Reistips Marche

Italian Residence biedt u een scala aan bijzondere betaalbare vakantiehuizen, agriturismo’s, wijnlandgoederen, villa’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad aan in de regio De Marche

De Marche is bij de meeste vakantiegangers nog onbekend gebied. Het wordt daarom ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd, gelegen tussen de Adriatische kust en de Apennijnen. Veel kastelen, stadjes op heuveltoppen, wijngaarden, olijfbomen en in het voorjaar velden vol klaprozen en stranden. De stranden van Monte Conero zijn een echte droomplek met veel antieke theatertjes en zowel de bergen als de zee bij de hand.

In de Marche is een grote variëteit aan landschappen en het massatoerisme heeft hier nog niet toegeslagen.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zich hier uitstekend zult vermaken want er is veel te doen en te zien. De Marche is rijk aan prachtige en niet-toeristische steden. Zeker een bezoek waard als u in de regio bent.

Italian Residence is al ruim 25 jaar de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s, maar vooral ook grote familievilla's voor de hele familie voor een droomvakantie in Italië.