Vakantiehuizen Marche met zwembad

 

Vakantiehuizen Italië

Italian Residence biedt u betaalbare vakantiehuizen met zwembad, bijzondere agriturismo’s, wijnlandgoederen, eenvoudige budgetvilla’s of luxe vrijstaande villa’s met privé zwembad in de fraaie regio Marche aan de Adriatische zee.

De regio Marche is een klein maar prachtig gebied. Het is nog niet ontdekt door de massa en heeft met een fraaie kuststreek, net iets onder Rimini gelegen, waar prachtige brede stranden zich afwisselen met steil in de zee afdalende rotsen, kleurrijke stadjes en dorpen. Wat deze regio uniek maakt is de zeer gevarieerde flora en typische fauna in een van de meest geroemde landschappen van Italië. Als u niet alleen wilt bakken in de zon aan de fraaie stranden tussen San Marino en Pescara (zoals bijvoorbeeld de stranden van Cupa Maritima en Fano), maar voor uw vakantie een combinatie zoekt van strand, cultuur en natuur, dan is de Marche een bij uitstek geschikt reisdoel.

Vergeet vooral niet enkele van de fraaie plaatsjes te bezoeken die de Marche rijk is,  zoals Ascoli Piceno, de truffelstad Acqualangna, Fossombrone, Macerata of het fraaie Urbino. Ook de Aquaparken in de regio Rimini zijn prima te bezoeken vanaf dit gebied. Alle locaties in de Marche zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter.

Italian Residence is al sinds 1996 de meest gespecialiseerde aanbieder van Agriturismo's, vakantie appartementen, budget en/of luxe vakantie villa’s in Italië.

Persoonlijk advies?

Er staan bijzonder veel vakantiehuizen en villa’s in de Marche op deze website. Allen makkelijk te vinden via de zoekbalk links. Via zoeken op kaart, kunt u zien waar de huizen zich bevinden in de Marche Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod, "door de bomen het bos niet meer ziet". Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis u zoekt, dan zoek ik voor u. Graag via het invulformulier, want hoe duidelijker uw aanvraag, des te beter het aanbod van vakantiehuizen. Ik ken na 25 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvend aanbod voor een betaalbaar vakantiehuis in Italië op maat! Klik hier voor vrijblijvend advies. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, mail: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Voor de gehele selectie vakanthuizen in de Marche klik op de link hieronder:

Vakantiehuizen in Marche