Privé villa Toscane Midden Verdi-Onte

Villa (10 slaapkamers) met privé zwembad voor 20 personen

Vorige pagina
16_100_hoog: 
9240
16_100_laag: 
6080
16_100_midden: 
7700
16_100_super: 
8475

Privé villa in Toscane Midden

Villa (10 slaapkamers) met privé zwembad voor 20 personen 

Deze grote historische villa is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over Volterra en het platteland van Florence en Siena. De villa was ooit eigendom van de Leonori Cecina familie en is prachtig gerestaureerd door de huidige eigenaren. De villa wordt omringd door een park van bijna 10.000 m2 vol met cypressen en olijfbomen. De villa biedt ruimte aan 20 personen en heeft 10 slaapkamers en evenveel badkamers. Zes van de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. In de tuin kunt u een heerlijk zwembad vinden op een panoramische positie met uitzicht over de glooiende heuvels. Er is ook een 18e eeuwse kerk op het landgoed aanwezig waar bruiloften kunnen worden gehouden.

Afstanden: Volterra 6 km - San Gimignano 25 km - Siena 50 km - Pisa 60 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (7 x 14 m.)
 • Airconditioning (in 6 slaapkamers)
 • Afwasmachine
 • Wasmachine
 • Barbecue
 • Internet (wi-fi)
 • Kok op verzoek
 • Babysitter op verzoek
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
20
Slaapkamers:
10
Badkamers:
10
Verdieping:
BG, 1e en 2e
Terras:
Ja
Omschrijving:

On the ground floor there is a living room, large kitchen with big fireplace, larder, two small toilets.
On the first floor there are five double bedrooms, four of them have private bathrooms with shower and one has a separate bathroom.
On the second floor there are five double bedrooms four of them have private bathrooms with shower and one has a separate bathroom.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
08/04-27/05
30/09-04/11
27/05-01/07
26/08-30/09
01/07-26/08
Villa 20 € 6.080,-
€ 7.700,-
€ 9.240,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Airconditioning optioneel Naar verbruik
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag
Bed- en badlinnen inclusief Eenmalig
Borg verplicht € 2.000,- (alleen contant mogelijk)
Eindschoonmaak verplicht € 550,- (de prijs van de eindschoonmaak kan oplopen wanneer het nodig is om extra schoon te maken vanwege bijvoorbeeld vuile vaat, afval etc.)
Dit bedrag wordt ingehouden van de borg
Elektriciteit verplicht Naar verbruik
Gas verplicht Naar verbruik
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 25,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)
Water verplicht Naar verbruik

Bij deze woning geldt een afwijkende aanbetaling


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.