Privé villa Toscane Zuid Verdi-Giulo

Villa (6 slaapkamers) met privé zwembad voor 12 personen

Vorige pagina
8_12_hoog: 
3800
8_12_laag: 
1400
12_16_hoog: 
3800
12_16_laag: 
1400
8_12_midden: 
2700
12_16_midden: 
2700

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (6 slaapkamers) met privé zwembad voor 12 personen 

Deze mooie zeer smaakvol ingerichte  villa is gelegen in de Lazio regio, bij de zuidelijke grens van Toscane. Het 16-eeuwse gebouw is gelegen op een ideale locatie voor een heerlijke rustige vakantie, ver weg van de alledaagse drukte en geluiden. Vanuit de villa kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Toscane en Lazio. Op de begane grond is een ruime woonkamer met open haard, een keuken voorzien van oven, magnetron en vaatwasser en een ontbijtkamer. Op de eerste verdieping kunt u de slaapkamers en de badkamers vinden. Een heerlijk huis maar let op de villa is enigzins afgelegen in de buurt van Trevinano dat in 15 minuten te bereiken is via een ongeasfalteerde weg van 3km (minder geschikt voor lage auto's).

Afstanden: Trevinano 2 km - San Casciano dei Bagni 9 km - Acquapendente 15 km - Proceno 17 km.

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling. Voor de extra kosten zie tab prijzen):

 • Zwembad (6 x 12 m. 01/05-30/10 kan soms op verzoek eerder open of later dicht)
 • Internet (wi-fi)
 • Vaatwasser
 • Barbecue
 • Wasmachine
 • Schoonmaakster (2x in de week)
 • Lunch en diner op aanvraag
 • Kookcursussen op kasteel te Proceno
 • Kok op aanvraag
 • Babysitter op aanvraag
 • Huisdieren toegestaan
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Zwembad
  Houd er rekening mee dat voor accommodaties met een zwembad de periode dat de zwembaden open zijn over het algemeen van mei tot oktober is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommigen van hen kunnen ervoor en of erna nog geopend zijn, dus als u buiten het hoogseizoen reist check dit bij ons voorafgaande aan de boeking.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
12
Slaapkamers:
6
Badkamers:
6
Verdieping:
BG en 1e
Terras:
Ja
Omschrijving:

Ground floor: On the ground floor there is a large living room with fireplace, a kitchen with oven, microwave and dishwasher, breakfast room, a bathroom for the disabled, a double room, a bathroom with shower and another small kitchen.

First floor: On the first floor there is a lounge with a large fireplace, 4 double rooms, a study with a mezzanine floor with 2 single beds and 4 bathrooms 2 have a bath and 2 have a shower. 

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2024
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
08/01-30/03
06/04-01/06
28/09-21/12
30/03-06/04
01/06-29/06
31/08-28/09
21/12-11/01
29/06-31/08
Villa 12 € 1.400,- € 2.700,- € 3.800,-

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag
Bed- en badlinnen inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak verplicht € 100,- per week
Huisdieren optioneel € 25, per week
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 30,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.