Fietsen in de Marche

Wil je als gast wat van deze prachtige regio zien, dan is fietsen een prachtige optie, want fietsen in de Marche is even mooi als in Toscane en Umbrië maar rustiger, minder toeristisch en authentiek.

Voor meer routes met het hoogteverschil aangegeven klik hier

Vooral in het rustige voor- en naseizoen is het fantastisch fietsen in de Marche. De eigenaren hebben voor de individuele fietser zes fietstochten samengesteld, met dag afstanden van 30 tot 70 km, waarbij hoogteverschillen tot 100 meter voorkomen. De fietsroutes kunnen onderling gecombineerd worden voor de liefhebber van de langere afstanden. Gegevens:

Niveau: *****
Afstanden: 30 – 70 km
Gebied: heuvelachtig met af en toe langere hellingen
Zwaarte: soms een korte etappe met meer klimwerk
Soort wegen: overwegend rustige asfaltwegen
Conditie: goede basisconditie
Fiets: vanaf 21 versnellingen

Vanuit standplaats 5alberi fiets je een aantal aantrekkelijke en uitdagende routes. Geschikt voor de toerist (‘lekker in de buitenlucht’) zowel als de sporter (‘fietsen is presteren’) voor een optimale fietsvakantie, een mooie route, een goede fiets en een fijne accommodatie.

De fietsvakantie door een schitterend landschap biedt de zekerheid van een goede back-up in geval van calamiteiten en het comfort van 5alberi, zoals ruime kamers, goede bedden, en een zwembad dat gezuiverd is op basis van zout. Daarnaast, indien je dat wenst, kan je genieten van een gezellige avondmaaltijd met de plaatselijke wijn.

Bij het samenstellen van de fietsroutes is rekening gehouden met het fietsplezier, de afwisseling van landschap, veiligheid en rustige wegen. Je fietst langs ommuurde mediterrane stadjes en fijne restaurants. En, na het fietsen een heerlijke ‘dopo bici met een drankje’ aan het zwembad.

Hieronder vindt u de mooiste fietsroutes in de Marche

De 10 beste routes voor fietstochten in Marken | AllTrails