Agriturismo Elba Elb-Chiu

Vakantiehuizen (7) en een villa met gedeeld zwembad op agriturismo

Vorige pagina
1_4_hoog: 
1078
1_4_laag: 
525
4_8_hoog: 
2465
4_8_laag: 
1127
8_12_hoog: 
2212
8_12_laag: 
753
1_4_midden: 
637
4_8_midden: 
1610
8_12_midden: 
1442
1_4_super: 
980
4_8_super: 
2380
8_12_super: 
2506

Agriturismo in Elba

Vakantiehuizen (7) en een villa met gedeeld zwembad op agriturismo

Op 2 km van het gezellige dorpje Rio nell'Elba, ver weg van de massa tourisme en dichtbij de mooie stranden, kunt u deze agriturismo vinden. De agriturismo is gelegen op een 1400 m2 landgoed, waar ook een olijfgroeve en wijngaard is. De vakantiehuizen zijn verdeeld over verschillende gebouwen, elk met een eigen ingang. Er is een villa voor 8 personen en appartementen voor 2 tot 4 personen. Er is een gemeenschappelijke wijnkelder waar u de producten van de boerderij kunt proeven en een groot panoramisch gelegen zwembad met zoutwater. Deze locatie is een ideaal startpunt om elke dag een andere baai en/of strand van Elba te bezoeken.

Afstanden: Rio nell'Elba 2 km - Strand 3 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (8 x 16 m.)
 • Airconditioning (in studio appartementen)
 • Internet (in de gemeenschappelijke ruimte)
 • Huisdieren toegestaan
 • Eigen wijn- en olijfolieproductie
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Zwembad
  Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Appt Monolocale
Personen:
2-3
Slaapkamers:
0
Badkamers:
1
Verdieping:
BG of 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Living room with bed and kitchen, bathroom. Independent entrance, furnished in modern style. With balcony or terrace.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Naam:
Appt Bilocale
Personen:
4
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Verdieping:
BG of 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Living room with sofa bed and kitchen, bedroom with double bed and bathroom. Independent entrance, furnished in modern style. With balcony or terrace.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Naam:
Villa
Personen:
8
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Verdieping:
BG
Terras:
Ja
Omschrijving:

A 150 sq.mt country house, which can accommodate up to 8 people. Through two furnished porticos you can get in a large living-room with sat TV and a fireplace. The dining-room is set besides a large equipped kitchen with a separated washing-room. A corridor takes to the 3 double bedrooms and the 2 bathrooms. The furniture are elegant and in classical style.

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
06/04-27/05
23/09-15/10
27/05-24/06
09/09-23/09
29/07-26/08
Appt Monolocale 2-3 € 525,- € 637,- € 1.078,-
Appt Bilocale 2/4 € 644,- € 784,- € 1.274,-
Appt Rustico 2/4 € 686,- € 868,- € 1.344,-
Villa 6/8 € 1.127,- € 1.610,- € 2.465,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Bed- en badlinnen verplicht € 15,- per persoon per week
Borg verplicht € 100,- per appt.
Eindschoonmaak verplicht € 70,- studio
€ 80,- 2 kamer appt (bilo)
€ 250,- villa
Huisdieren optioneel € 35,- per week
Water, Gas en Electriciteit inclusief
Airconditioning optioneel € 50-65,- per week

24/06-29/07 en 26/08-09/09
Mono € 847,-
Bilo € 1.078,-
Rustico € 1.155,-
Villa € 2.156,-

Tussen 12/06 en 11/09 aankomst en vertrek enkel mogelijk op zaterdag


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

Reacties:

3

C. Kaspersen

Datum: 13-09-2017
Huis Elb Chiu mooi gelegen, veel privacy. Echter erg kleine koelkast, te klein voor 4 personen. Bovendien geen hor en geen verduistering voor raam zit/slaapkamer. We kregen een deken om s nachts voor het raam te hangen, lastig elke avond

 


 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.