Privé villa Toscane Zuid Verdi-Perel

Villa (10 slaapkamers) met privé zwembad voor 20+1 onderverdeeld in 4 appartementen

Vorige pagina
16_100_hoog: 
9975
16_100_laag: 
4615
16_100_midden: 
6985

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (10 slaapkamers) met privé zwembad voor 20+1 onderverdeeld in 4 appartementen

Dit vrijstaande landhuis is gelegen op 1 km van Castiglione d’Orcia in het zuiden van Toscane. Het huis biedt ruimte aan 20+1 personen en bestaat uit 5 gebouwen en is opgedeeld in 4 appartementen. Alle appartementen hebben een privé ingang en zijn voorzien van 2 slaapkamers met ensuite badkamers en een keuken. Daarnaast is er internet (wi-fi) in de appartementen, op het terras en bij het zwembad. Het ruime zwembad kunt u in de tuin vinden in een groot park. Daarnaast is er een 10 hectare groot privé bos met een wandelpad, ook is er een kruidentuin waar u verse kruiden vandaan kunt halen. Op aanvraag kan er elke ochtend een ontbijtbuffet worden verzorgd met huisgemaakte cakes en producten van de boerderij. In de villa is ook een gemeenschappelijke ruimte. Op de dag van aankomst wordt u ontvangen door de huishoudster en zij zal u verder wegwijs maken in de keuken.

Afstanden: Castiglione d'Orcia 1 km - Bagno Vignoni 3 km - S. Quirico d'Orcia 7 km - Pienza 13 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (18 x 4 m.)
 • Internet (wi-fi)
 • Airconditioning
 • Wasmachine
 • Afwasmachine
 • Kruidentuin
 • Ontbijtbuffet op aanvraag
 • Kok op aanvraag
 • Babysitter op aanvraag
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
20+1
Slaapkamers:
10
Badkamers:
10
Verdieping:
BG
Terras:
Ja
Omschrijving:

Composed by 5 buildings divided into 4 apartments and two double bedrooms with private bathroom, all with private entrance. Each apartment has two bedrooms (double, single or double) each with en suite bathroom with double shower, kitchenette or kitchen. One of the apartment is equipped with additional beds.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
07/01-25/03
23/09-16/12
25/03-17/06
26/08-23/09
17/06-26/08
Villa 20+1 € 4.615,- € 6.985,- € 9.975,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Airconditioning optioneel Naar verbruik
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 1.000,-
Eindschoonmaak inclusief
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 25,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

Reacties:

5

L. Smeets

Datum: 13-09-2017
Vaak is het omgekeerde het geval maar de villa was in ons geval nog mooier dan op de foto's! Prachtige omgeving en goede voorzieningen. De eigenares was een statige dame uit Rome. Schat van een mens die gelukkig ook nog goed Engels sprak! We hebben een fantastische week gehad.

 


 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.