in Marche/Marche kust

Villa (9 slaapkamers) met privé zwembad voor 18+4 personen onderverdeeld in 3 appartementen

Deze oude villa is gelegen op de top van een heuvel, omgeven door de bossen van Catria en Nerone waar het mogelijk is om truffels en champignons te proeven. Op slechts een korte afstand kunt u de stad Urbino vinden en kleinere dorpjes vol geschiedenis en middeleeuwse kunst. De villa is opgedeeld in drie appartementen en dat maakt deze locatie ideaal voor groepen familie en vrienden die samen op vakantie willen. De appartementen bieden ruimte aan 4, 10 of 8 personen. In de ruime tuin kunt u een heerlijk zwembad vinden. Daarnaast is er een barbecue en is er een grote gemeenschappelijke ruimte. De grotere appartementen zijn voorzien van een vaatwasser en er is een wasmachine aanwezig. Het is mogelijk om producten van de boerderij te proeven en er zijn mountain bikes te huur. De muren van de woning zijn enorm dik wat ook in de zomer voor een ideale temperatuur zorgt in de woning.

Afstanden: Apecchio 4,6 km - Città di Castello 26,7 km - Gubbio 44 km - Urbino 45 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (7 x 10 m.)
 • Internet
 • Barbecue
 • Vaatwasser
 • Wasmachine
 • Mountain bike
 • Huisdieren toegestaan
 • Proeven producten boerderij
 • Kok op verzoek
 • Babysitter op verzoek
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Zwembad
  Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
18+4
Slaapkamers:
9
Badkamers:
3
Verdieping:
BG en 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Independent Residence sleeps 18+4 divided into 3 apartments.
Cerro Vecchio (sleeps 4): on the ground floor there is a kitchen, a twin room, a double room and a shower room.
Gorgaccia (sleeps 8+2): on the first floor there is a kitchen, 2 double rooms, 2 twin or double rooms and a shower room. It’s possible to add a further 2 beds.
Montalto (sleeps 6+2): on the ground floor there is a kitchen, 2 double rooms with a single bed, a twin room and a shower room. 

Services
Swimming pool (7x10 m) with solarium area, outdoor green area, games for children, mountain bikes, barbecue area, trekking, large and charming common room, TV, Wi-Fi Internet connection, equipped kitchens and dishwasher in each apartment, washing machine. Possibility to purchase company products. Each apartment has a private area outside, equipped with tables and chairs for outdoor dining. The Gorgaccia apartment is also equipped with a wooden gazebo overlooking the pool and deckchairs in which to relax.
There is no air conditioning: the thick walls of the house guarantee an ideal temperature.”

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
07/01-25/03
14/10-16/12
27/03-01/07
26/08-14/10
01/07-26/08
Villa 18+4 € 2.200,- € 3.000,- € 3.700,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag, vanaf € 26,- per uur
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak verplicht € 10,- per persoon
Huisdieren optioneel € 25,- per week
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 25,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.