Privé villa Toscane Zuid Verdi-Sale

Villa (3 slaapkamers) met een privé zwembad voor 7+2 personen

Vorige pagina
1_4_laag: 
950
4_8_hoog: 
3060
4_8_laag: 
950
1_4_midden: 
1420
4_8_midden: 
1420

Privé villa in Toscane Zuid

Villa (3 slaapkamers) met prive zwembad voor 7+2 personen

Mooie oude boerderij op loopafstand van het Chiusi meer. Dit heerlijke huis heeft ruimte voor 7 personen  verdeeld over 3 slaapkamers en een loft. Er is de mogelijkheid voor 2 extra bedden. Dit huis bevindt zich in het midden van een natuurgebied en er is een prachtig fietspad, er staan 5 prima mountainbikes en 2 kinder fietsen.
U kunt van uw vakantie genieten in de ruime en omheinde tuin met een prachtig gelegen privé zwembad (onregelmatige vorm) met een prachtig uitzicht.
Geschikt voor mensen die zoeken naar een rustige en gezellige plek voor een vakantie in nauw contact met de natuur. Er zijn mountainbikes tot uw beschikking om de omgeving te verkennen.
Het interieur is licht en comfortabel. 

Afstanden: Chiusi 5 km - Cetona 15km - Montepulciano 25 km - Cortona 45 km

Faciliteiten (al dan niet tegen betaling) :

 • Zwembad (lengte 13 en 12 meter breed en 7.65 en 4.50 mtr, diepte 1.50m.)
 • Internetverbinding
 • Omheinde tuin
 • Mooie ingerichte tuin
 • Wasmachine
 • Mountainbikes
 • Vogels kijken 
 • Fietspad verbindt Chiusi naar Ponte di Vinci ( na Arezzo ) in de buurt van het huis
 • Lokale mama kookt (op aanvraag)
 • Huisdieren geaccepteerd
 • Informatie op de website
  Wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk te houden. Informatie, beschikbaarheid en prijzen zijn echter onder voorbehoud en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer u vooraf over zaken die voor u van belang zijn tijdens uw vakantie, zoals bereikbaarheid, ligging, airco, en internet, en dergelijke. Stel uw vragen om teleurstelling of tegenvallers ter plaatse te voorkomen, per mail voorafgaande aan de boeking, mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.
   
 • Bereikbaarheid huizen
  Let op, vele huizen hebben fraaie vergezichten, dit kan betekenen dat het laatste stuk van de weg niet geasfalteerd is (strada bianca). Sommige Nederlandse chauffeurs of lage auto’s kunnen dit als minder fijn ervaren, vraag ons hier naar, wij kunnen adviseren, daar we de meeste locaties kennen.
   
 • Internetverbinding
  Is er een internetverbinding aangegeven op onze websitepagina met het volgende icoontje:  Dan kan dit Wifi of Mifi zijn (te gebruiken met iPhone) of via een internetsleutel (te gebruiken met een computer). Het betreft echter een optionele service en kan niet gegarandeerd worden vanwege de infrastructuur ter plaatse. Is internet heel erg belangrijk voor u, vraag ons dan voor u gaat boeken welk type internet het betreft, maar besef te allen tijde dat de snelheid en verbinding nooit is zoals in Nederland.
   
 • Airconditioning
  Als er airco staat aangegeven op onze website betekent dit niet altijd dat er airco in alle ruimtes is, vraag ons hiernaar.

 

Naam:
Villa
Personen:
7 +2
Slaapkamers:
3 + loft
Badkamers:
3
Verdieping:
1e etage, loft
Terras:
Ja
Omschrijving:

villa
Sleeps 7+2
On the first floor has a kitchen, a lounge with fireplace and double sofabed, two twin rooms each with ensuite shower rooms, a single room which has two beds in the attic above, a bathroom with shower. 

 

Beschikbaarheid: De eigenaar van deze locatie houdt helaas beschikbaarheid niet bij, voor beschikbaarheid button "Beschikbaarheid aanvragen" aanklikken, dan sturen wij jullie binnen 24 uur actuele beschikbaarheid.
Weekprijzen 2023
Type Personen Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
07/01-08/04
30/09-22/12
08/04-30/06
02/09-30/09
22/12-07/01
01/07-02/09
Villa 7+2 € 1.030,- € 2.000,-

€ 2.600,-
4* € 950,- € 1.420,- -

Bijkomende kosten

Administratiekosten verplicht € 40,-
Babybed optioneel € 30,- per week
Babysitter optioneel Op aanvraag
Bed & bad linnen (wekelijks) inclusief Wekelijks
Borg verplicht € 500,-
Eindschoonmaak verplicht € 100,-
Kok optioneel Op aanvraag, vanaf € 25,- per uur (boodschappen niet inbegrepen)
Huisdieren optioneel € 25,- per week

* alleen tussen 10/01-07/05, in hoogseizoen betaalt u de prijs voor 7+2 personen muv Pasen


Let op:

 • Wij werken voornamelijk met privé-eigenaren, die allen hun eigen corona annuleringsvoorwaarden hanteren. Vraag ons op het moment dat jullie een keuze hebben gemaakt, welke regeling deze accommodatieverschaffer hanteert, deze regeling wordt ten tijde van de boeking vastgelegd.
 • Getoonde prijzen zijn indicatief. De exacte prijzen zijn op aanvraag en kunnen per week iets verschillen.
 • De dagprijs kan hoger uitvallen dan de weekprijs gedeeld door 7.
 • Verwarming: naar verbruik (let op: verwarming is erg duur in Italië, meestal rond € 4,- per m3).
 • Note from Italian Tourist Board: A number of Italian municipalities have opted to apply the recently introduced tourist tax. Tax rates and regulations vary in different places, but this tax if any must be paid directly by tourists at their hotels/villa/residence.

Regio-info

Hieronder ziet u de regio waar deze locatie zich bevindt. Let wel: de punaise is absoluut geen exacte locatievinder, maar een indicatie waar deze locatie zich ongeveer bevindt (binnen een straal van 30km). Door in en uit te zoomen vergroot of verkleint u het gebied en kunt u de plaatsjes zoals aangegeven in de tekst makkelijker vinden.

Vul uw vertreklocatie in en druk op route plannen.

Route is bij benadering

Helaas hebben we niet voor alle locaties reacties, mensen lezen graag reacties maar schrijven ze helaas niet graag, wij vragen alle klanten na thuiskomst hun ervaringen met ons te delen goed en slecht, helaas geeft maar 10% gehoor aan dit verzoek.
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. Italian Residence vinden jullie hier:
Reacties klanten
Alle reacties die we binnen krijgen m.b.t. dit huis vinden jullie indien aanwezig hieronder.

 
Klik hier om een reactie te plaatsen

Reactie toevoegen

U hoeft uw bericht maar 1x in te voeren. Binnen 24 uur zal deze worden geplaatst.